Autor Wątek: Dwa serca przez miłość połączone w jedno, bijące dla nas dwojga -> 15.05.2010 r.  (Przeczytany 359727 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline margolka

• Chuck Norris
Czesc Werka  :) Troche mnie u Ciebie nie bylo, ale juz wszystko nadrobilam  :D
Teraz mam ograniczony dostep do internetu. Trudno mi bedzie byc na biezaco  ;)
Ale czekam cierpliwie na dalsza czesc Twojej historii - np na opis waszych zareczyn  ;D Pozdrawiam  ;D ;D ;D

Offline hany81

• Chuck Norris
  • data ślubu: 16.08.2008
Ja uważam,że jeśli podchodzimy do sprawy tak,że kiedyś nasze uczucia zostaną użyte przeciwko nam to w ogóle nie ma sensu brac ślubu. Po co zakładać ,że wszystko kiedyś się rozleci. Myślę,że o związek trzeba dbac , trzeba ufać i traktować partnera nie tylko jak małżonka i kochanka ale przede wszystkim jak przyjaciela

Offline milenaw
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 08-09-2007
Hej ja po krótkiej nieobecności tez wracam do Ciebie. Mam nadzieję, ze ze zdrówkiem już wszystko dobrze.
A co do relacji między mną a mężem to podpisuję sie pod tym co napisała hany81.  Musicie być wobec siebie szczerzy. Skoro to ma byc twój mąż nie możesz go traktować jak kogos obcego (dziwne podejści ma twoja mama). Będziecie rodziną. Buziaki wieczorne

Morgan
  • Gość
Całkowicie sie zgadzam z Hania

Offline werka23

• Chuck Norris
  • Dwa serca przez miłość połączone stały się jednym
  • data ślubu: 14.02.2009 15.05.2010 :i_love_you:
witam dziewczyny wieczorkowo   :hello: cieszę sie, ze zagladacie do mnie i wracacie po długich nieobecnościach :D :D :D

oj dziękuje kochane  :-* :-* :-* podbudowałyście mnie bardzo :Daje_kwiatka:...a już myślałam, że zbłądziłam  ::) ale widzę, że jest oki :-* oj a jaki mieliśmy cudowny wieczór....żyć, kochać i nie umierać ;)
jutro rano wybieram sie na zakupki i moze pochwale sie nabytkiem jak dostane aparat w swoje łapki  ;D i postaram sie napisać coś z naszej historii? może pierwsze walentynki?
 :-* :-* :-* na dobranoc ślę

Offline Justys851
  • Chuck Norris
Dzień dobry  :-* :-* :-*

To czekamy na foteczki i opowieści  ;D

Offline Sylwina

• Chuck Norris
  • Szczescie to wszystko czego chcem
  • data ślubu: 27.09.2008
witam i obiecuje czesciej zagladac!! :-* :-* :-* :-*sle

Offline evelaz

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.06.2009
Werka- ja też jestem tego samego zdania co dziewczyny.... Sama też mogę o wszystkim porozmawiać z moim PMem i nie wyobrażam sobie,by mogło być inaczej ;)

czekam na fotki i opis Walentynek ;D buziaki  :-*

Offline Doris85

• Chuck Norris
  • data ślubu: 25.12.2008r :) NA ZAWSZE RAZEM
witam  :) buziaczki wtorkowe  :-*
no to ja czekam na foteczki nowego nabytku i na dalszą opowiesc ;D

Offline marta082008

• Chuck Norris
Werka, buziolki, wrzuć jakieś Wasze zdjecie wspólne, taka ładna dziewczyna z Ciebie

Offline sarmaxarica

• maniak
Czy ja też mogę się jeszcze przyłączyc do odliczanka?  ::)

Jestem dopiero na 4 stronie,ale szybciutko wszystko nadrobię i będę na bieżąco. :)
Bardzo się wzruszyłam Twoją historią  :Wzruszony: :Wzruszony: :Wzruszony: i jestem pod wrażeniem tego jak piszesz.  :Najlepszy: Czuję jakbym była wszędzie z Tobą.

Morgan
  • Gość
buziaki Wercia :)

Offline Madziulka83

• Chuck Norris
  • data ślubu: 19.09.2009
Ja się witam po kilkudniowej nieobecności  :-*, jakoś nie miałam czasu na pisanie...

Offline werka23

• Chuck Norris
buziaczki wieczorne kochane forumki  :-* :-* :-* witam forumki po długiej nieobecności   :-*
i ciebie sarmaxarica bardzo cieplutko  :hello: no pewnie, ze możesz dołączyć jest mi bardzo milutko  :-* :-* :-*
sarmaxarica, marta082008 dziękuje  :oops: :oops: :oops:
oj ja dopiero dotarłam do domku  ;) i od razu do was wskakuje  ;) z samego rana zakupy a trwały prawie do 14  :o tak to jest jak trzy babki wybiorą sie razem i każda ma cos do kupienia  :lol: :lol: :lol: a nabyłam sweterek, szaliczek i bieliznę  :Dniestety za czym poszłam, czyli spodniami nie kupiłam a później kawka u kumpleli a później obiadek u miśka bo blisko było do niego i na tany a wieczorkiem poważna rozmowa i padam ze zmęczenia  :skacza: ale wiem, ze dzionek nie zmarnowany  :D
a oto nabytki...fryz tańcem czesany jeszcze  :lol: :lol: :lol:
szaliczek

bluzka oj słabość do zieleni  ;D

i razem.....

hmmm.... nie mam zdjecia bluzki jaka kupiłam M. ::) kiedyś przy okazji zrobię fotke i wkleję  ;)

oj dziś już na tyle, wiem, ze obiecałam opowieść ale przełożę za waszym pozwoleniem na jutrzejszy poranek :blagam: :blagam: :blagam:
martuś jak będziemy mieli nowości w albumie to obiecuję, że wkleję ;D
a mam pytanko, jak wkleić mniejsze zdjęcia, by po kliknięciu się powiększały?  :drapanie: te strasznie dużo miejsca zajmują
buziaczki  :-* na dobranoc
« Ostatnia zmiana: 7 Października 2008, 23:09 wysłana przez werka23 »

Offline Doris85

• Chuck Norris
Buziaczki srodowe dla ciebie :-* :-*
Werka bluzeczka jest ładna ja tez lubie zielen ;D a ten szal jest super i bardzo ładne ma kolorki napewno ci będzie cieplutko ;) Werko a gdzie czapeczka do kompletu??

Offline sarmaxarica

• maniak
Dziękuję. :D

Śliczne zakupki - ja też uwielbiam zielony. :) A szliczek na pewno bardzo cieplutki.

Offline Justys851
  • Chuck Norris
Dzien dobry  :-* :-* :-*

ale fajny szaliczek a jaki ładny kolorek ma  ;)
Sweetrek tez bardzo ladny - uwielbiam zielony  ;D

Offline werka23

• Chuck Norris
 :-* na powitanie
nie wiem, co dziś dzieje się u mnie z internetem, ale przez dwie godziny próbowałam się zalogować na forum i nic  :nerwus: a teraz mi muli tak, że szok...moja cierpliwość jest u kresu wytrzymałości  :o i ze wszystkim mam poślizg blee.... :biala_flaga:
szaliczek kupiłam bardziej na jesień więc czapeczka nie jest raczej potrzebna  ;D oj a jak bym wam pokazała jakie skrzaty lubię, to było by śmiechu  ;)
fajnie, że wam się nabytki podobają  :D i widzę, że dużo nas tu jest wielbicielek koloru green  :D :D :D
z małym poślizgiem będzie dziś dalsza historia  ;) ;) ;)
a teraz mykam do was  :-*

Offline Justys851
  • Chuck Norris
werka23  :-* :-* :-* mi też cos forum szwankuje dzisiaj więc to nie z Twoim inetrnetem sie coś dzieje  ;D
czekamy na opowieści  :D

Offline sarmaxarica

• maniak
U mnie też jest duży poślizg w pracach na dziś zaplanowanych ;) bo czekałam aż mi forum zacznie działac.

Offline Doris85

• Chuck Norris
Werka mi tez forum nie chciało wejsc  :-\ ale widze ze nie tylko nam moze jakis mały problem był i sie juz rozwiązał :)

Offline vonka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2008
i ja się przyłacze do wielbicielek zieleni  :D

śliczna bluzeczka i ten szaliczek - zakupy się udały

buziaki  :-* :-*

ps jestem u Ciebie już 3 raz i ciekawa jestem czy w końcu wyśle mi tą wiadomość ...

Offline hany81

• Chuck Norris
 :brawo_2: :brawo_2: fajne zakupy

Offline akayu
  • maniak
  • data ślubu: 27.06.2009
widze ze zakupy udane,tez lubie zielony ;D fajnie cie zobaczyc :)

Offline marta082008

• Chuck Norris
Sliczne zakupki i śliczna werka :-*

Morgan
  • Gość
zakupy rewelacja!!! werka przecudny ten sweterek :)

Offline kaska87
  • forumowicz
Wy tutaj o jakimś sweterku a ja nic nie widzę :D buziaki

Offline werka23

• Chuck Norris
dzień dobry dziewczyny  :D
kasiu ale mnie wystraszyłaś, już myślałam, że fotki usunięto  ;D nie wiem dlaczego nie widzisz  :drapanie: bo są tak, jak je wkleiłam  ;D  
kochane forumki dziękuje za wszystkie miłe słowa i komplementy  :oops: :oops: :oops: tak tak, zielony to piękny kolor  :D
za oknem prawdziwa polska, złota jesień i szaliczek rewelka, cieplutko w szyję a to dla mnie ważne, bo trochę zimna się dostanie i węzły bolą  ::)
i w ten piękny dzień co nie co napiszę  :D wybaczcie, ale wczoraj był nieplanowany poślizg i widzę, że nie tylko ja z zalogowaniem sie miałam problem. A później to urwanie głowy i jak przyszłam do domku padłam lulać. Oczywiście zrobiłam sobie małe rozciąganie przed snem. Może za pół roku uda się zrobić szpagat  ;) Musze trochę zmienić tryb życia, bo zaczyna się szkoła, na angielskim gonimy z programem i tany....dodatkowo będę musiała robić stretching w domku. Nie pochwaliłam się, że nasz instruktor chce nas wysłać na turniej już na początku następnego roku  :szczeka: i to tylko ze względu na książeczki, bo moja straciła już chyba ważność a Michał jej nie posiada. Zatem musimy je sobie wyrobić :D Oj...oby tylko teraz nie wrzucili go na zmiany  :'(
W poniedziałkowy wieczór zaczęłam moje kochanie zawalać pytaniami hehe tymi samymi co was kochane, męczyłam.  :Wzruszony: oj jak on mi to pięknie wytłumaczył i z takim zrozumieniem. Otóż moje pytanie dotyczyło się zawierania małżeństw i rozwodów. Nie mogłam, zrozumieć jak to jest ze ludzie pobierają się i staja sie rodziną a później kiedy się rozwodzą są sobie obcy.  :glupek:  ja nie wiem, skąd to w mojej głowie sie bierze, ale zawsze interesowało mnie życie i trudne pytania  ::)
A moje kochanie mi tłumaczyło, że rodziną stajemy poprzez wspólne życie, cele, marzenia, plany...wspólne problemy, przeżycia...Nie wiążą małżonków więzy krwi ale sa to wartości jak miłość, przyjaźń, szacunek. Kiedy ludzie się rozwodzą, z wyboru tracą to co ich łączyło  Świadomie rezygnują z rodziny nie tak jak w przypadku śmierci któregoś z małżonków. Wtedy nie zrezygnujesz świadomie z rodziny i nie zależny to od ciebie, wtedy rodzina twojej połówki pozostaje zawsze twoja rodziną.  :o tak pięknie mi to tłumaczył  :Wzruszony: :Wzruszony: :Wzruszony:
na razie lecę do was, zobaczyć co słychać i za momencik wracam z opowieścią
 :-*

Offline marzenieeee

• Chuck Norris
  • data ślubu: 14.01.2006 cywilny, 20.09.2008 kościelny
Witam po długiej nieobecności ale już teraz będę na bieżąco :)

moje aniołki 08.09 5tc, 03.10 9tc, 15.05.11 aniołek Lenka 21tc {*}

Offline Doris85

• Chuck Norris
kochana wpadłam zostawic buziaczki :-* :-* Wercia widze ze dalej cie dręczą roztania i rozwody   :-[ ja mysle ze niema sie czym martwic,ludzie biorą slub a potem sie rozchodzą ale to tylko dlatego ze im nie wyszło albo poprostu niebyli wierni co sie często zdaza,wiem co czujesz ja miałam to samo ale mysle ze jak ludzie sie bardzo mocno kochają i sobie ufają no i oczywiscie dbają o swoj zwiazek to do takiego incydentu nie dojedzie