Autor Wątek: ..........::::::::::NaTaLiA & PiOtR::::::::::01.08.2009::::::::::..........  (Przeczytany 116596 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline hania3033

• Chuck Norris
No zobaczymy jak to u nas będzie... Mamuśkowo, żonkowo, do tego praca i gotowanie obiadków ::) Hehe, ale i tak już nie mogę się doczekać :D Natalko, Ilonę już przepraszałyśmy, teraz czas na Ciebie - wybacz pogaduchy w Twoim wąteczku :blagam: Bie bij pliiissss :) może uda mi sie Ciebie przekupić kwiatkiem?? :Daje_kwiatka:

Offline Fasolek
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 14.08.2009
Ja dodam jeszcze bukiecik od siebie  :bukiet:
A może wolisz super brykę  :auto::brewki:
Max 13 wrzesień 2009
Leoś 30 maj 2011

Offline buffy85

• bywalec
  • data ślubu: 19.09.09
hehe- tymi dwoma kierunkami to tak wyszlo, ze stwierdzilam ze mam duzo wolnego :p
teraz juz tak nie twierdze :D
ale zamierzam to skonczyc ;)
dobrej nocki

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
oj jak mysle o szkole to az mnie trzesie wrrrrrrrrrrrr mam awersje na nastepne pol roku  ;D
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA

Offline Ilona1985

• entuzjasta
Witam..nadrobilam zaleglosci....
Ja pamietam w okresie mooich 2letnich....ahahahahhaah studiow (ekonomia)..na 1wszym roku..powiedzmy okolo 10 osob wzielo sobie 2 kierunek dodatkowo..na dodatek na innej uczelni....w tym 70 procent to osoby powiedzmy najslabsze z grupy....Bylo im tak ciezko, ze nie dawali sobie z ekonomia i ktos tam podobno nawet zrezygnowal.....
Nie wiem czy do tej pory ciagna czy nie...
Po co sie pchac jak sie wie ,ze ledwo ledwo ciagniesz 1 kierunek......

Offline Olka1983
  • uzależniony
  • data ślubu: 11.07.2009
wy to wszystkie studia..... i  a ja kompletnie nie mam ochoty na nauke....... moze jak wroce z irlandiii to o czyms pomysle.... ale leniwa jestem jezeli chodzi o szkole:)

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
Łeeee przekupiac to mnie nie trzeba ale kwiatki z checia przyjme a co dopiero super furka uuuu :D:D:D Przydalaby sie mala zmiana  :P
Spokojnie mozecie sobie klikac, ja z checia pozniej wszytsko czytam i sie dolaczam :)

Racja z tymi studiami, ja tez miala lenia a spokojnie moglam isc na dwa kierunki, no ale tak wyszlo :)

Wczoraj bylismy na lyzwach ale tak nas wyziębiło ze po 30 minutach uciekalismy do domu. Brrrrr strasznia pogoda !!

Teraz czekamy na gosci chrzesniaka :)
Odezwe sie wieczorkiem :)
Milego popoludnia  :bukiet:

Offline justyna85

• Chuck Norris
  • data ślubu: 01.08.2009
nie no tylko pogratulowac organizacji 3kierunki i dzidzia :)
ja narazie tez na licencjacie spasowalam co prawda zaczelam uzupelniajace mgr ale to jednak nie dla mnie bo konczylam administracje publiczna a mgr stosunki meidzynarodowe zreszta wiedzialam ze wyjade to odpuscilam ale jeszcze kiedys zrobie mgr moze nawet tu za granica :)

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
Ale narobiłaś mi ochoty na jazdę na łyżwach :)

Offline japcio

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2009
Natalio pozdrawiam niedzielnie. Właśnie pomyliłam wątki. To co miałam napisać u Ciebie, napisałam u Madzi Kubicy :) Ale swój błąd już naprawiłam.
A wszystko przez to, że jestem jeszcze myślami z moim Rrrrr :) Mielismy super łikendzik. Tylko my, TV i ....obżarstwo. Pizza, czekolada, winko, tościki...... Jezu, jakie mam wyrzuty sumienia z powodu tego jedzenia. Ale milusio było :)

Olka1983
Dzięki za namiary na jubilera. Mam nadzieję, że trafilismy do tego właściwego. Obok była odzież skórzana, więc są duże szanse, że tak :) Zamówiliśmy obrączki :) za ok 3 tyg odbiór. Koszt to ok 1200zł. Zdecydowaliśmy się na dwukolorowe, ale z 3 pasków: żółte złoto, białe, żółte. O ile pamiętam to chyba 6mm.

Offline Olka1983
  • uzależniony
japcio napewno dobrze trafilas :) dobrze ze kupiliscie je rownie tanio, bo widzialam w innych watkach jak dziewczyny pisaly ze baaaardzo zloto podrozalo :)

Offline japcio

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2009
Sprzedawca także mówił nam o podwyżce cen złota. Za nasze zapłacimy mniej, niż przewidywał nas budżet :) Zaoszczędzimy jakieś 500-600zł :) huuuuuuraaaaaaa :)

Offline Olka1983
  • uzależniony
no to suuuper, my tez podobnie zaoszczedzilismy :)

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
Witam wieczorowa pora ...  ;)

Odnosnie obraczek to faktycznie podrozaly. Wlasnie dzisiaj patrzelismy na nasze obraczki na stronie internetowej a tu o prawie 300zl wiecej niz my placilismy  :boje_sie: Normalnie szok !!
Takze dobrze zrobilysmy ze juz je kupiłyśmy !!

Madzia to nic innego jak smiagc na lodowisko  ;D

Offline buffy85

• bywalec
  • data ślubu: 19.09.09
mi tez na lyzwy ochoty narobilas....
i chetnie bym posmigala, ale niestety-nie moge sie ostatnio do konca doleczyc, wiec lepiej nie kusic losu...
 :balwan: :balwan:

Offline Daruda

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.06.2009
no wychodzi na to,że na jednym sie zaoszczędzi a na drugim traci-my zaoszczędziliśmy na wódeczce,niom ale z drugiej strony podskoczyły ceny obrączek jak piszecie...no a łyżwy fajniusia sprawa,tylko gdzie ty na te łyżwy jeździsz???na Stary?

Offline madzia_n

• Chuck Norris
Niestety nie pojeżdżę :( Zbyt daleko od Polski ;)
Aż się boję momentu gdy wybierzemy nasze obrączki... No, ale teraz już nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem...

Offline Olucha

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11 lipiec 2009r.
A ja też mam chrześniaka, 8 lat ma młody, czyli za rok komunia  ;) co do nauki to jestem za tym żeby się  rozwijać, nie stać w miejscu, żeby kobieta nie była tylko żoną męża, ale też żeby realizowała sama siebie  ;) wszystko to jest kwestia dobrej organizacji, może niekoniecznie 3 kierunki, ale nie jestem za tym żeby siedzieć w domu  ;) bo prędzej czy później to się odbija na głowie  ;)

:-* zostawiam

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
ja tez nie naleze do osob którym dom zastepuje cały swiat. a poza tym gotowanie, sprzatanie wrrrrrrrrr nie dla mnie  ;D

całkiem nowa JA

Offline Fasolek
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 14.08.2009
No ja siedzę właśnie w domu i pomału dostaję szajby ::) Dobrze, że mam uniwerek i plany na działalność gospodarczą, czekam tylko na pozytywne rozpatrzenie wniosku o dofinansowanie z UE- wtedy jak ruszę w miasto, to do domu będę wracać wieczorem... ;D I na pewno znajdę jakąś miłą panią do sprzątania i prania :twisted: Nie cierpię prać, że o prasowaniu nie wspomnę :biala_flaga:
Max 13 wrzesień 2009
Leoś 30 maj 2011

Offline madzia_n

• Chuck Norris
Ja z chęcią wybiorę się do pracy bo w domu można oszaleć...
Ale jak tylko na świecie pojawi się Dzidziuś, to chcę calkowicie się jego/jej wychowaniu poświęcić :)

Offline Olucha

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11 lipiec 2009r.
Ja tam lubię gotować, wstawić pralkę też lubię  ;) nie wyobrażam sobie żeby w moim domu zamiast mnie i męża ktoś miał to robić  ;) ale nie pracować też sobie nie wyobrażam, nie uczyć się ciągle nowych rzeczy  ;) po urodzeniu dzidziusia na pewno jakiś czas spędzę w domu, ale nie będzie to bardzo wieczna perspektywa, bo ważny jest dla mnie wykonywany zawód  :)

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
Czesc kochane,

Daruda na lyzwy jezdze do fordonu, tam jest usper kryte lodowsiko :)

Co do porzadkow domowych to mam roznie. Niekiedy od rana che mi sie sprzatac i wszystko a nieraz mam takie lenia ze wszytsko stoi i czeka az cos rusze  ;D

Fasoelk, swoja dzialalnosc  ??? Fajna sprawa a zdradzisz co to takiego ... ??

A my jutro jedziemy po obraczki  :cancan: :cancan: :cancan:

Offline margolka

• Chuck Norris
A ja lubie gotować, ale sprzątać już nie bardzo  :P A mój PM tak samo jak ja - też woli gotowanie - więc w naszym przyszłym domku i tak każdy bedzie robił wszystko  ;)
No, może tylko lepiej niech on nie prasuje  ::)

Natalko buziaki poniedziałkowe  :-* :-*
Super, że odbieracie swoje krążki  ;D

Offline hania3033

• Chuck Norris
A ja uwielbiam gotować, prać i prasować też mogę, ze sprzątaniem za to różnie bywa... ale podział obowiązków będzie ;) z resztą - przyszły mężuś czyścioszek, więc jak nie ja, to i on posprząta bez marudzenia ;D
natalia nie wiedziałam ze w fordonie jest lodowisko... a gdzie konkretnie ???
czekam na zdjęcia obrączek :D :Tuptup: :Tuptup: :Tuptup:

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
a ja nie lubie sprzatac i prasowac, ugotowac cos moge ale szybkiego  ;D  a dla dzidzi na poczatku zostane w domku ale potem powrot do zycia! nie nadaje sie na kure domowa  ;D nie bedzie ze mnie idealnej zonki  ;)

całkiem nowa JA

Offline Justys851
  • Chuck Norris
a ja lubie gotować i prasowac  ;D sprzatac nie cierpię  :P
U nas już podział został zrobiony - ja gotuje G zmywa  ;D zgodził się  ;) - dopóki nie dorobimy się zmywarki  ;D
sprzątamy wspólnie  :D
ciekawe jak będzie w rzeczywistosci  ::)

:-* :-* :-* zostawiam
I mam nadzieję że wkleisz fotkę obrączek  ;)

Offline Olka1983
  • uzależniony
a ja moge wszystko tylko nie nawidze prasowac :D katastrofa :D

Offline myszkasc

• Chuck Norris
  • Moje niebo na ziemi...
Ja jestem bałaganiarz więc u nas A. sprząta  ;D ;D ;D

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
I w koncu sie pojawilam drogie Panie :)

Haniu lodowisko jest okok basenu IKAR, stoje na jego zapleczu taki wielki bialy namiot a pod tym magicznym namiotem kryje sie fajniutkie lodowisko. Jest tam tak, ze godzina jazdy i 30 minut "naprawy" lodu. Takze ladnie sie jezdzi :)

Ooo zdjecie bedzie napewno, tylko nie mamy pewnosci o ktorej moj P. skonczy prace i czy zdazymy do sklepu bo samej mi nie pozwoli ich odebrac  ;D Ale mam nadzieje ze zdazymy jutro, no i wtedy zdjecie obowiazkowo  ;D

A co do tego całego sprzatania to u Nas tez bedzie mały podział juz teraz tak robimy, niekiedy robimy razem albo oboje leniuchujemy a sprztnie czeka  ;D
Ohhhh takie małe leniuchy z Nas  ;D