Autor Wątek: ..........::::::::::NaTaLiA & PiOtR::::::::::01.08.2009::::::::::..........  (Przeczytany 120907 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
Daruda jak najbardziej wszystko  z Tobą ok ;) Podejrzewam że ja je zobaczycie to też zapragniesz choć przez chwilę je ponosić ;)

Offline hania3033

• Chuck Norris
Daruda myślę ze Twoje podejscie jest zdrowe :) to chyba my szalejemy ;D ale kto wie kto wie...?? moze jak już je odbierzecie, to też troszke oszalejecie? ;D

Offline justyna85

• Chuck Norris
  • data ślubu: 01.08.2009
ja jak juz zamowimy obraczki i je odbierzemy to tez pewnie bede miala ochote je juz nosic i 1000razy przymierzac

Offline Olucha

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11 lipiec 2009r.
Natalko śliczne te Wasze obrączki bardzo mi się podobają, mój M też spojrzał i też stwierdził że rewelka   ;) co do noszenia to ja właśnie się boję że by mnie kusiło, a zwyczajnie nie wiem dlaczego nie chcę jej nosić przed ślubem, może w tym jednym wypadku przesądna jestem  ;) dlatego my zamówimy 2 miesiące przed  ;)

Offline myszkasc

• Chuck Norris
  • Moje niebo na ziemi...
Obrączki śliczne :)
A co do sukienki to czas biegnie :)

Offline Olka1983
  • uzależniony
  • data ślubu: 11.07.2009
obraczki bardzo ladne :D my juz swoje tez mamy w domku :D wprawdzie zobaczymy je dopiero w kwietniu jak bedziemy w Polsce, bo mamcia odebrala, ale bylam straszne podekscytowana  ::)  jak mi na skype pokazywala :D:D:D

Offline Madziulka83

• Chuck Norris
  • data ślubu: 19.09.2009
Śliczne obrączki,  :-* zostawiam

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
O 17 napisalam dlugieeeegggooooo posta i dopiero zauwazylam ze go nie ma  >:( >:( >:(

No nic w kazdym razie chodzilo o obraczki. ja owszem lubie zerknac na nie ale postanmowailm ze nie bede przymierzac.
Co to zabobonow to faktycznie slyszalam ze takie przymierzanie grozi staropanieniswtem leczy tylko w przypadku jesli przymierza sie czyjas obaczke  ;) Przynajmniej ja tak slyszalam :)

Wiecie, dzisiaj bylam na przedstawieniu mojego chrzesniaka, wystepowal w "Kopciuszku" w Mlodziezowym Domu Kultury. Poniewaz ostatnio duzo dzieci chorowalo i nie bylo obsady do roli Kasienki (corki macochy) moj Błażej zglosil sie na ochotnika do tej roli  ;D Wypozyczylismy mu sukienke, buty wzial od swojej siostry, ja go pomalowalam i ladnie wystepowal :) Normalnie bylam z niego strasznie dumna jak tak glosno i bardzo wyrazne mowil swoja role  ;D ;D ;D
najlepsze bylo ja koronkowa sukiena z kazdej strony go gilała  :P no i buty cisly w przegłubiu  :P
Ale był dzielny i wytrzymal do konca !! Moja krew (tak po części) ;D ;D ;D

A kiedy sukienki pojde zamowic to sama nie wiem. Jutro smigam do opisanego juz Family Parku i znowu dzien na boku.
Ahhhh ale te tygodnie leca ... jak zwariowane  ::)

Zycze milej nocki dziewczyny :)
Pozdrawiam milutko  :-*

Offline mikoala

• Chuck Norris
No no, zdolny Malec! I ze nie miał oporów w sukienke wskoczyć :) Zuch chłopak!

Offline hania3033

• Chuck Norris
hehe, musiał fajnie wyglądać :)
buziaki czwartkowe :) :-*

Offline buffy85

• bywalec
  • data ślubu: 19.09.09
ale masz zdolnego chrzesniaczka :D
tylko pozazdroscic :)))

Offline Olka1983
  • uzależniony
maly zdolniacha z tego twojego chrzesniaka :D buziaki zostawiam :*

Offline buffy85

• bywalec
  • data ślubu: 19.09.09
a Natalia jeszcze szaleje w Family Parku?? ;)

Offline Olka1983
  • uzależniony
kto wie :D pewnie sie jej spodobalo i do domku jej nie moga zaciagnac  ;D :D ;D

Offline Ilona1985

• entuzjasta
pewnie tak Olu..:-)

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
Jestem, jestem....

Nie sadziłam ze takie male gzuby tak dlugo tam wytrzymaja. Cos mi sie wydaje ze ja z moim P. bardziej sie zmachalismy niz bobasy  :hmmm:
Ale ogolnie bylo bardzo fajnie :) I co najwazniejsze dzieciakom sie podobalo, to byl ich pierwszy raz w tym centrum, na poczatku tacy troche niepewni byli na zjezdzali czy w pileczkach, a potem sami biegali i sie wyglupiali - no i wtedy my ich gonilismy i stad to nasze zmeczenie  :hahahaha:

Pozniej jeszcze bylam z mamka na zakupach i dopiero do domku zlądowałam, ale pierwsze co to włączylam laptopa i szybko na forum  ;D
Chyba juz sie steksnilam ......

A jutro jedziemy do kolezanki bo 3 miesiace temu urodzila cioreczke, jeszcze jej nie widzialam i juz sie nie moge doczekac - Ja strasznie, ale to strasznie lubie dzieci !! Kupilam jej taki fajniutki komplecik 3 pary spiszkow, 2 pary skarpetek, sliniaczek i taka zabaweczka - wszytsko z serii kubusia puchata - takie slodziutkie ze kupilam zaraz po jej urodzeniu a dopiero teraz jest na nią dobre ;p;p;p i dlatego trzeba szybo zawiesc bo jeszcze wyrosnie  ;D ;D

Teraz smigam do kapania i wtedy musze troche pozwiedzac wasze watki bo znowu troche was kochane zaniebdalam - az mi wstyd  :oops: - ale szybciutko postaram sie nadrobic :):):)

Offline Fasolek
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 14.08.2009
No pięknie, a ja już myślałam, że padłaś w jakiś piłeczkach i tam nocujesz ;D

Miłego prysznica :D Ja chyba zaraz też pójdę bo w sumie dopiero skończyłam sprzątać i się źle czuję  ;) :prysznic:
Max 13 wrzesień 2009
Leoś 30 maj 2011

Offline Ilona1985

• entuzjasta
Ja tez lubie dzieci...
seria Kubusia Puchatka?musi byc urocza..
Najlepsza moja znajoma z pracy Czeszka dzisiaj palnela glupote...
mowi tak:
Ma 29 lat.....Ja dzieci chce miec za jakies 5 lat...
A ja na to za 5 lat???  No co ty..bedziesz miala wtedy 35 prawie....
A ona to co...Bo ja chce jechac do Meksyku....A po co??
A ona podrozowac....
Co za glupie te baby niektore....
Mam jeszcze jedno kumpele z Litwy i ona do niej mowi ze 35 to za pozno na 2 dziecko....a ty o pierwszym myslisz....
Glupio sie jej zrobila i sie zamknela....

Offline mikoala

• Chuck Norris
Niestety, niektórzy maja takie myslenie, a potem budzą sie przed 40 ze chca miec dziecko, ale to czesto za późno!!

Offline justyna85

• Chuck Norris
no ja sama tez znam taki przypadek, ze najpeirw bylo a kupimy mieszkanie, potem cos z praca i 31lat pyknelo i dopeiro dziecko, a 2 juz nie bedzie na 99% po niby lekarz powiedzial ze cukrzyca bedzi emurowana bo on ato tak anaprawde grubaaaaaaaaaaaa jest, a jakos na odchudzanie sie nie zapowiada a po 2 no jak by nie bylo to juz jak by miala miec 2 to ja mysle ze kolo 35 roku zycia by sie zdecydowala
i sie smieje ze ta reklama co kiedys byla w tv ze laska odkuurzacz rodziala to jak nic to o nich byla

Offline Fasolek
  • Chuck Norris
No niestety niektóre panie w ogóle nie zdają sobie sprawy, że w tym przypadku często jest tak, że nawet jak się chce, to się nie może zajść w tą ciążę. A czasu na leczenie jest wtedy o wiele mniej, niż w przypadku osoby młodszej... ::) Ehhh, najgorsze, że sama mam w rodzinie taką osobę... Ale ciężko kobiecie nastawionej na robienie kariery wytłumaczyć, że zegarek tyka i nie czeka... Jak ktoś sam sie nie przekona to żadne argumenty nie dotrą ::)
Max 13 wrzesień 2009
Leoś 30 maj 2011

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
Czesc dziewczyny,
My dopiero wrocilismy od tej mojej kolezanki co urodzila  coreczke. Wracalismy prawie godzine z koronowa, srednia predkosc to 30km/h - byla okropna mgla :/
Ale najwazniesze ze bezpiecznie dotarlismy do domku :)

Ja juz kiedys pisalam o moim podejsciu do zajscia w ciaze i co do "posiadania" dzidziusia.
Moje i mojego P. zdanie jest takie ze po slubie nie bedzie zadnego zabezpieczania sie, oby tylko nie zajsc w ciaze. Przypuscmy ze uzogodnimy ze na dziecko jest jeszcze czas. A w wieku 30 lat powiem, "A moze dziecko? "" i nie daj Boze przytrafia sie jakies problemy z poczeciem fasolki. I co wtedy. Maja 30 lat na karku nie jest latwo patrzec na uciekajacy czas podczas leczenie sie, a tak majac te 22 lata ( w moim przypadku) gdbyby faktycznie cos sie znalazlo co by przeszkadzalo mi w zajsciu w ciaze jest duzo czasu na leczenie. Wiecej czasu, wieksze mozliwosci zapobiegniecia poglebieniu sie chorobie.
Dlatego moi zdaniem jest nie bronic sie za wszelka cene przed dzidziusiem, jesli juz jakas z naszych drogich Pan zajdzie w ciaze niech wiem ze tak mialo byc, ze wlasnie teraz jest na fasoleczke czas, mimo nie dokonczonej kariery czy tez kredytu na mieszkanie, wszytsko napewno sie ulozy :)

Pozdrawiam Was serdecznie i zycze milej nocy :)

Offline Fasolek
  • Chuck Norris
i masz 100% racji :D
I jak dzidziuś? Podobał się komplet kubusia puchatka? :)
Max 13 wrzesień 2009
Leoś 30 maj 2011

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
Dzisius przesliczny, spojony, smieje sie do nad mimo ze widziala nas po raz pierwszy a najwieksza radoche sprawia melj ogladanie faktow i przede wszystkim panow w garniuturze - normalnie nie zaluje usmiechow i gaworzenia :) naprawde sliczna i bardzo bardzo wesola dziewuszka.
A kubus puchatek - normalnie jak bym wyczula, na scianie w malutkiej pokoju wisza 4 obrazki z kubusiem puchatkiem  ;D ;D ;D

Offline Olka1983
  • uzależniony
to ci sie udalo z tym kubusiem puchatkiem:D my za dzidziusia sie bierzemy koniecznie po slubie :D no chyba ze trafi sie fasolka przed :D:D:D ale bym chciala..........

Offline Fasolek
  • Chuck Norris
hehe, no to super, że się udał prezent :D Mała będzie pewnie miała dobry gust, skoro już na garnitury patrzy ;D
Max 13 wrzesień 2009
Leoś 30 maj 2011

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
Ojjj chyba bedzie dziewczyna miala gust - 3 mieisace i juz za garniturami sie oglada :D:D:D

Ja tez przed slubem dzidziusa nie chcialabym miec (oczywiscie gdyby sie przydazyl bylabym bardzo szczesliwa z jego posiadania no ale mam nadzieje ze nic sie nie przydarzy), ale zaraz po to jak najbardziej :D:D:D

Pozdrawiam :)

Offline Olucha

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11 lipiec 2009r.
Oj ale trafiłaś z Kubusiem Puchatkiem  ;) Ja z kolei mam nadzieje że w dniu Naszego ślubu już bobo będzie się w moim brzuszku rozwijało  :)

Offline Fasolek
  • Chuck Norris
Ehhh, z ciążą to nigdy nie wiadomo, kiedy się trafi ;) Można planować i planować, marzyć a fasolka i tak pojawi się wtedy, kiedy będzie na to czas- nie wcześniej i nie później... ::)
Ja to czasem mam wrażenie, że na mnie nigdy nie przyjdzie czas :'(
Ale za Was bardzo 3mam kciuki ;D
Max 13 wrzesień 2009
Leoś 30 maj 2011

Offline justyna85

• Chuck Norris
ja jesli chodzi o dzidzie to bym chciala tak rok po slubie ale jak przyjdzie wczesniej to i tak sie bedziemy cieszyc, bo te maly sakrby sa takie kochane nawet jak tak krzycza :)