Autor Wątek: ..........::::::::::NaTaLiA & PiOtR::::::::::01.08.2009::::::::::..........  (Przeczytany 116656 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
Ten wklejony faktycznie jest ladny.
Ahhh mamy tych dylematow.

Wiecie, zareczyny mieslimy w maju, i jakos szybko nam poszlo zalatwianie wszystkiego, juz w pierwszym tygnodnie mieslismy sale, zaraz po tym orkiestre i tak sie wszystko uzbieralo.

Z tego co juz mamy zalatwione to tak:

Sala
Orkiestra
Foto/kamera
Kosciół + jego wsytroj
Obraczki
Suknia (wybrany model)
Buty
Bielizna
Bizuteria - do negocjacji
Garnitur (wybrany skle gdzie go kupimy)
Samochod
Wybrany alkohol + zawieszki
Zaproszenia (zatwierdzony projekt)
Kwiatki i ich kolor

Czegos tu brakuje?? Zebym o czymsc nie zapomniala na wlasny slub czy tez wesele  :glupek:
Chyba to juz wszystko, no i pewnie ze 1 000 000  pomyslow w glowie na rozne inne rzeczy  :P
Ale i tak juz w miare mamy pozalatwiane :)
Ja jestem taka, ze wole wszystko predzej miec w miare mozliwosci, bo nie lubie robic wszystkiego na ostatnia chwile  :)

Offline hania3033

• Chuck Norris
Odp: ..........::::::::::NaTaLiA & PiOtR::::::::::01.08.2009::::::::::..........
« Odpowiedź #241 dnia: 10 Stycznia 2009, 00:40 »
My mamy załatwione podobnie. Ale jednak trochę mniej ;) I tego "trochę" Ci zazdroszczę :P Też już bym chciała być na takim etapie :)

Offline amika

• Chuck Norris
  • data ślubu: 12 kwiecień 2009
Odp: ..........::::::::::NaTaLiA & PiOtR::::::::::01.08.2009::::::::::..........
« Odpowiedź #242 dnia: 10 Stycznia 2009, 07:26 »
o jejku TY to masz juz dużo załatwione :)
Musimy wkońcu zacząć działać :)
 Zwierzaczki super.

Offline margolka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #243 dnia: 10 Stycznia 2009, 10:20 »
Moja lista też chyba wyjdzie podobna  ;) Muszę sobie zrobic takową  :D

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #244 dnia: 10 Stycznia 2009, 13:29 »
Jestem zadowolona, ze juz wiekszosc mam, bo ktorko przed slubem bede mial duzo na glowie, koncowa sesja, obrona no i dopinanie wszystkiego na ostatni guzik.

We wtorek ide do ortopedy, poniewaz w okolicy nadgarstka wyrosl mi tzw torbiel galaretkowaty, taka mala gorka, nie boli ani nic ale bede mi ja wygiagac i potem dostane blokade, i tak sie zastanawiam czy ta blokada to zwykle usztywnienie, bo musze miec ze spoba opaske elastyczna, czy moze cos innego? Wiecie moze??

Offline myszkasc

• Chuck Norris
  • Moje niebo na ziemi...
« Odpowiedź #245 dnia: 10 Stycznia 2009, 13:43 »
A moja lista t 1/3 ;)

Offline hania3033

• Chuck Norris
« Odpowiedź #246 dnia: 10 Stycznia 2009, 13:47 »
Oj przykro mi natalia, ja niestety nic nie wiem na ten temat :(
wiem tylko ze mi też się już daaawno zrobił guzek na kości ka kciuku, rośnie sobie powolutku... byłam u ortopedy i mam iść do szpitala żeby mi go wycięli. ale się boję, więc tak mniej więcej od grudnia wybrać się nie mogę... :-\

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #247 dnia: 10 Stycznia 2009, 13:53 »
Mi to beda wyciagali, podejrzewam ze strzykawka, podobno to boli i juz sie boje.
Lekarz mowil tez ze to cos lubi narastac, bo pod skora zrobil sie woreczek, w ktorym zgromadzila sie galaretka (moze malinowa  ;D ) i teraz mi ja wyciagna, a po jakies czasie znowu narosnie (jest taka mozliwosc) i znowu wyciagnie, ale ten woreczek mozna tez usunac chirurgiczne aby go wyciagnac natale, ale narazie dam sobie spokuj, tylko usune galartke i zobaczymy jak bedzie, teraz przed slubem nie bede nic usuwala, nie daj Boze nie bedzie chcialo sie goic czy cos i bedzie problem.
Tyko ciekawi mnie to usztywnienie  ???, chyba nie bede mogla sama jechac samochodem, bo potem nie dam rady krecic kolkiem  :P

Offline evelaz

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.06.2009
« Odpowiedź #248 dnia: 10 Stycznia 2009, 13:58 »
melduję się u Ciebie....

nadrobiłam część wątku ,resztę na pewno nadrobię jak najszybciej i będę już na bieżąco ! :)

śliczna z Was para :) zaręczyny piękne i romantyczne... suknię już też widziałam w innym wątku - bardzo pasuje do Ciebie :)

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #249 dnia: 10 Stycznia 2009, 14:08 »
evelaz   :Daje_kwiatka:
Zapraszam serdecznie

Offline Ewiszka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #250 dnia: 10 Stycznia 2009, 14:26 »
Natalia...zwierzaczki masz super :) :)...az zaluje ze ja jestem uczulona na siersc i moge miec jedynie...rybke...co za pech :(
jesli chodzi o nas to lista podobna, a dodatkowo skrzypaczka i solistka podczas mszy, przewoz gosci autokarem, pierwszy taniec w trakcie nauki..itp
podpowiedz mi kochana gdzie Twoj PM kupuje swoj garnitur no i gdzie w Bydzi jest sprawdzony punkt :)

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #251 dnia: 10 Stycznia 2009, 14:33 »
Aaaaaa, przypomnialas mi

jeszcze mamy:

Dwa autokary do przewozu gosci + jakis pojazd do dyspozycji w trakcie wesela
Skrzypki i najprawdopodobnie dodatkowy glos do spiewu

A co do tanca to nie uczymy sie ukladu :0

Garnitur kupujemy w sklepie zaraz za Dominika, moda meska "DerreD" wszystko tam kupujemy, od stop do glow :)
Beda na targach w nas na luczniczce.
Bardzo fajnaa babeczka, widac ze sie zna, sama proponuje duzo rzeczy, naprawde, my tylko bylismy spojrzec a ona nam podpowiedziala co jak gdzie kiedy. Nie miala pewnosci ze zyska klienta a byla bardzo mila i pomocna :) Nie czesto zdarza sie taka obsluga  >:(
Bardzo szczerze moge polecic ten sklep :)

Offline margolka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #252 dnia: 10 Stycznia 2009, 14:36 »
Ojjj, aż mnie wszytsko rozbolało jak czytałam o tej "galaretce". Wiem, że to nie pocieszenie  ;) Wybacz  :-*

Offline Ewiszka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #253 dnia: 10 Stycznia 2009, 14:42 »
my tez nie cwiczymy jakiegos dzikiego układu...to bedzie bardzo naturalne...mix dwoch utworow...chcemy po prostu ładnie zatanczyc walc angielski, ktory jest zreszta prosty jak 'barszcz' hehe do wolnego romantycznego utworu a potem...niespodzianka, ale to juz kiedys opisywalam w innym watku dotyczacym pierwszego tanca :) :) juz nie moge sie doczekac!

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #254 dnia: 10 Stycznia 2009, 15:43 »
hehe nic nie szkodzi Margolka  ;)

My chcemy jakis sptaniczny taniec tylko ze musimy w koncu ustalic piosenke  ;D
Jakie macie typy piosenki ??
My myslimy o takich:
Moj P. "Zabiore Cie"
i myslimy tez o "Chce tu zostac" - bardzo nam sie jej slowa podobaja.
Anny jantar i Natalii Kukulskiej "Przetanczyc z Toba chce cala noc"
No oczywiscie to moj typ "The time of my live" - tylko ze do tego by trzeba bylo tanczyc co co w filmie  ;)

Hmm nie wiem jakie jeszcze, moze nam cos podpowiecie...??

Offline Ewiszka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #255 dnia: 10 Stycznia 2009, 15:53 »
hehe coz za zbieg okolicznosci :) my tanczymy walca do Only hope Mandy Moore oraz nasza wersje zblizona do tanca w filmie Dirty Dancing Time of my live-mix dwoch utworow...goscie beda mysleli ze tylko zatanczymy walca...a tu niespodzianka...aha skok tez robimy ale taki mniej ryzykowny...a cwiczymy juz op pol roku bo taniec nie jest łatwy!

Offline Olka1983
  • uzależniony
  • data ślubu: 11.07.2009
« Odpowiedź #256 dnia: 10 Stycznia 2009, 21:20 »
u mnie pierwszy taniec to bedzie chyba do piosenki " Chce tu zostać " ;D, widzialam u kumpelki taki motyw ze mieli na podlodze ulozone serce z kwiatow od gosci i w tym sercu tanczyli , tak ze szalec nie mogli, miejsca niewiele, ale pieknie to wygladalo,
a powiedzcie mi jeszcze kochane, skad macie autobusiki do przewozu gosci, jakie sa koszta, no i autko tez bo nie mam koncepcji skad wziac i za ile :(

Offline JaMajka23

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 25.07.2009
« Odpowiedź #257 dnia: 10 Stycznia 2009, 22:22 »
My zdecydowaliśmy się na walc Barbary z Nocy i dni ale tak dziwnie tańczyć bez żadnego układu no i ćwiczymy  :boks_4:
Do propozycji mogę dorzucić Whitney Houston I have nothing, Sarah Connor Just once last dance, Krzysztof Kiljański i Kayah: Prócz ciebie nic, Celine Dion Pour que tu m'aimes encore   :dj:  to są baaardzo spokojne piosenki więc nie wiem czy o to Ci dokładnie chodzi. Pozdrawiam  :uscisk: i dobranoc
"Czasem potrzeba odrobiny szaleństwa, by postawić kolejny krok.   Ani na wojnie ani w miłości nie sposób wszystko przewidzieć" Paulo Coelho

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #258 dnia: 10 Stycznia 2009, 23:06 »
Olka, moj tata pracuje w PKS wlasnie od niego beda autobusy, i nawet Ci nie powiem ile to kosztuje  :)
Z PKS mozna zamowic o ile sie nie myle. Kurcze trudno mi tak powiedziec bo moj tata jako pracownik ma inne warunki i powiem Ci szczerze ze nie pytalam szczegoly. A tak poza PKS`em to sama nie wiem gdzie mozna autobusy wynajac, Na jednym z slubow widzialam wynajety autobus z Wojsk Ladowych, ale to chyba tez byli znajomi. Olka naprawde ciezko mi powiedzie.
Ja musze wynajac tez jakis najlepiej busik zeby byl dla nas dostepny przez caly czas trwania wesela, jesli nie bede miala busu to poprostu wezme ze 2 taksowki i niech czatuja przed Gazdówka  ;D

Pomysl z serduszkiem bardzo fajny :)
Musialo ladnie wygladac :)

JaMajka, tak o to mi chodzi, o bardziej spokojne piosenki, tylko caly czas sobie mysle czy wybrac zagraniczne piosenki czy polskie  ???

Tak wlasnie sobie myslimy zeby zrobic taka 7-miesieczna liste spraw do zalatwienia, co w danym miesiecu zrobic.
Czas leci strasznie szybko wiec zanim sie obejrzymy to juz bedzie do zalatwienia zespol odnosnie piosenek, zabaw, potem kupno calej spozywki (picie, %) no i przede wszystkim przymiarki sunki :D:D:D... trzeba trzymac reke na pulsie zeby potem nie ganiac i nie nadrabiac.

Offline Olka1983
  • uzależniony
« Odpowiedź #259 dnia: 10 Stycznia 2009, 23:16 »
dzieki  nataliaxp , bede musiala sie troszku rozejrzec ;)

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #260 dnia: 10 Stycznia 2009, 23:27 »
Dokladnie tak chyba bedzie najlepiej :) Wrazie jak bede miala jaka informacje to dam znac :)

A my jutro smigamy na lyzwy. Porobimy jakies zdjecia i w wiekszej ilosci zdjec przedstawimy sie Wam  :)
Do uslyszenia, papa  :-*
« Ostatnia zmiana: 10 Stycznia 2009, 23:30 wysłana przez nataliaxp »

Offline margolka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #261 dnia: 11 Stycznia 2009, 00:27 »
Ale fajnie, będą foteczki  ;D ;D ;D
Ja też chcę na łyżwy! Zabierzcie mnie  :P
Co do piosenek - wszystkie ładne, tak ładne że ja nie umiem wybrac dla nas  ;)

Olka1983 a wiesz, że ja tez byłam raz na weselu gdzie para młoda tanczyła do piosenki Farby i też dookoła nich były ustawione kwiaty, tylko to chyba kółeczko było, a nie serce  ;)

Offline Olka1983
  • uzależniony
« Odpowiedź #262 dnia: 11 Stycznia 2009, 00:43 »
suuuuuper beda zdjecia :D
margolka to serce z kwiatow wygladalo przecudnie i tak romantycznie..... jak bede miala tyle kwiatkow tez tak zrobimy ;)
a tak  to ja tez bym pojezdzila na lyzwach, a moj M to  kocha lyzwy, gral kiedys w hokeja :) a tak  to poznalismy sie jak bylismy na lyzwach na "Torbydzie" jak jeszcze istnialo tam lodowisko :D ................

Offline myszkasc

• Chuck Norris
  • Moje niebo na ziemi...
« Odpowiedź #263 dnia: 11 Stycznia 2009, 10:16 »
Czekamy na zdjęcia  ;D
Moja siostra miała takie serce z kwiatów i mnie się to nie podoba  8)

Offline Justys851
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #264 dnia: 11 Stycznia 2009, 11:23 »
Mój kuzyn też miał takie serce z kwiatów- i podobnie jak Ala jakoś mi się to nie podobało  8) :P ale o gustach i guścikach sie nie dyskutuję  ;D

Offline japcio

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2009
« Odpowiedź #265 dnia: 11 Stycznia 2009, 15:35 »
Wpadam tylko na chwilę, bo zostawić niedzielne pozdrowionka :)

ps  w piątek mieliśmy kolejną lekcję tańca - wszystko mnie boli :(  wal(e)c angielski nie jest taki łatwy, jakby sie mogło wydawać..... Chwilowo tańczymy do Whitney Houston "You light up my life"

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #266 dnia: 11 Stycznia 2009, 20:22 »
No Witam Wszystkich... :)

Mi tez podoba sie pomysl z kawiatami ale ja nie mialabym gdzie ich ulozyc poniewaz pierwszy taniec bedzie w miesxu gdzie ludzie na samaym poczatku beda szli do stolow zeby sie rozgoscic wiec nie mam takiej mozliwosci  ;)
My tak samo nie mozemy zdecydowac sie na konkretna pisoenke  :luzak:

Ojjj meczacy dzis byl dzien, dawno sie tak nie wygimnastykowalam, uuuu since pewnie tez beda.
Ogolnie na lyzwach bylo swietnie, dawno sie tak nie bawilam, razem ze mna i P. byla tez moja siostra z mezem i dziecmi. Nawygupialismy sie za wszystkie czasy :) Nie obylo sie bez "gry w rugby" tzn moj szwagier kiedys, jak bylismy w Myslecinku grac z dzieciaczkami w pilke postanowil zagrac ze mna wlasnie w rugby czyli wzial rozbieg i rzucil sie na mnie i na ziemie - smiechu bylo co niemiara i tak samo dzisiaj na lodowisku gonilismy sie i nagle wielki skok !! Ale to nic strasznego - super zabawa. Gonilismy sie, przy okazji nauczylismy dzieci jazdy bo to byla ich druga lekcja dopiero - ale przy cioci dali rade  ;D ;D ;D
Byla tez mala nieprzyjemnosci, pewna pani chyba zlamala reke, przy zwyklej wywrotce poleciala jak kloda i niestety cos jej sie stalo z ta reka. Szukam mojego P. i szukam a patrze jakie wielkie zbiegowsiko i nagle wylapalam P. w tlumie jak pomaga Pani wstac i ja odproadzil do barierki - ohhhh moj troskiwy P.

Oto kilka fotek z naszej zabawy :)

a tu niezapomniane rugby  ;D

A tu ja z mojej siostry dziecmi - po lewej moj chrzesniak a po prawej siostreznica

Ojjj teraz to bedziemy chodzic czesciej :):):)

Offline amika

• Chuck Norris
  • data ślubu: 12 kwiecień 2009
« Odpowiedź #267 dnia: 11 Stycznia 2009, 21:51 »
Widzę że sie super bawiliscie
Łyzwy na nogach miałam 20 lat temu

My z moim dzisiaj przez pół dnia wybieraliśmy piosenke na pierwszy taniec.I dalej nic.

Offline myszkasc

• Chuck Norris
  • Moje niebo na ziemi...
« Odpowiedź #268 dnia: 11 Stycznia 2009, 23:21 »
Super wyglądacie :)
Dobrze, że zabawa udana :)

Offline hania3033

• Chuck Norris
« Odpowiedź #269 dnia: 11 Stycznia 2009, 23:50 »
Zdjęcia świetne :D
co do pioseneczki to raczej nie doradzę bo sama jeszcze nie wiem :P