co do prata to faktycznie nie za ciekawei a brat mlodszy i czy zonaty ze tak sie laska rzadzi 
Brat jest mlodszy, ale przez ostatnie pol roku sodoweczka do glowki tak uderzyla, ze nie slucha nikogo, wszystko wie najlepiej i nas, czyli swoja rodzine chyba skreslil. Tak to wyglada z boku. P. probowal z nim gadac, wszyscy jego koledzy najpierw mu odradzali ta &%&^%^&% a pozniej sie od niego odsuneli. Narazie to tylko dziewczyna, ale owinela go sobie wokol malego palca. Rodzice maja jej dosc od samego poczatku bo ani to oglady nie ma, ani wychowane, ani wygledne i z bujna przeszloscia, o ktorej D sam kiedys opowiadal. Bladz najgorszej wody. Nawet do urzyznienia gleby sie nie nadaje

Ale szkoda sobie krew psuc. Mam tylko nadzieje, ze rozum wroci ze spodni na miejsce
Co do garnituru: ja sama sie nie moge doczekac az zawisnie w szafie bo meczy mnie to, ze ja juz mam prawie wszystko do slubu gotowe a P. nie ma jeszcze nic. ALe trzeba poczekac na $ i wtedy ruszymy do boju...dentysta i garnitur i pan mlody gotowy

Foteczki na pewno beda..juz P. uprzedzilam, ze opublikuje jego foteczki w odliczanku
Kllusiu: u nas jest o tyle dobra sytuacja, ze moja suknia jest biala wiec pasowalby prawie kazdy kolor garnituru. Ale P. czuje sie lepiej w ciemnych wiec zmuszac go nie bede. I tak wielkim sukcesem jest, ze zrezygnowal z bordowej kamizelki

Bedzie delikatnie srebrna, perlista lub jak to tam zwa. Najlepiej to oddadza zdjecia jak juz bedzie zakupiona
Wracajac do dentystow: ja kazda wizyte przyplacam nielada stresem. Jak zapowiada sie wieksze borowanko to bez znieczulenia w ogole nie siadam na fotel

jakis rok temu leczylam zeba..miala byc malutka dziurka a okazalo sie, ze chodzilam z lekarstwem w zebie pare miesiecy, pozniej zab sie ulamal przed samymi swietami i ratowal mnie inny dentysta. Dobrze sie wszystko skonczylo, ale balam sie okrutnie, ze bedzie leczenie kanalowe...w zyciu tego nie mialam ale brzmi malo przyjemnie

Wole sie nie przekonac jak to smakuje. Mnie czeka tylko czyszczenie zabkow przed slubem i chyba jeszcze jeden ubytek mam o ile dobrze pamietam