dziś
buziaczki dla was

jak wam dzionek mija
evelaz, morgan wrocław fajne miasto tylko ma wiele wad, które odkryłam tam "mieszkając" ale nie powiem, klimacik jest tam super

zawsze moge tam pojechać, ale czy mieszkać ojjjj chyba nieee
yo-ana masz rację...jak juz na kilka sposobów będzie nauka to nie ma siły

hm...z tymi karteczkami jeszcze nie próbowałam, ale kto wie może to dobra metoda na problemowe słówka czas najwyższy spróbować

powiem, że ja robię sobie karteczki i robię takie pamięciowki...czyli mam słowko po polski albo angielsku i przewracam je sobie

fajna sprawa bo moge w torebce nosić

tylko czasochłonna
wczoraj we wrocku pojechaliśy na nowy wodny park. Super sprawa i można zjeżdżać na super turbo zjeżdżalni i na pontonach we dwójkę...nio tylko dzis mam kupe siniaków

ale zabawa była genialna, szkoda że tylko godzinkę mogliśmy poszaleć. Najlepszy numer był kiedy wyladowałam w punkcie medycznym z rozwalonym łokciem hihihi wtedy okazało się, żę Michał skaleczył kostkę

ratownik już brechtał z nas i zapytał: -"czy wszystko robicie razem?"

co do wizyty u lekarza to nawet jestem zadowolona....tylko szkoda, że nadal muszę brać hormony

pomimo tego, że jest już oki nio i czas zmienic diete chyba na zielone paskudztwa (warzywa) bleeeeee ale kolejna wizyta za 4-6 miesięcy

a dziś szaleństwo, mamy wolna chatę i za chwilkę mają wpadać goście

nio i m,oje kochanie dzis jest szefen kuchni a ja robie za majtka pokładowego...zatem lecę
miłego wieczorku kochanie forumki i miłego weekendu

dla was