Autor Wątek: ..........::::::::::NaTaLiA & PiOtR::::::::::01.08.2009::::::::::..........  (Przeczytany 116598 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Fasolek
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 14.08.2009
no, albo wylądują na samym końcu stołu gdzieś daleko od nas i będą się tam mogły te osoby użalać nad swoim losem ;) A co tam, w końcu to mój dzień a nie ich i wszystko będzie po naszemu :hahahaha:
Max 13 wrzesień 2009
Leoś 30 maj 2011

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
Dokladnie, niech oni sie dostosuja ... !! Tak trzymaj :):):)

Offline justyna85

• Chuck Norris
  • data ślubu: 01.08.2009
ahh ja czasem sie zastanawiam czy nei zrobic niech kazdy siada gdzie chce, bo jak pomysle o usadzaniu to jest problem, bo np kogo by posadzic kolo taty mojeg N. bo on jest taki monotonny i jak zacznie gadac to ciagle to samo i takie wiecie on tylko swoje, dlatego nie wiem kogo by mu posadzic kto wytrzyma takiego sluchania........

Offline hania3033

• Chuck Norris
ja bym się chyba nie zdecydowała na "siadaj gdzie chcesz". w końcu i tak ktoś koło niego usiądzie, a nie chciałabym dopuścić do sytuacji, że goście będą "rzucać się" na miejsca, po to, by w końcu koło Młodych wylądowały "obce osoby", lub by dla rodziców Młodej (lub Młodego, lub kogokolwiek kto przyszedł z osobą towarzyszącą) nie było dwóch miejsc obok siebie... Bo i tak bywa...

Offline justyna85

• Chuck Norris
no i wlasnie to jest minus tego wszystkiego , i chcial nie chcial trzeba samemu myslec gdzie kogo posadzic :(

Offline hania3033

• Chuck Norris
ale bądźmy dobrej myśli - natalia mówi że to nie takie znowu najgorsze :)

Offline justyna85

• Chuck Norris
jak sie za to bede zabierac to bede was sie radzic :) i pytac co myslicie , ale mam nadzieje ze pujdzie mi tak szybko jak Natalia mowi :)

Offline Daruda

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.06.2009
a u nas będzie siadał każdy gdzie mu sie będzie podobało,jeśli chodzi o mnie niema to większego znaczenia,zazwyczaj na weselch gdzie bywałam u mnie w rodzince własnie tak było,miejsca niebyly znakowane i i tak siedzieliśmy zawsze z kuzynowstwem,a jesli niebyło kuzynowstwa(u znajomych)to siadałam z mlodzieżą i nawiązywaliśmy nowe znajomości,a zresztą ile na weselu się siedzi.......;-))))trzeba sie bawic przecież,a jesli ciotka jakaś neima siły na tańce to przecież zdruga ciotka moga sobie porozmawiać niekoniecznie przy stole.wogóle to w szoku jestem,że ludziki sugerowali niektórym z Was,że niechca siedzieć obok tego czy innego!!!niespotkałam sie z takimi sugestami i mam nadzieję,że sie niespotkam;-)))) natalia z tego co widzę,będziesz miała stoly troszke inaczej jak ja-ile gości bedzie u Ciebie?

Offline Olka1983
  • uzależniony
  • data ślubu: 11.07.2009
Witam Was serdecznie, dolaczam sie do odliczania....
Sukienka przesliczna...... :)i buciki tez :)

Offline Madziulka83

• Chuck Norris
  • data ślubu: 19.09.2009
A ja gapa dopiewro zauważyłam odlicznie, ale nadrobiłam wszytkie 4 strony :P
po kolei: zaręczyny boskie :) suknia na Tobie wygląda ślicznie, ale to nie mój styl :P natomiast buty i bielizna- aż sobie zapisałam nazwy firm, zaraz będę szukać ;D

Offline Olka1983
  • uzależniony
natalko a tak z ciekawosci ile wyniesie ciebie sukienka, no i gdzie kupilas buciki bo ja tez bede musiala sie rozgladac.

Offline Olucha

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11 lipiec 2009r.
My też usadzamy gości przy stole i stwierdziliśmy z M że kompletnie nie interesuje Nas co się komu podoba  ;) nie będziemy przecież 120 osób pytać jak chcą siedzieć  :) będą musieli się dostosować i już  ;)a winietki będą też z tego względu żeby blisko Nas nie usiadł ktoś nie powołany, głupio przecież mówić żeby się przesiedli, a niestety spotkałam się z tym że koło młodych usiedli znajomi rodziców a drudzy rodzice gdzieś dalej bo koło młodych nie było już miejsca  :)

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
Olka
Madziulka
Witam sedrecznie  :Daje_kwiatka:

J alwasnie sie boje ze bedzie walka o miejsca albo nie daj boze ktos np ze znajomych usiadze obok nas, nie chce takich problemow na moim weselu dlatego wlasnie chcemy winietki :)

Olka sukienke kupuje za 1550 + welon jakies 150zl, a buciki sa firmy growikar, sa one w salonie sukien slubnych Agnes  ;)

Daruda bede miala 84 osoby i takie ustawienie jest wlasnie a tyle osob, a ty jak bedziesz miala ?? glowny stol + pionowe dwie odnogii ?? A ty ile bedziesz miala osob ??

Offline Daruda

• Chuck Norris
u mnie będzie właśnie ok 80 osób,jeszcze dokładnie niewiem,noi własnie teraz oglądam fotki jak byłam salę zobaczeć jak było ustawione wszystko przed kogoś weselem i rzeczywiście niema dwóch odnóg,tylko tak jak ty opisywałaś(wyrysowałaś)jesli chcesz wkleję fotki;-)

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
O takie ustawienie Ci chodzi .. ?? To jest wlasnie z tego mojego planu :)

Ja tez mam troche zdjec z Gazdowki, troche robilam sama i tez kilka dostalam od menagera, ale wszystko wyglada tak samo  :P

Offline Olka1983
  • uzależniony
calkiem ciekawe  ustawienie stolow, :)

Offline Daruda

• Chuck Norris
o takto to co ja też mam na fotkach,już sama niewiem jakie ja chcę ustawienie...tylko może jak będą tylko dwie odnogi,to będą zbyt długie i będą sięgać aż do komina....hmmmmmm tak jest chyba więcej miejsca,a może to tylko złudzenie.....a będziesz miała jakies atrakcje oferowane przez menagera?no wiesz jakieś sztuczne ognie,stół wiejski....prosiak???

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
Tez mi sie wydaje ze tak jest wiecej meijsca do tanczenia niz jak odnogi by bylo proste.

Nie nie ogni nie chce, prosiaka tez nie, hmm a stol wiejsci co jak on to chce zrobic? cos na zasadzie stolu szwedzkiego czy jak ?

Offline Daruda

• Chuck Norris
no mi to tak tlumaczył,że w jakimś miejscu umieści stół i na nim będzie smalec,ogóras,kaszanka,chlebek,swojska kiełbacha....

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
uuu jak slysze chlebek ze smalcem i ogoreczki to juz mi slinka cieknie - chyba fajny pomysl :)
A ty cos z jego propozycji bedziesz miala ??

dziewczymy co mozna fajnego dodac na wesele zeby je uatrakcyjnic ?? Anie fajerwerek nie chcemy.

Myslelismy o takim lampionie, jednym duzym, poniewaz mojego P. tata niezyje i jako pamiec i znak ze o nim myslimy swiatelko do nieba. Jak myslicie ??

Offline Daruda

• Chuck Norris
ja chyba zdecyduję sie własnie na ten stół,ciężko mi coś dodatkowo wymyśleć,przebić brata,On miał dużo atrakcji własnie i wesele byo świetnie urozmaicone-mial i prosiaka i łososia podanego na tarasie i sztuczne ognie,fajna sprawa jak kamerzysta poprosił wszystkich gości na taras i schody i zrobil wielkie grupowe zdjecie,potem goście je otrzymali w podziekowaniach za przybycie.piszcie dziewczynki o propozycjach dla natalii to i ja może skorzystam;-)a ten lampion......hmmm nigdy o tym nieslyszałam,a jak to widzisz,gdzie taki lampion by stał?i kto byłby świadomy tego światełka do nieba?czy powiecie gościom akie ma to znaczenie?

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
No tak nie opisalam co z tym lampionem, o jakiejs tam godzinie wyjdziemy na zewnatrz i puscimy go w niebo, to jest tak jakby balon i w srodku swiatelko, gdy zapali sie -nie wiem swieczke czy cos czy swiatelko to wtedy leci do gory - taki symbol. mysle ze powiedzialo by sie o co nam chodzi co ma symbolizowac to swiatelko :)

Ja zadnych odni nie chce, swiniaka raczej tez nie - chociz u mnie rodzinka takie reczy lubi, sama nie wiem na czym skonczy sie podpisanie umowy, moze i to wszytsko bedzie

Ale propozycje bardzo chetnie przyjme :D:D:D

Offline justyna85

• Chuck Norris
jesli chodzi o atrakcje ja sie zastanawiam nad kupnem takeij fontanny koktajlowej i takeij do czekolady i postawic na 1 stole taka fontanna koktajlowa /jest podswietlana i zmeinia kolory

czy wam forum tez tak dzial ajak by chialo a nie moglo?

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
Tak, raz dziala raz nie ...  :-\

I tam leca koktaile ?? I jak sie pije, no bo czekolada to wiem truskaweczki i jazda, z koktaile tam samo .. ??
Ja jaki jest koszt takiej fontanny ?? Bo juz kiedy myslalam o tej czekoladzie  :)

Offline myszkasc

• Chuck Norris
  • Moje niebo na ziemi...
Takie fontanny są super, ale koszty  ::) ::)
Ale sami jeszcze myślimy :)
A forum chodzi jak by nie mogło  :-\

Offline justyna85

• Chuck Norris
do fontanny mozna nalac co kolwiek (jaksi plyn) jest kilka kubeczkow dolaczonych, koszt takiej fontanny o ok 300zl a taka mala fontane czekoladowa to do 100zl mozna znalesc

Offline hania3033

• Chuck Norris
U mojego kuzyna na weselu była taka czekoladowa fontanna i (nie wiedzieć czemu, bo mi się pomysł wydawał fajny) nie cieszyła się powodzeniem... :-\
Światełko jest ciekawym pomysłem, ale nie mam takiej sytuacji w rodzinie, więc ciężko doradzić.
Wiejski stół - na początku chcieliśmy, pomysł baaardzo nam się spodobał :D ale teraz sie zastanawiamy. Bo skoro na weselu bedzie tyyyle jedzenia, to czy ktoś skorzysta z tego stołu? A jeśli skorzysta, to nie zje zapewne "swojej przewidzianej porcji" z dań "normalnych"...
Co do świniaka, to u nas będzie... DZIK ;D  D. jest myśliwym, wiec żeby chociaż trochę w klimacie utrzymac ;) A że dziczyzna pyszna, to myślę, że pomysł się sprawdzi :)

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
Tak wlasnie mysle ze jesli mam nalewaz z fontanny do kubeczka to on bedzie umorusany z boku i ktos moze sie ochlapac.

Ja mysle ze na kawaleczek chleba ze smalcem kazdy sie skusi nawet jak juz sie naje swoja porcja  :P

Wlasnie patrzalam na all i tam jest tylko jedna, ale ja bym chciala taka zeby pod gory do dolu ladnie lecialo a tu jest takze polowa fontanny to jakis mechanizm a tylko kawalek gory to sama fontanna. Musze jeszcze gdziesz poszukac poza all. Moze gdzies w miescie ?? Zobaczymy.
Hania mowisz ze nie cieszyla sie powodzeniam - hmmmm sadze ze u mnie bylaby " uzywana " tak mi sie przynajmniej wydaje  :)

Offline Daruda

• Chuck Norris
a co z menu????masz juz ustalone?a co do fontanny czekoladowej,to nie dla mnie(jakoś chyba niepasowałoby do mojego wesela do całej otoczki),ale jak czytałam na forum wypowiedzi to podobno takie bajery cieszą się powodzonkiem,tam przy fontannie sa wówczas wyłożone różne pałeczki-zjadliwe oczywiście i każdy sobie zamacza to na co ma ochote i ta czekoladka ładnie to oplata i do buźki,albo na ciasto czy lody...a pomysł z tym światełkiem bardzo oryginalny według mnie;-)))będzie to fajny gest nawet jesli na moment zrobi sie troszeczkę patetycznie,melanholijnie....

Offline margolka

• Chuck Norris
Rany, ile tu naklikałyście  ;D
Ja też jestem za usadzaniem gości, ale naprawde dosyć wcześnie się tym zajęłaś  ;)
Fajny klimat tej twojej sali - ja myślę że stół wiejski bardzo by pasował. Byłam na dwóch weselach, na ktorych był taki stół i powiem ci, ze bardzo cieszył sie powodzeniem  :D
Lampionu troche nie umiem sobie wyobrazić  ??? moze jakąs fotke załączysz ?
A o fontannie to pierwszy raz przeczytałam na tym forum - sama jeszcze nigdy na żywo nie widziałam  :) Ale mysle, że to fajny pomysl  :D