Autor Wątek: 16.06.2007..na zawsze razem..  (Przeczytany 90044 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline sandrunia

• Chuck Norris
  • data ślubu: 18.08.2007
16.06.2007..na zawsze razem..
« Odpowiedź #1380 dnia: 6 Kwietnia 2007, 22:42 »
Świetny kościół robi wrażenie

Offline megan

• Chuck Norris
  • Miłość jak rewolucja - nie udaje się słabym.
  • data ślubu: 4 sierpnia 2007
« Odpowiedź #1381 dnia: 6 Kwietnia 2007, 23:04 »
katedra jest sliczna  :los: dostojna  :los: ech piknie bedzie carluniu  :los: ty, twoj ukochany, cudowne sloneczko, twoja bajkowa suknia  :los:
ha zaloze sie ze zdjecia beda cudowne  :los:
trzymaj sie cieplutko kochana  :los:

Offline carlunia

• maniak
  • data ślubu: 10.02.2007 Cywilny~16.06.2007 Kościelny
« Odpowiedź #1382 dnia: 6 Kwietnia 2007, 23:37 »
Cytat: "megan"
katedra jest sliczna :los: dostojna :los:

Dlatego wybralismy ten kosciol bo moj osiedlowy pozostawia wiele do zyczenia. Jest ponury i smutny. Poza tym nie mam stamtad milych wspomnien ani nie jestem w zaden sposob z nim zwiazana. Ot, wystawili niedaleko i ustalili ze to nasza parafia :drapanie:
Teraz juz znikam do mojego meza bo oczy mnie bola od komputera :mdleje: Zaraz przestane widziec doslownie a jutro rano pobudka. Dobranoc dziewczynki :)

Offline shivaree

• forumowicz
« Odpowiedź #1383 dnia: 7 Kwietnia 2007, 00:14 »
Carla, a Ty robilas relacje z pierwszego śłubu czy nie? bo jakos nie moge do tego dojść....
Super tablice, tez chciałam takie kupić, ale nie chcialo mi się czekać na pesronalizacje naszych imion i daty i w koncu kupilam od reki takie uniwersalne Młoda Para, i juz. No ale u nas nie bylo takiej super organizacji jak u Ciebie. Ślub za dwa tygodnie a moj mąż nie ma butow ani koszuli....
Buziaki.
Gdy słysze słowo:kultura, odbezpieczam rewolwer...

Offline carlunia

• maniak
« Odpowiedź #1384 dnia: 7 Kwietnia 2007, 14:28 »
Cytat: "shivaree"
Carla, a Ty robilas relacje z pierwszego śłubu czy nie?

Witam w odliczanku :) Relacja byla jedynie w odliczanku. Nie mamy zbyt duzo zdjec, oprawa tez nie byla taka jak bedzie na slubie koscielnym. Dlatego bylo skromnie i relacji nie robilam. Podeszlismy do tego na takim luzie, ze do tej pory sie dziwie. Mam nadzieje, ze w czerwcu tez bede umiala tak sie wyluzowac :taktak:

Cytat: "shivaree"
No ale u nas nie bylo takiej super organizacji jak u Ciebie.

Dziekuje ;) Z organizacja okaze sie w dzien slubu. Czy na pewno wszystkiego dopilnowalismy. W naszym przypadku P. tez nie jest gotowy do slubu. Fakt, ze jeszcze mamy czas.
Dzien dzisiejszy mija pracowicie. Wstalismy rano, pojechalismy po warzywka na rynek. Pozniej do kosciola ze swieconka. W domku czekalo pieczenie serniczka, krojenie salatki i jajeczka faszerowane. Juz wszystko zrobione, posprzatane po kucharzeniu. Sernika juz zdarzylismy sprobowac. Nie moge sie oprzec zadnemu serniczkowi :hahahaha: Wcinalalm jeszcze cieply. Dobrze, ze w boczki nie idzie.  :taktak:
Teraz czas na relaks:) Zrobilismy pare zdjec. ALe to pozniej jak podlacze aparacik do kompika :los:

Offline megan

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1385 dnia: 7 Kwietnia 2007, 21:41 »
Cytat: "carlunia"
Dzien dzisiejszy mija pracowicie. Wstalismy rano, pojechalismy po warzywka na rynek. Pozniej do kosciola ze swieconka. W domku czekalo pieczenie serniczka, krojenie salatki i jajeczka faszerowane. Juz wszystko zrobione, posprzatane po kucharzeniu

hehe podziwiam kochana  :los:
ja mam dwie lewe rece i nogi kuchenne - na szczescie Pawel nadrabia i rzadzi w kuchni - ja tylko kroje poslusznie  :los: zreszta czego mozna sie spodziewac po kobiecie, kotrej ojciec w domu gotowal a matka miala zakaz wstepu do kuchni co by nikogo niechcacy swoim kucharzeniem o szpital nie przyprawila  :drapanie:
z rzeczy jadalnych umiem zrobic salatki (wszelaki) i sushi  :los:
reszta mnie prezraza i omijam lukiem dalekim zreszta i po co mam sie angazowac jak mi chlop gotuje pysznosci  :los:
wyrazy szacunku dla wysmienitej kucharki  :brawo_2:  :brawo_2:  :brawo_2:

Zrobilismy pare zdjec. ALe to pozniej jak podlacze aparacik do kompika

czekam carluniu  :tupot:  :tupot:  :tupot:

Offline kuchasia

• Szczęśliwa Pani W.:)
  • Chuck Norris
  • Lenka-Nasz Największy Skarb...
  • data ślubu: 21.04.2007 godz.18.00 Sak
« Odpowiedź #1386 dnia: 7 Kwietnia 2007, 22:01 »
Juz nadrabiam zaleglosci:)Co do tablic to ja bym z przodu zrobila wasze imiona:),swoja droga tablice sliczne:)Co do katedry to napewno bedzie slicznie prezentowac bo bedzie piekna pogoda:) :skacza: Inaczej byc nie moze!!!

Offline carlunia

• maniak
« Odpowiedź #1387 dnia: 8 Kwietnia 2007, 22:16 »
wyrazy szacunku dla wysmienitej kucharki :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2:

U mnie zazwyczaj gotowala mama, ale tata tez z glodu by nie umarl :) Do wysmienitej kucharki brak mi troszke na pewno, ale jakos sobie radze i nikt jeszcze nie ucierpial :hahahaha: Salateczki wszystkim smakowaly na szczescie :) Bylismy dzis u moich rodzicow. Babcie zabralismy ze soba i chyba z nadmiaru wrazen 2 razy zrobilo jej sie slabo. Na szczescie nic powazniejszego sie nie stalo :mdleje:
Narobilam najwiecej zdjec jak zwykle moim kotulkom. Jutro wiecej czasu bede miala to na pewno wrzuce. P. jutro po poludniu wyjezdza wiec do piatku nie bede miala zadnych zaleglosci na forum ;)
Cytat: "kuchasia"
Co do tablic to ja bym z przodu zrobila wasze imiona:),swoja droga tablice sliczne:)

I tak wlasnie zrobimy :) Nasze imiona z przodu beda :taktak:

Offline carlunia

• maniak
« Odpowiedź #1388 dnia: 9 Kwietnia 2007, 15:15 »
Obiecalam zdjecia wiec wklejam. Na poczatek my a pozniej koteczki. Szaruska to Kicia a czarnula to moja Klarunia  :taktak:

Za chwile bedzie reszta bo ImageShack cos mi tu swiruje :nerwus:

Offline carlunia

• maniak
« Odpowiedź #1389 dnia: 9 Kwietnia 2007, 15:23 »
Dobra narazie Image dziala. Klarka schowala sie za telewizorem. Zawsze cudnie pozuje do zdjec :skacza:

A tu portrecik:

Offline Zaneta_81

• Chuck Norris
  • data ślubu: 7.07.2007
« Odpowiedź #1390 dnia: 9 Kwietnia 2007, 15:28 »
fajne fotki :brawo_2: A z Was śliczna para :brawo_2:

Dzieci się nie wychowuje, dzieciom daje się przykład...

Offline Zaneta_81

• Chuck Norris
  • data ślubu: 7.07.2007
« Odpowiedź #1391 dnia: 9 Kwietnia 2007, 15:31 »
Ty blondynka, A Twój mężczyzna ciemny brunet... :brewki:
U nas jest na odwót ja brunetka a mój skarb blondyn...śmieje sie nie raz że z tego wyjdzie mieszanka wedlowska :skacza:

Dzieci się nie wychowuje, dzieciom daje się przykład...

Offline carlunia

• maniak
« Odpowiedź #1392 dnia: 9 Kwietnia 2007, 15:34 »
Cytat: "Zaneta_81"
Ty blondynka, A Twój mężczyzna ciemny brunet... :brewki:
U nas jest na odwót ja brunetka a mój skarb blondyn...śmieje sie nie raz że z tego wyjdzie mieszanka wedlowska :skacza:

My tez sie zastanawiamy co z naszej krzyzowki wyniknie :skacza:
I dziekujemy z amile slowa ;)

Offline megan

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1393 dnia: 9 Kwietnia 2007, 16:45 »
My tez sie zastanawiamy co z naszej krzyzowki wyniknie

no jak to co malutkie sliczniutkie carlunie lub przemusie  :skacza:  :skacza:  :skacza:

kociaki super  :skacza:

az moze sie zmotywuje i jakies swoje zdjecia ostatnie wkleje :drapanie: ale to wieczorem chyba  :drapanie:

Offline carlunia

• maniak
« Odpowiedź #1394 dnia: 9 Kwietnia 2007, 16:50 »
no jak to co malutkie sliczniutkie carlunie lub przemusie

Ja licze na coreczke. Ale z chlopczyka tez bym sie ogromnie cieszyla. Co by nie bylo to i tak dla rodzicow bedzie najpiekniejszym dzieckiem pod sloncem. Ale do tego momentu jeszcze troszke musimy poczekac. ;)
Kicia wlasnie mi kolana wygniata. Chyba czuje znowu ze mam podly nastroj bo Mis musial jechac. Nie chcial, ale musial niestety. Ma wrocic w piatek lub sobote..w zaleznosci od tego jak pojdzie mu zalatwianie spraw i czy bedzie wiozl nasze meble czy nie. Jesli z meblami to w sobote bo woli jechac w dzien. Juz sie nie moge doczekac weekendu :mdleje:

Offline megan

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1395 dnia: 9 Kwietnia 2007, 16:53 »
Kicia wlasnie mi kolana wygniata. Chyba czuje znowu ze mam podly nastroj bo Mis musial jechac. Nie chcial, ale musial niestety. Ma wrocic w piatek lub sobote..w zaleznosci od tego jak pojdzie mu zalatwianie spraw i czy bedzie wiozl nasze meble czy nie. Jesli z meblami to w sobote bo woli jechac w dzien. Juz sie nie moge doczekac weekendu

szybciutko zleci kochana - dzis juz poniedzialek - do piatku/soboty ani sie obejrzysz i kochanie bedzie w domku  :los:
wyglaskaj kicie  :los:

Offline carlunia

• maniak
« Odpowiedź #1396 dnia: 9 Kwietnia 2007, 16:58 »
szybciutko zleci kochana - dzis juz poniedzialek - do piatku/soboty ani sie obejrzysz i kochanie bedzie w domku :los:
wyglaskaj kicie :los:

Taka wlasnie mam nadzieje i ciesze sie, ze jutro juz bedzie normalny dzien. A Kicia sobie smacznie spi. Mi tymczasem tylek dretwieje bo ile czasu mozna siedziec w tej samej pozycji, zeby koteczka nie obudzic :drapanie:  :mdleje:

Offline tylunia
  • You are my person brand of heroine
  • Chuck Norris
  • Ludzie mają pewną wspanialą ceche. Zmieniają się.
« Odpowiedź #1397 dnia: 9 Kwietnia 2007, 18:27 »
Carla nadrobilam :przytul:
sliczna fryzurka... :skacza: ja tez chce scaic wloski ale po slubie :brewki:  :brewki:
katedra dostojna :los:
kicie sliczne ja moja tez uratowalam...a dzisiaj mnie obudzila bo chodzila po szafce na gorze :drapanie: swoja droga jest wielka nie ukrywajmy a tak wysoko skacze i zawsze spada na 4 lapy :skacza:  :skacza:  :skacza:

Offline carlunia

• maniak
« Odpowiedź #1398 dnia: 9 Kwietnia 2007, 22:58 »
Tylunia: wlosy musialam i chcialam sciac. Nie lubie miec za dlugich bo zle sie ukladaja, jak je umyje to przesychaja pare ladnych godzin a na koniec i tak koncze z suszara w reku a latem to w ogole koszmar bo jest mi zwyczajnie goraco. Smieje sie, ze nie musze czapki nosic bo i tak zawsze mi w glowe cieplo. Fryzjerka teraz po obcieciu wlosow wysuszyla mi glowe i sie smiala jak mi sie wlosy pusza. WYcieniowala je troszke i zmniejszyla ich objetosc. Teraz sie ladnie ukladaja no i nie musze spedzac calego wieczoru czekajac az wyschna. Mycie tez mniej czasu zajmuje. Z reszta co tu duzo gadac: jest mi tak wygodniej i sama lepiej sie czuje w dlugosci do ramion. P. troche marudzil bo lubi dlugie wlosy, ale i tak jeszcze ich zostalo do tarmoszenia i juz sie przyzwyczail :taktak:
Moj maz juz dojechal na miejsce. Dzis przed jego wyjazdem sprawdzalismy jego konto i sie okazalo, ze wyplacili jakies wyrownanie od stycznia. I w ten sposob nie musimy sie martwic o kaske na jego zab :skacza: Fajny prezent zajaczek w tym roku przyniosl :brewki:  :skacza: Moje kochanie bedzie mialo piekny usmiech na zdjeciach slubnych.  :taktak:

Offline carlunia

• maniak
« Odpowiedź #1399 dnia: 9 Kwietnia 2007, 23:03 »
Jeszcze jedno zdjecie..juz tak sie stesknilam za moim mezem i jak zwykle nie moge do lozka dotrzec jak go nie ma :nie:

Offline Kllusia

• entuzjasta
  • data ślubu: 1.09.2007
« Odpowiedź #1400 dnia: 9 Kwietnia 2007, 23:09 »
:przytul: Carluniu, para z Was jak z żurnala  :brawo_2: Ślicznie Ci w podciętych włoskach   :brawo_2: Ja mam to samo, jak Darka w domu nie ma to nie umiem sie poruszać, choć minęło tyle lat  :mdleje:
NIe moge patrzeć na Klarkę - płakać mi sie chce z tęskonty za Kacperkiem, on tez miała "cztery włosy na krzyż" białego na piersiach - Klarka jest identyczna  :przytul:

Offline carlunia

• maniak
« Odpowiedź #1401 dnia: 9 Kwietnia 2007, 23:19 »
Cytat: "Kllusia"
NIe moge patrzeć na Klarkę - płakać mi sie chce z tęskonty za Kacperkiem, on tez miała "cztery włosy na krzyż" białego na piersiach - Klarka jest identyczna :przytul:

Mnie tak sciska jak patrze na owczarki niemieckie bo od razu widze mojego Iwa :uscisk: A swoja droga czarne koty maja dla mnie jakas magie..
Carluniu, para z Was jak z żurnala :brawo_2:

Dziekujemy :przytul:
Ja mam to samo, jak Darka w domu nie ma to nie umiem sie poruszać, choć minęło tyle lat :mdleje:

Ja juz watpie, ze kiedys sie przyzwyczaje do tego, ze czasami go nie ma.  :mdleje: Chyba sie zatrudnie w policji to bedziemy non stop razem :hahahaha:

Offline _kasiek_
  • uzależniony
  • data ślubu: 4sierpień2007
« Odpowiedź #1402 dnia: 9 Kwietnia 2007, 23:34 »
witam....kurcze ile tutaj masz stron :( nie wiem czy jestem w stanie je wszystkie przeczytac, ale napewno poszukam czegos o twojej sukni, zaproszeniach itp.....

Pozdr.

Offline carlunia

• maniak
« Odpowiedź #1403 dnia: 9 Kwietnia 2007, 23:45 »
Kasiek: witam serdecznie ;) Troszke stronek przybylo odkad zalozylam odliczanko. Suknia jest na 2 stronie. Ja w tej sukni gdzies dalej :drapanie:

Offline _kasiek_
  • uzależniony
  • data ślubu: 4sierpień2007
« Odpowiedź #1404 dnia: 10 Kwietnia 2007, 09:26 »
dzieki - piekna jest ta suknia  :brawo_2: i  sympatyczna z was parka ;)
ja jeszcze nie dostalam pozwolenia na wklejanie naszych zdjec :( w moim wateczku

PS. a ciebie w sukni moze kiedys odnajde.....

Offline tete

• "Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań."
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2.06.2007
« Odpowiedź #1405 dnia: 10 Kwietnia 2007, 10:30 »
Carla!!!!ja Cię rozumiem jak niema G to do tyłu chodze :mdleje:  :mdleje:  :mdleje:
ślicznie wyglądacie razem.ciesze się z przypływu gotówy :skacza:
Moje kochanie bedzie mialo piekny usmiech na zdjeciach slubnych.  
się wie :skacza:
Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań.

Offline rajdowka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1406 dnia: 10 Kwietnia 2007, 10:58 »
Karolinko śliczne fotki!  :skacza:

Witam sie po Swietach  :przytul:

Offline met

• Młoda Żonka
  • Chuck Norris
  • Amor Vincit Omnia
  • data ślubu: [size=
« Odpowiedź #1407 dnia: 10 Kwietnia 2007, 11:39 »
Karolinko, w nowej fryzurce bomba!
Piękna z Ciebie dziewczyna a i małżonek hoho :-))

A kicie jak pięknie do fotek pozowały! Mrrr!

Offline carlunia

• maniak
« Odpowiedź #1408 dnia: 10 Kwietnia 2007, 17:29 »
Alez tu sie milo zrobilo :skacza:
Nawet nie wiecie jak sie ciesze, ze swieta juz minely :los: P. zalatwia sprawy w pracy, latania mnostwo. Ale za pare dni juz bedziemy razem wiec humoru mi to rozstanie juz tak nie psuje :) Dzis w miare szybko wrocilam do domku i rzucilam sie w wir domowych obowiazkow. Troszke posprzatalam, ugotowalam na jutro obiadek i teraz pora na relaks.  :brewki:
Cytat: "_kasiek_"
PS. a ciebie w sukni moze kiedys odnajde.....

Znalazlam siebie w sukni chyba na 10tej stronie..cos kolo tego :drapanie:
Cytat: "tete"
ślicznie wyglądacie razem.ciesze się z przypływu gotówy :skacza:

Dzis byl kolejny przyplyw. Starczy na oba zabki :skacza:  :skacza:  :skacza:
Cytat: "met"
A kicie jak pięknie do fotek pozowały! Mrrr!

Moje kicie maja zadatki na modelki doslownie. Klarka chwilami przechodzi sama siebie jak jej zdjecia pstrykam :los:

Offline carlunia

• maniak
« Odpowiedź #1409 dnia: 10 Kwietnia 2007, 17:40 »
A tak przy okazji: dzis mijaja 2 miesiace od naszego slubu. I kolejna miesiecznica mija nam osobno. Ale do 3 razy sztuka. 10 maja P. ma urodziny :skacza: I juz go tego dnia na pewno nigdzie nie puszcze :hahahaha: Takze 3 miesiecznice musimy spedzic razem :brewki: