Autor Wątek: Dwa serca przez miłość połączone w jedno, bijące dla nas dwojga -> 15.05.2010 r.  (Przeczytany 333141 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Sylwina

• Chuck Norris
  • Szczescie to wszystko czego chcem
  • data ślubu: 27.09.2008
witam!
oficjalnie nadrobilam...obiecuje czesciej zagladac! :-* :-* :-* :-*sle

Offline werka23

• Chuck Norris
  • Dwa serca przez miłość połączone stały się jednym
  • data ślubu: 14.02.2009 15.05.2010 :i_love_you:
 :oops: :oops: :oops: doris nio...jeszcze troszeczkę...ciesze się, że mnie rozumiesz  :-* :-* :-* minęły ci z czasem te myśli? czy gdzieś to zawsze w głębi pozostanie?
marzenieee, sylwiu witajcie kochane z powrotem  :hello:

...Ten wieczór był wyjątkowy, nasz pierwszy jako pary. W pizzerii dołączyła do nas kolejna para; Kasia i Piotrek. Oni również wiedzieli; innej opcji nie było, tylko ta jedna. To dziwne, wszystkim wydawała sie nasza miłość taka oczywista, tylko my o niej nie wiedzieliśmy. Potrzebowaliśmy czasu aby ją w sobie gdzieś skrytą, czekającą cichutko na odpowiedni moment w by się ujawnić, odnaleźć.
Niebawem, nastały walentynki, a wraz z nimi poszukiwanie prezentu. Miałam olbrzymi problem, bo byliśmy ze sobą niecały miesiąc i nie chciałam czegoś przesłodzonego, z wyznaniem wielkiej miłości. I w końcu znalazłam odpowiedniego pluszaka; a właściwie poduszkę. Dzień ten wypadał w środę. Z powodu mojego wyjazdu w nocy, przełożyliśmy treningi z czwartku. Nasze spotkanie zatem, zaczęło się od tańców i słów Michała "ktoś na ciebie  u mnie czeka". Oj, jaka ja ciekawa byłam, kto (co) to jest. Bałam się tylko, że Michał przesadził i wymyślił coś drogiego a ja miałam tylko poduszeczkę i kartkę.
Zajęcia były cudowne, dla mnie to wymarzone miejsce na spędzenie walentynek. Ćwiczyliśmy salsę. Poznawaliśmy nowy układ, technikę i obroty. I nagle... ups!  W salsie bardzo często partner wykonuje obroty pod ręką partnerki. Michał jest prawie 20 cm wyższy ode mnie więc był to nie lada wyczyn. Nagle z rozmachem zasunął mi łokciem w twarz. Auuuaaa....Oj! Jak to bolało. Z okazji św. Walentego dostałam od Michała z łokcia. To był pierwszy prezent. Do oka nie wiele brakowało ale na szczęście skończyło się podbitą kością policzkową.  Michał był bardzo przerażony a ja bałam się kolejnych obrotów. Po zajęciach miałam już śliwkę. Super było to, że za chwile mieli poznać mnie jego rodzice a on w panice chciał biec do apteki i kupić jakąś maść na uderzenia. Z maścią jednak daliśmy sobie spokój.
W drzwiach jego domu dziwnie się czułam. Nie dość, że podbita to jeszcze rockowa dziewczynka. A jego rodzice z niecierpliwością czekali na mnie by poznać, zobaczyć kto, to taki....Oczywiście, kiedy bardzo się boję zaczynam gadać dużo. I tak też było...Od razu, bez wahania wytłumaczyłam moja twarz wypadkiem na zajęciach a i pochwaliłam Michała za jego postępy.  I uciekłam do pokoju. Rozglądam się, a nikogo nie było. Zastanawiałam się - Co to jest? i Gdzie? Po chwili wyciągam swój prezencik i poznaję owego nieznajomego, cierpliwie czekającego. Ja patrzę, a to jakiś śmieszny pomarańczowy miś. -Fujjj... myślę -Jaki on łysy...Moja podusia ładniejsza...-Ja chce moja podusię...Ale udawałam, że prezent bardzo mi sie podoba. Ogólnie wieczór minął bardzo miło. Żałowałam, że tak czas szybko leci. 
Kiedy wróciłam do domku musiałam sie pakować. Patrzyłam na misia i czułam takie ciepło w serduszku. Tak, jak Michał na początku znajomości, tak miś podobał mnie się coraz bardziej; w obu przypadkach było to coś, czego wyjaśnić nie umiałam. Stwierdziłam, że miś jest maskotkowym wydaniem Michałka...Małe oczka, wydarty pyszczek i te ciepło...
Z bólem serca zostawiłam go w domu, bo w torbie się nie mieścił.  Wiedziałam, że jak wrócę za dwa tygodnie, będzie na mnie czekać....c.d. nastąpi 

a oto moj prezencik dla M.; podusia

A oto mój miś...nie wiem, gdzie posiałam zdjęcia, kiedy był jeszcze nowy  ;) teraz jest troszkę zmęczony bo bez niego nie zasnę  ;D

hm...wiecie, co jest najciekawsze? Michałowi podusia sie też nie podobała na pierwsze wrażenie. Moje kochanie pomyślało, że dając mu kłapouszka mam go za osła  :lol: :lol: :lol:. A ja lubie tą, postać jest taka smutna i tak mało mu potrzeba...domku, ogonka i miłości
 :-* :-* :-* 
« Ostatnia zmiana: 9 Października 2008, 13:27 wysłana przez werka23 »

Offline Sylwina

• Chuck Norris
no nie!!!znowu bede czekac!!!!ale piac to Ty kochana umiesz!! :-* :-*sle

Offline Justys851
  • Chuck Norris
Misiu taki słodki  ;)
A podusia tez bardzo fajna  :D

Ja dałam mojemu G taką podusie na szczęście w Mikołaja i na drugi dzień zdzwonili że go przyjmuja do pracy  ;D

Offline Doris85

• Chuck Norris
  • data ślubu: 25.12.2008r :) NA ZAWSZE RAZEM
Jaki słodki mis :D a podus tez jest swietna lubie tą bajke  ;D a co do misia to ja dostałam niedawno kubusia puchatka ;D

Werka powiem ci ze mineły mi takie mysli ale zato jak poznałam mojego S to znowu sie pojawiły  :-[ ale totylko dlatego ze mama ciągle mowiła czy jestem pewna sebastiana ze mnie nie zostawi i nie zdradzi, no i wtedy sie zaczeło takie myslenie i strach :'( ale wiesz co  tym zrobiłam przestałam o tym myslec z czasem a moja mama przestała mizawracac głowe o niewiernosci ale to tylko dla tego ze moj S domyslił sie i porozmawiał z moją mamą  :) no i tak juz sobie jestesmy 8 lat mam synka ,staramy sie o następnego bobaska no i zaraz slub :D

Offline kaska87
  • forumowicz
buziole-myszole :-*

Offline evelaz

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.06.2009
przesyłam wieczorne buziaki  :-*
jaki słodki miś i podusia... :)

Offline akayu
  • maniak
  • data ślubu: 27.06.2009
hehe ja tez tak mialam z misiem z moja owieczka,ktora dostalam od PM,tez mi sie nie podobala na poczatku a potem nie moglam przestac jej przytulac.

mis bardzo fajny jest,wszystkie misie sa slodkie

buziaki :-*

Offline marzenieeee

• Chuck Norris
  • data ślubu: 14.01.2006 cywilny, 20.09.2008 kościelny
jak zwykle pięknie piszesz

moje aniołki 08.09 5tc, 03.10 9tc, 15.05.11 aniołek Lenka 21tc {*}

Offline yo-ana

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 15.11.2008
Witaj Werka23 przyłączam się do Twojego watku - nie za pozno :?:

Ja nie zapomnę swojej miny jak dostałam misia od swojego "misia" na Boże Narodzenie  ??? ??? :shock: :shock: troche jestem za stara na misie i poczułam się jak dziecko, ale na misiu było coś więcej :hopsa: :hopsa: Mój jak zwykle coś wymyślił, nie miał opakowania do łańcuszka wiec owinął go na misiu. Teraz mój mis siedzi ze mną w pracy i jak na niego patrze to jakoś ciepło mi się robi na serduszku :Serduszka: :Serduszka:

Pozdrawiam Jo

Offline kaska87
  • forumowicz
ja na wigilie też dostałą misia-Filipa od mojego Piotrusia :D
buziaki :-*

Offline werka23

• Chuck Norris
witam kochane forumki  :-*
yo-ana   :hello: spokojnie możesz się przyłączyć jeszcze dużo czasu  ;) i witam cie cieplutko  :-*
ale u mnie misiowo sie zrobiło  :Serduszka: :Serduszka: :Serduszka:  ja uwielbiam misie; wszystkie mięciutkie pluszaki.  :D mój pokój to maskotkaria  :P  :P :P . Najlepiej jest w sklepie; od stoiska z misiami trzeba mnie odciągać jak dziecko  :brewki: heh...każdy ma jaka słabość  :D Ja może dlatego, że urodziłam  sie w Światowym Dniu Pluszowego Misia  ;D  niedawno sie o tym dowiedziałam  :o :o :o  Jednak bezcenny jest "ten", pomarańczowy miś, który tak ślicznie patrzy  ;) Biedak czasami przechodzi swoje, bo jak M. mi podpadnie to pokazuje na misiu jak bym mu uszy ukręciła czy w nos dała, Albo mówię, że wole przytulić się do misia;  to misiu oberwie od Miśka :D  fajna czasami dziecinada

kochane lecę sie pakować i szybko na zakupy...niebawem wyjazd do Wrocławia  ;)  oj już zaczynają sie zjazdy i nawet się cieszę. do poniedziałku nie będzie mnie na forum, zatem już teraz życzę wam kochane forumki miłego weekendu  :-* :-* :-*
papapa :id_juz:

Offline evelaz

• Chuck Norris
udanego zjadzu :) Wrocek-bardzo lubie to miasto i jakiś sentyment do niego mam...  :-*

Morgan
  • Gość
udanego zjazdu... wracaj szybko!

Offline Doris85

• Chuck Norris
udanego wyjazdu :id_juz: buziaczki :-* :-*

Offline akayu
  • maniak
wracaj szybko :-* :id_juz: :mrgreen:

Offline Sylwina

• Chuck Norris
wracaj szybko ! Ale z opowiesciami i fotkami oczywiscie! ;)

Offline Doris85

• Chuck Norris
Buziaczki niedzielne :-* :-*

Offline evelaz

• Chuck Norris
przesyłam poniedziałkowe buziaki :)  :-*

Offline Doris85

• Chuck Norris
Buziaczki poniedziałkowe sle :-* :-*

Offline werka23

• Chuck Norris
witam w poniedziałkowy wieczór
dziękuje dziewczyny, zjazd były nawet oki, ale bardzo męczący  :D fajnie było spotkać znajomych i wyskoczyć po zajęciach na zakupy :brewki: :brewki: :brewki: i kupiłam spodnie  :brawo: po długich poszukiwaniach znalazłam  ;D
nie zajrzała wcześniej bo dochodziłam do siebie do 12 a później nauka...bleeee angielski. Rano byłam na badaniach krwi....brr jak ja tego nie znoszę  :'( szkoda, że innej mozlwiści nie ma  ::)
Wrocek-bardzo lubie to miasto i jakiś sentyment do niego mam...
o evelaz ciekawa jestem z jakiego powodu  ;D
dziękuje za buziaczki i  odwiedziny forumkirównież posyłam seryjkę  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
miłego wieczorku  :id_juz:

Offline Doris85

• Chuck Norris
witam spowrotem ;) fajnie ze juz jestes bo sie stęskniłam :D

Offline Justys851
  • Chuck Norris
werka23 dobrze że dotarłas cała i zdrowa  ;) no i z nowymi spodniami  ;D
Może jakas fotka....ale na modelce  :P

Offline Doris85

• Chuck Norris
Aja sie zgadza  z ta foteczką na modelce :brewki:

Offline werka23

• Chuck Norris
oj ja tez się za wami stęskniłam    :uscisk: :uscisk: :uscisk:  przepraszam, ze do was nie wpadam ponieważ mam zadymę i brak czasu  :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka:  :P heh chyba już jestem bardzo zmęczona bo nie czaje bazy z ta modelką   :luzak: tymczasem sle
 :-* :-* :-* na dobranoc i lecę lulać, bo jutro z samego rana pobudka  :-\
« Ostatnia zmiana: 13 Października 2008, 23:45 wysłana przez werka23 »

Morgan
  • Gość
wercia fajnie ze juz wrocilas i gratuluje zakupu :))

Offline chodasia

• bywalec
  • Ten Pan i ta Pani sa na siebie skazani...
  • data ślubu: 25.10.2008:list_milosny:
Buziaki i pozdrowionka przesylam :-* :-* :-*

Offline akayu
  • maniak
werka witam znowu,az sie stesknilam za toba bo cie nie ma i nie ma,buziaki  :-* :-* :-*

Offline werka23

• Chuck Norris
morgan, chodasiu, akayu oj ja tez się cieszę, ciężko jakoś bez was  :uscisk: :uscisk:
oj ja mam dzis wyzwanie....gotowanie obiadku  :twisted: mam nadzieję, że nic nie spłonie  ;D
buziaczki wtorkowe śle  :-* :-* :-*

Offline akayu
  • maniak
powodzenia w gotowaniu obiadku :)