Autor Wątek: Dwa serca przez miłość połączone w jedno, bijące dla nas dwojga -> 15.05.2010 r.  (Przeczytany 333139 razy)

Offline Madziulka83

• Chuck Norris
  • data ślubu: 19.09.2009
Matko, ale mieliście przygody  :o ja bym chyba zwiała z tego "hotelu"  :-\

Offline werka23

• Chuck Norris
  • Dwa serca przez miłość połączone stały się jednym
  • data ślubu: 14.02.2009 15.05.2010 :i_love_you:
wróciłam  :D
ze zmęczenia padam :mdleje: :mdleje: :mdleje:
dzis na tańcach była wycznówka. Ćwiczyliśmy kołyskę do walca angielskiego. Nóg i pleców nie czuję  :P :P :P
Ten hotel - gorszego chyba nie spotkaliście nigdy, co?
madziu-k strzał w 10, kochana bardzo dużo jeździmy i często śpimy w hotelach ale czegos takiego to nie spotkałam. Dziś śmiać mi sie chce z tego wszystkiego ale wtedy nie było mi do śmiechu  ;) i nawet nie chce słyszeć o tym miejscu, choć M. znowu przegapił rezerwację  ;D ;D ;D
madziu83 chciałam i gdzybym była sama w 5 minut by mnie tam nie było  ;D ;D ;D
justyś mi z snem wyszło akurat, według planu nie spóźniłam sie godzinki na zajęcia  ;D ;D ;D fuks
juz wam pisze odnośnie mojego tematu pracy....
Miałam pisać o CSR dużej korporacji, jednak nie dostałam zgody w niej na przeprowadzenie ankiety i wszytko legło w gruzach. A teraz moja promotor ma co zjazd nowa wizję...Temat przewodni to Public relations czyli kreowanie wizerunku firmy na podstawie tej samej korporacji, chociaż zastanawiam sie nad regionalizmem. Ale teoretyczna część zostanie bez zmian. Qurcze zobaczymy, co z tego wyniknie. Zostało mi mało czasu. O pogrzebanej ankiecie wiedziałam juz w wakacje i coś mnie tknęło by pracy nie pisać. Aj a z promotor wyszło tak, ze spotkałam sie w październiku  :-\
Zatem i sypnęła mnie sie praca mgr i wesele...
Z wszystkim napewno dasz radę! :) W końcu My wszystkie trzymamy za Ciebie kciuki... Więc musi się udac ;)
dziękuje wam kochane  :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: mam nadzieje, że łapki was nie bolą....
A co do dzisiejszego wypadu, to.... niestety nie będzie to 29 sierpień, ani 19 czerwiec...nie będzie starego lokalu...nie będzie żadnej z moich wymarzonych dat...nie będzie też później niż wcześniej planowaliśmy...nie będzie 599 dni...ani tez od dnia zaręczyn do dnia ślubu 700...będzie to wstępnie 15 maj 2010 r.....
a dlaczego  :?: :?: :?: bo M. twierdzi, że to jego ulubiony dzień, szczęśliwy a w przesady majowe nie wierzy. Natomiast uważa że to będzie najszczęśliwsza data dla nas....miał taki uśmiech jak wracaliśmy do domku  :blant:
Ja nie jestem do tego dnia przekonana. Cóż z sierpniem byłoby za mało miejsc noclegowych (około 70) a potrzebujemy około 100 i wszystko na wariackich papierach...Ale ja wolałabym pozostać przyy tym biegu niz ryzykować, ze maj nam pecha przyniesie  :-\. Choć moja mama ślubowała w sierpniu niby tak szczęśliwie i po 8-9 latach trachhhhh  :-\
do 5 listopada mamy podpisać umowę. Mamy też pierwszeństwo w rezerwacji miejsc noclegowych, wyborze godziny przybycia itd, cena to 130 zł od osoby plus poprawiny i nocleg. A jak tam ślicznie  :Serduszka: :Serduszka: :Serduszka: i taki duży parkiet  :szczeka: będzie gdzie tańczyć  ;)
....bo sie udało, mamy salę!!!
przepraszam, że tak chaotycznie ale jestem tak zmeczona, ze ledwo siedzę oczka sie kleją do snu

ps. kochane jak zmienić datę ślubu w odliczanku ? chodzi o tytuł
 :-* :-* :-* slę

Offline Doris85

• Chuck Norris
  • data ślubu: 25.12.2008r :) NA ZAWSZE RAZEM
no to widze ze niezłe przygody mieliscie :-\
Buziaczki zostawiam :-* :-*

Offline Justys851
  • Chuck Norris
Ale ja wolałabym pozostać przyy tym biegu niz ryzykować, ze maj nam pecha przyniesie 

Kochana czy Ty mi coś sugerujesz ??

Ja nie wierze w żadne bzdurne przesądy  :P Maj to piękny miesiąc  ::)
Zobacz jak pieknie data się prezetuje :
15.05.2010
:serce: :serce: :serce:

same piatki i dziesiątki  ;D
super że wszystko się tak zakończyło  :ok: grunt to pozytywne myślenie  ;D

o zmainę daty musisz napisac do moderatora wątku  ;)

Offline Doris85

• Chuck Norris
zgadzam sie maj to piękny miesiąc  :D hehe i slub bedzie 5dni po moich urodzinkach  ;)

Offline werka23

• Chuck Norris
Kochana czy Ty mi coś sugerujesz ??
justynko kochana nie chciałam cie urazić ani żadnych majówek  :'( :'( :'( po prostu się boję...przepraszam nie miałam nic złego na myśli to bardziej moj strach  :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: mam nadzieję, że nie gniewasz się na mnie  :'(
oj chyba z tym myśleniem pozytywnym to będę musiała się nauczyć  :P
 :grin: :grin: :grin: ale data faktycznie bardzo ładnie się prezentuje...nie patrzyłam jeszcze tak na nią  :oops: :oops: :oops: oczka mi otworzyłaś buziaczki dla ciebie  :-* :-* :-*
hehe dorotko to teraz bede pamietac o twoich urodzinkach  :D :D :D

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
werka23 Dobrze że obróciliście sprawy z weekendu w śmiech :)

Tematy pracy masz ekstremalne, tak w ogóle to na jakim Ty jetses kierunku kochana bo nie wiem czy przegapiłam, czy co... Ale nie przypominam sobie żebym na ten temat czytała u Ciebie ;)
Zostało Ci mało czasu, ale napewno dasz radę :)
Chociaż rozumiem stres, bo ja tak samo mam stracha przed maturką i egzaminami (wiem, że w porównaniu z Tobą to pikuś, no ale sama kiedyś przechodziłaś to samo... ;) )

:przytul: :przytul: :przytul:
Przykro mi że nie będziecie brali slubu w ten Twoj wymarzony dzien. Ale moze PM ma rację, może dostał nagle jakiejś intuicji kobiecej czy coś, i poczuł" TAK, MAJ TO JEST TO!!" ;)
Pozatym maj jest piękny! Romantyczny, kwitną bzy... Ja uwielbiam maj :) Zapach wiosny, przyroda ledwo obudzona z zimowego snu... Ale się rozmarzyłam ;)
Pamiętaj, nigdy nie można nastawiać się że miesiąc przyniesie Wam pecha. Jeśli macie być razem na zawsze - to będziecie :)  
A! I na maj wszystko łatwiej jest załatwić, bo mało kto ma Ślub w maju... :) To takie małe pocieszenie... Chociaz wiem, że napewno Ci przykro że to nie będzie 19 czerwiec lub 29 sierpień... To datę masz piękną! tak ładnie się prezentuje :)

No to może wkleisz jakieś zdjęcia sali ;> Ciekawa jestem bardzo jak ona wygląda :)

Ogromnie się cieszę że macie salę :)  :-* Teraz już wszystko pójdzie łatwiej, zobaczysz! :)

Co do tytułu odliczanka to nie mam pojęcia, nie wiem czy się w ogóle da. Ale może napisz do moderatora jakiegoś, czy coś?

Dobranoc, kolorowych snów! :przytul:

Offline Justys851
  • Chuck Norris
werka23 ja się nie gniewam  :D nawet przez myśl mi to nie przeszło  :D

Poprostu chciałam Ci powiedzieć , tak jak wspomniała Madzia ze miesiące nie decydują o Waszym zyciu  ;)

Offline werka23

• Chuck Norris
miałam sobioe zrobic dzis dzień dziecka, ale nie mogłam przejśc obok wanny obojetnie  :P :P :P
Tematy pracy masz ekstremalne, tak w ogóle to na jakim Ty jetses kierunku kochana bo nie wiem czy przegapiłam, czy co... Ale nie przypominam sobie żebym na ten temat czytała u Ciebie ;)
madzu gdzies pisałam o tym u siebie w wątku a studiuje dziennikarstwo i komunikacje społeczną :)
niestety dzis nie mam zdjęć sali, moze uda sie zrobic je w następnym tygodnu kiedy będziemy podpisywać umowę  :-* :-* :-*
justyś ciesze się, buziak dla ciebie  :-*
ale muszę wam coś jeszcze powiedzieć...
Ale moze PM ma rację, może dostał nagle jakiejś intuicji kobiecej czy coś, i poczuł" TAK, MAJ TO JEST TO!!" ;)
może i tak tez jest.... ;D
od Michała w czerwcu dostałam kwiatka Hibiskusa...biedak miał u nie dwa wybitne klimaty; suchy i wilgotny...a w czwartek kiedy był zamiar zrezygnowania z sali pięknie zakwitł; po raz pierwszy nie licząc razu kiedy go dostałam. A dziś ma 2 piękne, pomarańczowe kwiaty  :Serduszka: jest przeliczy
Wczoraj natomiast zrobiłam sobie dziecinna grę...miałam wylosować termin  :P :P :P wpisałam i 29 i 19 i 20... tylko dlatego by być fair wpisałam propozycje Michała, 15 i co....losuje raz....trafiłam 15.05....nie no to przypadek jeszcze raz, za drugim razem miała być ta właściwa data...znowu 15.05...ale się wściekłam...do 3 razy sztuka losuje jeszcze raz i znowu to samo...3 razy 15.05...nikomu o tym nie mówiłam dopiero kiedy wracaliśmy do domku z terminem nio i teraz wam  :P :P :P
teraz to juz mówię dobranoc  :id_juz: :id_juz: :id_juz: :id_juz:
buziak  :-*

Offline madzia_n

• Chuck Norris
Werka Coś w tym musi być, skoro wylosowałaś TĄ karteczkę za każdym razem :) Cieszę się że odnaleźliście swój dzień, i salę... :)

Co do kierunku nauki - Dziennikarstwo było kiedyś i moim marzeniem...
A ja jestem gapa, myślałam że przeczytałam cały Twój wątek, a tu jednak się zastanawiam, że chyba jednak nie przeczytałam... ostatnio miałam tak dużo czasu, nudziłam się. Mogłam przeczytać(bo uwielbiam czytać :D )ale ja byłam święcie przekonana że czytałam ;D
Nadrobię napewno w tym tygodniu :)  :-*

Kwiat który zakwitł też jest jakimś znakiem! Ja tam nigdy w te znaki tak bardzo nie wierzę, ale jak jednak pojawia się właśnie coś takiego jak u Ciebie, to wtedy zmieniam zdanie ;D

Pozdrawiam! Buziaczki srodowe :) :-* :-*

Morgan
  • Gość
wercia a moze to jest wlasnie ten termin?:)

Offline yo-ana

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 15.11.2008
Werka
Ostatni weekend miałaś pełen przygód i  oby już ich więcej nie było, oczywiście przygody nie się zdarzają ale może nie tak dramatyczne hmmm ale zagmatwałam  :drapanie: :drapanie: :drapanie: :drapanie: :drapanie: mam nadzieje ze coś z tego zrozumiałaś.

Nawiązując do przygód to mój ostatni wyjazd do Polski to same niespodzianki:
Pierwsza z nich to pierwsza przymiarka sukni -  zajeżdżam do salonu sukien ślubnych mowie Pani ze byłam umówiona na godz 15, spogląda w kalendarz i mówi do mnie ze ona nie ma mojego nazwiska,  :szczeka: :szczeka: pyta sie mnie ze z kim to ustalałam a ja ze wstępnie miałam datę wrześniowa ale napisałam do nich maila w czerwcu z prośba o przesuniecie tego terminu na sierpień, dostałam informacje ze zmiana została zapisana. Kolejny szok przeżyłam gdy Pani poszła szukać mojej sukienki, kiedy przyszła to stwierdziła ze ona nie może jej znaleźć :Kwasny: :Kwasny: :Kwasny: :Kwasny:, wzięła moje zlecenie i poszła szukać dalej wróciła po 20 min na szczęście sukienka się znalazła, oczywiście za duża. Musiałam czekać chyba godzinę bo było sporo klientek i one były poumawiane do tego był to dzień odbioru sukienek wiec ruch jak na dworcu centralnym. Na inny dzień nie mogłam sie umówić bo miałam po rezerwowane spotkania a w Polsce byliśmy 6 dni wiec grafik napięty Mam nadzieje ze jak teraz pojadę to już będą zrobione poprawki i nie bedzie niespodzianek
Druga to wizyta u fryzjera zachodzę do mojej fryzjerki a ona do mnie zdziwiona mówi a my byłyśmy na dzisiaj umówione ja mowie ze tak ze byl telefon ale on byl w czerwcu, okazało sie ze zamiast na sierpień wpisałam mnie na lipiec, na szczęście wcisnęła mnie miedzy klientki.

Sorki Werka ze zajmuje T woj watek ale chciałam nawiązać do tematu.

Pozdrawiam

Ps Ciesze się ze macie nowy termin a 15 wcale nie jest taka zla, ja mam ślub 15 listopada - za 17 dni bez "R" ale na upartego można powiedzieć November  ;D ;D ;D ;D

Offline agu-s

• Chuck Norris
widzisz kochana...ta data to Wam jest przeznaczona :D
ja też nie wierzę w przesądy- maj to piękny miesiąc :)

miłego dnia :D

Offline myszkasc

• Chuck Norris
  • Moje niebo na ziemi...
Data piękna!!
A co do zmiany daty w odlicznku poproś kogoś z Moderatorów :)
Oni chętnie pomogą:)

Offline werka23

• Chuck Norris
dzień dobry
jak poranek u was mija ??? :) ja ruszyć sie nie mogę, mam takie zakwasy, ale to dobrze  :D :D :D dzis zle spałam, rano obudziłam sie z ściśniętym żołądkiem  ::) i jeszcze koszmary na dokładkę były ::)
Werka Coś w tym musi być, skoro wylosowałaś TĄ karteczkę za każdym razem :) Cieszę się że odnaleźliście swój dzień, i salę...
no właśnie ten maj mnie troszkę martwi zwłaszcza jak wczoraj usłyszałam od rodziców M. od razu że to pech....że chyba zwariowaliśmy. Odniosłam wrażenie, że woleli by już sierpień 2009 choc  jak usłyszeli pierwszą opcję zmiany mało zawału nie dostali  :-\  
moja mama jeszcze nic nie wie, chciałam jej zaoszczędzić emocji tuz przed snem.
Wiem, ze ładnie ta data wygląda, że to piękny miesiąc że to tylko przesady, ale gdzies ten strach pozostaje w środku. Ja i bez tego, boje sie ze cos nie wyjdzie a teraz jakos jeszcze bardziej martwi...moze to puste i głupie ale pisze szczerze  :-\
Ale co zrobić...M. sie uparł...twierdzi, ze to ten dzień, i ze on szczęśliwy dla nas. wczoraj jeszcze mogłam coś wskórać ale jak już na ten termin się zapisaliśmy no to męska duma nie pozwoli go zmienić nawet jakbym błagała  :-\ Michał był taki szczęśliwy wracając do domku, dawno u niego tego nie widziałam  :mdleje:
i ten kwiatek i kartki...aj....
a jak będę całe życie sie martwić, ze był to maj... :'(
zastanawiam sie czy dzis zmienic suwaczek i date czy poczekać do podpisania umowy  :drapanie: :drapanie: :drapanie:
yo-ana spoko  ;D ;D ;D na to wygląda, ze czarny kot dopada każdego  :-* :-* :-* dziwne, że sa dni kiedy wszystko sie układa samo a czasem nie dośc że trzeba iśc pod wielka górę to jeszcze głaz na plecach nieść  ;D na szczęście w mojej i twojej historii dobrze wszystko sie skończyło   ;D ;D ;D
wybaczcie, ale musze dzis zrobić plan pracy mgr. więc będę zaglądać z doskoku  :-* :-* :-*

Offline agu-s

• Chuck Norris
nie przejmuj się tak tym majem, wszystko bedzie dobrze. Przecież szczęście nie zależy od miesiąca tylko od Was samych ;)

powodzenia w pisaniu planu :)

Morgan
  • Gość
Wercia wszystko bedzie dobrze  :-* :-*

Offline evelaz

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.06.2009
Werciu... zostawiam buziaki  :-* :-*
nadrobiłam Twój wątek... nie zazdroszczę Ci weekendu, ten hotel ,to musiał być istny koszmar, ja bym spanikowała i nie chciała zostać tam ani chwili... Taka ślubu pięknie wygląda... 15.05.2010... :) jeśli 3 razy wylosowałaś karteczkę z tym terminem, to tak widocznie jest Wam przeznaczone :) Ja wierzę, że jeśli coś jest komuś pisane, to i tak się to stanie. Nie zamartwiaj się za wczasu, bo tylko od Was zależy Wasze przyszłe życie. Pełno jest rozwodów wkoło, a mieli śluby w miesiącach z "R". Myślę, że to nie ma znaczenia. Po prostu trzeba tak samo dbać o związek ,wzajemnie się kochać, a przeżyjecie ze sobą całe życie....

Ściskam Cię Kochana mocno i proszę nie zamartwiaj się niepotrzebnie.!! :)  Ja swego czasu myślałam o ślubie w maju. Najpierw chcieliśmy czerwiec ,właśnie 20-sty, a potem spojrzałam w kalendarz, że 16 maj, to akurat sobota.... bylibyśmy małżeństwem po równych 4 latach znajomości. Jednak ostatecznie wróciliśmy do pierwszej myśli i ustaleń.

Offline Doris85

• Chuck Norris
Werka maj to bardzo piękny miesiąc i bardzo duzo ludzi slubuje w ty miesiącu i są teraz bardzo szczesliwi :D ja tez miałam w maju brac slub ale na początku czerwca mojego S brat slubuje a S ma byc swiedkiem a jego brat u nas jest swiadkiem dlatego slub bedzie w grudniu  :) nie wiem dlaczego sie tak stresujesz ja nie jestem przesondna i tez nie wierze w literke R w miesiącu to jest dlamnie smieszne bo wkonicu to my sobie zycie układamy a nie ktos ja to mam takie zdanie ze jak ktos sobie poscieli tak sie wyspi  :)

Offline werka23

• Chuck Norris
ach... :'( przepraszam was ale humor to dzis mi nie dopisuje...nie dośc ze data to jeszcze plan pracy idzie mi jakbym himalaje zdobywała. zupełnie inny obraz miałam pracy a teraz to juz nie wiem o czym moge pisać  :'(
dziękuje wam dziękuje wam za wsparcie...  :Daje_kwiatka: jak was czytam to lepiej robi się na serduszku  :wink:
i mam zmienioną datę
szybko mineło moje ponad 30 dni  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: dokładnie w ciągu kilkudziesięciu minut przeskoczyłam z 598 na 563 dni do naszego ślubu...expers...

Offline hany81

• Chuck Norris
  • data ślubu: 16.08.2008
Kochana maj jest bardzo pieknym miesiącem. Na pewno bedziecie szczęśliwi.

Morgan
  • Gość
Super data bedzie przepieknie :))

Offline Justys851
  • Chuck Norris
Werka życzę pomyslnych wibracji odnośnie pracy  ;D Ja natomiast wolałabym pisac parce a tu zonk mamy egzamin z całych studiów  :mdleje:

A data jest naprawdę piękna  ;)

Offline werka23

• Chuck Norris
Werka życzę pomyślnych wibracji odnośnie pracy
dziękuje  :-* wzięłam sie za bibliografie a w planie pracy mam 1 punkt "1. wstęp" a ja wolałabym pisać egzamin  ;D
o dziwo mama sie ucieszyła z tego terminu...powiedziała mi tak:
-ja miałam ślub w sierpniu i nic z tego nie wyszło. Ciotka we wrześniu i to samo. Było "r" a małżeństw dziś już nie ma. Może maj wam przyniesie szczęście i jest wtedy bardzo pięknie na świecie....
hm.... :hmmm: troszkę udało wam wszystkim wlać światełka i pozytywnych myśli...Ale że moja mama tak powiedziała to jestem w szoku  :o :o :o

Offline Justys851
  • Chuck Norris
No widzisz jak nawet mama się ucieszyła  ;) to na bank miało tak wszystko się potoczyć  ;D

Kochana ale ja nie pisze egzaminu  :'( Ja mam ustny , losuje 6 pytań ze wszystkich przedmiotów z całych studiów  :mdleje: :mdleje: :mdleje:

Offline Doris85

• Chuck Norris
widzisz.... wszystko i dzie w dobrym kieronku ...... tylko sie cieszyc a nie załamywac ;) uziaczki zostawiam :-* :-*

Offline madzia_n

• Chuck Norris
werka ja poranek i w ogóle cały dzień spędziłam poza domem ;) No ale nie zaśmiecam Ci tutaj opowieściami o mnie, napisze pewnie w swoim wątku, o ile znajde czas.

Nie przejmuj się tak bardzo. Wiesz, ktoś kiedyś powiedział, że jesli zbyt bardzo się czegoś boimy, to to coś w końcu się dzieje. I wiem, że te słowa się sprawdzają. Trzeba pozytywnie nastawić się do wszystkiego, a wtedy napewno wszystko się uda! :) :-*
Nie przejmuj się rodzicami PM, w końcu to nie oni biorą ślub! :przytul: Twoja mama ma rację! Mimo że mieli R to się nie udało. To jest najlepszy przykład na to, że to tylko taki przesąd z tą literką.
Nie ma reguły na dobre małżeństwo. Rodzice boją się o nas i próbują nas ochraniać przed złym. I stąd słowa "jesteś za młoda/y na małżeństwo"; "Nie bierzcie ślubu bo nie ma 'r' "; i wiele innych... Ale  prawda jest taka że zapominają o tym, kiedy sami byli młodzi, zakochani. Nie liczył się wiek,nie liczyło się żadne "r". Układali zycie z dnia na dzień, nie ważne było to czy pobrali się w miesiącu z "r" czy też nie.
Tak też będzie z Wami. Będziecie szli do przodu i nie zważali na to czy to maj, czy czerwiec. Po prostu będziecie razem. razem na dobre i na złe. Jeśli będziecie mieli spedzic ze soba cale zycie, to żaden maj Wam nie przeszkodzi! :) :serce: :serce: :serce:
Pracę też napewno dasz radę napisać :) Czasem każdy z Nas ma gorszy dzień... :przytul:

yo-anna
heh, niestety tak to już jest jak się jest za granicą... Przyjeżdża się do Polski niby na coś pewnego, a tu... klapa :/
Mam nadzieję że kolejna wizyta w Polsce nie przyniesie Ci tyle problemów :):przytul:

Pozdrawiam serdecznie i przesyłam wieczorne i nocne buziaki!  :-* :-*
Dobranoc!

werka mam nadzieję, że jutrzejszy dzień będzie już dużo lepszy :) Pamiętaj że przygotowania do Ślubu powinny odbywac się z uśmiechem ;D na twarzy, a nie ze strachem w sercu...
Kochana wszystko będzie dobrze! ;) :przytul:

Offline werka23

• Chuck Norris
madziu pięknie to napisałaś  :Wzruszony: :Wzruszony: :Wzruszony: poczytam sobie to jeszcze kilka razy... zatkało mnie, kochaniutka bardzo mądre i dojrzałe słowa od ciebie dostałam dziękuje tobie jeszcze raz  :Daje_kwiatka: i innym forumkom
właśnie muszę sie pochwalić :P :P :P  justynka w majowych słuszna uwagę zwróciła...od dawien dawna marzy mi się 15 godzina i jak sie uda, a będę tego pilnować wyjdzie

:serce: 15.05.2010 godz. 15.00 :serce:

a to psikus....
dzięki wam naprawdę uwierzyłam ze to nasz dzień a moje kochanie miało chyba dobrego noska  ;) a teraz to tylko w serduszku pozytywne fluidki  :Serduszka: :Serduszka: :Serduszka:

Offline Doris85

• Chuck Norris
super data i godnina  :D pBuziaczki zostawiam na dobranoc :-* :-*

Offline madzia_n

• Chuck Norris
Tak właśnie wercia, nastaw się pozytywnie a wszystko będzie ok! Jak jeszcze będzie godzina 15... to już rewelacyjnie ;)
Miło mi wiedzieć że mogę Ci pomóc kochana  :-*
Mam nadzieję że zawsze dam rade cos Ci doradzić i w ogóle...
No, a teraz już wracam do swoich złowrogich książek ... Oj, co to będzie za noc ;D

Dobranoc! :)