Autor Wątek: Fasolkowe odliczanko :)  (Przeczytany 146390 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline hania3033

• Chuck Norris
Odp: Fasolkowe odliczanko :)
« Odpowiedź #900 dnia: 25 Lutego 2009, 13:25 »
Kurcze Fasolku... Nawet nie wiesz jak fajnie czyta się, gdy o TYM WSZYTKIM opowiadasz... :D Jejuś, chyba poczułam instynkt macierzyński (właściwie to już p wieści, że sis jest w ciąży, ale kolejna taka wiadomość tylko go spotęgowała ;) )
Kurcze, niby nie znam Cię osobiście a cieszę się jak głupia  :dzidzia: :skacza: :dzidzia: Trzymam mocno kciuki żeby wszystko było ok :D
Buziole :-*

Offline Madziulka83

• Chuck Norris
  • data ślubu: 19.09.2009
« Odpowiedź #901 dnia: 25 Lutego 2009, 15:24 »
No jak tam Fasolku?? Mam nadzieję, że pan coś wymyślił odpowiedniego dla Ciebie?? Ja ostatnio tez mam jakieś ciągoty do dzieciaków- dziś koleżankę z pracy w 8 miesiącu ciąży wymacałam po brzusiu- aż mi się swojego własnego zachciało ;D
Podczepiam się pod pytanie- jak zmieścić 3 suwaczki? ;D

Offline Fasolek
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 14.08.2009
« Odpowiedź #902 dnia: 25 Lutego 2009, 16:12 »
No ja już wróciłam :)
Pan masażysta mnie nastawił, ale robił to inaczej, niż kiedy nie byłam w ciąży- inną metodą, delikatniej i skupiał się głównie na rozluźnieniu bolących partii :) Zapewnił, że nic złego nie powinno się dziać :) Kazał dzisiaj po powrocie leżeć, nic nie robić i nie forsować się. No więc grzecznie leżę, wciągam kanapkę z pieczonym schabem i na to majonez sobie położyłam ;D Rozmroziłam mięsko co prawda dziś do smażenia, ale na samą myśl o gotowaniu i wdychaniu tych zapachów mnie po prostu mdli. ;D ;D ;D
Beta dzisiejsza: 12755 :Serduszka: Jestem wniebowzięta, K jak zobaczył wynik to się uśmiechnął i mnie bardzo mocno przytulił. Niby mam świadomość, że gdzieś tam w moim wnętrzu mieszka mały ktoś, ale chyba to do mnie jeszcze do końca nie dociera :)
K wychodzi dziś wieczorkiem na piwo z przyjacielem- więc cały wieczór będę dla Was- no chyba że zasnę podczas pisania postów ;)
Max 13 wrzesień 2009
Leoś 30 maj 2011

Offline Madziulka83

• Chuck Norris
« Odpowiedź #903 dnia: 25 Lutego 2009, 16:26 »
To się cieszę bardzo, tym bardziej, bo widać, ze gościu chce dobrze :) Prosze dziś leżeć i odpoczywać :)a jeszcze bardziej się cieszę, bo betka ślicznie rośnie ;D

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
« Odpowiedź #904 dnia: 25 Lutego 2009, 16:38 »
Super że kolejne wyniki są dobre :)
Byle tylko Twoj PM nie wypaplał na piwie o ciąży, bo wtedy to już cały świat się dowie ;)

Offline margolka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #905 dnia: 25 Lutego 2009, 16:45 »
Fasolek jak Cię czytam to oczka mi sie błyszczą  ;D W ten dzień, w którym przeczytałam o Twojej ciąży dowiedziałam sie też o ciążach dwóch moich koleżanek  :)
O wszystkich trzech oczywiście poinformowałam M. - a on z taką zmutna minką - A Ty nie masz w brzuszku bąbelka  :(
No ale my się jeszcze nie staramy, dopiero po ślubie  :)

Offline Fasolek
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #906 dnia: 25 Lutego 2009, 17:34 »
Margolka, jak zmieściłaś 3 suwaczki??!! Mi Madzia nie napisała, a podobno kobietom w ciąży się nie odmawia :twisted:

Madziu, przyjacielowi powie- zgodziłam się, bo tak to pewnie pękłby, gdyby musiał to cały wieczór trzymać w sobie ;D
Max 13 wrzesień 2009
Leoś 30 maj 2011

Offline martusia83

• uzależniony
  • data ślubu: 30.08.2008
« Odpowiedź #907 dnia: 25 Lutego 2009, 18:31 »
Hej, mogę się dołączyć do Twojego odliczanka teraz już ślubno - ciążowego :) Trochę póżno ale lepiej niż wcale.

P.S. Historia Waszego poznania bardzo wciąga :)

Offline Olucha

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11 lipiec 2009r.
« Odpowiedź #908 dnia: 25 Lutego 2009, 19:09 »
Właśnie chciałam zapytać czy twój K opił wiadomość  ;) niech powie koledze, zawsze to fajnie się z kimś tym podzielić  ;)
Super że wszystkie wyniki ok  ;)

Offline Fasolek
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #909 dnia: 25 Lutego 2009, 19:12 »
Martusia, pewnie że możesz, witaj :hello:

Olucha, no dziś opije, śmiem twierdzić, że wróci późno nad ranem całkowicie pijany ;) Byleby jutro pakowanie zaczął i kompletowanie sprzętu dla siebie ;D No i na zakupy musimy pojechać, bo we Włoszech mamy samodzielne wyżywienie- i dobrze, bo pewnie wszystko ich roboty by mi śmierdziało :P

Margolka, dziękuję za rady- jak widać się udało ;D
« Ostatnia zmiana: 25 Lutego 2009, 19:15 wysłana przez Fasolek »
Max 13 wrzesień 2009
Leoś 30 maj 2011

Offline justyna85

• Chuck Norris
  • data ślubu: 01.08.2009
« Odpowiedź #910 dnia: 25 Lutego 2009, 19:13 »
dobrze , że mu pozwoliłaś powiedzieć niech tez sie chwali , tylko zeby az za natto nie opijal tego piwkiem :P
ps. no madzia tera zpowinna sie bać, bo dokładnie kobieta w ciazy sie nei odmawia no i chyba ktos (czyt. madzia)jak sie nie poprawi szybko bedzie miala myszy :P hihih/zarcik
ja nie pomoge bo nie wiem jak zmiescic 3suwaczki

Offline Olucha

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11 lipiec 2009r.
« Odpowiedź #911 dnia: 25 Lutego 2009, 19:16 »
Po takiej wiadomości powinien moim zdaniem się skuć jak  świnia, przepraszam za wyrażenie ;) spisał się tatuś na medal i należy mu się  ;)

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
« Odpowiedź #912 dnia: 25 Lutego 2009, 19:18 »
heh dobrze powiedziane :)
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA

Offline Fasolek
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #913 dnia: 25 Lutego 2009, 19:21 »
Tak też pewnie uczyni, i to nie tylko dziś, ale potem też- zanim wszystkim się powie to przecież ileś okazji będzie do picia ;D

A ja już tęsknię za mojito :drinkuje: Teraz to co najwyżej mogę sobie wodę z miętą, syropem z cukru trzcinowego i lodem machnąć ;) Ahhh, żeby tak wynaleźli bezalkoholowy rum ::) :P
Max 13 wrzesień 2009
Leoś 30 maj 2011

Offline justyna85

• Chuck Norris
  • data ślubu: 01.08.2009
« Odpowiedź #914 dnia: 25 Lutego 2009, 19:23 »
no to przez najlblizsze miesiace musisz obejsc sie smakiem :/

Offline Madziulka83

• Chuck Norris
« Odpowiedź #915 dnia: 25 Lutego 2009, 19:28 »
a jakie będzie picie jak się dzidzia urodzi :) śliczny suwaczek ;D

Offline Fasolek
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #916 dnia: 25 Lutego 2009, 19:40 »
Taaa, a jakie urodziwe to moje dziecko teraz :brewki: No nic tylko tulić tą przezroczystą krewetkę z czerwoną kropką w środku ;D Jak dobrze że dzięki tej krewetce mi piersi rosną- teraz mieszczę się tylko w swój największy, a zaraz chyba ze wszystkich innych staników po prostu powyciągam wkładki silikonowe/ poduszki, które mam w celu oszustwa ;D Na pewno zrobią się wtedy w sam raz te staniki, jak już wkładki powyjmuję :P
Max 13 wrzesień 2009
Leoś 30 maj 2011

Offline Olka1983
  • uzależniony
  • data ślubu: 11.07.2009
« Odpowiedź #917 dnia: 25 Lutego 2009, 19:50 »
ale masz sliczniusi suwaczek :) no i super ze z fasolka junior wszystko dobrze, ze wyniki ok :)  a ja ciagle czekam na @...... w piatek zrobie tescik:D moze.........
moja kumpelka jest w ciazy i miala przed malutkie piersi, a teraz jakie ma giganty  ::) ::) ::) cieszy sie ze juz wie jak to jest miec duuze cycki :D

Offline hania3033

• Chuck Norris
« Odpowiedź #918 dnia: 25 Lutego 2009, 20:01 »
Fasolku cudowny masz suwaczek ;D No i bardzo się cieszę, że wyniki ok :)

Offline aadaa

• Ada
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 06/09/2008
« Odpowiedź #919 dnia: 25 Lutego 2009, 20:08 »
fajnie cycki rosna :D dobrze ze dzisiejsza beta taka wysoka - oby takl dalej trzymam kciuki i zycze powodzenia.
B .: 02/06-2010    K.: 20/06-2012

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #920 dnia: 25 Lutego 2009, 20:49 »
No to pieknie ze tak wysoki wynik - coprawda nie znam sie jeszcze ta tych ciążowych cyfekach  ;)

A ja tez nie wiem jak sie robi az trzy suwaczki - kiedys chcialam miesc jeszcze jeden a tu nici  :-\

No nic, Fasolki zycze duzo zdrowka i oczywiscie pozdrowienia dla 2 + 1  ;D

Offline martusia83

• uzależniony
  • data ślubu: 30.08.2008
« Odpowiedź #921 dnia: 25 Lutego 2009, 20:55 »
A zobaczysz jakie będą do wakacji  :hopsa: :hopsa: będzie mała pamelka :)

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
« Odpowiedź #922 dnia: 25 Lutego 2009, 21:13 »
super że masz dobre wyniki Fasolku  :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2: oby tak dalej
a suwak iście zacny  :brawo:

Offline japcio

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2009
« Odpowiedź #923 dnia: 25 Lutego 2009, 21:47 »
Wszyscy chwalą suwaczek to ja też :) cudowny :)

Z tymi cyckami to mnie nie straszcie - ja liczę na odwrotny efekt w ciąży. Już mam problemy z kupnem stanika w moim rozmiarze :( nie chcę, żeby mi bąbelki urosły :(

Offline Fasolek
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #924 dnia: 25 Lutego 2009, 22:12 »
Pamelka mówicie ::) W sumie to mojej koleżance, która miała miseczkę B piersi w ciąży urosły do E :mdleje: Idąc tym śladem mi z A do D urosną?? Ciekawe jaki będzie efekt ::) K na pewno będzie zachwycony ;D ;D ;D
Z cyckami w ciąży pewnie jak ze wszystkim- każda ma inaczej :)

A teraz coś ze spraw ślubnych... wkurzam się na moje zaproszenia, a raczej na pana, który miał je zrobić i wysłać... >:( >:( >:( Napisałam do niego zamówienie już tydzień temu ponad, bo 16 lutego. Odpisał dopiero chyba po 3 dniach, że był na urlopie i ma mnóstwo zaległości i prosi o cierpliwość. Spoko, stwierdziłam. W poniedziałek wysmarowałam mu maila, że wyjeżdżamy w piątek, że przez tydzień nie będzie z nami kontaktu, a ja chcę te zaproszenia do 15 marca mieć (a 14 dni termin realizacji, a 1 marca mnie nie będzie żeby ja akceptować), bo wtedy rodzina przyjeżdża i chcemy już zacząć rozdawać...Odpisał że spoko, że się wyrobimy i mam się nie martwić. No ale ja w sumie pojutrze wyjeżdżam! A dalej nic nie wiem na temat rozkładu, wrrrrr. Jutro będę miała kompletnie zalatany dzień, bo najpierw na 9.30 na pazurki jadę, na 14.30 mam ginka, w międzyczasie muszę ugotować jakiś obiad, którego choć trochę zjem z choć minimalną chęcią...Muszę wrzucić pranie, przygotować rzeczy do spakowania, zaliczyć z K zakupy w makro na wyjazd i normalny spożywczy i jeszcze w międzyczasie odpoczywać, oszczędzać siebie, maluszka i swój kręgosłup... Nie wiem jak technicznie zmieszczę się w jutrzejszej dobie :nie: No i jeszcze ten durny facet myśli że jutro znajdę czas na projektowanie zaproszeń? Albo w piątek? Naprawdę nie wiem jak to wszystko załatwić, najwyżej K pojedzie sam na zakupy, ale jak on może mi coś do jedzenia kupić, jak ja sama nie wiem, co mój nos łaskawie zaakceptuje?? :-\

aadaa, dziękuję za kciuki- ja za Ciebie też trzymam mocno!! Wiem co czujesz, naprawdę... :przytul: :przytul: :przytul:

Natalia, w ciągu 48 godzin beta powinna przyrosnąć o minimum 66 %, czyli gdybym miała dziś wynik ok 6200, to byłby już dobry, a mam ponad 12000... Więc już chyba widać, skąd moja radość :D

Kochane, jeśli jutro nie będzie mnie za wiele to wybaczcie... Na pewno przed wyjazdem jeszcze do Was zajrzę :)
Max 13 wrzesień 2009
Leoś 30 maj 2011

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
« Odpowiedź #925 dnia: 25 Lutego 2009, 22:18 »
to trzymam kciuki za te zaproszenia  ;D Ty przynajmniej masz więcej czasu... u mnie to już nawet mój Tatko histeryzuje że zaproszeń nie ma (chciał dzisiaj jechać do pana i mu przemówić do rozumu... zdziwił się jak mu powiedziałam, że sprzedawca jest z Nowego Targu... myślał, że bliżej gdzieś  ;D)

a co do piersi... moja znajoma miała duże D a po ciąży i karmieniu okazało się że ma A  :o niby nie lubiła swojego dużego biustu ale teraz to załamana chodzi bo płaska jest

Offline Madziulka83

• Chuck Norris
« Odpowiedź #926 dnia: 25 Lutego 2009, 22:20 »
Mam nadzieję, że gościu sie postara z tym zaproszeniami :) co do biustu- też mam nadzieje, że kiedyś tam w ciąży mi choć kapkę urosną, a jak będzie to się okaże... spokojnego w miare dnia jutro życzę :)

Offline Fasolek
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #927 dnia: 25 Lutego 2009, 22:25 »
Nie no, mam nadzieję, że mi nie zmaleje, bo jak tak to chyba wklęsła się zrobię, a to już mało fajne mi się wydaje ;D
Max 13 wrzesień 2009
Leoś 30 maj 2011

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
« Odpowiedź #928 dnia: 25 Lutego 2009, 22:54 »
Fasolku przepraszam że nie dałam Ci rad co do suwaczka  :-[ Całkowicie mi to z głowy wyleciało... :( Wybaczysz zabieganej Madzi?  :Daje_kwiatka: :oops:
Widze że jednak Margolka pomogła :) Teraz będziemy same oglądały rosnącą Dzidzi :)
Już niedługo wyjazd - odpoczniecie sobie trochę :) Mam nadzieję ze zaproszenia jednak dacie radę zaprojektować,i ten koleś się wyrobi... Eh, oby okazał się w porządku człowiekiem....

Offline Fasolek
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #929 dnia: 25 Lutego 2009, 22:59 »
Madziu, spoko ;) Ty się lepiej wyśpij, a nie po forum latasz ;D

K właśnie zadzwonił, czy mogę ich już odebrać :o Podobno źle się czuje, ma stan podgorączkowy, brzuch go boli i głowa...Obu się nie rozchorował, a nawet jeśli, to oby mnie nie zaraził, bo ja absolutnie nie mogę teraz chorować :boje_sie: No nic, jadę po niego i niech się wyśpi facet solidnie :)

Ja też już zmykam, ślę buziaczki i życzę miłego dzionka jutro :D Słodkich snów :-* :-* :-*
Max 13 wrzesień 2009
Leoś 30 maj 2011