Witam poniedziałkowo

Wróciłam właśnie z baseniku- zrobiłam 40 długości w 30 minut- całkiem mi się ten wynik podoba

Co do bielizny to jaka się wymiana poglądów wywiązała

Iga, z tymi stringami ze one podobno średnio to chodzi o to, że są obcisłe, i to wpływa negatywnie na flore bakteryjną...Ale to tak samo z obcisłymi jeansami, rajstopami itp- gdyby chcieć tak super postępować to trzeba by nosić tylko bawełniane pantalony i spódnice...

paooolka, ja też chorowita jestem, ale basen akurat sobie chwalę- jak wyjdę z szatni to jeszcze dobre 10 minut siedzę w poczekalni, żeby ochłonąć, potem czapka, kaptur, ciepłe buty i jest ok...A tort prawdopodobnie będziemy zamawiać w cukierni na jagiellońskiej przy placu lotników... Stamtąd najbliżej do miejsca wesela jest, więc nie trzeba z tym tortem pokonywać wielkich odległości

No i powiem Wam, żę znalazłam cuuuuuuudne księgi gości, do kompletu można album ślubny zamówić, kieliszki, winietki, podziękowania dla gości, podziękowania dla rodziców- nie dość że ta księga jedyne 60 zł (!!!!) kosztuje, to można jeszcze do kompletu dobrać masę innych rzeczy. Oto zdjęcie:

Więc to na razie nasz faworyt, ale zamawiać nie będziemy jeszcze- w tym miesiącu i tak dużo zrobiliśmy, bo buty, biżuteria, garnitur, usc nas jeszcze czeka i zaproszenia, wiec te duperelki pozamawiamy jakos w czerwcu, jak juz bede wiedziala ile dokładnie osób będzie.
Dzwoniła dziś do mnie pani z salonu, gdzie butki zamawiałam- już przyszły, więc jak tylko mi włosy doschną to jadę je obejrzeć i kupić, jeśli tylko będą dobre- oby były!!