Autor Wątek: 16.06.2007..na zawsze razem..  (Przeczytany 90216 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline megan

• Chuck Norris
  • Miłość jak rewolucja - nie udaje się słabym.
  • data ślubu: 4 sierpnia 2007
16.06.2007..na zawsze razem..
« Odpowiedź #1410 dnia: 10 Kwietnia 2007, 17:47 »
Cytat: "carlunia"
A tak przy okazji: dzis mijaja 2 miesiace od naszego slubu. I kolejna miesiecznica mija nam osobno. Ale do 3 razy sztuka. 10 maja P. ma urodziny  I juz go tego dnia na pewno nigdzie nie puszcze  Takze 3 miesiecznice musimy spedzic razem

Carluniu gratuluje  :przytul:  :przytul:

no nastepna na mur beton bedziecie razem celerowac  :skacza:

Offline katarzyna_84

• Chuck Norris
  • Razem od 2-8-2000
  • data ślubu: 2.8.2008
« Odpowiedź #1411 dnia: 10 Kwietnia 2007, 19:43 »
Karolinko mój Tomek ma dokładnie w ten sam dzień urodzinki co Twój mężuś  :skacza:
jak zwykle największy problem jest z prezentem, masz może jakiś pomysł :?: bo to już za miesiąc.

Offline carlunia

• maniak
  • data ślubu: 10.02.2007 Cywilny~16.06.2007 Kościelny
« Odpowiedź #1412 dnia: 10 Kwietnia 2007, 23:03 »
Cytat: "megan"
Carluniu gratuluje :przytul: :przytul:

Dziekuje Megus :uscisk:
Cytat: "katarzyna_84"
Karolinko mój Tomek ma dokładnie w ten sam dzień urodzinki co Twój mężuś :skacza:

Dobre chlopaki z byczkow nie?  :brewki: A co do prezentu to pojecia nie mam. Pewnie sie razem na zakupy wybierzemy i P. sobie sam cos wybierze :drapanie: Z tym zawsze najwiekszy problem :mdleje:

Offline _kasiek_
  • uzależniony
  • data ślubu: 4sierpień2007
« Odpowiedź #1413 dnia: 10 Kwietnia 2007, 23:30 »
znalazłam twoje zdjęcie w sukni :!: PIęKNIE :!: (str. 10 i 11)

szukam dalej - moze jeszcze znajde cos fajnego :D:D:D

PS. fajna z was parka...i jakie masz ladne, geste włoski. Przyznam, ze jak myslalam o tej fryzurce (miałas ja gdzies tam wrzucona), ale nie wiem czy na moich kilku włosach  :popija: da sie to  zrobic  :dno:

Offline _kasiek_
  • uzależniony
« Odpowiedź #1414 dnia: 11 Kwietnia 2007, 00:10 »
doszłam dzis do 55 strony....tylko sobie nie myslcie ze wszystko czytałam.... :D CUDNA KOTECZKA :!:

Piekna suknia i fryzurka - powiedz - ten diademik zamawiałas na allegro :?: bo ja chyba tez czegos takiego szukam (choc jeszcze nie wiem :()

Pozdr. - spadam do spanka - papa

Offline carlunia

• maniak
« Odpowiedź #1415 dnia: 11 Kwietnia 2007, 17:04 »
Kasiek: jestem pelna podziwu, ze przebrnelas przez tyle stron :mdleje:
Co do fryzury: dobry fryzjer wszystko Ci na glowie wyczaruje. Z moimi wlosami tylko sie wydaje, ze mozna zrobic wszystko. Nie odwaze sie na loki na swoje wesele bo wiem ze po jakis 2 godzinach tancow bede miala proste straki na glowie. Fryzjerka robiac tego koka z moich wlosow miala chwilami mine, jakby nie wiedziala co dalej z nimi zrobic :hahahaha:
Teraz sa wycieniowane i troszke ich dzieki temu ubylo. I tyle szczescia bo koncepcja fryzury ulegla zmianie dzieki namowom mojej szwagierki, ktora tez jest fryzjerka przy okazji. Przy mojej wielkiej sukni wielki kok bylby przesada. A nie ma nic gorszego niz przesada w ubiorze. W dniu dzisiejszym zaczelam sie nawet zastanawiac czy welon to nie bedzie za duzo. Mam diadem, bedzie maly kok i suknia. Nad welonem mocno sie zastanawiam bo w sumie zakryje mi cala fryzure.
Ogladalam ostatnio na TVN Style program z Kwasniewska o slubach. Odradzano przesadna bizuterie, dlugasne kolczyki. Im mniej tym lepiej a wszystko po to, zeby swojej wlasnej urody nie przycmic ozdobnikami. Dalo mi to do myslenia. Stad ten pomysl  z welonem :drapanie: Z rekawiczek juz dawno zrezygnowalam..ALe jak nie bedzie welonu to czym na oczepinach rzucac?? :drapanie: Przeciez nie butem :hahahaha:
A co do diademu: kupiony na Allegro. DUzy wybor mial ten sprzedawca i ceny nie sa wygorowane ;)

Offline rajdowka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1416 dnia: 11 Kwietnia 2007, 19:44 »
Karolinko tez ogladalam ten program chociaz troche wg mnie przesadzili zapraszajac 2 facetow a zadnej kobiety.. poza tym co ten caly adwokat wygadywal..

szczerze powiem ze nad bizuteria nawet sie jeszcze nie zastanawialam.. najpierw trza wybrac fryzurke pozniej bede sie martwic :D  :los:

Offline Olaa
  • Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1417 dnia: 11 Kwietnia 2007, 19:47 »
Przepraszam, że tak rzadko zaglądam, ale ostatnio miałam niezłe przeboje... Podczytuję i jestem...

Co do fryzjera, ja ostatnio dałam namiar mojej koleżance do mojej fryzjerki...Nie mogła iść do swojej (która ją czesze od dziecka), bo cośtam...Wyszła z salonu tak zadowolona (finansowo również), że postanowiła zmienić fyzjerkę na moję :brewki:
Nieźle co...ale oftopic taki lekko....
Buziaki Karolinko
There is no such thing as an ending. Just a new beginning...

Offline carlunia

• maniak
« Odpowiedź #1418 dnia: 11 Kwietnia 2007, 20:33 »
Cytat: "rajdowka"
Karolinko tez ogladalam ten program chociaz troche wg mnie przesadzili zapraszajac 2 facetow a zadnej kobiety.. poza tym co ten caly adwokat wygadywal..

Az tak dokladnie nie sluchalam ale utkwilo mi w pamieci to co pisalam wyzej :drapanie: Bizuterie mam rozsadnych rozmiarow, prezent na urodziny od P. Bransoletke-prezent od rodzicow. Gdzies tu w watku byly zdjecia, ale gdzie to sama nie wiem :mdleje:
Ale nadal nie wiem co z tym welonem robic?? I jak nie bedzie welonu to co z oczepinami?? :drapanie: Help :pogrzeb:
Cytat: "lady_yes"
Przepraszam, że tak rzadko zaglądam, ale ostatnio miałam niezłe przeboje... Podczytuję i jestem...

Lady: wiem, ze byly chmury na horyzoncie. Ja tez nie zawsze mam czas do wszystkich zagladac regularnie, ale sie staram ;) Ciesze sie, ze wszystko u Ciebie ok :brewki:

Offline rajdowka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1419 dnia: 11 Kwietnia 2007, 20:38 »
carlunia, hm.. ja w ogole nie bede miala oczepin a bede miala chyba welon... wiec tez  :drapanie:

Offline carlunia

• maniak
« Odpowiedź #1420 dnia: 11 Kwietnia 2007, 20:42 »
Rajdowka: widze ze nie tylko Ty dumasz nad welonem i sprawami z nim zwiazanymi :skacza:

Offline Kllusia

• entuzjasta
  • data ślubu: 1.09.2007
« Odpowiedź #1421 dnia: 11 Kwietnia 2007, 20:51 »
Jak nie będziecie miały dziewczyny welonów, to możecie rzucac podwiązką  :skacza:
Mnie się jednak welony podobaja i to strasznie długaśne  :brewki:

Offline rajdowka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1422 dnia: 11 Kwietnia 2007, 21:05 »
no ja welon planuje ale nie mysle o oczepinach.. jakos tak wiekszosc bedzie swiezych malzonkow.. wiec nie bedzie mial kto lapac :(

Offline carlunia

• maniak
« Odpowiedź #1423 dnia: 11 Kwietnia 2007, 21:09 »
Cytat: "Kllusia"
Mnie się jednak welony podobaja i to strasznie długaśne :brewki:

Mi tez sie takie podobaja tylko taki to juz w ogole nie pasuje do mojej sukni. Pomysl z podwiazka genialny :skacza:

Offline katarzyna_84

• Chuck Norris
  • Razem od 2-8-2000
« Odpowiedź #1424 dnia: 11 Kwietnia 2007, 21:16 »
katarzyna_84 napisał/a:
Karolinko mój Tomek ma dokładnie w ten sam dzień urodzinki co Twój mężuś  

Dobre chlopaki z byczkow nie?

Ba, nawet bardzo dobre  :skacza: Nawet czasem mojemu mówię: 'mój Ty byku'  :brewki:

A co do prezentu to pojecia nie mam. Pewnie sie razem na zakupy wybierzemy i P. sobie sam cos wybierze  Z tym zawsze najwiekszy problem

Kurcze, a my zawsze prezenty - niespodzianki i już chyba wszystko dostał, teraz zacznę chyba wiertarki kupować i śrubokręty  :popija:

Offline carlunia

• maniak
« Odpowiedź #1425 dnia: 11 Kwietnia 2007, 21:20 »
Cytat: "katarzyna_84"
Kurcze, a my zawsze prezenty - niespodzianki i już chyba wszystko dostał, teraz zacznę chyba wiertarki kupować i śrubokręty :popija:

Problem z tym ze juz sobie sam zdarzyl pokupowac narzedzia. Poza tym zielona w te klocki jestem to ciezko by bylo cos pozytecznego wybrac :drapanie:  :hahahaha:

Offline katarzyna_84

• Chuck Norris
  • Razem od 2-8-2000
« Odpowiedź #1426 dnia: 11 Kwietnia 2007, 21:26 »
Problem z tym ze juz sobie sam zdarzyl pokupowac narzedzia. Poza tym zielona w te klocki jestem to ciezko by bylo cos pozytecznego wybrac

No właśnie, prezent ma być pożyteczny po części.. a ja chyba zaczną się powtarzać z prezentami, choć moje Kochanie przez te parę lat już kilka zegarków dostało ode mnie, ale z tego to się akurat śmieję, że mam przynajmniej co jakiś czas co mu kupić na prezent. Ostatnio nawet był zegarek. A teraz :?: Mam jeden pomysł, ale chyba nie wypali.  :popija: A on znowu mówi, że nic nie potrzebuje i bądź tu kobietko mądra. :drapanie:

Offline carlunia

• maniak
« Odpowiedź #1427 dnia: 11 Kwietnia 2007, 21:42 »
U nas moze stanie w koncu na jakims ciuszku. Tego nigdy za wiele a P lubi sie stroic dla swojej zonki :taktak:

Offline katarzyna_84

• Chuck Norris
  • Razem od 2-8-2000
« Odpowiedź #1428 dnia: 11 Kwietnia 2007, 21:48 »
W ciuchy właśnie moje Kochanie się niedawno obkupiło  :mdleje: chyba stanie ma płytce jakiejś nowej i globusiku z kryształu i karteczce z napisem: 'chciałabym Ci dać cały świat..' Sama teraz siebie muszę przekonać, że to dobry pomysł  :drapanie:

Offline carlunia

• maniak
« Odpowiedź #1429 dnia: 11 Kwietnia 2007, 21:55 »
No to masz ciezki orzech do zgryzienia :drapanie: Jak P mi powie ze nie chce nic do ubrania to musi jakis gotowy pomysl wysunac bo ja kompletnie nie wiem.  :mdleje:

Offline _kasiek_
  • uzależniony
« Odpowiedź #1430 dnia: 11 Kwietnia 2007, 22:03 »
a masz może jeszcze gdzies tego sprzedawce...bo patrzyłam na allegro i wybór był mizerny (chyba, ze zle szukałam)

Offline megan

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1431 dnia: 11 Kwietnia 2007, 22:17 »
hmmm w kwestii welonu - nie bedzie - welonom mowie NIE
w kwestii rzucania i oczepin - a owszem - bukietem  :los:
w kwestii prezentow - hmmm - tu mamy pare pomyslow - od wakacji w ameryce poludniowej  :los: do pierdol co sie nam marza - Pawelek by chcial nawigacje do autka a ja no coz  :los: buciki od Jimmy Choo bo przesadna nie jestem - ale znajac zycie - i wszystkie okolicznosciowe rzeczy czytaj wydatki  :mdleje:  :mdleje: skonczy sie na perfumach dla mnie i kolejnej wyrzynarce do kolekcji dla Pawla albo innej wkretarce

Offline carlunia

• maniak
« Odpowiedź #1432 dnia: 11 Kwietnia 2007, 22:47 »
innej wkretarce

Wlasnie taki prezent sprawil sobie na zajaczka moj mezus wiec odpada. Moze kupie mu spinki do mankietow do slubnej koszuli. Przyjemne z pozytecznym>>>> :drapanie:
hmmm w kwestii welonu - nie bedzie - welonom mowie NIE

Ja tak zaczelam myslec o tej czesci garderoby i doszlam do wniosku, ze jakos sie w welonie nie widze. Wystarczy popatrzec na zdjecie mojej sukni na modelce. Skromne upiecie wlosow>>to mi radzila moja szwagierka i posluchalam rady, bez welonu a i tak widac, ze to panna mloda. I samo nasuwa sie pytania czy warto zawracac sobie glowe welonem??I gdzie go upiac do tej fryzurki ktora mam zamiar miec??Zaraz ja dla przypomnienia wkleje :los:

Offline carlunia

• maniak
« Odpowiedź #1433 dnia: 11 Kwietnia 2007, 22:51 »
Za bardzo nie ma gdzie przypiac welonu. Chcialam pod kokiem, zeby bylo widac fryzure :drapanie:

Z diademikiem prezentuje sie super przeciez.
I jeszcze raz zdjecie sukni:

Offline megan

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1434 dnia: 11 Kwietnia 2007, 22:54 »
no wlasnie - jakos moze zepsuc caloksztalt suknia jest bajkowa i szkoda ja czymkolwiek przykrywac  :brewki: no i twoje sliczne wlosy upiete w jakas zgrabna fryzurke ala Audrey Hepburn ze sniadania u Tiffany'ego lub taka jak na modelce - bomba - piekno samo w sobie i bez przesady  ... ale z drugiej strony jesli lubisz moze krotki?? :drapanie:
ech ja sie nie powinnam wypowiadac - ja nie lubie welonow mi sie z firanka kojarza - tez nie lubie i tyle  :mdleje:  :mdleje:

Offline carlunia

• maniak
« Odpowiedź #1435 dnia: 11 Kwietnia 2007, 23:54 »
Megus: no wlasnie mi sie zawsze welony podobaly..ale na kims :mdleje: Jak sie zaczelam zastanawiac to prawdopodobnie trafi mnie szlag jak bedzie mi welon psul fryzure, bedzie wypadal albo inne tego typu przypadki beda mialy miejsce. Nie zdziwie sie jak w dniu przymiarki sukni dopiero podejme decyzje bo najlepiej pomierzyc welony jak bede ja miala na sobie. Wtedy zobaczymy. No chyba ze wczesniej sie zdecyduje :drapanie:
Eh..im blizej tym wiecej mysli w glowce. Wczoraj dumalam nad bolerkiem, dzis juz nad welonem. Az sie boje jutro oczy otworzyc :mdleje:  :mdleje:  :mdleje:

Offline carlunia

• maniak
« Odpowiedź #1436 dnia: 12 Kwietnia 2007, 19:34 »
Az sie boje jutro oczy otworzyc :mdleje: :mdleje: :mdleje:

Oczy otworzylam i na bombe dlugo czekac nie musialam. Zadzwonila moja babcia, mama mojej mamy z wielkimi pretensjami, dlaczego moja mama nie zaprasza jej rodziny (ma lacznie 4 siostry z czego ja znam jedna, ktora zaprosilam ale nie moze przyjechac). Mama na poczatku tlumaczyla, ze to nasza sprawa, ze ja ich nie znam i na oczy nie widzialam 28 dlugich lat mojego zycia i nie chce takich gosci. Poza tym tam sie juz wszyscy pozenili i nikt nas nie zapraszal wiec sie nie czujemy zobowiazani. Ale draka gotowa, dzien popsuty, mama chodzila i chlipala a ja mam ochote zadzwonic i urzadzic awanture jakiej swiat nie widzial.
Przykro jest i mi i mamie. To moi rodzice placa za naszych gosci i jakim prawem ktos mowi kogo mamy zapraszac?? Tym bardziej, ze moja babcia sama nigdy swoich siostr nie zapraszala i do goscinnej osoby jej daleko??Na koniec jeszcze rzucila, ze jej tez trzeba bylo nie zapraszac. Moja mama odpowiedziala, ze jak nie chce to moze nie przychodzic i odlozyla sluchawke.
Przykro mi, ze nawet najblizsza rodzina nie umie sie cieszyc moim szczesciem tylko knuje za plecami. Zamiast wesprzec jakos moja mame, chociaz dobrym slowem to jeszcze robia jakies wyrzuty. I jak tu miec ochote na to wesele?? Dzis mam mega dola :popija:

Offline ajako
  • forumowicz
« Odpowiedź #1437 dnia: 12 Kwietnia 2007, 20:25 »
Przykro mi, ze nawet najblizsza rodzina nie umie sie cieszyc moim szczesciem tylko knuje za plecami. Zamiast wesprzec jakos moja mame, chociaz dobrym slowem to jeszcze robia jakies wyrzuty. I jak tu miec ochote na to wesele?? Dzis mam mega dola :popija:

O jacie bidulinko............ :przytul:  :przytul:  :przytul:
To zupełnie tak jak ja= od kilku dni............
Kurcze, ale to jest wkurzajace, co???
Ale wiesz szczerze mowiac, to od babć i innych dziadków nie powinnysmy dostawac takich kopniaków............ :dno:  :dno:  :dno:
A tymaczasem u mnie podobnie........... :dno:  :dno: dziadek tak ciagle miesza.......
boziu jaka trzeba miec siłe i świeta cierpliwość, żeby przejść przez te przygotowania????

AAAAAA no mozna miec tez pocieszycielki kochane na forum  :brawo_2:  :brawo_2:  :brawo_2:  :brawo_2: przynajmniej, albo AŻ TYLE!!!
Tak wiec głowa do góry, jutro bedzie lepszy dzien Karolciu!!!! :przytul:  :przytul:

Offline carlunia

• maniak
« Odpowiedź #1438 dnia: 12 Kwietnia 2007, 20:55 »
AAAAAA no mozna miec tez pocieszycielki kochane na forum :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2: przynajmniej, albo AŻ TYLE!!!
Tak wiec głowa do góry, jutro bedzie lepszy dzien Karolciu!!!! :przytul: :przytul:

Dziekuje Ajako :uscisk: Mnie to dzis tak zdolowalo. Nikt sie ze strony tej babci nie spodziewal czegos takiego. Dla mnie to nie do pomyslenia wtracac sie i komus rozkazywac kogo ma na wesele zaprosic a samemu byc hipokryta i siostry przez tyle lat do siebie nie zaprosic :mdleje: Ale tak to jest z moja babcia. Jest na dodatek zazdrosna o to, ze mieszkam i opiekuje sie druga babcia. Chore jakies?? :drapanie:
Najbardziej sie martwie o moja mame. Nie dosc ze przezywa nasze przygotowania do slubu to jeszcze kochana mamusia jej dowala.  :pogrzeb:

Offline _kasiek_
  • uzależniony
« Odpowiedź #1439 dnia: 12 Kwietnia 2007, 22:24 »
nie martw sie :)