Autor Wątek: ..........::::::::::NaTaLiA & PiOtR::::::::::01.08.2009::::::::::..........  (Przeczytany 116996 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
Tego roku, ale z tego co mi wiadomo to bylo 22 maja - a wiecie ze ja wszedzie pisalam ze to byl czerwiec ..... uuuu chyba lekko sie pomylilam !!

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
Justyna to bylo napewno 22 maja 2008 - Boze ciało tak w tym roku (tzn w zeszlym) wypadlo :)

Ale czemu ja sie tak uparlam na tego czerwca ... hmmm, sama nie wiem !! Ale wstyd !!
Ale dzeki Tobie Justyko juz teraz wiem ze to napewno byl maj  ;D

Taki niezapomniany dzien a ja miesiac pomylilam  :P :P :P

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
zaręczyny jak z bajki, zazdroszcze !
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA

Offline japcio

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2009
Czy znajdzie się tutaj jeszcze miejsce dla mnie? :)

Offline mystikala

• entuzjasta
  • data ślubu: 16.08.2008
Grrrr,napisałam długigo posta i mi wcieło :-\

Twój narzeczony ardzo sie postarał,a najważniejsze że zrobił super niespodziankę  ;D

U mnie było podobnie-wszyscy wiedzieli a JA nie  :P

Gdzie macie uroczystość ślubną??

Offline margolka

• Chuck Norris
Wspaniałe zaręczyny  :D
Też już wcześniej czytałam te historię, ale bardzo dobrze, że się i tutaj znalazła - gdyż nawet nie kojarzyłam że to Twoja historia - a teraz juz wiem  ;D

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
Kochane dla wszystkich znajdzie sie tu miejsce. Bardzo dziekuje Wam za tak liczny udzial w moim watku, za wszystkie posty, za komplementy  :calus: :calus: :calus:

Mojemy P. naprawde udaly sie zareczyny, jak dotad zawsze wiedzialam gdy cos szykowal, jakos sie zdradzal a tu taka niespodzianke przygotowal mi i planowal ja juz tydzien predzej. Naprawde niezapomniany dzien i na szczescie mam wszytsko uwiecznione na kamerze  ;D ;D ;D No i zdjecia  ;)

Ślub mamy w Parafii  Świetej Trojcy w Bydgoszczy oczywiscie no a wesele w Gazdowce w Osielsku jakies 20 km od domku.

Mi przed chwilka tez post zniknal bo mi cos net szwankuje - ciezko mi sie wszystko laczy  :-\

Chyba zaczne Wam prezentowac moja kreacje slubna, co prawda pewnie wiekszosc juz ja widziala ale w moim watku musi byc  ;D
Jeszcze musze zrobic zdjatko butkow, ale je zaloze bo tak swobodnie to nie ma takiego efektu jak na nodze  ;D

Offline hania3033

• Chuck Norris
Natalia nie ważne ile razy pojawiło się już coś Twojego na forum, w ilu tematach i ilu postach. Teraz tutaj jest Twój wątek i Twoje rzeczy muszą się tu pojawiać!!! Czekamy czekamy!!  :brawo_2: :tupot:

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
Zgadzam sie w 100 % - popoludniu zbiore zdjecia i wszstko wkleje, moze z netem co sie poprawi bo teraz strasznie ciezko sie laczy.

Do uslyszenia  ;)

Offline justyna85

• Chuck Norris
  • data ślubu: 01.08.2009
hania ma racje, nie wazne ze gdzies juz cos bylo, teraz masz swoj watek i tu musza tez byc te rzeczy :)

Offline japcio

• Chuck Norris
Wklejaj koniecznie!
Faktycznie, forum często kiepsko działa. To nie wina naszych łączy. Po prostu zbyt wiele osób wchodzi na stronę i serwer nie wytrzymuje przeciążenia :)

Offline Ewiszka

• Chuck Norris
czekamy czekamy :) :)
ja sukieneczke juz znam ;) ale z checia zobacze butki :)

Offline Olucha

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11 lipiec 2009r.
Natalko jestem i ja u Ciebie jeśli mogę? Fajne zaręczyny takie z zaskoczenia są najlepsze  :) a zdjęć wklejaj ile wlezie  :)

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
Olucha

Oczywiscie ze mozesz, zapraszam  :Daje_kwiatka:
Im wiecej tym lepiej  :Daje_kwiatka:

Tak jak sobie zyczycie zdjecia beda, dzisiaj rowniez kupilam sobie bielizne  ;) Ale wszytko to opowiem i pokaze pozniej ok ? Bo teraz musze posprzatc mieszkano bo jutro wyprawiamy mojego P. urodzinki i zjezdza sie rodzina wiec musi byc blysk  ;)

Na 100% dzisiaj jeszcze beda zdjecia i jakis komentarzyk.

Bardzo Wam dziekuje ze mnie tak licznie odwiedzacie  :calus: :calus: :calus:

Offline amika

• Chuck Norris
  • data ślubu: 12 kwiecień 2009
cieszymy się że się i Ty cieszysz z naszych odwiedzin u Ciebie.
a na foteczki czekamy  :)

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
W koncu dostalam sie do forum, straszne mam dzisiaj problemy z polaczeniem sie. Ale juz jestem.

W takim razie na pierwszy ogien idzie moja (przyszla) suknia. Bedzie ona  moja wlasnoscia, poniewaz bede miala ja szyta na miare, bo ta z salonu jest jakies 10 cm za krotka. A w tym salonie jesli sukienka jest szyta na miare to do PM bez powrotu.

Oto ona ...

Tutaj obiecane butki. Sa firmy Growikar. Bialutkie z altasu, i jak widac na zdjeciu maja przerwy wypelnione taka siateczka. I do tego ponczoszki - musze jeszcze kupic jedna pare bo a noz sie podra i bedzie draka  :P ...

A tu moj dzisiejszy zakup - bielizna. Firmy La Vantil . Upatrzylam sobie stanik Kris Line ale go nie miali wiec kupilam ten komplet, jesli mi sie cos odwidzi zawsze moge inny dokupic i wtedy wybiore ktory bardziej bedzie odpowiadal do sukienki  ;D ...

Na zakonczenie moja bizuteria. To jeszcze nic pewnego czy ja bede miala bo trzeba ja przymierzyc do sukienki. Ja ogolnie lubie wszytsko delitane ale akurat ta bizuteria bardzo mi sie podba. Juz sobie myslalm jesli bedzie za dluga to zawsze moge po kilka kuleczek z kazdej odnozki obciac  :P i dostosowac konkretnie do sukienki, ale jak mowie wszytko okaze sie "w praniu" ...

Hmmm, to chyba na tyle.
Aha wiem pokaze Wam jeszcze moje fryzury. jesli jest jakas okazja w rodzinie, jakies urodzinki, czy swieta to zawsz sie czesze i robie zdjecia zeby wybrac cos do Slubu. Moja fryzjerka co rusz mowi mi jakies nowy plan i cos kombinuje. Zawsze z kilku fryzur mozna zrobic jedna. Moge sie przekonac czy z grzywka lepiej, czy bez, czy cale spiete czy tez puiszczone. Mam nadziej ze jak juz bede miala jakies typy to mi pomozecie  ;D
Zdjecia fryzur wkleje w nastepnym watku bo chyba i tak dosyc duzo wkleilam w tym a to chyba jest jakas ograniczona ilosc...
Zaraz bedzie ciag dalszy  ;)

Offline amika

• Chuck Norris
  • data ślubu: 12 kwiecień 2009
no no moja droga zaszalałaś. :)
 :)Ślicznie Ci w tej sukience.Widzę że jesteś zadowolona z zakupów.
Butki  superko.No a bielizna hmm...nie ja Cie będe w niej widzieć hehehe.Napewno lezy super na Tobie.

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
No to jedziemy dalej...

Pierwsza fryzurka - zwykly irokez, wykonany na roczek mojej chrzesniaczki i jej braciszka blizniaka. Chcialam zobaczyc jak bedzie bez grzywki. Ta sama fryzura jest tez pod moim nickiem w miniaturce...

Druga fryzura na potrzeby imprezki rodzinnej mojego P. Gora wlosow podpieta a dol puszczony, na zdjeciu fryzurka byla juz troche po przejsciach ale i tak sie trzymala...

Kolejna to wigilia w zeszlym roku. To bylo moje pierwsze takie uczesanie od zapuszczania wloskow, ale bylam szczesliwa ze juz dadza sie upiac  ;D ...

Kolejna jest upieta w taki sam sposob lecz o wiele ladniej poniewaz mam dluzsze wlosy i te loczki jak poprzednio teraz sa upiete w takie slimaczki, o wiele ladniej to wyglada ale na zdjeciu chyba nie ma tego efektu ... Wlosy sa duzo dluzsze i o wiele lepiej sie ukladaly ...

Treaz szybko zrobina fryzura sylwesrtowa, wloski lekko podpiete i koncowki puszczone... trzyma mi sie do dzisiaj  ;D
Na tym drugim zdjeciu bardzo podoba mi sie grzywka taka dlugosc chcialabym miec na wesele -  bo napewni grzywka bedzie :) ...

To chyba na tyle, wiecej fryzur nie mam uwiecznionych, ale znajac moja fryzjerke i mnie to na wesele bedzie jeszcze cos innego.
Tzn teraz iwem ze chce miec grzywke i tyl troche puszczony, wiec lekko sprecyzowane juz jest  :P :P :P Ciekawe ile razy jeszcze zmienie decyzje  ;D

Offline hania3033

• Chuck Norris
Witam wieczornie :) na forum faktycznie strasznie ciężko sie dzisiaj dotać :-\
w sukni wyglądasz pięknie - mimo że to nie do końca mój gust, to pisałam Ci już że do Ciebie naprawdę idealnie pasuje :D Buciki zrobiły na mnie ogromniaaasteee wrażenie - są po prostu cudowne!! :brawo_2:
Bielizna - hehe ;) tak jak mówi amika - my Cię w niej oglądać nie będziemy ale PM na pewno będzie zadowolony ;D
biżuteria natomiast - mamy chyba podobny gust, bo ja też gustuję w troszkę skromniejszych rzeczach... choć ja w ogóle jestem zwolenniczką zasady "jeśli mocne oczy to delikatne usta, jeśli pokazane nogi to zakryty dekolt"... I tutaj, tylko proszę, bie bij :blagam: jeśli długie kolczyki i pięęękna bransoletka, to rezygnacja z naszyjnika... Ale tak jak mówisz - wszystko wyjdzie w praniu i taka jaką prezentujesz być może faktycznie będzie idealnie pasować do sukni ;) Mam nadzieję, że odbierzesz sugestię obiektywnie, a nie krytycznie :D  :-*
ps. fryzurka nr 1 wymiata!!!  :brawo_2: :szczeka: :brawo_2:

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
Haniu oczywiscie ze obiektywnie. Takie komentarze bardzo sie przydaja.

Ostatnio widziala ladne zdjecie jak panna mloda miala takie 3 grubsze bransoletki + kolczyki i nic wiecej i strasznie mi sie podbalo. Jak narazie moge tylko gdybac, a moze to, a moze to drugie. Wszytsko co mam wezme na przymiarke sukni i wtedy wszytko wyjdzie, wychodze z tego zalozenia ze wole teraz kupic i potem zmienic niz szukac czegos na zlamanie karku albo nie daj boze potem zalowac ze nie kupilam ... chce tez miec diadem wiec napewno wszytko razem nie wchodzi w gre - ale kupilam wszystko  :luzak:

Na podpisanie umowy i pobranie wszystkich wymiaro chce isc okolo lutego i wtedy troche sie wyjasni :) porobie nowe zdjatka, we wszystkim w roznych kombinacjach i pomozecie mi wybrac to co bedzie najlepsze - mam taka nadziej ze pomozecie  :hopsa:

Offline justyna85

• Chuck Norris
  • data ślubu: 01.08.2009
mi sie podoba przed ostatnia fryzurka , w 1 tez ci  ładanie ale to chyba taka nie bardzo slubna, no i ładna jest tez ta z grzywka (ta z boku)

Offline hania3033

• Chuck Norris
Oczywiście że pomozemy :D
A to, że porobisz wiele fotek w różnych kombinacjach to rewelacyjne wyjście :brawo_2:

Offline Daruda

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.06.2009
noi ja witam w końcu w Twoim odliczanku;-)))szczególnie,że mamy weselicho w tym samym piękniusim miejscu!!!!jak znajde chwilę to i ja swoje odliczanko założę...zaręczynki....superrr,aż w gardełku mnie ścisnęło,sukienke juz komentowalam,że ładnie w niej wyglądasz,buty poprostu ODJAZDDDDDDDDDD jak wiele butkow rowikaru i tez chcę mieć butki od nich,chociażbym miała po nie na rowerze jechać do Grudziądza;-))),fryzurki hmmmmm ja gustuję we fryzurkach typu ostatniego,pierwsza też spoczko (według mojej oceny),a jeśli chodzi o biżuterię to musisz wszystko ze soba zgrać,sukienka przykuje uwagę(jej dół)bo jest bezowata i jeśli będziesz miała duzo bizuterii (i diademik i bransoletka, i naszyjnik -piekny zresztą),ale niewiem czy konieczny taki bogaty w tym przypadku,to ta cała biżuteria..według mnie troche byloby jej za dużo;-)))rany nieobraź się czasem to Twój gust a ja Ci tu tak piszę.....może i źle,to mnie skarć!!!!hihi nie nie ja to z serduszka piszę i oto chyba chodzi;-))))a skoro Ty sie będziesz świetnie tak czuć to najważniejsze,a najlepiej jak wkleisz fotke na przymiarce ze wszystkimi ozdobkami i wtedy ocenimy;-)))a tak na koniec jeszcze jedno pytanko-czy sukienka i buciki są białe???bo na fotkach sukienka wydaje mi sie biała i buciki waniliowe(ivory),wiesz ja mam troche problemy z ocenianiem kolorów,z ich odróżnianiem(szczególnie czerwieni) i może teraz pojawił sie problem z bielą??? hihihiih pozdrawiam i dobranocka
popawiam błąd fryzurka w moim typie to druga od końca;-)

Offline Justys851
  • Chuck Norris
Suknia nie w moim typie ale już się gdzieś wypowiadałam że Ty w niej wyglądasz ślicznie, idealnie pasuje do Ciebie  ;)
Butki też wole zaokraglone  ::) ale te na Twojej stópce prezentują się idealnie , och jak ja chciałabym mieć taką zgrabną stópkę i móc kupić takie buty zapinane na kostkę  :'(
Co do fryzur - fajne - ale jakoś zadna z tych nie pasuje mi do Ciebie i sukni  ::) Myślę że pasowałoby Ci pokrecic całe włsoki wypuścic troche, i cześć upiąć, coś na styl tej ostatniej ale włoski pokręcone  ::)  ;)

Offline mikoala

• Chuck Norris
Jeszcze ja dołączam do odliczania!! Zareczyny to sie udały Twojemu PM na maksa, czytam i az mi łezka spłyneła po policzku, ślicznie!!!

Offline margolka

• Chuck Norris
No to teraz ja  :D

- na temat sukni już się wypowiadałam  ;) ja lubie takie duże i takie udrapowane, więc bardzo mi sie podoba, a Ty wyglądasz w niej super  ;D
- butki bardzo ładne, bardzo eleganckie, choć ja wolę czubki zaokrąglone  :)
- bielizna super  :ok:
- bizuteria troche za duża jak dla mnie, no ale ja sie nie znam  :P i kto wie,  byc może na swój slub włoże coś podobnego  :D
- fryzurki ładniutkie - najbardziej podoba mi się 4 od góry  :)

P.S - takiego irokeza damskiego miałam ostatnio na weselu znajomych hehe  ;D ale na swój slub to nie bardzo  ;)

Offline hania3033

• Chuck Norris
czy sukienka i buciki są białe???bo na fotkach sukienka wydaje mi sie biała i buciki waniliowe(ivory)

no ja właśnie zauważyłam to samo... może to wina monitora :-\ ale natalka chyba pisałaś, że i suknia i buty są białe... Czy tak?? ::)

Offline japcio

• Chuck Norris
Natalia właśnie wyczytałam, że pobierzecie się w kościele Św.Trójcy. Mam kilka dobrych skojarzeń z tym kościołem. Jest to parafia moich dziadków. Brali tam ślub ponad 50 lat temu :) W 50 rocznicę ślubu mieli cudną mszę - taki jakby drugi ślub :) A dziadek, kilkadziesiąt lat temu, zakładał zegar na kościelnej wierzy. Zawsze, gdy koło niego przechodzę, myślę o dziadku, który niestety już nie żyje. Będziecie mieli wspaniały ślub w tym kościele! Kilkakrotnie widziałam ustrojony i robi niesamowite wrażenie :)

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
Dopiero dostalam sie do kompa bo od rana przygotowuje mieszkanie na przyjscie gosci na mojego P urodzinki, stol i takie tam bajery, ale juz skonczylam i teraz czekamy na gosci  :)

Bardzo dziekuje za wszystkie komplementy. I oczywiscie witam nowe forumki
Daruda   :Daje_kwiatka:
mikoala  :Daje_kwiatka:

Daruda kazda opini jest dla mnie wazna, nawet tak kotra torche kluci sie z moja, ale wlasnie na tym mi zalezy, na pomocy, co dwie pary oczu to nie jedna - no tylko ze na forum to tych oczek jest o wiele wiele wiecej  ;D

Tak tak Haniu sukienka jak i buty sa bialutki, wrecz sniezno biale.

Margolka prawda, taki irokez raczej na slub nie jest odpowiedni, chyba ze jakos ladniej upiety z ozoba  :)

Mikoala to muszisz sobie mnie wyobrazic tamtego dnia - to byl dopiero potok lez  :P

Justys wlasnie ta moja ostatnia fryzura jest najbardziej zblizona to tej ktora chce miec na slubie i wlasnie ten puszczony duz chcialabym zeby byl delikatnie podkrecony, zeby byly takie grube loki, a reszta podpiete i moze nawet kilka pasemek tak lekko wycignietych, ahhh zobaczymy  ;D

Japcio co do kosciola to naprawde jest sliczny, piekny oltarz, od jakiegos czasu nowe piekne witraze, anprawde jest sliczny.
I tez widzialam jak byl kilka razy ustrojony, mam tez zdjecia coprawda z komorki ale mam ...

Jeny, ja juz sie nie moge tego dnia doczekac  :skacza:

Offline Fasolek
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 14.08.2009
No to i ja dotarłam do Twojego wątku :) Przepraszam tylko że tak późno.
No co do biżuterii, to jest ładna. Natomiast, proszę, nie krzycz, uważam, że albo długie kolczyki albo duży naszyjnik, bo jak jeszcze diadem do tego to troszkę czegoś za dużo chyba jak na mój gust :drapanie: Bielizna śliczniutka- sama czegoś podobnego będę szukać ;D Buciki są wręcz ekstra, zazdroszczę, że już je masz, bo ja nie mogę nic znaleźć :-[ Mam taaaaakie problemy z butami, no ale to opiszę u siebie ;)

Kościółek piękny, faktycznie! Tak nastrojowo tam... :Uu:

Przy zaręczynach Twoich aż się popłakałam, pięknie to zorganizował Twój P... Bosko :skacza:
Max 13 wrzesień 2009
Leoś 30 maj 2011