Nie zapytałam o to ile sie czeka

Ale jutro po uczelni pojade bo sanepid jest zaraz okbok czyli na Ul.Kujawskiej 4, to jest zaraz przy rondzie bernadryńskim (na przeciwko byłego kujawiaka)

Wiem ze ta szczepionka ktora szczepi sie w wielku 13 lat jest aktywna okolo 10 lat i potem jest mozliwsoc zachorowania, dlatego ja wole sie zaszczepic, gdyby pozniej przytfaila sie choroba to nie wybaczylambym sobie ze nie zadbalam o to !!
Kochane mi naprawde nie przeszkadza kiedy piszecie "w swoich sprawach" w mnie, nawinął się dany temat i gdzie indziej jak nie własnie w danym watku go prowadzić

Jutro wypytam o wszytsko w tym sanepidzie, wrazie jak bedzie mozna na miejscu zrobic ta szczepionke to zaraz się szczepie.
Tak na marginesie ja tez na nic jeszcze nie bylam chora, kiedys myslalam ze mialam odre ale wlasnie przed chwilka zajrzalam do ksiazeczki zdrowia a tam strona gdzie wpisuje sie przebyte choroby zakazne czyściutko

Tez mialam co rusz anginy, mialam rowniez operacje, kilka razy jako dzidzius dusilam sie, rowniez 2 razy bylam poparzona (tez jako mala dziewczynka) - a tu na glupia rozyczke nie chorowalam

Rany jakie ja pkrzywdzone dziecko byłam

Aha ja biore OC-35, to sa leki na cere, ale napisane tez jest ze jesli chce ten lek uzywac jakos srodek antykoncepcyjny to nie moge liczyc tylko i wylacznie na ten jeden srodek musze sie w jeszcze jakis sposob zabezpieczac, i tak jak lejarz powiedzial mi dzisiaj ze w tych lekach brakuje, hmmmm progesteronu (mozliwe

) i daletgo te wlasnie tabletki nie uzywa sie jako anty tylko, tylko i wylacznie dla poprawy cery

Uuuuu ale mi tasiemiec wyszedl....... sorki