Autor Wątek: Dwa serca przez miłość połączone w jedno, bijące dla nas dwojga -> 15.05.2010 r.  (Przeczytany 333109 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline marzenieeee

• Chuck Norris
  • data ślubu: 14.01.2006 cywilny, 20.09.2008 kościelny
ja tu nic złego nie widze a i super butki

moje aniołki 08.09 5tc, 03.10 9tc, 15.05.11 aniołek Lenka 21tc {*}

Offline werka23

• Chuck Norris
  • Dwa serca przez miłość połączone stały się jednym
  • data ślubu: 14.02.2009 15.05.2010 :i_love_you:
dzięki marzenieee, z butków jestem bardzo zadowolona . Pewnie będą obcierać z początku ale później będą super  
no dobrze pokaże swoja twarz  :'( :'( :'(

M. mi dopiero nawtyka, nie lubi krótkich włosów.

Offline margolka

• Chuck Norris
Fajne butki  :) One do tańca są, tak ? Ja nie tańczę, ale spokojnie mogłabym chodzić w takich latem  :D Podobają mi się  ;D
Fryzurka tez okey - a jaka była wcześniej ?  :)

Offline werka23

• Chuck Norris
Fajne butki  :) One do tańca są, tak ?
agatko  :ok:  ;) a dokładniej są do latynoamerykańskich rytmów  ;) do standardu natomiast wyglądają  jak pantofle ;)  krój do chodzenia to jak najbardziej, ale spody są ze specjalnej skórki, bardzo miękkiej...szybko by się zdarły na betonie a co dopiero by było trafić na szkło...oj

dla porównania znalazłam dwa...moje jeszcze rano długie włoski  :evil:

a to chyba najświeższe

a M. tyle razy mi powtarzał... a co tam werka nie słucha  :glowa_w_mur:
ale jestem zła na siebie. Ja w ogóle mam kompleks....nos
dziewczyny jestem taka zła, że hohohoho... muszę się zebrać jakoś do pisania  :Placz_1: proszę o  jeszcze troszkę cierpliwości   :Daje_kwiatka:

Offline Justys851
  • Chuck Norris
Az takie krótkie to nie sa, szybka odrosną  ;)
Byłam w podobnej sytacji , w październiku fryzjerka mnie tak opitoliła ze ryczłam pół dnia  ;D teraz ise z tego smieje ale wtedy nie było mi do śmiechu, na dodatek mój G cały czas powtarzał ze woli mnie w długich włosach  ;)
No i teraz zapuszczam intensywnie, ale gdybym wtedy nie obcieła, to bym miała dłuugie włosy, no ale cóż człowiek uczy sie na błędach

werka23 głowa do góry do wesela odrosną  ;D

Offline marzenieeee

• Chuck Norris
ale super wyglądasz :)

Offline Doris85

• Chuck Norris
  • data ślubu: 25.12.2008r :) NA ZAWSZE RAZEM
super wyglądasz  :D no i fajne buciki :) pozdrawiam i czekam na dalsze opowiesci ;D

Offline Justys851
  • Chuck Norris
zapomniałam, super butki, szkoda że nie nadaja sie na ulice takie, ale tak sie zastanawiam czy nie kupic sobie takich na zmiane na swoej wesele no i na inne takie imprezy  ;D ;D ;D

Offline marta082008

• Chuck Norris
  • data ślubu: 16.08.2008
Piekna z Ciebie dziewczyna

Offline werka23

• Chuck Norris
marzenieeee kochana w tych krótkich czy w tamtych długich włoskach ?  :P
 justys, marzenieeee, margolka dziękuje :-* :-* :-*  po wstrząsie dochodzę do siebie. Ale chyba i tak by mnie to nie ominęło, ponieważ coś wypadają mi i fryzjerka powiedziała, że kuracje lepiej przeprowadzić na krótszych włosach niż długich  ::) justys tak jak mówisz do wesela odrosną  ::) i możne troszkę się nabiorą
oj jak dobrze,że włosy odrastają  ;D

mam jeszcze chwilkę zanim M. wróci, a dziś u mnie śpi... więc....historia c.d.

...Tylko jedno pozostało, tylko jedno nie umarło; światełko. Moje kochane światełko, które myślałam, że zgasło. Ale ono właśnie wtedy zaświeciło swym całym blaskiem, rozświetliło moje życie. Nie...nie nastąpiło to od razu. Bynajmniej ja tego jeszcze nie dostrzegłam. Od tego wieczoru czułam się lżejsza, a ono z każdym dniem stawało się jaśniejsze, piękniejsze i bliższe. To był najpiękniejszy prezent urodzinowy jaki dostałam od Boga i losu ....
Postanowiłam pójść na zajęcia. Im były bliżej, tym niecierpliwiłam się bardziej. Nastał czwartek, tego dnia miał pojawić się owy nieznajomy. Czasem przeszła przeze mnie myśl: Werka, co ty wyprawiasz! Ale już jej nie słuchałam. Słuchałam swojego serduszka a ono mnie poprowadziło tam...Prosto do drzwi szkoły tańca.
Tego dnia był duży tłok. Dwie grupy oczekiwały na zajęcia (w tym nasza) i przed nami kończyły kolejne dwie. Było mnóstwo czekających na swoje dzieci, by je odebrać oraz oczekujących na pozwolenie wejścia na salę; mnóstwo nowych twarzy, których wcześniej nie widziałam. Rozglądałam się niepewnie i zastanawiałam się: "-Czy to ten? Nie...A może ten...Oj oby to nie był tamten...A może jeszcze nie przyszedł. Pewnie tak, bo miał przyjść z Kasia i Radkiem. A może nie przyjdą...." Mimo wszystko przykuł mój wzrok pewien chłopak. Rozglądał się po szkole, czekając jak inni. Ubrany był w czapkę i czarno-białą ze wstawkami pomarańczy kurtkę. Czytał tablice ogłoszeń i zerkał na zegarek. No nic, poszłam do szatni się przebrać gdyż na salę już czas było iść. Tyle z mojego wypatrywania... Ale moje serce biło bardzo szybko, a strach całkowicie mną zawładnął "Nie wyjdę z tej szatni...A jak on już tam jest?" -myślałam. Kiedy weszłam na salę, szok. Ten sam chłopak co jeszcze chwilę temu był w kurtce i zerkał na tablicę, swobodnie chodzi po sali przebrany w granatową bluzkę (jeane pierre) dresowe spodnie i halówki addidasa. - Czyżby to był on...-myślałam. Ale gdzie jest Radek i Kasia?". Wyglądał śmiesznie; nie jak na zajęcia tańca a wf.  Już wcześniej miałam do niego podejść, jak jeszcze był ubrany ale zabrakło mi odwagi i nie chciałam się zbłaźnić. Teraz jednak zebrałam się w sobie...podeszłam i zapytałam: Sorki, czy ty jesteś tym kolegą od Radka i Kasi? Chyba zaburzyłam jego spokój, bo troszkę się zmieszał. Był bardzo zaskoczony ale rzekł -Tak. Przez kilka sekund patrzyłam w jego oczy... "są takie śmiesznie małe i niebieskie"... po czym odparłam - jestem Weronika; Vera, Werka chyba tak lepiej... To ja rozmawiałam z Radkiem. -Michał odpowiedział.  I rozpoczął się dialog: czy kiedyś już tańczył, że będziemy musieli dużo ćwiczyć ale pomogę mu wszystko nadrobić, bo podstawowe kroki znam partnera. Moja cierpliwość jednak okazała się bardzo mała i zamiast uczyć Michała kroków podstawowych, zaczęłam od zaawansowanego układu walca angielskiego. Kiedy zobaczył to, prowadzący zajęcia, Paweł od razu wkroczył i zaczął pokazywać mu podstawowe kroki. Oj jaka ja byłam wtedy zła, że muszę się aż tak cofać. Ale obserwowałam uważnie ambitnie uczącego się Michała i patrzyłam, nie na jego duże usta i małe oczka, a w jego duszę...i coś się pojawiło, coś czego wcześniej nie znałam...cd, nastąpi

kochanie tu muszę przerwać, ale to jeszcze nie koniec  :-* :-* :-*

Offline marta082008

• Chuck Norris
  • data ślubu: 16.08.2008
Pewnie że nie koniec, zdaję się że poczatek :)

Offline margolka

• Chuck Norris
Zgadzam się z marta082008  :) I ładnie Ci i w długich i w krótkich  :) Ja przez okres studiów często zmieniałam fryzury - z długich na krótkie ,
i zapuszczałam i na nowo obcinałam - ale mnie szybko rosną  :)

Offline marzenieeee

• Chuck Norris
Werka piekne coś aczyna dziać się milszego :)
w krótkich oczywiście wyglądasz lepiej :)

Offline Justys851
  • Chuck Norris
werka23 ale Ty nas trzymasz w niepewności  ;)

pieknie piszesz  ;)

Offline Sylwina

• Chuck Norris
  • Szczescie to wszystko czego chcem
  • data ślubu: 27.09.2008
Powtarzam slowa Marty: Piekna z Ciebie dziewczyna!

Offline werka23

• Chuck Norris
marta082008, Justys851, Doris85, Sylwina, margolka mam nadzieje ze nikogo nie pominęłam  ;) poważnie??? nie żeby mnie pocieszyć (tylko bez obrazy :-*)  oj tyle ciepłych słów od was usłyszałam  :Wzruszony: ale mnie zaskoczyłyście...ja tu załamana :'(, że wyglądam jak pinokio a wam się podoba... ale zaraz w piórka obrosnę   ;D  ;D ;D  o dziwo miśkowi też się podoba a ja znalazłam rozwiązanie by część spiąć do tyłu i nawet tak źle nie wygląda  ;) ;) ;)
margolka mi też, całe szczęście rosną szybko  ;)

pewnie już dziś nie zajrzę, zatem miłego wieczorku i seria buziaków  :-* :-* :-*

Offline Justys851
  • Chuck Norris
No i widzisz  ;) Po co sie tak zamartwiać  :D

Offline evelaz

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.06.2009
Werka- pięknie piszesz... :) bardzo ładnie wyglądasz w obciętych włosach. Zgadzam się z dziewczynami,że piękna kobieta z Ciebie i jaka szczuplutka! :)

Offline margolka

• Chuck Norris
Dopiero teraz przeczytałam ten ostatni opisany przez Ciebie fragment historii  :) A można wiedzieć kiedy to było ? W którym roku ?  :)

Offline marzenieeee

• Chuck Norris
no widzisz a tak sie martwiłaś a mu sie podoba buziaki  :-* :-* :-*

Offline Doris85

• Chuck Norris
Werka coraz ciekawiej sie robi  ;D juz niemoge sie doczekac dalszej częsci  ;) Buziaczki na dobranoc :-* :-*

Offline mag
  • bywalec
  • data ślubu: 06.06.2009
ja nie wiem co Ty chcesz od twoich włosków..zgadzam się z dziewczynami, wyglądasz ładnie, zresztą ładnej osobie we wszystkim i zawsze ładnie a Ty do takich osóbek niewątpliwie należysz :)

Offline chodasia

• bywalec
  • Ten Pan i ta Pani sa na siebie skazani...
  • data ślubu: 25.10.2008:list_milosny:
No widze, ze historia w koncu zaczyna sie rozwijac :brawo_2: Czekam na dalsza czesc,a o wlosy sie nie martw, zebys widziala jakie mi rzeczy wychodzily nieraz na glowie :hahaha: Oczywiscie wtedy nie bylo mi do smiechu o nie :P
Pozdrowionka i do jutra.

Offline Honey

• bywalec
buuu ja chce dalej :)

Kurcze dziewczyno opowiadania powinnas pisalc albo nawet ksiązki :) SUPER!

Offline myszkasc

• Chuck Norris
  • Moje niebo na ziemi...
 :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Czekamy na więcej
 :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot:

Offline Doris85

• Chuck Norris
Buziaczki piątkowe :-* :-*

buuu ja chce dalej :)

zgadzam sie z Honey powinnas pisac książki  :)

Offline Sylwina

• Chuck Norris
  • Szczescie to wszystko czego chcem
  • data ślubu: 27.09.2008
zgadzam sie ..napisz o was ksiazke!!! :-* :-*sle

Niunx
  • Gość
Moge sie przylaczyc?  ;D

Offline werka23

• Chuck Norris
buziaczki piątkowe kochane  :-* :-* :-*
ja znikłam a tu tyle się dzieje dzięki wam  :przytul:
ninux no pewnie, bardzo się ciesze  :hello:

zgadzam sie z Honey powinnas pisac książki  :)
honey, doris, sylwina oj nie wiem czy potrafiłabym książkę napisać  ::) zresztą byłaby to bardzo smutna książka...ale super, że we mnie wierzycie  ;)
No i widzisz  ;) Po co sie tak zamartwiać  :D
no widzisz a tak sie martwiłaś a mu sie podoba buziaki  :-* :-* :-*
nio racja  ::) ale my kobiety już chyba tak mamy...wstrząs a później  to tylko lepiej  ;)

zgadzam się z dziewczynami, wyglądasz ładnie, zresztą ładnej osobie we wszystkim i zawsze ładnie a Ty do takich osóbek niewątpliwie należysz :)
:-* :-* :-* nie wiem co powiedzieć, nigdy tak o sobie nie myślałam...
jesteście bardzo kochane   :Wzruszony:

Oczywiscie wtedy nie bylo mi do smiechu o nie :P
   :ok: nio ja mam tez czasem zapały do twórczości na głowie a później dramat hihi nawet fryzjerka ze mnie się śmiała jak obcięłam sobie grzywkę na ukos. Biedna nie wiedziała co z tym zrobić  :hahaha: i zbawieniem moim była opaska  ;)

buziaki lecę zobaczyć co u was  ;)
« Ostatnia zmiana: 12 Września 2008, 15:14 wysłana przez werka23 »

Offline margolka

• Chuck Norris
Witam w piątkowe popołudnie  :D Chyba nie zauważyłaś mojego wcześniejszego pytania, więc zadam jeszcze raz  ;) W którym roku się poznaliście z Michałem ?