Autor Wątek: ..........::::::::::NaTaLiA & PiOtR::::::::::01.08.2009::::::::::..........  (Przeczytany 116594 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline hania3033

• Chuck Norris
Ależ oczywiście, że być może u Ciebie goście będą jej "używać ;) Daruda też piszę że to się raczej sprawdza. Mówię tylko, jak to było u kuzyna... :)

Offline Ilona1985

• entuzjasta
a ja ustawiam gosci kolo nas beda siedzieli swiadkowie a dalej sami mlodzi w naszym wieku...
a Natalia super pomysl z tym lampionem ja bardzo bym takie cos chciala dla pamieci mojej coreczki puscic ja w niebo...masz moze strone gdzie moge je zobaczyc???

Offline hania3033

• Chuck Norris
Ilonko my też myśleliśmy o usadzeniu świadków obok Państwa Młodych, i dalej obok młodzież. Byłam na takim weselu we wrześniu i było naprawdę miło. Każdy znalazł z każdym wspólny jezyk, a rodzice, chrzestni i ciocie z wujkami siedzieli przy innym stole. Ale nikt nie patrzył krzywo, że obok P. Młodych nie ma rodziców itp... :P No ale natalka juz postanowiła, a to w końcu jej wąteczek ;D

Offline justyna85

• Chuck Norris
  • data ślubu: 01.08.2009
ja tez wlasnie bylam na takim weselu ze rodzicie i "starsi " nei siedzieli obok mlodej pary , obok mlodych byli swiadkowi i "mlodzi" i wlasnie bylo ok, bo kazdy czul sie dobrze i nikt nie marudzil ze rodzice nie siedza blisko PM :), ja sama sie nad tym zastanowie ale jak juz bede rozsadzac gosci to bede sie was radzic :)

Offline mystikala

• entuzjasta
  • data ślubu: 16.08.2008
Odliczanie leci jak szalone  ;D

Zaproszenia i winietki cudne,bardzo delikatne!

Co do  usadzania gości,u nas nie było winietek i każdy usiadł gdzie chciał -koło nas siedzieli rodzice,swiadkowie,młodziez i na koncu dalsza rodzina.I tak pozniej wszyscy zmieniali miejsca w ramach integracji  :P

Offline kabama

• forumowicz
  • data ślubu: 23.05.2009
Można się przyłączyć?
Nadrobiłam wszystko :)
Sukienka nie w moim stylu ale na Tobie wygląda bardzo ładnie  :)
Zaręczyny  romantyczne i pomysłowe  ;D
Zaproszenia bardzo mi się podobają 

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
u mnie tez rodzice nie beda z nami siedzieli, moja mama jest temu przeciwna i tyle. poprostu oni tez beda zajmowali sie goscmi :)
co do wiejskiego stołu - bardzo mi sie to podoba i ja tez bede go miala :) z tym ze wedliny i wyroby  zamawiamy u kogos kto naprawde robi swojskie rzeczy. Pani z lokalu proponowała ze wezma wyroby z pobliskiej firmy ale wiadomo ze do wiejskich im daleko. a poza tym moj tata 2 x w roku sam wędzi nie które rzeczy i sa pyszne !
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA

Offline hania3033

• Chuck Norris
takie pewne, rodzinne wyroby są najlepsze :D

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
Uuuu ale naklikalyscie, a ja pol dnia w szole siedzialam  :(

Witam nowe forumki - dziekuje za przybycie   ;D

kto wie czy uklad gosci sie jeszcze nie zmieni ale to jeszcze jest duzo duzo czasy, do 1 czerwca maja czas mi potiwredzic przybycie z zaproszenia daje 1 maja :) tzn na poczatku maja :)

Co do stolu to bardzo mi sie podoba :) Chyba sie na niego zdecydujemy :)

Lampion o ktorym mowi jest na all, sa rozne rozmiary, wpiszcie sobie na all i wtedy pojawia sie rowne rodzaje i wliekosci, cos takiego bym chciala, nawet sa tam linki i jest to pokazane :)

Teraz na godzinke musze uciekac, ja worce postaram sie poszukac na all i moze wkleje zdjcei - do uslyszenia :)

Dziekuje ze jestescie   :-* :-* :-*

Offline Justys851
  • Chuck Norris
ooo rany ile naklikałyście  ;D
Co do usadzania gości w moim regionie nie ma takiego zwyczaju ze koło młodych siedza rodzice, wręcz przeciwnie siedzą swiadkowie i młodzież, zreszta nie wyobrazam sobie inaczej  ;D Rodzice mają swoich rówieśników a my swoich  :D
zaproszenia są bardzo ładne  ;)

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
http:// pl. youtube.com /watch?v=ADhM5w8KXyw

Tu macie cos takie o czym myslalam :)

Wiecie  my po bokach mamy rodzicow i ich rodzenstwo a przed noskiem wszystkich mlodych :)
Przy stole swiadkowie i rodzice a na przeciwko cala kuzynowska ekipa  ;D Blizej mi bedzie do tych na przeciwko niz tych po bokach  ;D ;D ;D

U mnie takie ustawienie jest najbardziej odpowiednie - ale nie widze problemu jesli rodzice mieliby siedziec gdzies indziej na kogos weselu, wkoncu to Wy (my) uzganiacie jak to wszytko ma wygladac  ;) Npewno rodzice by nie mieli nic przeciwko, jesli tak by sie z nimi uzgodnilo  :)

Offline Ewiszka

• Chuck Norris
...ale sie rozszalałyście...dziewczyny ile wy macie wolnego czasu??? czy tylko ja pracuje???...studia...ach kiedy to było...hihi zazdroszcze, ciesz sie tym czasem bo to najpiekniejszy okres w zyciu...przynajmniej w moim taki byl :)
jesli chodzi o fryzure to doradzałabym jakies romantyczne upiecie...czesc wlosow spieta a czesc rozpuszczona...to ladnie wyglada do tego typu sukien...jesli chodzi o bizuterie-to im mniej tym lepiej!!! zwłaszcza przy okazałej suknie wiec zrezygnowałabym z naszyjnika lub znalazla cos skromniejszego :)wiesz natalia ze mam podobny klimat sukni i do niej mam wlasnie delikatna bizuterie...a najlepiej to radze zrobic tak jak ja: na przymiarke wzielam ze soba 5 kompletow bizuterii (jestem jej maniaczka...wiem wiem) i przymierzalam po kolei kazdy zestaw do sukni...i tak droga eliminacji wybralam ta wlasciwa-polecam ta metode :)
jesli chodzi o Was to sliczna z Was parka...a Twoj PM wyglada tak młodziutko :)

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
Tak tak tez planuje wziasc rozna bizuterie i wtedy wybiore, zreszta w salonie tez jej troche jest i najwyzej tam odrazu cos kupie :)

Wyglada mlodziutko, bo my jestesmy mlodzi, chyba z Was wszystkich najmlodsi  :P

Buuuu ale zimno, jak ja tego nie lubie  :glowa_w_mur:

Offline hania3033

• Chuck Norris
A to pochwal się ile macie latek?? Możecie już pić wódkę weselną?? ;) :P Hihih, chyba nie jesteście najmłodsi, wydaje mi się, że znam co najmniej jedną młodszą (nie mniej kochaną oczywiscie :) ) forumeczkę ;)

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
Moj narzeczony skonczyl dzisiaj 21 latek a ja skoncze w licpcu 22 :)
Kazdy mowi ze jestesmy bardzo mlodzi na slub ale my uwazamy ze nasz zwiazek jak i my sami jestesmy na to gotowi  :)

Offline hania3033

• Chuck Norris
Najważniejsze ze wy jesteście tego pewni :) Wszystkiego NAJ zatem dla przyszłego PM :)

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
PM bardzo dziekuje  :-*

Wiecie, w srode mam ogromniasty egzamin - juz sie go boje - jutro czeka mie duzo duzo nauki  :-\ :-\ :-\
Zycze powodzenia wszystkim studiujacym na sesji   :Kill:

Offline Justys851
  • Chuck Norris
hehe chciałam napisać ze taka najmłodsza nie jesteś bo ja zaledwie roczek starsza od Ciebie ale zapomniałam ze już mamy 2009 r  :glupek: ale do października daleko  :P

Miłość nie liczy godzin i lat  ;D

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
Tak, tak to juz 2009, i pamietam zeby wziasc to pod uwage  ;D ;D ;D

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
przy Was moj facet to emeryt  ;D
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA

Offline Justys851
  • Chuck Norris
paooolka hihi nie jest sam , mój też przy Nas "emeryt"  ;D - mam  nadzieję że nikogo nie obraziłam  :Daje_kwiatka:

Offline hania3033

• Chuck Norris
natalia, dzięki... mnie też zaraz czeka sesyjny koszmar... :-\
paooolka i justyś czasem "emeryt" potrafi więcej niż niejeden młodzik :P ;D

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
Tak jak pisze Justys - " Milosc nie liczy godzin i lat"  ;D ;D ;D

Do tej pory ciezko mi uwierzyc jak moja babcia z dziadkiem postanowili sie ozeniac - moja babcia miala 18 lat a dziadek o 21 lat starszy - ale to byla wojna - Niemcy - obozy i te sprawy !!
Kiedy babcia opowiada o zazdrosci mojego dziadka do niej to mozna plakac ze smiechu. Jak nie daj boze, bylo cos do naprawy w domu a dziadek nie mial czasu to zawolali jakiegos specjaliste, to dziadek potrafil 5 razy w trakcie dnia przyjechac do domu " na kontrole "  ;D ;D ;D
Za kadzym razem jak slysze ta historie to tak samo glosno sie smieje - babcia opowiada to ze szczegolami i mozna pokladac sie na ziemie  ;D

Offline Daruda

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.06.2009
na to wychodzi,że ja i mój A. to dopiero staruszki;-))))hihihihih szczęśliwa siódemka nas dzieli;-)ranyyy tak se myślę,że jak ja stałam za papierem toaletowym to Ciebie jeszcze Rodzice nawet nieplanowali Natalko;-)))hiihih

Offline Justys851
  • Chuck Norris
hania3033 ja nie twierdzę że "emeryt " potrafi mniej  :P  ;D

nataliaxp co się dziwić dziadkowi jak taką młodą żonkę miał  :D bał się biedaczek  ;)

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
hehe to pewnie jestes w wieku mojej siostry, jest starsza odemnie o 11 lat. ja to jestem takim wypierdkiem w rodzinie - najmlodsza z kuzynostwa, wszyscy po dobre 30/35 lat a ja 20  ;D ;D ;D
... ale ja taka kochaniutka  :aniolek:

Justys to prawda  ;D Wiesz chyba kazdy by zyl a strachu kiedy np hudraulik z Twoja zona sam w domku a ty w pracy  ;D ;D ;D

Offline Daruda

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.06.2009
może znam twoja siostrę z kolejki po papier,ale jednak jestm od niej mlodsza;-)

Offline hania3033

• Chuck Norris
justys wiem że nie twierdzisz - tak tylko napisałam :P a dziadkowi to się w ogóle nie dziwię. też bym sprawdzała ;D

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
heheh a moze po cukiereczki,
tak apropo to ja dzieki wielkiej paczce papieru toaletowego sie urodzilam, tzn zawolali mnie  ....  :P :P :P

Teraz smigam sie kapac  :wanna:

Offline Ilona1985

• entuzjasta
ja 85 rocznik jestem i czuje,ze jestem gotowa na slub  a tymbardziej na dzieci.....
ale mi minelo szybko ...jejku.....ale czuje sie jakbym miala ciagle te 17 lat....