Autor Wątek: Fasolkowe odliczanko :)  (Przeczytany 144021 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Olucha

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11 lipiec 2009r.
Odp: Fasolkowe odliczanko :)
« Odpowiedź #360 dnia: 27 Stycznia 2009, 21:08 »
Nie każdy może codziennie widywać się z Kaczyńskimi  ;) heheheh super szlafroczek, super new uśmiech, a kamizelki z zasady mi się nie podobają, ale wygląda stylowo  ;)

Offline Fasolek
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 14.08.2009
« Odpowiedź #361 dnia: 27 Stycznia 2009, 21:16 »
Olucha, nam z reguły też się nie podobają, ale ta nas zauroczyła :D

A ja Was dzisiaj fotkami zasypię. :los:
Teraz torty.

Mój faworyt, tylko że inne kwiaty na wierzchu- pewnie różowe i zielone :)

I bardzo podobny, jeśli nie ten sam, co Natalia ma na swoim odliczaniu:

No i tyle, co mi się podoba- nie cierpię stelaży...
Max 13 wrzesień 2009
Leoś 30 maj 2011

Offline Olka1983
  • uzależniony
  • data ślubu: 11.07.2009
« Odpowiedź #362 dnia: 27 Stycznia 2009, 21:31 »
ale sie naczytalam.... tyle napisalyscie
-usmiech piekniusi , zazdroszcze ;)
-szlafroczek bardzo twarzowy, ale cie zaszczyt kopnal :D
-a garniturek..... my sie jeszcze nie zdecydowalismy i typu swojego nie mamy.... ale wasz jest ok :)
buziaki dla was :*:*:*

Offline hania3033

• Chuck Norris
« Odpowiedź #363 dnia: 27 Stycznia 2009, 21:38 »
o jaaaaa!!! kaczory dały radę!! ;D
uśmiech masz cudowny - serio serio :D
kamizelka bardzo elegancka - naprawdę mi się podoba :)
a tort zjadłabym na poczekaniu - taaaką mi ochotę narobiłaś ;D

Offline akayu
  • maniak
  • data ślubu: 27.06.2009
« Odpowiedź #364 dnia: 27 Stycznia 2009, 21:47 »
ten pierwszy tort mnie oczarowal,jest bardzo ladny

Offline Fasolek
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #365 dnia: 27 Stycznia 2009, 21:51 »
No przecież mówiłam że kaczorki są boskie (oczywiście mowa tylko o tych ze szlafroka) :Uu:

Z tortem to tylko zastanawiam się nad smakiem- myślałam o malinowym,  i np przybrać listkami mięty dla orzeźwienia smaku ::) Ale chyba w sierpniu nie ma co liczyć na świeże maliny, prawda? Jak Ten tort płaski będzie, z niewielkim pięterkiem, to wtedy można go zrobić na bazie bitej śmietany? Kremy lubię, ale takie ciężkie mi się wydają... Chyba że np dolną, większą część zrobić na bazie kremu, a to małe pięterko na bazie bitej śmietany- co o tym myślicie? :)

Kocham maliny i wszystko co malinowe  :Serduszka: - na sama myśl zrobił mi się ślinotok ;)
Max 13 wrzesień 2009
Leoś 30 maj 2011

Offline Iga_

• bywalec
  • data ślubu: 20.06.2009
« Odpowiedź #366 dnia: 27 Stycznia 2009, 22:25 »
u mnie w ogródku są malinki w sierpniu, wiec chyba sa one też ogólnodostępne, a w razie czego zapraszam do mnie.
Ja jestem za bitą śmietaną, tylko nie wiem jak się spisze jeżeli chodzi o stronę techniczną, bo jednak kremy są bardziej zwarte.

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
« Odpowiedź #367 dnia: 27 Stycznia 2009, 22:31 »
fajny szlafroczek. ja mam taki w jakies miski czy pingwinki ale jest u rodzicow bo tam lubie go nosic, wtedy czuje sie naprawde dobrze - jak tylko w domku mozna sie czuc  :) jak mieszkałam w internacie to wolali na mnie "ciechocinek" bo wygladał w szlafroku jak kuracjuszka z ciechocinka  :D
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #368 dnia: 27 Stycznia 2009, 22:39 »
Kaczuch eleganckie  ;D ;D ;D
No i zabki tym bardziej - usmiechaj sie smiachaj - masz sie czym chwalic :)

Pozdrawiam wieczorowo  :)

Offline ela

• Chuck Norris
  • data ślubu: 13.08.2005
« Odpowiedź #369 dnia: 27 Stycznia 2009, 22:41 »
oooo bita śmietana i malinki ...yamiiiiiiiii  ;D
To, że się uśmiecham, śmieje i żartuje jak zawsze nie znaczy, że u mnie jest zajebiście. Ja po prostu nie lubię pokazywać, że jest mi bardzo źle. -

Offline Fasolek
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #370 dnia: 27 Stycznia 2009, 22:50 »
paooolka, w sumie to ja też tak wyglądam, jak go noszę ;)

ela- no ja też myślę, że mniam takie malinki z bitą śmietanką ;D
Max 13 wrzesień 2009
Leoś 30 maj 2011

Offline ela

• Chuck Norris
« Odpowiedź #371 dnia: 27 Stycznia 2009, 23:15 »
 ;D

To, że się uśmiecham, śmieje i żartuje jak zawsze nie znaczy, że u mnie jest zajebiście. Ja po prostu nie lubię pokazywać, że jest mi bardzo źle. -

Offline Fasolek
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #372 dnia: 27 Stycznia 2009, 23:34 »
o ty wstręciucho- ja muszę linię do ślubu trzymać a ty mi tu takie pyszności wklejasz.... :Mdleje_1:

Ale widok no :Uu: :Uu: :Uu: :Uu: :Uu: :Uu:...ślinotok znowu mnie dopadł :mrgreen:
Max 13 wrzesień 2009
Leoś 30 maj 2011

Offline ela

• Chuck Norris
« Odpowiedź #373 dnia: 27 Stycznia 2009, 23:38 »
Wiesz zawsze możesz tylko polizać monitor  :P Od tego sie nie tyje :)

Offline Fasolek
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #374 dnia: 28 Stycznia 2009, 00:24 »
Elu, wolę nie widzieć reakcji mojego lubego, gdybym zaczęła niespodziewanie lizać monitor :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:
Max 13 wrzesień 2009
Leoś 30 maj 2011

Offline werka23

• Chuck Norris
  • Dwa serca przez miłość połączone stały się jednym
  • data ślubu: 14.02.2009 15.05.2010 :i_love_you:
« Odpowiedź #375 dnia: 28 Stycznia 2009, 01:21 »
oj.. ja też sie posliniłam ale na jagódki bardziej... mniam... takie w naleśniczki zawiniete i bitą śmietaną  :Uu: pyszności... a do lata dal daleko....

fasolku haha kaczorki sa genialne oczywiście w wydaniu szlafroczku... ja to bym chyba go nie zgejowała  :P :P

usmiechu to az zadroszcze oczywiście pozytywnie  :D :D męska garderoba... krawat i hm... ee... kamizelka bardzo mnie sie podoba  :ok: :ok: :ok:

co do tortu... to mi bardziej w oko wpadł 2  :P :P

:-* na dobranoc

Offline diunia

• bywalec
  • data ślubu: 29.08.2009
« Odpowiedź #376 dnia: 28 Stycznia 2009, 09:35 »
Ale nas ta Ela torturuje :mdleje: :P

Szlafrok-pierwsza klasa, powiedziałabym prezydencka klasa  :P

A co najważniejsze-śliczny uśmiech !!! Będziesz mogła się teraz pięknie szczerzyć do PM-a, gości i fotografa  ;D

Offline Betti

• uzależniony
  • data ślubu: 2010
« Odpowiedź #377 dnia: 28 Stycznia 2009, 09:57 »
Ale wyrąbisty szlafroczek :D
No i ten uśmiech ;D nic tylko się szczerzyć  ;D

Z tych torcików co wkleiłaś ten pierwszy :ok: a jeszcze z malinami i bitą śmietaną - pycha :skacza:

:-* :-* dzisiejsze

Offline mk.mika
  • maniak
  • data ślubu: 6 czerwca 2009
« Odpowiedź #378 dnia: 28 Stycznia 2009, 10:01 »
Kaczory pierwsza klasa  :Uu: :Uu: :Uu: , no i kamizelka jest bardzo, bardzo ładna - ehh, nie mam co liczyć na to, żeby B. się zgodził na kamizelkę, no ale muszę to przeboleć.
Uśmiech - już Ci zazdroszczę, ja do maja bujam się z aparatem, no ale liczę na podobny efekt jak twój  :D :D :D
A maliny , bita śmietana - właśnie zaczynam zjadać i lizać monitor  ;D ;D ;D

Moje oczy są nadal zielone w moim oknie wciąż kwitnie nadzieja

RELACJA

Offline werka23

• Chuck Norris
  • Dwa serca przez miłość połączone stały się jednym
  • data ślubu: 14.02.2009 15.05.2010 :i_love_you:
« Odpowiedź #379 dnia: 28 Stycznia 2009, 10:45 »
to ja ośliniona   ;) buziaczki zostawiam  :-* :-*

Offline Olucha

• Chuck Norris
« Odpowiedź #380 dnia: 28 Stycznia 2009, 10:57 »
Gofry kojarzą mi się z wakacjami nad morzem, chciałabym już i takiego goferka i wakacji  ;)  ;D

Offline ricardo

• Patrycja
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 08.09.2007
« Odpowiedź #381 dnia: 28 Stycznia 2009, 11:47 »
No to ja się ujawniam :)

Co prawda zaczełam czytać od początku, ale wszystko na raty i tak wyszło, że generalnie niewiele pamiętam z tego co chciałam napisać :)

Co do tortu, to zamierzacie po obiedzie podać tort czy o północy? Jak o północy to ja bym z kremów zrezygnowała, bo o tej porze wszyscy już będą lekko kropnięci i mogą wystąpić sesnacje żołądkowe. A po drugie to fajnie jest mieć tort po obiedzie, bo i ludzie zjedzą jak jeszcze nie wypili wódki no i nie będą kawąłki leżeć normalnie na stołach :)

A malinowy, pycha :) Bardzo dobry jest smak truskawkowo jagodowy z domowej :)

Offline peacelove
  • bywalec
  • data ślubu: 13.10.2007
« Odpowiedź #382 dnia: 28 Stycznia 2009, 13:24 »
Fasolek - uśmiech boski :)) a torty z "Domowej" polecam - my mieliśmy na śmietanie, piętra jagodowe i czekoladowe :)

Offline Fasolek
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #383 dnia: 28 Stycznia 2009, 15:16 »
Witajcie kochane w tan jakże- koszmarny, lodowaty, zamglony, nieciekawy...tak mogłabym wymieniać bez końca... dzień.

Przede wszystkim- witam "nowe" forumki w moim wąteczku :hello: :-* Cieszę się, że jesteście :)

Wróciłam z uniwerku właśnie i jestem wykończona- tkwiłam tam od 9.30... Egzamin zdałam na 3,5 jako jedna z 5 osób, które w ogóle zaliczyły na cały rok, czyli jakieś 120 studentów... Pogrom.
Brałam dziś wpis z tego przedmiotu, z którego mam 4, a od 4,5 zwolnienie z egzaminu... Chciałam zobaczyć moją pracę i dowiedzieć się, co źle zrobiłam, bo jakoś mi to nie pasowało. No i dowiedziałam się, że miałabym 4,5, ale pani prowadząca zajęcia stwierdziła, że ja ściągałam i dlatego mi obniżyła ocenę. Jak jej powiedziałam, że ściągał chłopak, który obok mnie siedział (bo ja nie umiem ściągać, rzadko bardzo to robię), to ona stwierdziła, że jak tamten się przyzna, to mi podwyższy a jemu obniży. No to poszłam pogadać z tym chłopakiem, żeby się przyznał, a on powiedział, ze jak jemu obniży to on będzie musiał pisać egzamin więc-tu cytat: "Sorry mała- musisz sobie jakoś poradzić" I zaczął głupio chichotać... Normalnie to bym go chyba :Kill: :ckm: :biczowanie: Jestem tak wściekła, że aż cała się trzęsę, jak o tym myślę... No i efekt taki, że muszę w piątek ten cholerny egzamin pisać, a gnojek ma już ferie >:(

Trochę humorek mi się poprawił, jak pojechaliśmy odebrać garnitur (mamy go już w domku ;D - zaraz będą fotki), bo przyszła teściowa, zanim zapłacą, chciała zobaczyć K jak wygląda- oczy wyszły jej z orbit, bardzo jej się spodobało i pochwaliła nasz wybór ;D ;D ;D. No i ja przy okazji poszłam do salonu sukien ślubnych, który jest tuż obok. Zamówiłam sobie butki do sukni :skacza: Na niskim, 2cm obcasie, z atłasu, zapięcie na skos (pasek nie jest dookoła kostki, bo mnie takie cisną tylko od wewnętrznej strony buta przy palcach do zewnętrznej strony buta przy kostce), kolor złamana biel ;D To jest kombinacja 3 różnych butów, więc robią mi je na zamówienie, wpłaciłam zaliczkę, ale jeśli but będzie za mały albo za duży to nie muszę ich kupować i zwracają zaliczkę :D Będą za ok 2 tygodnie, wtedy też, jeśli je kupię, to wkleję Wam fotki :D W sumie to nawet nie wiedziałam, że można kombinować tak z butami ::) Ale się cieszę, bo buty to była i chyba już zawsze będzie moja zmora... Muszę się nieźle nachodzić, żeby jakieś dostać na siebie, jeśli nie mają to być klapki albo kozaki- reszta mi spada z nóg ;)

A tu garniturek- wsadziłam pod marynarkę musznik, żeby lepiej kolor było widać, a K nie zgodził się na małą sesję :( Ale jeszcze go namówię, spokojnie ;D

Ricardo, tort podamy chyba po obiedzie, bo o północy chcemy zafundować oczepiny a potem zaserwować prosiaka pieczonego.-w ramach ciepłego posiłku.  :) Tylko nie wiem, przed czy po pierwszym tańcu- albo może obiad, 1 taniec, chwilka zabawy i np po ok godiznce, półtorej podać tort? ::)

mk.mika- spokojnie, zaraz Tobie też zdejmą aparacik i będziesz się pięknie uśmiechać ;D A co do kamizelki, K też nie chciał raczej, ale mu powiedziałam, żeby przymierzył no i mu się spodobało :) Może Twój luby też przekonałby się? ::)

werka, no ja nie przepadam za jagodami- działają negatywnie na mój układ trawienny... Ale malinki to och- wciągam w każdej postaci nader chętnie ;D

Ricardo, peacelove- a co to za cukiernia 'domowa"? nie znam... ::) My myślimy nad cukiernią z ul. Jagiellońskiej, punkt tuż obok placu lotników, obok jest jakiś sklep z pościelą chyba ;) Tam są pyszne torty, ale nie ma transportu- to trzeba samemu załatwić...

Olucha- morze, plaża, ciepełko, lekki wiaterek, słoneczko, palemka nad głową i hamaczek- ahhhh, rozmarzyłam się :glupek:

Kończę, bo post- tasiemiec się zrobił... Idę teraz do Was :D
Max 13 wrzesień 2009
Leoś 30 maj 2011

Offline mk.mika
  • maniak
  • data ślubu: 6 czerwca 2009
« Odpowiedź #384 dnia: 28 Stycznia 2009, 15:27 »
Nie zdecyduje się, bo jemu wiecznie gorąco, i wiem że z tego tytułu cierpi bardzo, dlatego nie będę go przymuszać do takiego zakupu, bo to nie ma sensu, ja robię wszystko, żeby było mi wygodnie i lekko to dlaczego on ma się gotować dodatkowo w kamizelce. On nawet w zimie chodzi do pracy w koszuli z krótkim rękawem. :)

Moje oczy są nadal zielone w moim oknie wciąż kwitnie nadzieja

RELACJA

Offline Olucha

• Chuck Norris
« Odpowiedź #385 dnia: 28 Stycznia 2009, 15:30 »
Skąd ja to znam, mój M cały rok w t-shirtach biega, bo mówi że mu nie jest zimno  ;) ale do kamizelki to chyba oboje się nie przekonamy  ;) co do tego hamaczka i wakacji to też się rozmarzyłam  ;) oj chciałoby się już chciało  ;)

Gratuluję zdanego egzaminu, zuch dziewczyna  ;)

Offline diunia

• bywalec
  • data ślubu: 29.08.2009
« Odpowiedź #386 dnia: 28 Stycznia 2009, 15:36 »
O kurcze! Ale bym się też wkurzyła!!! Co za bezczelny typek!!! Szkoda, że nie miałaś dyktafonu >:( Swoją drogą to dziwna też ta babka-obniżyła Ci ocenę na podstawie swoich przypuszczeń? Ehh dobrze, że dalsza część dnia minęła Ci w przyjemny sposób :)

Garnitur bardzo ładny. Szkoda, że nie możemy go zobaczyć w całej okazałości . Ale skoro teściowej się podobał to znaczy, że naprawdę musi być ekstra  ;)

Co do butów to nie miałam pojęcia, ze można sobie zamówić taki mix. Nieźle  :) Zdradzisz gdzie można to zrobić? :)

Aaaa i oczywiście gratuluję zdanego egzaminu!!! :Daje_kwiatka:

Offline ASIA39

• Chuck Norris
  • Szata miłości utkana jest z materiału codzienności
  • data ślubu: 18.08.2012
« Odpowiedź #387 dnia: 28 Stycznia 2009, 15:39 »
super ten pierwszy torcik i malonowy z bitą śmietaną super też śłinotoku dostałam  :)
gratuluje zdanego egzaminu i sytuacji nie zazdroszcze a ta babka też jakaś dziwna  ;)
gajerek super się prezentuje  :)

Offline Fasolek
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #388 dnia: 28 Stycznia 2009, 15:43 »
Diunia, namiary na salon na priv wysłałam :D

Olucha, mk.mika- jak chciał sam kupić tą kamizelkę, to sam się teraz będzie w niej prażyć ;) Najwyżej jej nie założy i na wszelki wypadek krawat jakiś dokupimy, jak będziemy nabywać koszule ;)

W sumie to jak weszłam na forum, skończyłam właśnie czytać Wasze wątki, gdzieniegdzie coś skrobnęłam, robię odśwież a tu nowa spora porcja postów :D Ale niestety muszę śmigać na test z kodowania- będę potem wieczorkiem kochane :-* :-* :-*
Max 13 wrzesień 2009
Leoś 30 maj 2011

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
« Odpowiedź #389 dnia: 28 Stycznia 2009, 15:46 »
domowa to cukiernia, moja kolezanka zamawiala tam tort i podobno byl boski, niestety ja nie probowałam bo bylam na urlopie :)
super, ze masz butki. dziewczyny tak szalejecie z tym wszystkim ze zaczynam sie zastanawiac czy nie jestem jakas opozniona w rozwoju  ;D nawet za kiecka sie jeszcze nie rozgladałam, chce w okolicach marca :)
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA