Autor Wątek: Dwa serca przez miłość połączone w jedno, bijące dla nas dwojga -> 15.05.2010 r.  (Przeczytany 360186 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline myszkasc

• Chuck Norris
  • Moje niebo na ziemi...
Pozytywne myślenie to podstawa :) :-*

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
Witam i zostawiam buziaczki czwartkowe :)
Tak, tak.. Czwartkowe, jak ten czas leci :skacza:
 :-* :-* :-*

Życzę miłego dnia! Pomimo okropnej pogody...(przynajmniej u mnie taka kiepska jest dziś...)
 :-*

Offline werka23

• Chuck Norris
  • Dwa serca przez miłość połączone stały się jednym
  • data ślubu: 14.02.2009 15.05.2010 :i_love_you:
witam  :D
 madziu buziaczki dla ciebie  :-* :-* :-* ale z ciebie słoneczko  :przytul:
dzis już sobie innej daty nie wyobrażam, wstałam z bardzo pozytytwnym nastawianiem i fluidki wczorajsze od was postawiły mnie na nóżki  ;)
U nas już drugi dzionek pogoda kiepska. Wczoraj cały dzień deszcz a dziś jak na razie bezskutecznie próbuje się przebić słonko. Jestem niskociśnieniowcem wiec kawa zbawieniem moim  :D :D :D
a dzis spałam kiepsko...wpierw dostałam olśnienia planu pracy, zaraz za to się zabieram wiec z jakim skutkiem nie wiadomo a później koszmar ślubny... po obiadku z moim PM spostrzegliśmy że zapomnieliśmy tort zamówić  ;D wnieśli jaką prowizorkę i w dodatku zamiast my ukroić pierwszy kawałek, zrobili kelnerzy za nas...
może uda się mi dziś powrócić do naszej historii, bo oj bardzo to zaniedbałam  :P :P :P
póki co zmykam  :-* :-* :-*

Offline Justys851
  • Chuck Norris
Witam  :-* :-* :-*

U nas cieplutko - 18 stopni rano nie iwerzyłam myslałam że termometr się zepsuł  ;D ale wietzrycho jest okropne  :-\

"Wystarczy odrobina nadziei , pozytywne myslenie wszystko odmienni " - mój PM często mi tak śpiewa  ;D
I iwecie to działa , czasmi mysle ze to dziwne ze tak wszystko się układa  :D

Offline evelaz

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.06.2009
Werciu- na pewno uda się Wam załatwić godzinę 15 :D o tej samej godzinie ja będę ślubować :)
przesyłam mocne uściski i buziaki  :-*
U nas ,jak napisała Justynka, jest cudowna jesień, ciepełko, tylko wieje straszny wiatr. Wychodząc z uczelni miałam wrażenie,że wiosna idzie,a nie zima!

Offline Doris85

• Chuck Norris
  • data ślubu: 25.12.2008r :) NA ZAWSZE RAZEM
A u mnie pogoda do kitu cały dzien pada deszcze i jest zimno....no nic tylko w domku siedziec  :-[ Buziaczki zostawiam :-* :-*

Offline madzia_n

• Chuck Norris
Wercia Nie masz pojęcia jak się cieszę ze masz pozytywne nastawienie :) Że uwierzyłaś w tą datę :)
Dobrze, że dostałas olsnienia co do pracy ;)
Wiesz, ja tez mam takie koszmary! Zanim w ogóle tutaj na forum zawitałam, to miałam tydzień, że codziennie mi się śniło coś złego związanego ze ślubem. A to sukienka potargana, a to tort zniszczony, a to kamerzystka zawaliła, a to coś z orkiestrą...
Byłam bliska załamania nerwowego po tych snach ;D
Ale jak to stwierdził mój A. - te sny wcale nie pokazują tego, co będzie, tylko to, czego nie będzie ;D Hehe.
U nas ciągle pogoda kiepska, ledwo na nogach ustałam, tak strasznie wiało  :-\

Pozdrawiam! :)  :-* Mam nadzieję że wreszcie dam radę nadrobić Twój wątek, bo do tej pory to jakoś nie miałam czasu :( Teraz znów wracam do zeszytów... Ale już niedługo, ostatni dzień i spokój... ;D

Buziaki!  :-* :-*

Morgan
  • Gość
wercia zostawiam buziaczki, do wtorku bo jade dzisiaj do Polski :)  :-*

Offline werka23

• Chuck Norris
morgan również śle buziaczki i do wtorku  :-* :-* :-* :-* miłego pobytu życzę  :D
widzę ze nie ma chętnych na dalsze odcinki historii wiec chyba jak będę miała czas skrócę ja o 1.5 roku i przejdę do zaręczyn  :drapanie:
a mi dzionek zleciał...byłam na tanach  ;D jak zwykle zresztą w czwartkowy już wieczór  :D a później to tylko leniuchowanie z moim M.
dzis rozpoczynamy poszukiwanie zespołu, orkiestry...akayu dziękuje ci za namiary, bardzo ładnie gra wybrany przez ciebie zespól ale qurcze odległość jest chyba za duża...nie wiem czy udałoby sie wszystko załatwić....repertuar, podziękowania dla rodziców czy zabawy  ::) nio chyba ze mailem albo telefonem...
 :hmmm: nie mam pojęcia jak załatwia się taka sprawę...może się mylę...dziewczyny zorientowane  proszę podpowiedzcie jak to wygląda ??? ;) M. twierdzi ze lepiej wybrać zespól bliżej domku  :Kwasny:
madziu jak my już mamy takie sny to co będzie przed samym ślubem  :glaszcze:
evelaz piękna godzina  :D nie wiem kiedy wybrać się do kościółka by ja zaklepać...ten rok to chyba odpada ale początek następnego...:hmmm:  jak myślicie  ??? ;)
justyś bardzo ładny rym i taki optymistyczny  ;D dziś była po raz kolejny rozmowa z rodzicami M. chyba oswajaja sie z datą. Mieli slub w listopadzie i tez nie było m"r" a maja prawie 26 letni staż. A i co jeszcze ciekawe 15 maja M. dwie babcie maja imieniny  :D :D :D

Offline madzia_n

• Chuck Norris
werka Ja jestem bardzo chętna na twoją opowieść, ale najpierw muszę nadrobić zaległe jej części  :-[ :-[ A dziś już nie miałam czasu. Jutro wreszcie znajdę trochę czasu dla siebie(mam nadzieję) to usiądę i poczytam :) Nic nie skracaj! :)  :-*

Wydaje mi się że PM ma rację, że jednak lepiej mieć zespół bliżej Was. My na przykład zwracaliśmy też uwagę na to, czy dany zespół grał już kiedyś na naszej sali. Dlatego, że jak nam tłumaczyło wiele osób, to nowe zespoły nie raz nie znając sali coś sobie źle ustawią itd, i potem całe wesele brzęczy zamiast fajnie grać... No ale to tez zalezy od profesjonalizmu zespołu w sumie... Więc nie wiem.
Przez telefon zawsze idzie wszystko ustalić, ale nie ma to jak wizyta osobista. Wtedy wszystko się  dokładniej obgada. Zapytaj na swojej sali czy mają jakieś namiary na zespoły, albo u kamerzystów, czy coś... :)

przed samym ślubem to my w ogóle nie będziemy chyba spały z nerwów i przejęcia ;-) :przytul:

wercia, co do kościoła to u nas jest tak, ze zapisywać się można "na kolejny rok" dopiero we wrześniu. Czyli np my mogliśmy termin zapisac dopiero we wrześniu 2008, na 2009 rok. Ksiądz tłumaczył to tym, ze dopiero wtedy ma nowy kalendarz liturgiczny czy coś, i żeby nie mieć mętliku w tym wszystkim. Ale słyszałam że nie wszędzie tak jest. Najlepiej idz i się zapytaj Księdza osobiście, kiedy można się zapisać na 2010 rok :) I pilnuj terminu.. Powiem Ci ze ja byłam tego dnia idealnie o godzinie na którą Ksiądz kazał mi przyjść... Przyszłabym 5 minut później, i bym nie miała godziny, bo para za mną już też ją chciała.

Ciesze sie ze tesciowie zaczynaja pozytywnie patrzec na date Waszego Slubu, w koncu innego wyjscia zreszta nie maja... ;)

Dobra, ja koncze bo znowu napisalam kilometrowa wiadomosc ;)
Dobranoc, buziaki!
Życzę miłej nocy  :-* :-*
« Ostatnia zmiana: 30 Października 2008, 23:17 wysłana przez madzia_kubica »

Offline evelaz

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.06.2009
Werka, ja Ci powiem ,że my godzinę w kościele zamawialiśmy pod koniec stycznia tego roku na przyszły ... U mnie jest tak,że ksiądz z tyłu kalendarza ma porobione rubryczki z godzinami i datami ,gdzie wpisuje narzeczonych na termin i godzinę ślubu :)

Także radziłabym się niebawem przejść. Zapytać zawsze można, jak to u Was wygląda... ;)

Offline marzenieeee

• Chuck Norris
  • data ślubu: 14.01.2006 cywilny, 20.09.2008 kościelny
buziaki  :-* :-* :-* piątkowe o widzę że nawet godzina. piękna data

moje aniołki 08.09 5tc, 03.10 9tc, 15.05.11 aniołek Lenka 21tc {*}

Offline Doris85

• Chuck Norris
Buziolki piątkowe zostawiam :-* :-* :-* :-*

Offline Aniaa

• forumowicz
  • data ślubu: 24.04.2010
Witam piątkowo :) :-*

Na początek powiem Ci Werka, że nowa data prezentuje się super  ;) A jak jeszcze dojdzie ta godzina 15, to już w ogóle będzie git ;);)
Tak na marginesie...To już druga PM na forum z tą datą :)

Co do kościoła, to mi się wydaje, że na poczatku roku 2009 można by było się przejść i dowiedzieć co i jak. Może akurat już będzie można "rezerwować" wybraną godzinę :)

A za orkiestrą jednak rozejrzałabym się najpierw w swoim regionie, bo jednak nie ma to jak spotkać się z zespołem osobiście, posłuchać ich na jakiejś ich próbie i jednak mimo wszystko ustalać repertuar, konkursy itp. Ale to jest oczywiście moje zdanie.

Pozdrawiam i zostawiam buziaki  :-* :-* :-* :-*

Offline kaska87
  • forumowicz
buziaki, widzę, że nowa data mi sie duzo bardziej podoba :D

Offline Sylwina

• Chuck Norris
  • Szczescie to wszystko czego chcem
  • data ślubu: 27.09.2008
o nowa data..
a co przeskakiwan to lepiej nie..
piszesz tak fajnie ,ze napewno podczas tego 1,5 roku cos bylo co nam opowiedziec musisz i do zareczyn powolutku dojdziesz...masz jeszcze sporo czasu! ;)
A my tak u Ciebie bedziemy mialy co poczytac
buziaczki sle

Offline madzia_n

• Chuck Norris
werciu nadrobiłam WSZYYYYŚCIUTKO, siedziałam zawzięcie, wypiłam 4 herbaty, odgoniłam rodziców od kompa, włączyłam sobie notatnik i notowałam co tam Ci chciałam napisać(uwierz, było tego masę, dużo wiecej niż napisałam... ale nie mogę powstrzymać się od komentarzy, mam nadzieję że Cię nie zanudze odpowiedzią na.. cały wątek ;D

1. PRZEPIĘKNIE PISZESZ! Historia Waszego związku, Waszej znajomości  i w ogóle Twojej przygoty z tańcem jest BOSKA!! No i teraz już legalnie mogę powiedzieć że czekam na ciąg dalszy Waszego związku! :)

Przepiękna, wzruszająca historia o Twojej przygodzie z tańcem, o Twych przeżyciach... Opisałaś to jak profesjonalistka, jakbyś pisała pamiętnik :) :Najlepszy: (Aż wspomniałam sobie czasy, kiedy sama pisałam pamiętniki. Ale gdy zakończyłam pewien rozdział życia, również je spaliłam :diabel_3: .)
Cieszę się strasznie że w końcu, mimo że po 6 latach, ale wróciłaś do swojej pasji! Czasem, nie jest człowiekowi dane realizować siebie, swych marzeń, rozwijać pasji. Wtedy protestujemy... Ale najpiękniejsze sa momenty, gdy wracamy do tych naszych pasji i wciąż w nich trwamy! :tupot: :Serduszka:

Zaniemówiłam gdy opisałaś o tym jak "umarłaś" by narodzić się na nowo...  :przytul:
Piękna historia, piekna... Po prostu brak słów.
Brakuje mi słów, może dlatego że pewne motywy tak bardzo przypominają mi własne życie :( (jestem młoda, wiem, ale swoje już przeszłam... :( niestety mało za mną pozytywów  :-\ i te złe wydarzenia chyba sprawiły że teraz jestem tym, kim jestem. Nie ma tego złego, co na dobre by nie wyszło... :) Tak jak i w Waszym przypadku! :) :Serduszka:)

Ta niepewność którą miałaś w stosunku do niego... Chyba tak zaczyna się Prawdziwa Miłość :) I to przyciąganie... Ale się rozmarzyłam(a miałam położyć się dziś wcześniej! ;) )
Hihi, oburzyłaś się na słowa swej koleżanki tak jak i ja oburzałam się na słowa mojej teściowej i koleżanek ;D Gdzie tam, Ty i On to przecież tylko koleżeństwo ;D :obrazony: :hopsa:

Twój pierwszy pocałunek był nieziemski, jejku jakie to romantyczne... Ja w tym czasie z A. świętowałam Zaręczyny... ale Twój pocałunek to normalnie przebił wszystko!! :) :serce:

2. Werciu czy naprawde kosmetyczka tak bardzo pomaga? ja na moja twarzyczke biore tabletki ale niestety juz przestaje wierzyc w to ze bede wygladala "nieskazitelnie" ;] :luzak:

3. Piszesz wiersze? Super... Ja też(Planuję wydanie książki w najbliższym czasie  :-[ )...
A może przeslesz Nam tu jakieś? :)

4. Werciu My tez swietujemy Nasze małe miesiącznice - co miesiąc, dokładnie 20... :)  :bukiet:

5. Pytałaś jakie mamy relacje z drugimi połówkami... U nas to jest tak, że zawsze rozmawiamy o wszystkich najdrobniejszych szczegółach. Fakt faktem często wychodza z tego głupie sprzeczki, zupełnie niepotrzebne(Jak u Was z tym tortem...) ale jednak jesteśmy zdania że zero dystansu. uwazamy ze poza narzeczenstwem i Miloscia, powinnismy byc dla siebie Przyjaciolmi. twoja mam ama takie zdanie a nie inne, chyba dlatego, że jest po rozwodzie. Moim zdaniem zwiazek bez przyjazni nie ma sensu. Zresztą to samo napisała Ci reszta forumowiczek :)

6. Hehe, dałaś M. podusię idelntyczną do tej, którą ja dostałam od A. ;D
Ahh jak ja uwielbiam pluszaki ;D Widzę że nie jestem w tym sama... A od A. mam już całą ich drużynę , kiedyś zrobię im wszystkim fotkę i Wam pokażę, tylko bez śmiechu! ;) hehe ;D Mama moja A. nienawidzi za te maskotki, bo twierdzi że pokój zagracają ;D

ufff.. Dobrnęłam do końca :) Czytanie Twojego wątku było przyjemnością, ale niestety gorzej z odpisywaniem moim - chciałoby się napisac maaaasę spraw, masę odpowiedzi ale nie chce rozpisywac się jak oszalała, chociaż już i tak to zrobiłam ;D Muszę przyznać, że czytając Cię do mojej głowy powróciło wiele różnych myśli... No, ale nie o tym chciałam pisać ;)

A teraz uciekam zrobić coś z sobą, i kłaść się spać bo jutro skoro świt pobudka...
Dobranoc, całuski późno wieczorne !!  :-* :-* :-*

PS. Mam nadzieję że Cię nie zniechęciłam taką długą wiadomością...  ??? ::) Pozdrawiam!
            ... ostatnia chwila zastanowienia, czy naprawdę wysłać Ci tak długa wiadomość.. Ale raz się żyje, najwyżej mnie znienawidzisz i pogrzebiesz ;)
« Ostatnia zmiana: 31 Października 2008, 23:18 wysłana przez madzia_kubica »

Offline Doris85

• Chuck Norris
madzia_kubica musze ci pogratulowac tyle nadrobiłas  :Najlepszy: jej tyle stronek przeleciałas :o

Offline madzia_n

• Chuck Norris
nadrobiłam, nadrobiłam...
Ale jak teraz zobaczyłam jaka mi długa wiadomość z tego nadrabiania wyszła, to aż sama się przestraszyłam ;D
Długaśna... ;)

Offline werka23

• Chuck Norris
witam was troszkę późno ale wcześniej nie miałam kiedy  :-*
madziu jestem pełna podziwu twojej wytrwałości   :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: a twoja wypowiedź miód na serce  :D :D :D ciarki mi przeszły... tylko dlaczego taka krótka  ??? :) nienawidzić, ciebie...no co ty... :-* :-* :-*

kochana jestem w szoku... nie sadziłam bym nigdy w życiu, ze można mieć tyle wspólnego  ( i pamiętniki i popiół z nich i 20 i pisarstwo a nawet podusia ;) moja sis ma na imię Magda  :brewki: :brewki:
Co do wierszy to nie wiem czy jest się czym pochwalić...większość to raczej jest ze smutnego czasów, zastanawiałam się nad ich zniszczeniem...ale jak bardzo chcecie to coś jutro znajdę dla was  ;)
Dziś nie zdradzę co było dalej...bo to dalsza część opowieści  ;) ;) ;) muszę się jakoś zmobilizować, a po tak długiej wypowiedzi twojej Madziu i chęci kochanych forumek czytania co było dalej..na pewno niebawem coś naskrobię  ;D ;D ;D bo ąz mi głupio, że ja tak was zaniedbałam  :oops: :oops: :oops:

co do kosmetyczki...załamie cie ale jak dla mnie to strata kasy...ładna buźka była może przez tydzień a po kwasach znowu mnie wysypało...kupiłam krem i żel La' rosche (nie wiem jak to się pisze) i powiem ci ze jest lepiej  ;) mam nadzieję, ze na mój wielki dzień maski nie będę musiała zakładać 8) moze tez moja wina, bo paluszki mnie swędzą a to nie pomaga tylko pogarsza sprawę... ::) madziu jak znajdziesz jakąś metodę daj znać. co ja mogę powiedzieć od siebie to jeśli masz skóre problemową zrezygnuj z kosmetyków w drogeriach...nabyłam troszkę informacji po wizytach u kosmetyczki, tyle dobrego  ;) a może powinnaś zmienić dermatologa  :drapanie: moja siostra miała to samo...poszła do innego i od razu kazał jej odstawić tabletki i przeszła na antybiotyki do smarowania...powiem szczerze, ze pomogło  ;)
a dziś spotkałam sie z koleżanka koło południa. Wymieniają nam kanalizacje i vcała ulica jest rozkopana. Akurat na same świeta jakaś koparka stoi nam na podwórku a przed bramka mam wielki rów. dobrze, ze nie pada bo bleja by była nie do pokonania.

Hihi a dziś podrywali mnie robotnicy  :D chcieli mnie nawet na miasto zawieść  :hahaha: :hahaha: :hahaha: i na rekach nosić  :D :D :D M. ma konkurencje  :P :P :P

a pożniej na grób mojej babci. nikt sie im nie interesuje a i ja zajrzę tam raz na rok. Jej syn ma to w **** naprawdę, szok traktować tak swoja matkę po śmierci. Ja nie mam na to wpływu... Dziś grób ledwo znalazłam; w trawie zginął. Z Michałem mieliśmy kupę roboty, by jakoś go poprowadzić do stanu przyzwoitości. Kupiliśmy śliczny stroik, nawet zgodni byliśmy co do niego...ale cena powalająca...no cóż mam nadzieję, ze babcia sie cieszy i równie jej się podoba  ;) A oprócz tego mama dała kwiaty i zrobiłam bukiecik i do tego chryzantemy żółte  ;) nie ten grób. Ta babcia mi jest szczególnie bliska, choć nie wiele pamiętam ale wiem, ze zawsze we mnie wierzyła (czasem jako jedyna) z opowieści mamy i pamiętam jej ostatni uśmiech  :'(
pozniej na zakupy...to co dzis u nas sie działo w hipermarketach  :o :o :o szok... Michałowi padłam przy filmie  :P :P :P

idę lulać...jeszcze zerknę co u was
buziaki  :-*
Dobranoc

« Ostatnia zmiana: 1 Listopada 2008, 00:26 wysłana przez werka23 »

Offline Sylwina

• Chuck Norris
wpadlam zostawic buziaka ;)

Offline agu-s

• Chuck Norris
buziaki Werka :-*
jak tylko znajdę chwilę to postaram się nadrobić ;)

Offline akayu
  • maniak
  • data ślubu: 27.06.2009
werka buziaczki :-* :-* :-* :-*milego weekendu zycze ;D ;D ;D

Offline werka23

• Chuck Norris
sylwiu, agu-s, akayu posyłam wam również buziaczki  :-* :-* :-*
i miłego weekendu wszystkim zycze  :-*

Offline marzenieeee

• Chuck Norris
  • data ślubu: 14.01.2006 cywilny, 20.09.2008 kościelny
 :-* :-* :-* Sobotnie

moje aniołki 08.09 5tc, 03.10 9tc, 15.05.11 aniołek Lenka 21tc {*}

Offline Doris85

• Chuck Norris
Buziaczki weekendowe zostawiam :-* :-*

Offline madzia_n

• Chuck Norris
cześć!
na początek to może buziaczki sobotnio-wieczorne! ;)  :-* :-*

wercia wiadomość miałam do Ciebie dłuższą, ale troche ją skróciłam, żeby nie było za długo! A tu takie miłe słowa :)  :-*
wierszy które kiedyś pisałaś nigdy, ale to nigdy nie niszcz! :) czekamy na jakieś, o ile chcesz podzielić się swoją twórczością :)
czekam tez na dalszą część Waszej historii!

co do twarzyczki to jednak zostawię to tak jak jest. po prostu slyszalam ze kosmetyczki czynią cuda, ale najwidoczniej tak nie jest. ja jeszcze niedawno chodzilam do dermatologa, ale wszystko co tylko mi dawal, bylo bezuzyteczne i wciaz wygladalam jak jakis cetkowany robal. jak zaczelam brac tabletki, to bardzo mi sie cera poprawila. Czasem cos wyskoczy, ale tak to jest ok :) No ale myslalam ze gdybyu kosmetyczka dzialala cuda to tabletek nie musialabym brac :P A tak to zostaje przy nich, bo tylko one mi pomagaja, poki co. Plus jakis peeling do delikatnej cery  ;D
dużo mi pomogło tez to, że ODUCZYŁAM SIĘ DRAPANKA! I Tobie też to kochana radzę, to naprawdę bardzo ale to bardzo zmniejsza nieprzyjemnosci na twarzyczce.

:przytul: rozumiem co czujesz odwiedzajac grob Babci. Ja mam podobna sytuacje, o mojej Kochanej Babci tez nikt nie pamieta, nikt sie nie przejmuje jej grobem, tylko ja i moi rodzice. A to jest żałosne, załamujące i po prostu no brak słów  :'( :'( :'(
Dobrze ze chociaz Ty i Michal odwiedzacie Babcie. Ona napewno bardzo sie cieszy :przytul:
Odeszla zbyt szybko... jednak teraz tam z gory patrzy na Ciebie, na twoje zycie, i jak moze, pomaga Ci... :przytul:

Eh, znów zawitał cmentarny nastrój...

Offline Justys851
  • Chuck Norris
Wpadłam zostawić buziaki  :-* :-* :-*

Och tak babcie to najukochańsze osoby na swiecie  :)

Offline madzia_n

• Chuck Norris
Witam i zostawiam niedzielne buziaki! :)  :-*
Pełne szczęścia i radości, bo własnię szykuje się, by jechać po Kotka na lotnisko ;D
Pozdrawiam, do "zobaczenia" kochane forumowiczki za tydzień :)
 :-* :-* :-*

Offline Sylwina

• Chuck Norris
znam to ....to swieto jest...ale ile lez...ach...
niedielne buziolki zostawiam