Autor Wątek: ..........::::::::::NaTaLiA & PiOtR::::::::::01.08.2009::::::::::..........  (Przeczytany 118883 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Justys851
  • Chuck Norris
Ilona1985 to możemy sobie piątki przybić  ;D

Offline hania3033

• Chuck Norris
coś mam wrażenie że dużo nas tych 85 na forum jest ;) i też czuję się jak najbardziej gotowa :P ;D

Offline Ilona1985

• entuzjasta
Justys, Haniu 85 to special rocznik.........

Offline hania3033

• Chuck Norris
WIADOMO! ;D
No ale nie zaśmiecajmy już natalce wątku - wybacz słońce... ;)

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
Ale ten 87` tez jest calkiem fajny  ::) ::) ::)
Spoko spoko piszcie kochane - moj watek ale serdecznie zapraszam do korespondowania - przynajmniej cos sie dzieje  ;D

Powiem Wam ze ja juz sie nie moge doczekac dzidziusia, moja siora ma dwojke dzieci od poczatku mieszkamy praktycznie razem tzn na ostatnim pietrze mamy dwa mieszkania my i moja siora - 8 lat dziewczynka i 6 lat chlopiec - naprawde mam wprawe co do wychowania i opieki nad dzieckiem wiec teraz gdybym miala dziecko bylabym w 7 niebie  - yyy nie teraz, zaraz po slubie :D:D:D

Offline Ilona1985

• entuzjasta
Natalia bardzo madra z Ciebie dziewczynka...nie ktore w Twoim wieku mysla gdzie tu zaswicic golym tylkiem a nie jak ty..szacuneczek...

Offline diunia

• bywalec
  • data ślubu: 29.08.2009
Troszkę mnie nie było, ale wszystko nadrobiłam  :) W sukience wyglądasz bardzo ładnie, a bity są rzeczywiście powalające-takie delikatne. Co do fryzurek to bardzo podobaja mi sie pierwsza i ostatnia-lubię tego typu uczesania (mi irtokez nie wychodzi , pozatym, mam grzywke i ciężko to jakos upiąć na moich niesfornych włosach  ;) ) Co do biżuterii to tak jak większość dziewczyn pisała zrezygnowałabym z naszyjnika (lub ewentualnie załozyła jakis taki pojedyńczy, delikatniejszy), bo jest za strojny trochę moim zdaniem . Faktycznie idziesz jak burza-ja nawet nie zaczęłam się rozglądac za sukienką. Twoje odliczanko bardzo mobilizuje!  :D

Offline Olucha

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11 lipiec 2009r.
Może to zabrzmi złowrogo ale i tak życie wszystkim Nam zweryfikuje czy jesteśmy gotowe do małżeństwa czy nie  ;) Co do lat to ja mam ćwierć wieku w tym roku i wydaje mi się że cały czas dorastam, dojrzewam  :) co do stołów to ja nie wyobrażam sobie nie mieć przy sobie rodziców, może dlatego że oboje z M mamy z rodzicami super kontakt, taki przyjacielski bardzo, że w sumie znajomi jak znajomi ale rodzice muszą być blisko  ;)

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
Ilona bardzo Ci dziekuje  :przytul:

Diunia - witam i zapraszam :Daje_kwiatka:

Ola masz race to zycie pokieruje nami ale i tak bardzo duzy wply mamy my, nasze zachowanie, podejscie, rozumowanie ( czytaj myslenie  :P).
Powiem Wam ze widze jak My ( Ja i P.) zmienilismy sie, calkiem niedawno, imprezy, jakies zabawy a teraz sie mocno uspokoilo, chociaz to nie jest miara dorastania, ale poprostu czuje sie w naszym zwiazku powage, ze naprawde jestesmy gotowi do tego malzenstwa - no wiecie duzo gupot tez jest, ale tego tez potrzeba  ;)

Offline Olucha

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11 lipiec 2009r.
Racja że mamy duży wpływ  :) wszystko jest potrzebne i radości i smutki, wszystko to cementuje związek  :) nie sztuką jest coś rozwalić, zniszczyć natomiast ogromną sztuką jest dbać i rozwijać to co powstało  :) ludzie tak naprawdę zaczynają się docierać kiedy mieszkają razem pod jednym dachem, kiedy dzielą radości i troski dnia codziennego  :) wtedy najlepiej można poznać drugiego człowieka żyjąc z nim na codzień  :) ale się rozpisałam  :)hiihihih

Offline Ilona1985

• entuzjasta
Moi rodzice wrecz prosili mnie aby ich nie sadzac kolo nas.... ???

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
My z moja mama nalepiej wycielybysmy blogoslawienstwo i podziekowania dla rodzicow - brrrr az mam ciary na sama mysl jak bedziemy ryczaly  :urwanie_glowy: :Placz_1: :Placz_1: :Placz_1: :urwanie_glowy:

Dobra Kochane ja uciekam do lozeczka - Wy tu ladnie sobie piszcie, a ja jutro zajrze i nadrobie  :) :) :)
Albo lepiej tez zmykajcie do lozeczka zeby sie ladnie wyspac  :)

Do jutra, pa pa :-*
« Ostatnia zmiana: 6 Stycznia 2009, 00:00 wysłana przez nataliaxp »

Offline buffy85

• bywalec
  • data ślubu: 19.09.09
ufffffffffff.... nadrobilam wszystko :D
jezeli mozna to chcialabym sie do wateczku przylaczyc ;)
slicznie wygladasz w sukni i historia zareczyn taka romantyczna :)))
bardzo prosze o przeslanie namiarow na priv na zaroszenia-bo sa sliczne :)))
pozdrawiam :)))

Offline justyna85

• Chuck Norris
  • data ślubu: 01.08.2009
too tak tez blogoslawienstwo bym wyciela, podziekowanie dl arodzicow to juz mysle ze bedzie dobrze :)

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
Buffy

Witam i zapraszam.
namiary poszly juz na priv :)

Dla mnie oby dwa przezycia sa ciezke   :tak_smutne: :Placz_1:

Offline buffy85

• bywalec
  • data ślubu: 19.09.09
nie martw sie-tez mam swiadomosc ze zanim cos powiem w trakcie podziekowania to juz sie porycze...  :/ no ale jakos damy rade :)
dziekuje za namiary :D

Offline iza22

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.09.2008
ja byłam pewna, że będę płakać, ale znalazłam sposób:
klęczeliśmy, a więc nie miałam przed oczami twarzy rodziców, nawet nie patrzyłam na swoją mamę i tatę, bo jak bym spojrzała to od razu byłby ryk, ustaliliśmy też, że chcemy aby rodzice powiedzili tylko krótko, że nas błogosławią, b jakby zaczęli mówić od serca to pewnie też bym ryczała - błogosławieńtwo poszło gładko

ale za to na weselu przy podziękowaniach dla rodziców to już płakałam jak bóbr  ;D ;D ;D

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
ja tez pewnie bede ryczała przy podziekowaniu.
Iza22 tez juz uzgadniałam z rodzicami ze blogosławienstwo szybciutko bez "wiekszych emocji", to dobry pomysł :)
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
Tak tak my tez mamy ustalone ze tylko blogoslawienstwo bez emocji - inaczej by nie wyszlo a juz podziekowania hmmm to tak latwo ustalic nie mozna, sadze ze nie zdaze nawet nic powiedziec  :P

Offline Justys851
  • Chuck Norris
Olucha ja też mam super kontakt z rodzicami, ale dokładnie tak jak pisze Ilona1985 moi rodzice nie chca siedziec kolo nas tylko wśród swoich rówieśników  ;) Moi rodzice siedzieli u mojego brata na weselu koło młodych- bratowa góralka i u Nich taki zwyczaj panuje -  i stwierdzili że nigdy więcej, młodych przy stole praktycznie nie było, oni chcieli pogadac ze swoją rodzinką więc ten stół był pusty prawie cały czas

Natalko buziaki przesyłam  :-* :-* :-*

Offline hania3033

• Chuck Norris
Do Błogosławieństwa wykorzystam chyba patent Izy ;) Jeśli chodzi o podziękowania to juz widzę te mokre oczy... Nie ma szans by było inaczej ;D Z resztą ja sie w ogóle łatwo wzruszam więc i tutaj pewnie niespodzianki nie bedzie :P
Co do usadzenia - pisałam już chyba, że wolelibyśmy mieć koło siebie młodych... I to nawet nie tylko ze względu na siebie, ale na rodziców... Bo nasze stoły będą ustawione w zawinięte L. My siedzimy w szczycie, gdyby koło nas zasiedli rodzice to zostaliby właściwie sami, tzn tylko z nami ;) A ja wolę żeby tata sobie wypił z wujkami a mamcia poplotkowała z ciotkami ;D Wolałam się jednak upewnić i spytałam mamę jak sie na to zapatruje (bo tata to wiem że nie będzie mieć nic przeciwko) - wszystko jej pasowało ;)

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
Tak jak mowisz hania, lepiej rodzice z wujkami i mlodzi z mlodymi, u mnie tak bedzie tzn konkretnie przy sotle jest pomieszane ale uklad pozwala nam byc z mlodymi a po bokach strsi  ;D ;D ;D
Ahh i tak potem sie pozamieniaja wszyscy, ja to mam nadzieje ze wszyscy beda szaleli na parkiecie  ;D ;D ;D

Dziekuje i rowniez przesylam  :-* :-* :-*

Offline hania3033

• Chuck Norris
Właśnie tak - na parkiecie ;D

Offline Ilona1985

• entuzjasta
dziewczyny ja tez jestes straznym placzkiem na bank bede plakala...ooooohohohohoho

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
ja jestem bardzo, ale to bardzo uczuciowa, wystrczy jakis program gdzie cos sie komus dzieje, jakas tragedia, a nie daj boze cos z malymi dziecmi, jakies choroby czy problemy - to ja juz rycze jak bobr, i z drugiej strony, ze szczescia tez potfaie bez wiekszej przyczyny  ;D

Niekiedy to az mnie to denerwuje  :-\ 
No ale taka jestem i wiem ze bede ryczala jak bobr.
Obawiam sie tylko zebym przysiege dala rade powiedziec  :koncert:

Offline justyna85

• Chuck Norris
oj to Natalka nie jestes sama tez tak mam ze jak cos nawet w tv ogladam to sie poplacze , dlatego nie za czesto ogladam animal planet bo ta duzo takich programow o biednych zwierzetach jest i ja wole na to nie patrzec, no a co do blogoslawinstwa i podziekowan to bede sie bardzo starac zeby nie plakac ale zobaczymy jak bedzie (pewnie i tak pekne ),

Offline hania3033

• Chuck Norris
na krzywdę to ja w ogóle nie mogę patrzeć, więc przełączam... za to ze wzruszenia co i rusz beczę. nawet z takiego błahego... D. to już za każdym razem jak mi się łezka zakręci gada "a ta znowu beczy" :P no ale takie babki jesteśmy ;) natalia, co do przysięgi... ja też się obawiałam, ale teraz juz nie. Bardziej jestem ciekawa jak to będzie, niż boję się, że się popłaczę. Na wszystkich ślubach, nawet tych telewizyjnych, daję upust łzom - tu nie ma dwóch zdań ;D ale pocieszam się - moja mama mówi, że też tak miała, ale gdy przyszło do tego że sama składała przysięgę, to ze stalowymi nerwami :) nie uroniła ani łezki, ale za to nic nie pamięta z własnego ślubu (z kościoła)- taka była spięta ;D

Offline margolka

• Chuck Norris
Rany, jak wy tu duzo piszecie  ;D
Juz nawet nie wiem co mam napisac  :glupek:
Buziaki zostawiam  :-* :-* :-*

Offline justyna85

• Chuck Norris
ojjj to prawda ze duzo jest pisane , ja co wyjde na 0, i juz dziewczyny cos gdzies naskrobaly , nie zebym narzekala tak tylko :)

Offline hania3033

• Chuck Norris
im więcej tym lepiej - przynajmniej coś się dzieje :P