0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
A tak przy okazji: dzis mijaja 2 miesiace od naszego slubu. I kolejna miesiecznica mija nam osobno. Ale do 3 razy sztuka. 10 maja P. ma urodziny I juz go tego dnia na pewno nigdzie nie puszcze Takze 3 miesiecznice musimy spedzic razem
Carluniu gratuluje
Karolinko mój Tomek ma dokładnie w ten sam dzień urodzinki co Twój mężuś
Karolinko tez ogladalam ten program chociaz troche wg mnie przesadzili zapraszajac 2 facetow a zadnej kobiety.. poza tym co ten caly adwokat wygadywal..
Przepraszam, że tak rzadko zaglądam, ale ostatnio miałam niezłe przeboje... Podczytuję i jestem...
Mnie się jednak welony podobaja i to strasznie długaśne
katarzyna_84 napisał/a:Karolinko mój Tomek ma dokładnie w ten sam dzień urodzinki co Twój mężuś Dobre chlopaki z byczkow nie?
A co do prezentu to pojecia nie mam. Pewnie sie razem na zakupy wybierzemy i P. sobie sam cos wybierze Z tym zawsze najwiekszy problem
Kurcze, a my zawsze prezenty - niespodzianki i już chyba wszystko dostał, teraz zacznę chyba wiertarki kupować i śrubokręty
Problem z tym ze juz sobie sam zdarzyl pokupowac narzedzia. Poza tym zielona w te klocki jestem to ciezko by bylo cos pozytecznego wybrac
innej wkretarce
hmmm w kwestii welonu - nie bedzie - welonom mowie NIE
Az sie boje jutro oczy otworzyc
Przykro mi, ze nawet najblizsza rodzina nie umie sie cieszyc moim szczesciem tylko knuje za plecami. Zamiast wesprzec jakos moja mame, chociaz dobrym slowem to jeszcze robia jakies wyrzuty. I jak tu miec ochote na to wesele?? Dzis mam mega dola _________________
AAAAAA no mozna miec tez pocieszycielki kochane na forum przynajmniej, albo AŻ TYLE!!!Tak wiec głowa do góry, jutro bedzie lepszy dzien Karolciu!!!! _________________