Autor Wątek: Dwa serca przez miłość połączone w jedno, bijące dla nas dwojga -> 15.05.2010 r.  (Przeczytany 358972 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline werka23

• Chuck Norris
  • Dwa serca przez miłość połączone stały się jednym
  • data ślubu: 14.02.2009 15.05.2010 :i_love_you:
ninux nie pisałam o tym  ;) licencjat mam zrobiony w kierunku edukacji artystycznej w zakresie sztuk plastycznych a obecnie zaczynam II rok MU dziennikarstwo i komunikacja społeczna z elementami Public Relations. No i właśnie porażka bo wcześniej miałam mało angielskiego a teraz będzie lektorat prasy w języku obcym i uczę się go dodatkowo. Oj ciężko mi to idzie, brakuje mi regularności i wszystko zapomniałam...no większość. W wakacje kilka stron przerobiłam, bo bujałam w obłoczkach  ;D eeee....i nawet nie chce wracać na ziemię. Zatem nie jestem nauczycielka a uczniem i studentką  ;) I w czerwcu czeka mnie obrona  :'( Chociaż fajnie było by uczyć plastyki w podstawówce ::) No ale bez przygotowania pedagogicznego nie da rady  :-X A nie mogę zrobić bo w weekendy mam zjazdy we Wrocławiu i tak kółko się zamyka. Nie pracuję, bo jestem niedyspozycyjna; w piątek około południa wyjazd a i czasem w tygodniu coś wypadnie...Chciałabym chociaż na 1/2 etatu ale wiecie jak to w naszym kraju bywa  :(

[ angielski sie przewija to temat mi bardzo bliski  :)
uczysz angielskiego?  ;)

agatko  ;) ;) ;) ja myślę tak w listopadzie wziąć się już za pisanie bo z dostępem do materiałów może być problem  ::)

Niunx
  • Gość
Aaa.. rozumiem  :) a jaka obrona Cie czeka w czerwcu skoro masz juz licencjat i dopiero zaczynasz MU?  :)

Tak, ucze angielskiego i rosyjskiego  ;) Jednak nie jako nauczycielka w jakiejs szkole, a dodatkowo douczam dzieciaki, studentow i doroslych. Nadal jeszcze studiuje i ide w kierunku tlumaczeniowki a nie pedagogiki  ;D Chociaz kurs pedagogiczny na pewno zrobie..

Offline werka23

• Chuck Norris
ninux kochana studia MU są dwuletnie  ;) rok już mam za sobą, teraz zaczynam II i w czerwcu koniec tylko obrona pracy magisterskiej ;)  ;) ;)

Niunx
  • Gość
Aaaj, bo ja gapa jestem, jakos nie zauwazylam, ze zaczynasz 2 rok.. Przeczytalam tylko, ze zaczynasz  :glupek:

Wszystko jasne  :los:

Offline werka23

• Chuck Norris
 ;) ;) ;)

na nie wiem kto powiedział, że angielski jest łatwy  :P......podziwiam :brawo_2:

już nie marudzę tylko biorę się do kucia
« Ostatnia zmiana: 17 Września 2008, 15:59 wysłana przez werka23 »

Offline akayu
  • maniak
  • data ślubu: 27.06.2009
ja jestem niedoszlym belfrem z angielskiego,narazie nie w swoim zawodzie ale kiedys pojde :Pa Ty sobie na pewno poradzisz z angielskim,3 mam kciuki :-*

Offline werka23

• Chuck Norris
hello w czwartek  ;)

ale coś u mnie się cicho zrobiło  :'( chyba angielski wszystkich odstraszył  :'(

posyłam buziaczki  :-* :-* :-*

Offline marzenieeee

• Chuck Norris
  • data ślubu: 14.01.2006 cywilny, 20.09.2008 kościelny
bo my czekamy na ciąg dalszy  :-* :-* :-*

moje aniołki 08.09 5tc, 03.10 9tc, 15.05.11 aniołek Lenka 21tc {*}

Offline bubulina
  • maniak
dokladnie czekamy na ciag dalszy:))

Offline werka23

• Chuck Norris
 kochane :'( jak mi wena uciekła

w dodatku kiepsko spałam...miałam koszmary.....

Wpierw śniło mnie się ze mój nieistniejący "ojciec" mnie okradł...zabrał mi komputer, biżuterie... wszystko. I nie mogłam pisać... Jak on we śnie się pojawia to później dzień do bani. A drugi sen to znikło gdzieś moje kochanie...Nawet moi przyjaciele szukali M. i nikt go znaleźć nie mógł a ja byłam bezradna  :o

Ale dziś tany wiec humorek się może poprawi. to miejsce działa na mnie uzdrawiająco...nawet jak w gorączce tańczyłam to zdrowsza do domu wracałam  :Serduszka:

Offline Bea027

• entuzjasta
  • data ślubu: 22 sierpień 2009
Ojjj Werka współczuję koszmarów, bo mnie też czasami one tak okropnie psują humor, że szkoda słów...
a swoja drogą mam nadzieję, że wena szybko wróci :)

:-* :-* :-* :-* :-*

Offline margolka

• Chuck Norris
cześć Werka  :)  :)  :)
Moja dzisiejsza noc też była straszna, więc Cię rozumiem  :-\
A angielski faktycznie mnie ostatnio odstrasza - a to dlatego że powinnam się uczyć, a tego nie robię  :(
Na wenę poczekamy  ;)

Offline Aniaa

• forumowicz
  • data ślubu: 24.04.2010
Witam czwartkowo Weruś  :-* :-* :-*

Na wenę poczekamy cierpliwie (jak tylko sie da  ;))  i mamy nadzieję, że zbyt daleko to ona nie uciekła  :-* Pewnie przemyśli wszystko i wróci ze zdwojoną siłą  :P :P
A wtedy będziemy czytać i czytać  ;D ;D ;D

Offline hany81

• Chuck Norris
  • data ślubu: 16.08.2008
przeczytałam wszystko od początku. Kochana jak Ty pięknie piszesz. Czytałam Twoją historię z zapartym tchem.

Offline Madziulka83

• Chuck Norris
  • data ślubu: 19.09.2009
Ja też dziś fatalnie spałam, też mi się koszmary i różne pierdołki śniły :-\ miłego tańczenia ;D

Offline Doris85

• Chuck Norris
  • data ślubu: 25.12.2008r :) NA ZAWSZE RAZEM
Wercia ty bidulko  :przytul: ja tez mam takie koszmary od czasu do czasu są okropne  :-[ ale dzis ci sie przysni cos miłego moze twoj anioł ;D

Offline margolka

• Chuck Norris
Jeszcze tu zajrzałam przed snem  :) Werka tańce humor poprawiły ?  ;) Mam nadzieję że tak  :przytul:

Offline werka23

• Chuck Norris
buziaczki nocne

Haniu witam cię cieplutko,  :D oj jak sie ciesze ze do nie zawitałaś  :hello:

margolka, madziulka83 może to taka noc kochane, na szczęście to tylko sny  :przytul:
dzis ci sie przysni cos miłego moze twoj anioł ;D
doris oj byłoby cudownie  :Serduszka: wtedy to tylko śnic  ;)
buziaczki dla was dziewczyny by również wasze sny były spokojne i miłe  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

wiecie zdradzę co nieco z opowieści ap ropo koszmarów  ::)  tuż przed zaręczynami śniło mi się że misiek obciął sobie palca serdecznego  :Placz_1: cała noc już miałam z głowy... oj a z jakim przerażeniem patrzyłam jak M. kroił bułkę na śniadanie, bałam się że sen się sprawdzi a wieczorkiem taka niespodzianka...Do dziś mam nadzieje że to o to chodziło i ten sen się nigdy nie sprawdzi  :'(

Aniaa mam też wielką nadzieję ze niebawem wróci i jutro wam opowiem co było dalej  ;)

Madziulka, Margolka
a jakie były cuuudowne dziś tany  :hopsa: wytańczyłam cała złość i zły humor poszedł wet... Dałam z siebie wszystko... ćwiczyłam... ćwiczyłam... i ćwiczyłam bez przerwy 1.5 godziny A to bioderka mocniej a to stópki a to kolanka oj cudownie nawet zmęczenia nie czułam tylko gorąco buchające z polików Michał miał już dość a ja złościłam się że zaraz skończymy ćwiczyć sambę i nie zdążymy zatańczyć układu. No i zgadałam ale bez muzyki tez było fajnie a przy jive już padłam i  resztkami sił ale do końca  ;) Ledwo się przebrałam a do samochodu wczołgałam. Ciężko powiedzieć co nie bolało; chyba tylko głowa. Ale dzięki temu wiem, że zajęcia nie były zmarnowane. I takie szczęście i radość w sercu po zajęciach mi towarzyszyła  :Serduszka: oraz spokój....byłam dziś dumna z mojego kochanie a i ja usłyszałam pochwałę, że "ładnie dziś tańczyłam"  ;) oj nie muszę chyba opisywać jak moje serce się uradowało  :-*

dobranoc kochane forumeczki życze wam kolorowych snów i spokojnej nocki  :-* :-* :-*

Offline chodasia

• bywalec
  • Ten Pan i ta Pani sa na siebie skazani...
  • data ślubu: 25.10.2008:list_milosny:
Oj jak by mi sie cos na odstresowanie przydalo, tak jak Tobie taniec pomaga :)
O koszmarach tez cos nie cos wiem, ale na szczescie nie snia mi sie czesto i raczej w okresach ogolnie stresujacych, ups tak jakby dzis jestem lekko zestresowana :-X
Samych MILYCH snow zycze :D :D

Offline marzenieeee

• Chuck Norris
  • data ślubu: 14.01.2006 cywilny, 20.09.2008 kościelny
no to super że się odstresowałaś :) tylko ciii bo jeszcze głowa też sie dowie i zabolii
 :-* :-* :-* piątkowe

moje aniołki 08.09 5tc, 03.10 9tc, 15.05.11 aniołek Lenka 21tc {*}

Offline werka23

• Chuck Norris
wpadłam zostawić buziaczki  :-* :-* :-*
i zmykam na miasto, mam dziś troszkę spraw urzędowych do załatwienia  :-* :-* :-*

Offline Madziulka83

• Chuck Norris
  • data ślubu: 19.09.2009
A ja życzę miłego dnia, bo chyba dziś mi się już nie uda tu zajrzeć, zaraz do pracy, a wieczorem ze znajomymi na piwko ;D  :-*

Offline akayu
  • maniak
  • data ślubu: 27.06.2009
wercia witam piatkowo :-* do zobaczenia wieczorkiem na forum :P

Offline Sylwina

• Chuck Norris
  • Szczescie to wszystko czego chcem
  • data ślubu: 27.09.2008
oj kochana o koszmarach przed weselnych to ja pisac moge godzinami.Ale sie nie martw..na
krótko przed slubem noce bezsenne przegonia koszmary!!hahhahaaha zartuje!
 :-* :-* :-*sle i milego!!
Napisz nam dzis ten c.d bo juz sie doczekac nie moge ;D

Offline evelaz

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.06.2009
miłego dnia Werka ;) bardzo by mi się teraz sprzydało mieć swój sposób na odstresowanie się.  :-*

Offline werka23

• Chuck Norris
Sylwina  :o chyba jeszcze za wcześnie...czy to pierwsze objawy?  ;D tzw. zapowiedzi?  :hahaha:

a wieczorem ze znajomymi na piwko
my też mamy propozycję i może się wybierzemy ;) tylko ja tam nie za bardzo lubię bo mi wystarczy powąchać piwko i już szumi w główce...Taka ekonomiczna jestem  :D no ale sis przyjechała  i pasuje z nią gdzieś w końcu wyskoczyć  ;)
madziukla udanego wieczorki i dobrej zabawy  ;)

evelaz, asiu kochane nie ma czego zazdrościć...kupę ile lat przez tą miłość się stresowałam :biczowanie: wiele łez wylałam...ciesze się ze jest to światełko w moim serduszku ale swoje przejść musiałam i mam nadzieję że to już jest happy end i nie będzie jakiś niespodzianek ;) Życzę wam kochanie znalezienia sposobu na odstresowanie, uspokojenie swoich myśli  :D
Mam jeszcze jeden dobry sposób....wanna...dużo pianki...spokój....i świece...u mnie zawsze działa z wyjątkiem jednego razu kiedy od świecy półka zaczęła się topić   :frajer:

Napisz nam dzis ten c.d bo juz sie doczekac nie moge ;D
kochane wystawiam waszą cierpliwość na próbę ale z niezależnych ode mnie przyczyn. Wena już w siatkę złapana i nie ucieknie mi niedobra jedna ;D wieczorkiem nie mogłam się dobić do kompa bo zlot rodzinny w moim pokoju i wielka sesja zdjęciowa SIS z Anglii...A zaraz chyba na zakupy polecę, może będzie nowy nabytek do garderoby  ;D
jak tylko usiądę w ciszy...spokojnie bedzie cd. a i miła niespodzianka mam nadzieję dla was :P

:blagam: :blagam: :blagam: o wybaczanie kochane forumki

:-* :-* :-* równiez miłoego dzionka

Offline hany81

• Chuck Norris
  • data ślubu: 16.08.2008
to niecierpliwie czekamy na cd. miłego dnia

Niunx
  • Gość
Oczywiscie, ze zostanie Ci wybaczone  :D

Ale zeby nas udobruchac .. hm.. a fotke nowej czesci garderoby mozemy prosic?  :blagam: :blagam: :blagam:

Ech, no bo ciuchy to moja taka choroba  ;D ;D ;D

Offline Justys851
  • Chuck Norris
Witam piątkowo  :-*

wybaczymy i poczekamy  ;D
ale fotki nowych nabytków muszą być  :P  ;D

Offline Doris85

• Chuck Norris
  • data ślubu: 25.12.2008r :) NA ZAWSZE RAZEM
Wercia oczywiscie ze ci wybaczymy i bedziemy czekac z niecierpliwoscią :) no i fotki chcemy zobaczy  ;) co ty tam ciekawego kupiłas ;)