Autor Wątek: Dwa serca przez miłość połączone w jedno, bijące dla nas dwojga -> 15.05.2010 r.  (Przeczytany 358875 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Morgan
  • Gość
Oooo ja też lubie Wrocław :)))

Offline werka23

• Chuck Norris
  • Dwa serca przez miłość połączone stały się jednym
  • data ślubu: 14.02.2009 15.05.2010 :i_love_you:
 :hello: dziś
buziaczki dla was  :-* :-* :-* jak wam dzionek mija  :?: :?: :?:
evelaz, morgan wrocław fajne miasto tylko ma wiele wad, które odkryłam tam "mieszkając" ale nie powiem, klimacik jest tam super  :brewki: :brewki: :brewki: zawsze moge tam pojechać, ale czy mieszkać ojjjj chyba nieee  ;D
yo-ana masz rację...jak juz na kilka sposobów będzie nauka to nie ma siły  :D hm...z tymi karteczkami jeszcze nie próbowałam, ale kto wie może to dobra metoda na problemowe słówka czas najwyższy spróbować :) powiem, że ja robię sobie karteczki i robię takie pamięciowki...czyli mam słowko po polski albo angielsku i przewracam je sobie :) fajna sprawa bo moge w torebce nosić  ;D tylko czasochłonna
wczoraj we wrocku pojechaliśy na nowy wodny park. Super sprawa i można zjeżdżać na super turbo zjeżdżalni i na pontonach we dwójkę...nio tylko dzis mam kupe siniaków :o :o :o ale zabawa była genialna, szkoda że tylko godzinkę mogliśmy poszaleć. Najlepszy numer był kiedy wyladowałam w punkcie medycznym z rozwalonym łokciem hihihi wtedy okazało się, żę Michał skaleczył kostkę  :lol: :lol: :lol: ratownik już brechtał z nas i  zapytał: -"czy wszystko robicie razem?"  :brewki: :brewki: :brewki:
co do wizyty u lekarza to nawet jestem zadowolona....tylko szkoda, że nadal muszę brać hormony  ::) pomimo tego, że jest już oki  nio i czas zmienic diete chyba na zielone paskudztwa (warzywa) bleeeeee ale kolejna wizyta za 4-6 miesięcy  :D
a dziś szaleństwo, mamy wolna chatę i za chwilkę mają wpadać goście  :skacza: nio i m,oje kochanie dzis jest szefen kuchni a ja robie za majtka pokładowego...zatem lecę
miłego wieczorku kochanie forumki i miłego weekendu
 :-* :-* :-* dla was

Morgan
  • Gość
oooo super ze macie teraz tam park wodny, u nas na slasku tez jest nemo np ale drogo tam i malo ludzi chodzi :)

Offline Justys851
  • Chuck Norris
hellooo  :-*
po pierwsze  ;D - Morgan - nemo nie jest na śląsku  :P tylko zagłębiu  ;D
po drugie wodny park siwetna sprawa , szkoda tylko że w Polsce jest tak drogo i wyliczone godzinowo, we Włoszech to płaci sie raz a można siedzieć cały  dzień i tam to dopiero jest jazda  :hopsa: - tez zawsze wychodze poobijana  ;D
a po trzecie - udanej imprezki  :pijaki:

Offline myszkasc

• Chuck Norris
  • Moje niebo na ziemi...
Justynko nie czepiaj się tak tego Śląska i Zagłębia :P

Offline Justys851
  • Chuck Norris
ale ja tylko żartowałam  ;)
hehe zazwyczaj tak wszyscy reagują, wiec i ja sobie pozwolilam zazartować  ;D

Morgan
  • Gość
wkurza mnie wlasnie takie podejscie ludzi "to nie slask to zaglebie" i odwrotnie (Justynko to nie do Ciebie), najgorsze ze taka wojna jest zaszczepiona takze w mlode pokolenie, ktore niedlugo pozabija dlatego tylko ze ktos jest slazakiem lub odwrotnie a ktos nie. Od razu mowie jestem urodziną góralką (WADOWICE), mam męża slązaka, a mieszkałam pare lat w zagłębiu dąbrowskim, teraz mieszkam w Angli, wiyn czy jo byda godała, czy mówila, to niy zmienio nic ze jestem człowiekiem. Przepraszam ze w tym watku tak polecialam :):-* :-*

Offline Justys851
  • Chuck Norris
Morgan zgadzam się z Tobą mnie tez to wkurza. Ja studiuje w Bytomiu i od razu usłyszałam tekst...ooo z zagranicy do Nas przyjechała. Denerwuje mnie takie podejście i to bardzo.

Werka przepraszam że zaśmiecam Ci watek  ;)

Buziaczki  zostawiam  :-* :-* :-*

Offline Doris85

• Chuck Norris
  • data ślubu: 25.12.2008r :) NA ZAWSZE RAZEM
Werka wpadłam zostawic buziaczki na dobranoc :-* :-*

Offline werka23

• Chuck Norris
buziaki dziewczyny  :-* :-* :-*
no i mamy po weekendzie  ;D a jak wam minął  :?: u mnie super  ;D tylko ja i M. i myśl o teście poniedziałkowym i źle robię, że dałam sobie troszkę na luz. Ale było tak milutko  :D
justynko spoko, nie gniewam się a to ciekawe kochanie to co poruszacie  :przytul: kochane tylko, ja nie wiem o co chodzi w tym "małym sporze" dla mnie Śląsk i Zagłębie to jedno województwo, jeden region  :drapanie: nie rozumiem
wczoraj byliśmy na kabarecie ani-mru-mru  ;D taka mała niespodzianka...Uwierzycie, że nigdy wcześniej tego kabaretu nie widziałam...nie znoszę kabaretów ale wczoraj było oki  :D troszkę sie pośmiałam  ;)
ale tan czas szybko leci...już minęło 3 miesiące od zaręczyn a pamietam je jak by były wczoraj...oj falnie bo bliżej do slubu ale jakoś tęsknie za tą chwilą, a to tylko już wspomnienie....nasze wspomnienie.... 
Eilego dzionka kochane mmmuuaa  :-*

Offline akayu
  • maniak
  • data ślubu: 27.06.2009
buziaki :-* :-* :-*
nie nie ten kabaret jets fajny,mozna sie posmiac.powodzenia na egzaminie :-*

Offline yo-ana

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 15.11.2008
Kochana trzymam kciuki  :ok: :ok: :ok: pewnie zaliczysz bez problemu

pozdrowka i dobranoc  :-* :-* :-* :-*

Jo

Offline werka23

• Chuck Norris
 :hello: wieczorkiem
cios cicho u mnie sie zrobiło pewnie dlatego, że właścicielka w książkach utknęła  :o
yo-ana kochana ale mnie wyprzedziłaś, oj bardzo...bardzo... się przydadzą kciuki, buziaczek dla ciebie  :-* 
akayu dziękuje za kciukole  ;) i powiem szczerze, że sie udało.... ;D  kochana mocno musiałaś je zaciskać, bo babka zapomniała dzis o teście  :jupi: :jupi: :jupi: cały dzień zakuwałam jak osioł i dziś sie fuksło, ale za tydzień w środę lub poniedziałek jeszcze do ugadania będzie egzamin z unitu  :mdleje: :mdleje: :mdleje: jak się go nie zaliczy mogą być problemy, nawet typu cofnięcia do słabszej grupy  ::) a mi jeszcze zjazd wypada po drodze oj....
dobranoc kochane forumki  :-* :-* :-*

Offline akayu
  • maniak
to moze jednak szkoda ze testu nie bylo bo teraz nzow musisz powtarzac,ale dasz rade :-*

Offline marzenieeee

• Chuck Norris
  • data ślubu: 14.01.2006 cywilny, 20.09.2008 kościelny
 :-* :-* :-* przyszłam zostawić i miłego dzionka życzyć

moje aniołki 08.09 5tc, 03.10 9tc, 15.05.11 aniołek Lenka 21tc {*}

Offline werka23

• Chuck Norris
Witam dziś :-* :-* :-*
marzenieee również posyłam buziaczki  :-* :-* :-*
jak wam dzionek mija :?: dzis u nas bardzo pieknie na dworze, słoneczko świeci....prawdziwa złota jesień  :mrgreen:
ale jestem zła...dzis dzień to jakiś do bani  :-\ w nocy nie spałam bo @, rano poszłam na zakupy za sweterkiem i niucha mi z nosa poleciała  ::) jak M to zobaczył z zakupami koniec i marsz do samochodu...Pół pieknego dnia przespałam, tablety ledwo działają a dzis sa tany  :'( w dodatku wnerw bo znowu czuje się zrobiona w balona ze strony właściciela lokalu...Owszem podał nam namiary do zespołów ale strone internetową ma tylko jedem :-\ nie dośc że zamiast 20 propozycji dostaliśmy 4 to jeszcze stron nie ma...Qurcze to nie randka w ciemno tylko moj ślub  :'(  nie wiem co o tym myśleć, czy szukac na własna rękę czy jak ??? ??? ???
i jeszcze ten angielski normalnie nie che mnie sie uczyc tylko znowu spać po tych tabletkach...
przepraszam z tymi obiecanymi fotkami spodni ale nie mem dostępu do aparatu bo ciągle gdzieś jest potrzebny :o :o :o, oj chyba wszyscy sa mna mnie źli :'(
ale sie wyżaliłam az mi trochę lepiej   :P :P :P
miłego dzionka forumki  :-* :-* :-*

Offline Sylwina

• Chuck Norris
  • Szczescie to wszystko czego chcem
  • data ślubu: 27.09.2008
Kochana! masz czasu sporo ,wiec luzik...poczytaj co sie u nas dzialo!
Jeszcze nie takie cyrki beda....luzik
Mi osobiscie brakuje tych przygotowan...mimo nerwówki haahhaa
wszystko bedzie ok!
Caluje i sciskam :-*

Offline agu-s

• Chuck Norris
oj to rzeczywiście ciążki dzień...

co do zespołów to może lepiej sama poszukaj 8)

Offline Doris85

• Chuck Norris
Buziaczki zostawiam :-* :-* biedactwo ty to sie masz z tym angielskim :przytul: ja tam wole niemiecki bo angielski nigdy mi nie wchodził

Offline akayu
  • maniak
werka jak chcesz to ja ci dam adres na moj zespol

Offline werka23

• Chuck Norris
świeże wieści kochane
tany były super, nawet chyba przez te tablety przeciwbólowe mogłam bardziej sie skupić...
justynkokochana ty jesteś farmaceutką, trochę sie obawiam brać Cataflan 50 mg czy słusznie ??? ??? ???
otóż zastanawiamy sie z Michałem na sprzedażą terminu w tym lokalu...Za dużo tych tam niepowodzeń i znaków zapytania  :'( niestety może wyjść pałacyk blisko naszej miejscowości który jest bardzo a bardzo popularny ::) jednak bardziej możemy być stratni kiedy będziemy robić tam weselicho...Widziałam tez filmik z wesela w tym lokalu i zupełnie inaczej sie prezentuje....jest yah.... :'( :'( :'( :'( wiecie jak załatwić taka sprawę by nie stracić tego tysiaka  ??? jeeeeejjjjjjj..........mam nadzieję, ze nie ma jakis do tego przesądów   :buu:
doris tu sie muszę z toba zgodzić, niemiecki jest dużo łatwiejszy przynajmniej nie ma problemy z wymową a tu takie łamańce i takie same brzmienia i wyraz pisany na 10 sposobów a czyta sie tak samo gggrrrr.......ale coż, bez niego ani rusz buziaki dla ciebie  :-* :-* :-*
dziekuje akayu  :-* :-* :-* kochana a graja oni w Wielkopolsce czy dolnym śląsku ???  

Offline akayu
  • maniak
wszedzie graja,dojezdzaja,oni sa z Mysłowic,wysle ci adres ich strony na priv

Offline agu-s

• Chuck Norris
pierwsze co to zagadaj z właścicielem...może nie będzie problemu ;)

Offline akayu
  • maniak
adres wyslalam na priv :-*

Offline myszkasc

• Chuck Norris
  • Moje niebo na ziemi...
Ja też poproszę o namiar na zespół z Mysłowic :D

Offline werka23

• Chuck Norris
akayu dziekuje :-* :-* :-* obiecuje, jak tylko się z nimi skontaktuje dam znać  :D :D :D
musimy z M. uzgodnić co dalej z tą salą.
agu-s myślę że problem zrobią bo kasy nie zwracają wiec pozostanie sprzedaż albo tysiak w plecy  :'( ale nie porobiło

Offline agu-s

• Chuck Norris
powiedz właścicielowi, że chcecie oddać termin- może ktoś się do niego zgłosi i bedzie chciał akurat Wasz termin- wtedy nie byłoby problemu- nowa para zwraca Wam zaliczkę. Spróbuj też napisać na innych forach, najlepiej regionalnych, że chcesz termin odstąpić. Już nie raz widziałam tego typu ogłoszenia :)

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
werka23   mogę czasem tu zaglądać? Opóźnienia wielkie, ale z chęcią nadrobię... jak tylko będę miała czas ;)

A co do tej sali - to macie ślub dopiero  w czerwcu 2010, więc wydaje mi się że lokal nie powinien być aż taki przeciwko. nawet jeśli, to znajdziecie szybko kogoś na Wasze miejsce. Może zamieść ogłoszenie o tym na stronie internetowej i forum Twojego miasta... U mnie nie raz widziałam takie ogłoszonka, i powiem że nawet się cieszyły powodzeniem...
Także może jakoś to wszystko się ułoży że nie będziecie bardzo stratni na tym :)
Tylko wiesz, najlepiej sama kogoś poszukaj na ten dzień.. Bo wiadomo jak to bywa z ludźmi którzy kręcą taki biznes. Wydają się super, wydają się mili... A tak naprawdę to chca jak najwięcej zarobić. I jeśli od Was wziął zaliczkę, i nie odda Wam jej gdy zrezygnujecie, to będzie miał wasz 1000 plus zaliczkę innej pary bo napewno ktoś się zgłosi.

Offline Doris85

• Chuck Norris
Werka mi sie wydaje ze nie bedziesz miała problemu z odzyskaniem kasy przeciesz slub dopiero 2010 bynajmniej mi sie tak wydaje  :-\ ja rezygnowałam z sali pol roku wczesniej bo znalazłam sobie owiele lepszą i mi odali ale to tez zalezy od prowadzących lokalu i jaką umowe sie podpisywało
na umowie powinas miec napisane wszystko dotyczące wynajmu

Offline Justys851
  • Chuck Norris
a Kochana co Cię boli że chcesz wziąść ten Cataflam 50 ??  ;)
Jak nie jesz tak leków to nie jest groźny bo to nie aż tak mocna dawka( ja jem 2 razy wieksze na moje zafajdane stawy  :D) tylko pamietaj że nie na pusty żołądek , najlepiej tak 30 min po posiłku  ;)