Olka, moj tata pracuje w PKS wlasnie od niego beda autobusy, i nawet Ci nie powiem ile to kosztuje

Z PKS mozna zamowic o ile sie nie myle. Kurcze trudno mi tak powiedziec bo moj tata jako pracownik ma inne warunki i powiem Ci szczerze ze nie pytalam szczegoly. A tak poza PKS`em to sama nie wiem gdzie mozna autobusy wynajac, Na jednym z slubow widzialam wynajety autobus z Wojsk Ladowych, ale to chyba tez byli znajomi. Olka naprawde ciezko mi powiedzie.
Ja musze wynajac tez jakis najlepiej busik zeby byl dla nas dostepny przez caly czas trwania wesela, jesli nie bede miala busu to poprostu wezme ze 2 taksowki i niech czatuja przed Gazdówka

Pomysl z serduszkiem bardzo fajny

Musialo ladnie wygladac
JaMajka, tak o to mi chodzi, o bardziej spokojne piosenki, tylko caly czas sobie mysle czy wybrac zagraniczne piosenki czy polskie

Tak wlasnie sobie myslimy zeby zrobic taka 7-miesieczna liste spraw do zalatwienia, co w danym miesiecu zrobic.
Czas leci strasznie szybko wiec zanim sie obejrzymy to juz bedzie do zalatwienia zespol odnosnie piosenek, zabaw, potem kupno calej spozywki (picie, %) no i przede wszystkim przymiarki sunki

:D:D... trzeba trzymac reke na pulsie zeby potem nie ganiac i nie nadrabiac.