Autor Wątek: Dwa serca przez miłość połączone w jedno, bijące dla nas dwojga -> 15.05.2010 r.  (Przeczytany 360187 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline werka23

• Chuck Norris
  • Dwa serca przez miłość połączone stały się jednym
  • data ślubu: 14.02.2009 15.05.2010 :i_love_you:
witam was w środowe popołudnie

moja królowa drzew powoli przekwita i i sypie się pełno bialutkich płatków.... ach... jak to pięknie wygląda jak wiatr zawieje... Wczoraj na dziwić sie nie mogłam widokiem z okna na jabłonkę. Jej białe kwiaty wyglądały cudnie na tle ciemnoniebieskiego, pełnego gwiazd nieba  ;D

Dziewczyny jak mnie boli ząb :Zab: uaaa.... rośnie mi ósemka i mam wielkiego balona na dziąśle. Zwykła płukanka woda utleniana pomoże czy zasuwać do dentysty  ??? :'(  jak myślicie  ???

Wczoraj mieliśmy niezły wycisk na tanach  :mdleje: 1.5 godziny jive i samby szok... Ale cudnie się dziś czuję  ;D ;D A wieczorkiem zrobiliśmy sobie szybkiego grill bo komary gryzły i po piwku.... mmmm.... czuję się jak na wakacjach  :D :D dziś nauki nawet nie tknęłam brrr... i nie idę na angola a co tam małe wagary  ::)

hm.... prawie 5000 tys w porównaniu z dwoma kółkami to masakryczna przebitka  :o :o qurcze, nie wiem co zrobić z tym zespołem  :-\  

Offline Olucha

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11 lipiec 2009r.
Jak masz bąbel na dziąśle to może oznaczać ropę, a to niedobrze więc powinnaś chyba iść do dentysty  :)

Offline margolka

• Chuck Norris
Idź do dentysty Wercia. Ja usunęłam wszystkie 4 ósemki i jestem z tego powodu bardzo zadowolona  :)

Offline arvena

• zapaleniec
  • Mów, niech Twoje słowa wzburzą krew...
  • data ślubu: 25.07.2009
Też tak myślę, że bezpieczniej żeby obejrzał to jakiś dentysta - nawet jakby miał powiedzieć, że wszytsko jest w porządku.
A z bólem powinni przyjąć Cię bez kolejki, więc byłoby szybko, a możę by dał coś na złagodzenie bólu.

My też płacimy za zespół 2000zł - za jeden dzień.
Trochę się naszukaliśmy i nadzwoniliśmy wcześniej, a ten w sumie nam polecili znajomi i akurat tak się udało, że nie jest najdroższy. W składzie 4 osoby - 3 grają, dziewczyna śpiewa. A w tym jeszcze gratis gościu zagra nam na trąbce w kościele :)

Także Wercia, może poszukajcie jeszcze. Może uda się znaleść też fajny zespół za mniejsze pieiądze.

odliczam

Offline werka23

• Chuck Norris
:hello:

wpadłam tylko na chwilę się przywitać  :-* :-*

ósemka nadal boli... oj  :Zab: macie rację, to nie normalne by tak bolało  8) chyba Michała wezmę za rękę i pójdziemy, jak wróci z pracy  ::) Agatko  hehe ja jeszcze nie mam czego usuwać, bo to na razie mały kikutek jest  :D :D

qurcze, meczy mnie ten zespół. Nie mamy czasu go szukać wiec pozostają tylko te, co mają stronki internetowe  ::) Dostaliśmy jakieś namiary ale oni nie mają jako takiego demo aby przesłuchać a wiec trzeba było by umawiać się wpierw na spotkanie.... eh... właśnie nie wiem czy ten zespół za 4.8 nie gra także w kościele hm....

:-* :-* kochane  

Offline Fasolek
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 14.08.2009
Oj niedobrze z tym zębem- ja poszłabym do dentysty zdecydowanie ::)
A na zespołach się nie znam, my mamy DJ-a :)
Max 13 wrzesień 2009
Leoś 30 maj 2011

Offline akayu
  • maniak
  • data ślubu: 27.06.2009
koniecznie idz do dentysty,jak zaniedbasz to moze byc jeszcze gorzej a wtedy to dopiero bedzie cie bolec! a co do zespolu to mysmy wybrali z internetu i jestesmy jak narazie z nich zadowoleni

buźka  :-* :-* :-*

Offline werka23

• Chuck Norris
zaraz drynne do mojego dentysty, zobaczymy co powie  :)

asiu gdyby nie taka spora odległość to wzięłabym również twój  :brewki:

olu ale ci dobrze  ;D ;D a my uparliśmy sie obaczymy z jakim skutkiem heh

Offline akayu
  • maniak
  • data ślubu: 27.06.2009
no jakis zespol trzeba juz zaklepac bo czas ucieka

Offline werka23

• Chuck Norris
nio mieliśmy juz upatrzony, i nawet z nimi rozmawiałam w grudniu i przez tych baranów straciliśmy tylko czas  :ckm: ale lepiej, ze teraz problemy wyszły niż jakby miały tuz przed ślubem  ::) ach...  
serce nie boli ja tak przeglądam wasze watki  :'( wszyscy jutro mają majówkę a ja na uniwererku majówke spędzę  :'( a jest taka śliczna pogoda....  
idę kolejna kawę na pocieszenie sobie zrobić, a co tam  ;D ;D

Offline Diankusia

• entuzjasta
  • data ślubu: 29.05
Ale Ty te 4,8 tysiaca płacisz za dwa dni. A ja 2000 za jeden więc jednak jakaś różnica jest  ;)

A jak tam ósemeczka, byłaś w końcu u dentysty?

Offline werka23

• Chuck Norris
Diankusia nie mogę sie  tam dodzwonić  :-\ może juz majowy weekend mają

Ale Ty te 4,8 tysiaca płacisz za dwa dni. A ja 2000 za jeden więc jednak jakaś różnica jest  ;)
ale w porównaniu do naszych kosztów (samo wesele 3800 tyś) to bardzo mało   :o

Offline Diankusia

• entuzjasta
Może i mają, a bo to wiadomo.

Aha nie wiedziałam że to wychodzi 3,8 za wesele, no to rzeczywiście dużo, może warto dalej poszukać?

Offline marzenieeee

• Chuck Norris
  • data ślubu: 14.01.2006 cywilny, 20.09.2008 kościelny
 :-* :-* :-* slę na majowy weekend

moje aniołki 08.09 5tc, 03.10 9tc, 15.05.11 aniołek Lenka 21tc {*}

Offline oleandro

• uzależniony
  • data ślubu: sierpień 2010
Werka dawno mnie tutaj nie bylo i widze ze mam duuuuuuuuuzo do nadrabianie  ;)

Werka nie przejmuj sie ze jutro nie masz wolnego - ja tez  nie  >:( , tutaj w Anglii pieatek jest normalnie pracujacym dniem! Co prawda mamy za to poniedzialek wolny :) ale jutro  Ty bedziesz na uniwerku a ja w pracy :)

Offline margolka

• Chuck Norris
Agatko[/color]  hehe ja jeszcze nie mam czego usuwać, bo to na razie mały kikutek jest  :D :D

Werciu nie musi być widać ząbka, żeby można go było usunąc. U mnie nie było nawet kikutków - dolne ósemki nie miały nawet miejsca żeby sie przebić, no ale ja je usuwałam pod narkozą  ;)

Współczuję Ci takiej majówki  :przytul:

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
  • data ślubu: sierpień 2009
zostawiam  :-* :-* :-*

Offline justyna85

• Chuck Norris
  • data ślubu: 01.08.2009
oj nie zazdroszcze tej osemki, mi co prawda urosła tak ze nie wiedzialam mkeidy ale raz dala mi popalic ze nie moglam buzi otworzyc bo mialam takie sciski szczeki ale smarowalam mascia i po paru dniach przeszlo
ale jak ci sie tam cos porobilo to chyba nie masz wyjscia i bez dentysty nie da rady

Offline werka23

• Chuck Norris
witajcie

agatko a o tym nie wiedziałam  ;D ;D hm..... moze moje ósemki tez nie maja gdzie rosnąc dlatego to wszystko jest takie spuchnięte  :drapanie: jak do poniedziałku nie przejdzie ide do dentysty   8)

a co do majówki, to w niedziele na zajęcia nie ide  :protestuje: chociaz jeden dzień dla siebie. Najbardziej wkurza mnie to, ze przez te durne widzi mi sie uczelni ominął nas fantastyczny wyjazd  :-\ do miejsca w którym M. poprosił mnie o rekę  :Placz_1: 

Offline werka23

• Chuck Norris
miłego majowego weekendu forumki  :-* :-* :-*

:id_juz:

Offline Doris85

• Chuck Norris
  • data ślubu: 25.12.2008r :) NA ZAWSZE RAZEM
wpadłam zostawic  :-* :-* :-* :-*

Offline oleandro

• uzależniony
  • data ślubu: sierpień 2010
szkoda ze  wyjazd Was ominal! ale przynajmniej niedziele bedzielcie mieli dla siebie i tylko dla siebie :)

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
  • data ślubu: sierpień 2009
oj szkoda :(
mam nadzieję, że mimo wszystko majówka udana  ;)

Offline werka23

• Chuck Norris
Niespodzianka  ;D ;D

Niespodziewanie jestem w domku! Padam  :mdleje: ze zmęczenia.... nigdy więcej w takie dni busami. Utknęłam w Lubinie i ani jednego busa (około 40 hm) do domu  :mdleje: :mdleje: ja nie wiem w jakim my świecie żyjemy. Kombinacyjnie udało mi sie przejechać 20 hm do Polkowic a co dalej  ??? długi spacerek  ??? !!! :ckm: :ckm: :ckm: ludzie kochani... jestem gorzej niz w szoku   :buu: :buu: Aby nie dzwonić po teścia  :glupek: (głupole dwa tzn. ja i M. ) to M. zwolnił sie z pracy, pojechał po mnie, zawiózł nas znowu do pracy i ja autkiem wracałam do domku  :kierowca: Paranoja  :protestuje: Powrót z wrocławia do domu zajął mi 4 godziny o około 2 więcej niz zwykle i wydałam o 5 złoty więcej a do domu bym nie dojechała grr.... 5 zł to dobra, czekolada z wielkimi orzechami.... Moja ulubiona  8) I jeszcze mało tego, to z wrocka wiozłam zakupy typu płyny do kąpieli, lakier do włosów.... bleee.... co mnie wzięło na nie   ::)

ale jaki w ogóle mexyk w ten weekend...,. oj opowiem wam jutro, bo nie mam inwencji twórczej  :P :P nawet jeść mi sie nie chce a jadłam o 12 obiadek ::) A co u was? jak wam mija weekend ?  :-* :-* 

Offline Justys851
  • Chuck Norris
No to widzę że dzionek miałaś pełen niespodzianek  :D
oj ciekawa jestem co za historia  ;D
a moze kilka foteczek ze ślubu  ::) my pamiętamy  :P

Offline werka23

• Chuck Norris
tak, tak....

jutro opowiem, oki  ??? :)

justys zdjęcia chciałam wklejać na bieżąco wraz z opowieścią  ::)

Offline werka23

• Chuck Norris
teściu chodzi z kabanosem po domu i chce mnie bić  ;D ;D .... ale mi sie tak nie chce jeść, tylko pić  :P :P suszy mnie, jakbym pustynie przemierzała... popijam sobie druga herbatkę, z cytrynka i kupa cukru ...mmmm... pycha

zmykam do łóżeczka kochane, musze tylko na M. poczekać kiedy przyniesie big torbę z moja szczoteczka do zębów i żelem do twarzy  ;D ;D i zmykam lulać.... chciałam troszkę nadrobić wasze watki ale ciężko mi skumać cha-che  ::) i pisze bzdury  :oops: :oops:

betti dziękuje.... dzięki twoim wyliczeniom nie zapomniałam o hormonach  :-* :-*

hm... moze dlatego znowu chodzę taka senna  :drapanie:

:ziew: :ziew:

dobranoc  :-* :-*

a jutro dzień tylko nasz  :Zakochany:

Offline Justys851
  • Chuck Norris
werciu przypomniałas  mi ze dzisiaj kupiłam sobie herbatkę - poziomkową z nutka wanilii - ide sobie ja zaraz zrobic  ;D ;D ;D

Offline Diankusia

• entuzjasta
Coś pusto, nie ma Werci u nas? Pewnie odpoczywa  :) Buziaczki  :-* :-*

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
 :-* :-* :-*
Buziaczki wpadłam zostawic :)
Ale się u Ciebie dzieje - pobyt w domku... Fajne, przynajmniej się troche odstresowałaś :)
Nie przejmuj się, ja też majówkę spędziłam nad książkami ;)