Carlunia moje gratulacje...jeszcze pare dni i bedziesz mezatka:)Powiedz jakie to uczucie?
Nie moge sie doczekac tego dnia szczerze mowiac. I jeszcze nastpnego dnia jak sie obudze obok mojego meza i tak juz bedzie zawsze
Przechodzisz na nazwisko Przemka?
Będzie Wam ktoś robił zdjątka 
Nazwisko bede miala dwuczlonowe. Tak zdecydowalam i P. nawet nie probowal mnie przekonywac. Od 10 lutego bede sie nazywac Karolina Ropelewska-Perek

Oba nazwiska razem brzmia dla mnie lepiej

Foteczki jakies na pewno beda. Bierzemy swoj aparat i moi rodzice sie nim troszke pobawia
Gratuluję Carluniu...najlepszy prezent walentynkowy....
Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło...dwie noce poślubne 
Z tych dwoch nocy poslubnych najbardziej sie ciesze

Najgorsze jest to, ze nie mam zadnej bielizny na noc poslubna. Nie spodziewalam sie, ze tak szybko bedzie mi potrzebna

Ale na pewno cos wymysle

Za tydzien o tej porze bede juz z moim Misiem

Wlasnie w piatek ma przyjechac. Dzis bylam zmniejszyc moja obraczke. Zmniejszylam narazie tylko jeden rozmiar i mam teraz 13tke. Ta liczba cale moje zycie za mna chodzi, ale zawsze byla dla mnie szczesliwa

Jeszcze zostal do zmniejszenia pierscionek zareczynowy.
Dzis popoludnie mialam wolne i rozkoszowalam sie byciem sama ze soba. Taka cisza i tylko ja

No i moj kot gdzies tam przemykajacy.
USG narazie sie nie martwie. Znowu bede szla z mama bo ona chce sobie zrobic mammografie. No i pewnie P. mnie samej nie pusci. Rozczulil mnie ze tak sie woczraj o mnie martwil. Siedzialam w poczekalni i dostawalam jeden sms za drugim. Najbardziej sie ucieszyl, ze nawet teraz mozemy sie starac o dziecko.

Strasznie sie ciesze, ze jestescie tu ze mna