Autor Wątek: ..........::::::::::NaTaLiA & PiOtR::::::::::01.08.2009::::::::::..........  (Przeczytany 116806 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
W taki razie czekam Ilonko na wiadomosc.
Haniu chyba Twoje wyciagnie pomoglo. Jutro ide po sukienke  ;D ;D ;D

Ale u nas dzisiaj podoga, sypalo sniegiem jak by sniezyca panowala :/:/:/

Dzisiaj dostala wiadomosc odnosnie zaproszen, a mianowicie pan czeka na papiero,drukuje zaproszenia i najprawdopodobnie jutro wysyla  ;D
Juz sie nie moge doczekac :)

Offline KasiaR
  • bywalec
  • data ślubu: 13.06.2009
Natalio, a gdzie drukujesz zaproszenia?

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
Ja zamawiam zaproszenia na allegro.
Sama ich nie drukuje :)

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
Witam :)  :-*
To super jest patrzec na swoich chrześniaków w różnych przedstawieniach... ;D
Mam nadzieję że ból pęcherzza już przeszedł... Oj, jak sobie przypomnę jakie to cierpienie to aż mnie ciary przechodza...
Rozumeim zafascynowanie dziecmi, mam wrażenie że czytając Ciebie, czytam o sobie ;D Ja też uwielbiam każdego bobasa, a każdy bobas mnie... I nie boję się, a to chyba bardzo ważne :)
Super, czekamy na relacje z poszukiwań sukienkowych ;)

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
Witam, o rany już środowo   :P

Z pęcherzem już ok :) dziękuje Madzia  :-*
Po sukienke zamierzam jutro iść, co z tego wyjdzie to sie okaże  :P

Obiecałam wam kochane zdjęcia z basenu, oto one.
Same nasze postacie nie prezentuja sie rewelacyjnie ale samo zdjęcie pod wodą jest super :)

To my w małym baseniuku ...

tutaj mójh P. jak śmiga z małej zjeżdzalni...

tu mój chrześnik - troche okulary mu sie przesunęły ale zdjęcie bardzo mi sie podoba :)

a tu Błażeja siostra - Oliwia jak stoi na rękach pod wodą :)

Ogólnie super basen, duża zjeżdzalnia fajna, duża, gdy jest ciemno na dworzu w środku nic nie widać oprócz kulku gwiazd na około rury  ;D Poprostu jak jechałam pierwszy raz to myslałam, że padne na zawał jak było tak cieno, nie wiadomo kiedy zakręt, czy pionowo czy poziomo - dobrze, że jechałam z Oliwi, ona się śmieje a ciotka w strachu  ;D
Jeśli ktoś ma niedaleko to polecam basen w Solcu Kujawskim :)

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
Świetne fotki, zabawa musiała być super ;D

Offline Ilona1985

• entuzjasta
super fotki!

Offline Olucha

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11 lipiec 2009r.
Fajne fotki  ;) takie troszkę kosmiczne  :P ;D

Offline kabama

• forumowicz
  • data ślubu: 23.05.2009
Fajne te fotki w basenie :)

Dzisiaj wyprawa po sukienkę?? Czekamy na relacje :D

Offline justyna85

• Chuck Norris
  • data ślubu: 01.08.2009
extra te fotki pod woda , a jakim aparatem robiliscie?, ja mam olympusa i niby mozn arobic pod woda al enie mozna nigdzie dostac do niego obudowy :(
no i oczywiscie czekamy na wiesci z wyprawy po suknie

Offline hania3033

• Chuck Norris
ale super zdjęcia! chyba aż wybiorę się do solca :P  heh, chociaż znając życie najpierw wypróbuję to nasze cudo w szczecinku, skoro już tu jestem ;) ponoć też rewelacyjny basen :)

Offline justyna85

• Chuck Norris
  • data ślubu: 01.08.2009
w szczecinku, taki jakis fajny basen?? hmmm ja mam babcie nie daleko (wioska ), no i kuzynke w bornym sulinowie , co prawda w sammaym szczecinku tez mam rodzinkie ale za czesto nie bywam
ale za to w szczecinku bardzo podoba mi sie ten kosciol co ma ta droge krzyzowa z kamienia

Offline hania3033

• Chuck Norris
jaaaaa!! justyna, naprawdę?? ;D ale super! jaki świat mały :D może kiedyś się spotkamy, jak odwiedzisz kuzynkę lub babcię... ;D
my właśnie w bornym mieszkanko kupujemy!! ;D piękne są te okolice!
a kościół faktycznie robi wrażenie :) jest niesamowity :)

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
fotki superowe, widac ze sie dobrze bawiliscie!  :) :) :)
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA

Offline Justys851
  • Chuck Norris
super fotki  ;)
I jak tam sprawa z suknią ??

Offline buffy85

• bywalec
  • data ślubu: 19.09.09
super zdjecia :)
fajnego masz tego chrzesniaczka :D

tez jestem ciekawa jakim aparatem fotki byly robione :)

widze ze juz teraz piszesz, ze moze sie wybierzesz po sukienke, a nie ze na pewno pojdziesz... takze ja tez Cie po nia wyganiam :D bo skonczy sie na tym, ze sie nie wybierzesz ;) znam to z autopsji-tez sie wybieram juz z 2 tyg :/

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
Witam dziewczyny :)

Prosze o werble... Podpisałam dzisiaj umowe o sukienke   ;D ;D ;D jupiiiiiiiii
Wpłaciłam ładnie zaliczke i teraz czekam do 20 marca na pierwszą przymiarkę :):):)

Zdjęcia mam ale niestety nie za bardzo prezentuja mnie i tym bardziej sukienke. Robiła je Oliwka i jakaoś tak jej nie wyszło  :P
No ale są ... Aha, suknia jest w kolorze ecriu bo białej nie było i jest dla mnie za duza, ta biała o wiele lepiej na mnie lezala i o wiele lepiej sie w niej czułam.
Ale do samych zdjęć jest ok.

No tak, ale nie moge wkleić zdjęć, program nie chce mi ich przekształcić na link :/
Wieczorem jeszcze spróbuje.

Muszę Wam powiedzieć, że przymierzyłam do sukienki cała biżuterię i wg mnie, mojej mamy jak i Pani sprzedawczyni nie muszę nic odejmować. Napewno nie zrezygnuje z naszyjnika, strasznie mi sie podoba do sukienki i do tego zostawiam diadem, i cieńką bransoletkę. Zastanowie sie nad kolczykami czy napewno chce takie długie aczkolwiem wydaje mi się, żę te mimo wszytsko pasują. Ja sukienkę mam "czysta" więc mogę urozmaicić ja spora biżuterią.
Do pierwszej przymiarki wezmę już siostrę zeby porobiła mi łądne zdjęcia i przynajmniej sukienka będzie mojego rozmiaru bo ewidentnie źle się w niej czułam, nawet na zdjęciu widać jak bym miała wielgachnu brzuch.
Jak tylko poradzę sobie z wklejeniem zdjęć zaraz wrzucam je na forum :)

Offline margolka

• Chuck Norris
Natalia super!!  ;D ;D ;D
Czekam na zdjęcia  :D

Offline japcio

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2009
elo :)

Pisząc o basenie to mnie chyba normalnie zmotywowałaś do działania :) Basen mam w pracy :) a chodzę dosłownie 3 razy w roku. Albo nawet 2 :( Ostatni raz byłam z moim Rrrr miesiąc temu. Miałam plany, że będziemy chodzić systematycznie. A tu lipa. Słomiany zapał.

Ja także czekam na zdjęcia :)

Offline buffy85

• bywalec
  • data ślubu: 19.09.09
super ze masz suknie :D
mam nadzieje ze fotki uda sie jednak przedstawic na forum i bedziemy mogly podziwiac :)

Offline Olka1983
  • uzależniony
  • data ślubu: 11.07.2009
fotki z basenu suuuuperowe :D
gratuluje ze w koncu wybralas sie po sukienke, no i umowa podpisana  :skacza: no to teraz na fotki czekamy :D:D:D:D

Offline hania3033

• Chuck Norris
dobra dobra już się nie tłumacz :P na pewno świetnie wyglądasz!! :) na fotki oczywiście czekam, ale nie ukrywam, że bardziej niż na te, czekam na zdjęcia tej już TWOJEJ osobistej sukni :D a co do biżuterii... my mozemy wyrazić swoje zdanie, ale decyzja i tak nalezy do Ciebie :)

Offline Justys851
  • Chuck Norris
tak tak czekamy na fotki  ;D

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
Udało się...

Tutaj widać tren, co prawda trochę się schował pod kiecke ale go widać :)

tutaj z naszyjnikiem...

tutaj z kompletem - zdjęcia są nie za bardzo, jakieś cienie i tym bardziej z dołu bo Oliwka jest niziutka  :P

a taka będzie długość welonu - zakończony będzie tak jak suknia, takim cieniutkim szyciem ... :)

Osz... te zdjęcia są straszne, nie dośc ze jestem chora (mam straszny katar i mówie jak 300-letni pijak), strasznie padało jak szłam do salonu i ja sobie robie sesje w sukni ślubnej - no super  :-\

Kidyś jedna z forumek wysłała mi na meila zdjęcia własnie tej sukienki w momencie gdy ona ją prztmierzała, chciała się na nią zdecydować lecz gdy zobaczyła zdjęcia w domu to się przestraszyła ponieważ suknia świeciła się jak folia - to jej (te które pokazałam na poczatku) i to własnie jest biała sukienka, te dzisiejsze zdjęcia to juz kolor ecri i zdjęcia (moim zdaniem) są o wiele gorsze, tu faktycznie suknia nieładnie się świeci.
także trochę się uspokoiłam z tą "folią" :) Chciąz mimo wszystko suknia aż tak bardzo się nie śweci na tych zdjęciach które tu wkleiłam, lecz dla mnie o 100 razy lepiej wyglada biała suknia niż ten kolor.

A jak myślicie z tą długościa welonu no i z biżuterią  :P

Offline Daruda

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.06.2009
kurcze no fotki troszke słabej jakości,myślę jednak ,że welon spoczko no a bizuterie słabo widać.

Offline Fasolek
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 14.08.2009
Natalia, pytasz to piszę szczerze- ja bym się czuła jak choinka, mając diadem, welon, długie kolczyki i ozdobny naszyjnik.... Dla mnie jest po prostu za dużo... Zostawiłabym welon, diadem i naszyjnik- kolczyki zamieniłabym na mniejsze  albo zrezygnowałabym w ogóle... Ale to tylko moja opinia, Ty oczywiście mozesz się z nią nie zgadzać :) Najważniejsze, abyś się dobrze czuła :D
Max 13 wrzesień 2009
Leoś 30 maj 2011

Offline Olka1983
  • uzależniony
  • data ślubu: 11.07.2009
ja bym pozbyla sie diademu :D a reszta oki, a welon taki jak ja chce :D dlugosc idealna :D a sukienka tak  cudna, no ale biala oczywiscie :D

Offline Olucha

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11 lipiec 2009r.
Długość jak dla mnie jest ok tylko bez lamówki oczywiście bym widziała, co do biżuterii to popieram Fasolka że jest za dużo, jeśli taki naszyjnik to skromniutkie kolczyki, jeśli długie kolczyki to bez naszyjnika, moim zdaniem całość nie wygląda dobrze i jest troszkę przesadzona, diadem też mi się nie widzi  :) suknie w sumie masz bez ozdób ale sama w sobie jest ona bogata  :) ale to tylko moja zdanie  ;)

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
Kochane piszcie śmiało o to mi chodzi. No własnie nad tymi kolczykami się zastanawiam, chyba wole jakies małe kamyczki na śrubke. Jakieś sobie dokupię i wtedy przy przymiarce znowy przymierzę :)
Bo na bank nie zrezygnuje z naszyjnika  :P bardzo mi się podoba :)

Nie wiem czy widziałyście u Justyny pizze która rzobiła.
Mówiąc skromnie spisałam przepis i jutro mam zamiar ją zrobić  ;D
Jeśli uda mi się minimum taka fajna jak Justyny to może też wleje zdjątko :)

Teraz uciekam do P. bo właśnie wrocił do domku a ja się za nim stęskniłam  :P :P

Offline Ilona1985

• entuzjasta
Cesc dziewcyny, cesc Natalka...
Pozwol, ze zostafie moja opinie, na Twoim miejscu zrezygnowalabym z kolczykow lub zastapila je tak jka mowilas bardzo drobnymi na srubke:-)
Ladnie wygladasz w tej sukni!!!