Autor Wątek: ..........::::::::::NaTaLiA & PiOtR::::::::::01.08.2009::::::::::..........  (Przeczytany 117170 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Daruda

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.06.2009
i tak mnie chyba dziewczynki nieprzebijecie,bo ja to  nawet na Klanie ryczałam !!!!!!!!!!a na programie MAM TALENT to nawet kilka razy sie zdarzyło!!!Nawet niebyło mi głupio przed moim A.,bo też mu łezki płynęły...tak się wzruszaliśmy czasem.ihihihhi

Offline Olka1983
  • uzależniony
  • data ślubu: 11.07.2009
ja to tez straszna beksa jestem, ale mam nadzieje ze na moim slubie sie nie rozplacze...  byloby smiesznie chyba ;)

Offline amika

• Chuck Norris
  • data ślubu: 12 kwiecień 2009
i ja też poryczę  :'(
płakałam na slubie u mojego braciszka.Tak strasznie ślicznie śpiewała zakonnica Ave Maryja że normalnie wyłam jak bóbr.A potem ...mój brat przy zakładaniu obraczki upuscił ją i poturlała sie hoho.Ale  niewiedziałam ze to jakis zły znak.Musiałybyscie usłyszeć ten jęk w kosciele wszystkich ciotek,sąsiadek.Oczywiscie stwierdziły odrazu że to zły znak.

Offline buffy85

• bywalec
  • data ślubu: 19.09.09
oj-to nie fajnie z ta obaczka :/ pewnie ze stresu bratu wypadla

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
Eeeee, te wszytskie przesady, musi byc "r" w miesiacu, pelna godzina msz w kosciele, pod zadnym pozorem czarne auto wiozace mlodych do slubu i takie tam, gdyby trzeba bylo we wszystko wierzyc to bysmy musialy 3 razy tyle spedzic nad przygotowaniami  ;)

A mnie bardzo cieszy ze tyle Wa tu zaglada i tyle sie tu posze - bardzo Wam dziekuje  :-* :-* :-*

PS - Ja teaz ryczalam na mam talent, wlasciwie ja na wszystim rycze  ;) no nie na wszystkim, jakos reklamy przetrzymuje  :P

Offline Daruda

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.06.2009
ale sie uśmiałam z tych reklam  :skacza: :skacza: :skacza: i ze smiechu się........... :Placz_1:

Offline mikoala

• Chuck Norris
U mnie tez tak bedzie, że rodzice siądą z wujkami, ciotkami, przeciez źle by sie czuli gdyby byli kolo nas z młodymi, kuzynostwem....
Ja to płaczę czesto gęsto, ze smiechu też się zdaża!!

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
Ja to bede jutro plakac - mam ogromniasty egzamin - z 3 semestrow z kryminologii  :-\ ciag notatek , bleeeeee - wole uczyc sie regulek jak calego ciagu tekstu ... !!
Ale ni, trzeba dac rade :)

Ju sie nie moge doczekac kiedy pojde podpisac umowe o sukienke :D:D:D
Chcialabym zeby juz byla ktoras z kolei przymiarka zebym mogla przymierzyc ten moj prytwany egzemplarz  ;D
Hmm ale to jeszcze troche na to musze poczekac :)

Offline Fasolek
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 14.08.2009
natalia- dasz radę, wierzę w Ciebie :ok:

Ja tam jestem bardzo wrażliwa i łatwo mnie zranić i niestety często na takich ludzi trafiałam, którzy to wykorzystywali :-\ Co do ryczenia, to normalnie beksa nie jestem, ale jak byłam w ciąży (co prawda krótko, ale jednak zawsze...) to potrafiłam ryczeć na reklamie płatków kukurydzianych...W sumie to ciągle ryczałam i każdy powód był dobry, by sobie popłakać ;) Reklama, kłótnia, to, że K. kawę zrobił i mi źle od zapachu było, na wzruszającym filmie, na horrorze- normalnie jazda bez trzymanki ;)

Max 13 wrzesień 2009
Leoś 30 maj 2011

Offline Ilona1985

• entuzjasta
o nie ja mam czarny samochod na slub...grrrrr

Offline Fasolek
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 14.08.2009
To ozdobisz go bardzo kolorowymi i radosnymi kwiatkami :D
Max 13 wrzesień 2009
Leoś 30 maj 2011

Offline Ilona1985

• entuzjasta
z tym,ze ja nie bede miala dekoracji....ale za to bede miala kokardki na klamkach czerwono- biale no i tablice rejestracyjna.....

Offline japcio

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2009
Pozdrawiam środowo :)
Co do ryczenia, to ja Was przebiję :) Potrafię ryczeć na "Dom nie do poznania"..... :) Gdy autobus odjeżdza i rodzinka widzi swój nowy dom. Aż mi wstyd :) Na "Mam talent"  PRAWIE ryczałam, a własciwie przebiegły mnie straszne ciarki i gardło ścisnęło. Ale tylko podczas finału, bo wygrał mój znajomy :)

Offline Olucha

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11 lipiec 2009r.
Z kryminologii? To co ty studiujesz Natalko?
Kryminologia kryminalistyka moje dziedziny, z tego się broniłam  :)

Offline diunia

• bywalec
  • data ślubu: 29.08.2009
Co do podziękowań dla rodziców to tez jestem pewna, że bym się rozpłakała już po jednym wypowiedzianym słowie :'( Wymyśliłam więc inny sposób podziękowań-chcemy zrobić prezentacje ze zdjęciami wspólnymi- naszych rodziców z nami-od małego aż do dziś i pomiędzy zdjęciami będą wplecione słowa, które chciałoby się w tej chwili wypowiedzieć, a które na pewno ze wzruszenia ugrzęzły by w gardle.  W ten sposób przekażemy wszystko co mamy w sercach. Inaczej w moim przypadku skończyłoby sie tylko pewnie na " Kochani rodzice chcielibysmy Wam podziękować.." i byłby  :beczy:

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
Olucha, powiadasz Twoja dziedzina  ;D - studiuje pedagogike resocjalizacyjna  :)
Egz jakos poszedl, teraz trezba czekac na wyniki :)

Na "Dom nie do poznania" to ja tez rycze, na pozczatku jak opowiadaja o zlej sytuacji w rodzinie i od momentu odjechania autobusu tak samo  ;D

Ilona, nie przejmuj sie, przeciez to tylko jakies tam zabobony  :)

Offline hania3033

• Chuck Norris
Hehe, na Mam talent, Dom nie do poznania, Na Wspólnej... :Placz_1: ;)
Ilonko - my też mamy czarne auto - i co z tego?? ;D Ja się tym w ogóle nie przejmuję - szczerze mówiąc o tym zabobonie z autem nawet nie słyszałam - teraz dopiero przeczytałam ;)

Offline justyna85

• Chuck Norris
  • data ślubu: 01.08.2009
o ja tego z autem tez nie slyszalam nigdy ,a takimi przesadami nie ma co sie przejmowac bo zawsze cos by bylo ze NIE,

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
Wyczytalam to i wiele roznych innych zabobonow na onet.pl Ale w to niewarto wierzyc !!

Wiecie, to zmino mnie wykonczy, w ogole nie chce mi sie wychodzi na zewnatrz, nawet samochodem nie chce mi sie jezdzic, normalnie szok !!

Offline Olucha

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11 lipiec 2009r.
To dobrze że jakoś poszedł, bo to bardzo ciekawa i przydatna szczególnie dla Ciebie na resocjalizacji dziedzina  ;) Co do przesądów to nie ma co wierzyć bo na dobrą sprawę na każdą rzecz związana ze ślubem coś by się znalazło  ;)

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
Dokladnie, kazdy chociaz po jednym zabobonie znalazl by u siebie. A po co zaprzatac sobie glowe dodatkowym zmartwieniem - nie ma sensu  :)

Tak, jakos poszedl a ciekawe jak to nasza pani dr oceni :D:D:D

Offline buffy85

• bywalec
na pewno Pani doktor bedzie w jeszcze po-swiatecznym nastroju i oceni pozytywnie ;)))) ale to zawsze roznie bywa :)
zazdroszcze ze jestes juz tak blisko posiadania sukni-ja jeszcze poluje na te wymarzona ;)

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
Oby tak bylo :):):)

Strasznie sie ciesze ze juz mam suknie wybrana, chce juz luty i wtedy smigam podpisac umowe, o kurcze i tez odbieramy obraczki, i moj chrzesniak ma urodzinki i imieninki i to wszytsko w pierwszym tygodniu lutego  ;D ;D ;D Uuuuuu ale sie zebralo !!

Offline Justys851
  • Chuck Norris
oo rany znowu te przesądy na topie, to ja juz wogóle powinnam mieć pecha wg nich  ;D
ślub w maju, bez literki "r", o nie pełnej godzinie  ;D To są jakies wymysły ludzi którym się chyba bardzo nudziło  ::)  :D

ooo to ciekawy luty przed Tobą  ;)

Offline hania3033

• Chuck Norris
rzeczywiscie pierwszy tydzień lutego będziesz miała zabójczy ;)
natalia, a gdzie studiujesz i z kim masz kryminologię?

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
Ale miałam nadrabiania, wątek się rozrasta, a ja nie miałam kiedy zagladać... Ale już jestem :)
Zaręczyny - pomysłowy Twój PM był strasznie! :) Fajnie jest mieć film z zaręczyn... pewnie większość z Nas nie pamieta tego dnia prawie wcale.. ;)
Suknię już widziałam... Ale jak teraz znów ją oglądam i Ciebie w niej, to się nie moge napatrzeć, ślicznie w niej wyglądasz :)
Buty tez bardzo ładne, i bielizna też :) No, a bielizny nigdy za wiele ;D Więc nawet jak się uwidzi coś innego, to można sobie sprawić taki komplecik ;D
Co do biżuteri to i ja uważam że ne ma co przesadzać, ale z pewnością wszystko, jak napisałaś, wyjdzie " w praniu" :)
Ja u siebie nie usadzam gości. Raz to PM jest całkowicie na nie z tym pomysłem, a dwa to raczej moja rodzina zawsze potrafi się dobrac odpowiednio ;) Nie planuję zadnej wojny o krzesła... Tylko że czasem serio się tego boję... Wy wszystkie macie winietki, i boję się  że u nas bez bedzie klapą...
Fontanna to bardzo fajny pomysł, widziałam takie na targach, pyszniutkie były pianki zamoczone w mlecznej czekoladzie... :) Ale myślę że taki pomysł pasuje na wesela, gdzie będzie troszkę więcej dzieci :)
Natalia, mi też kazdy mowi ze jestem za młoda na slub ;D A co tam, serce nie sługa! :) Ha, mogę się pochwalić, że najmłodsza tutaj jestem(chyba ;) ) :skacza: (No, żartuje, nie ma się czym chwalić ;) )
Co do łez, to ja też sie wzruszam łatwo... Przy przymiarce sukni zapewniałam ekspedientkę, że mnie to nie rusza(przymiarka i w ogóle). A tu nagle, gdy spojrzałam na siebie w lustrze w efekcie końcowym - łezki w oczach ;D
Mnie też program Dom nie do poznania wzrusza... Ah, jakie my jesteśmy, no ;)

Buziaczki środowe!  :-* :-* :-*
PS. Ale mi długaśna wiadomość wyszła, oj... Wybacz za taki referat ;D

Offline margolka

• Chuck Norris
Ja też jestem straszna beksa - nie będe tu przykładów dawać, kiedy płaczę, bo wiadomości nie wyślę hehe  ;)

Pierwszy raz słyszę o tym, że jest przesąd, zeby czarnym autkiem do ślubu nie jechać. Mnie osobiście własnie takie (albo ciemnogranatowe) podobają sie najbardziej  :D
Ach - głupie te przesądy !
Ale z tym autem to na pewno nieprawda - moi rodzice jechali czarnym samochodem do ślubu a są bardzo szczęśliwym małżenstwem ( w tym roku 30 rocznica slubu  :Serduszka: )

Natalia a Ty lecisz z przygotowaniami! Super!
« Ostatnia zmiana: 7 Stycznia 2009, 19:03 wysłana przez margolka »

Offline Olka1983
  • uzależniony
  • data ślubu: 11.07.2009
racja, Natalka lecisz do przodu z przygotowaniami..... ja myslalam ze w grudniu jak bylam w polsce to duzo zalatwilam.... a sukienke dopiero w kwietniu bede zalatwiac. Ale sale, dj-a, kosciol i reszte juz mam. Tylko pozostanie nam sukienka, garnitur, buty, bielizna, bizuteria i takie tam  pierdolki no i ustalenie menu i wyslanie zaproszeń.

nataliaxp   a jak dlugo bedziesz czekala na uszycie sukienki? i  jak to wszystko sie odbywa? bo tak w razie czego jak w tej co mam na oku mieli by miec problem to podskocze do salonu tam gdzie ty ;)

madzia_kubica   ja tez nie usadzam gosci, niech siadaja jak chca, u kuzynki sobie poradzili na slubie to i u mnie dadza rade ;)

diunia a pomysl z podziekowaniami suuper, ja myslalam o podobnej prezentacji, ale zeby w kosciele to puscic tak przed msza.... moj kolega tak mial i bylo bardzo fajnie

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
Uuuuu czlowiek sie chwilke przxespi a tu takie komentarze spotyka po pobudce  ;D ;D
Normalnie musialam sie na chwilke polozyc bo nie mialam sil.

Haniu, studiuje na Kujawsko-Pomorskiej Szkole Wyzszej, a wyjladowca to P. Budrewicz  :)

Madzia to witaj w klubie, jak mowimy ze sie pobieramy komus znajomym to zaraz patrza na brzuch, ale kiedy slysza ze to torche odlegla data to - oooo gratulujemy  :)

Olka wiem ze musze przyjsc minimum 4 miesyace przed slubem, a ze mam duzo czasu do sieprnia to powiedziala babeczka z salonu zebys pszysza spokojnie na przelomie stycznia i lutego to beda na spokojnie przymiarki i sukienka bez pospiechu bedzie szyta, takze nie wiem dokladnie, jak bede miala jakies wiadomosci to dam znac :)

Moje przygotowania troche leca, straszna radoche mi sprawiaja   :skacza:

Margolka ma swietny przyklad zeby nie wierzyc w przesady  ;) Tylko pogratulowac :)

Offline buffy85

• bywalec
hehe-tez bylam po poludniu w pracy i patrze ze tu tyle napisalyscie :D
mi tez przygotowania frajde sprawiaja i normalnie bez przerwy cos kombinuje, to jak by mogla dekoracja wygladac, to sprawdzam coraz to nowe wersje zaproszen itp :)) ale co-to w koncu  przygotowania do takiego waznego dnia :)