Autor Wątek: 16.06.2007..na zawsze razem..  (Przeczytany 90727 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline kuchasia

• Szczęśliwa Pani W.:)
  • Chuck Norris
  • Lenka-Nasz Największy Skarb...
  • data ślubu: 21.04.2007 godz.18.00 Sak
16.06.2007..na zawsze razem..
« Odpowiedź #840 dnia: 21 Stycznia 2007, 12:44 »
Cytat: "met"
Ja po prostu postawię na wygodę.
ładne, ale wygodne
niskie, zebym mogła kroki stawiać.

To tak jak ja..bede miala niski obcas i napewno beda wygodne...bo w wysokich ja tez bym wytrzymala ale problem by byl na poprawinach...a na poprawinach tez planuje szalec:)

Offline met

• Młoda Żonka
  • Chuck Norris
  • Amor Vincit Omnia
  • data ślubu: [size=
« Odpowiedź #841 dnia: 21 Stycznia 2007, 17:13 »
O poprawinach to ja nawet jeszcze nie myslę :D

Nie wiem czmeu. Ważna kwestia, a u mnie lezy i kwiczy :>

Offline tete

• "Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań."
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2.06.2007
« Odpowiedź #842 dnia: 21 Stycznia 2007, 21:20 »
CARLA wer aju???????????????
z butkami to niewiem..ja przy moim karzełkowatym wzroscie g**** moge..chciałabym sobie dodać pare cm..ale nie chce aby o 22 spuchły mi nogi i d*** z zarzucania biodrem na parkiecie :skacza:
Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań.

Offline tylunia
  • You are my person brand of heroine
  • Chuck Norris
  • Ludzie mają pewną wspanialą ceche. Zmieniają się.
« Odpowiedź #843 dnia: 21 Stycznia 2007, 23:49 »
no ja tez nie biore dodatkowych butow a na poprawimy mam na wyzszym obcasie :skacza:  wiec slubne mam nadzieje rozchodze i nie bedzie problemu :los:
a Carla pewnie w objeciach tonie teraz  :brawo_2:

buziaki :brewki:

Offline olkahof

• Chuck Norris
  • data ślubu: 08.04.2007
« Odpowiedź #844 dnia: 22 Stycznia 2007, 13:30 »
W kwestii butow to powiem tak:

moje moga miec nawet 10-cio centymetrowy obcas, ja biegam w szpilkach non stop, konkretnie mysle o jakichs 7-mio centymetrowych.

A na taneczne szalenstwa bede miala...gole stopy jakby co :D

Offline Vall

• Chuck Norris
  • Żyć - oznacza wciąż wyrywać się do przodu!
  • data ślubu: 07.07.2007 :smile:
« Odpowiedź #845 dnia: 22 Stycznia 2007, 14:00 »
Cytat: "tete"
ja przy moim karzełkowatym wzroscie g**** moge..

no ja podbnie, ale zdecydował sie jednka na raczje niski obcas, zeby nei wygladac jak łamaga!! :) Nie umie chodzic na obcasach co dopero tańcowac :)

Offline tylunia
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #846 dnia: 22 Stycznia 2007, 17:53 »
Cytat: "Vall"
Nie umie chodzic na obcasach co dopero tańcowac  

ja tez nie umiem wygodna sie zrobilam  :drapanie: a kiedys na wysokich normalnie smigalam  :drapanie:  :drapanie:  :drapanie: starosc nie radosc :brewki:  :brewki:

Offline rajdowka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #847 dnia: 22 Stycznia 2007, 19:01 »
z tymi butami to jest roznie.. ja niby chodze w pracy non stop na wysokich tzn min. 5cm ale mam zawsze obawy przed szalenstwami w nowych butach.. niby moge troche pochodzic w nich w domu ale to nigdy  to samo a nie chce sie przejmowac na wlasnej imprezie ze cos mnie boli, uwiera czy w czyms czuje sie sztywno, na cos musze uwazac.. bede tam rzadzic o! :DDDD hehe  :los:

Offline Di

• Chuck Norris
  • Nat :)
« Odpowiedź #848 dnia: 22 Stycznia 2007, 21:27 »
Ja polecam buty na srednim obcasie - bedzie kompromis miedzy smukla nozka, a wygoda :) Bedziesz sie dobrze, komfortowo czuła, bez obaw ze chodzisz jak połamaniec ;) I wyglądac też bedziesz ładnie :) I pamietaj, ze buty koniecznie musza byc zapinane - zeby Ci nie przyszło do głowy by je zdjąc - poniej juz bys raczej nie zalozyla, na spuchniete stopki...

Offline rajdowka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #849 dnia: 22 Stycznia 2007, 22:54 »
tylko wlasnie zeby chodzilo tylko o obcas.. ale rozne rzeczy uwieraja, obcieraja itp w nowych butach..

Offline Lemmy
  • No one but you, I love like a fool, you're my dream come true!
  • Chuck Norris
  • Karolina i Patysia
  • data ślubu: 30 czerwca 2007
« Odpowiedź #850 dnia: 22 Stycznia 2007, 23:03 »
Ja sobie butki kupilam zupelnie płaskie. Przez kilka lat nie nosiłam niższych obcasów niz 10 cm, 2 lata temu skrecilam noge, za wczesnie ubralam szpilki i dzisiaj mam, cytuje masazyste, kręgoslup 60-latki. Czasem ubieram szpilki, ale juz nie biegam w nich tak sprawnie :(

Nie mam slubnych butkow u siebie w domku, dlatego na razie sie nie pochwale

Offline tylunia
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #851 dnia: 23 Stycznia 2007, 20:17 »
Cytat: "Lemmy"
lata temu skrecilam noge, za wczesnie ubralam szpilki i dzisiaj mam, cytuje masazyste, kręgoslup 60-latki.

uu to nie fajnie ja juz teraz tez wole..plaskie :los:

Offline kuchasia

• Szczęśliwa Pani W.:)
  • Chuck Norris
  • Lenka-Nasz Największy Skarb...
  • data ślubu: 21.04.2007 godz.18.00 Sak
« Odpowiedź #852 dnia: 23 Stycznia 2007, 20:37 »
A gdzie nasza Carlunia sie podziewa bo my tu gadu gadu a glownej zainteresowanej nie ma;)

Offline tylunia
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #853 dnia: 24 Stycznia 2007, 00:07 »
Cytat: "kuchasia"
A gdzie nasza Carlunia sie podziewa bo my tu gadu gadu a glownej zainteresowanej nie ma

dokladnie :drapanie:  :brewki:

Offline Kllusia

• entuzjasta
  • data ślubu: 1.09.2007
« Odpowiedź #854 dnia: 24 Stycznia 2007, 00:36 »
Misia swego tuli, ale na pewno do nas wróci  :przytul:

Offline ela

• Chuck Norris
  • data ślubu: 13.08.2005
« Odpowiedź #855 dnia: 24 Stycznia 2007, 00:54 »
Czekamy w takim razie...
To, że się uśmiecham, śmieje i żartuje jak zawsze nie znaczy, że u mnie jest zajebiście. Ja po prostu nie lubię pokazywać, że jest mi bardzo źle. -

Offline rajdowka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #856 dnia: 24 Stycznia 2007, 12:13 »
wlasnie.. jakos tak pustawo tu bez carluni :)

Offline Di

• Chuck Norris
  • Nat :)
« Odpowiedź #857 dnia: 24 Stycznia 2007, 22:16 »
Carlunia milczy.......A my czekamy na nia.........

Offline carlunia

• maniak
  • data ślubu: 10.02.2007 Cywilny~16.06.2007 Kościelny
« Odpowiedź #858 dnia: 24 Stycznia 2007, 23:07 »
Jestem dziewczynki :taktak: Mis pojechal dzis o 15tej. Dojechal 22.40 taka piekna aura :drapanie: A ja sie martwilam pol dnia. Ale na szczescie dotarl szczesliwie i oboje mamy nadzieje, ze juz po raz ostatni rozstajemy sie na tak dlugo tzn jakies 2 tygodnie ale dla mnie to zawsze cala wiecznosc :Maruda: W kazdym razie w najmniej optymistycznej wersji 12 lutego zaczyna urlop i bedzie tu ze mna.
W sobote obchodzilismy nasza 2 rocznice bo wczesniej nie bylo okazji. Slodkie swietowanie :skacza: Z szampanem.
Z rzeczy slubnych: mam juz skompletowana bielizne :taktak: Poszlismy razem, Mis doradzil i od razu kupiony staniczek :brewki: W restauracji dostalismy nowe menu. Jak dla nas wyglada super. Noclegi dla gosci zarezerwowane. W zasadzie czas dla siebie mielismy dopiero wieczorem a w ciagu dnia bieganie i zalatwianie slubnych spraw, plus opieka nad babcia, plus moja chrzestna w szpitalu.
Najwazniejsza rzecz dla nas obojga: P. ma juz meldunek w Olsztynie. A ja zmienilam miejsce zameldowania na mieszkanie babci. W lutym przeprowadzka i to juz w zasadzie postanowione :taktak:
Bardzo sie ciesze, ze mimo mojej nieobecnosci zagladalyscie do mojego watku :Wzruszony:

Offline carlunia

• maniak
« Odpowiedź #859 dnia: 24 Stycznia 2007, 23:15 »
I jeszcze o jednej rzeczy zapomnialam bo widze, ze rozkrecila sie dyskusja na temat butkow slubnych. Moja wersja jest taka: jedne buty, koniecznie obcas bo bez niego czuje sie zle. Oczywiscie wszystko w granicach rozsadku. Na codzien latam tylko w obcasach, ale 10cm jak dla mnie na calonocna zabawe to za duzo. Obcas 7 cm zniose. Ale zanim sie zdecyduje na jakiekolwiek buty musze je zmierzyc wiec kupno w necie odpada. Widzialam podczas ostatniej wyprawy zakupowej calkiem ladne butki, ale to jeszcze nie to :drapanie:

Offline megan

• Chuck Norris
  • Miłość jak rewolucja - nie udaje się słabym.
  • data ślubu: 4 sierpnia 2007
« Odpowiedź #860 dnia: 25 Stycznia 2007, 00:06 »
hej Carluniu super ze sie wszystko uklada i tyle udalo wam sie zalatwic  :skacza:

Na codzien latam tylko w obcasach, ale 10cm jak dla mnie na calonocna zabawe to za duzo. Obcas 7 cm zniose. Ale zanim sie zdecyduje na jakiekolwiek buty musze je zmierzyc wiec kupno w necie odpada. Widzialam podczas ostatniej wyprawy zakupowej calkiem ladne butki, ale to jeszcze nie to

ja tez zawsze na obcasie i bede miec do szalenst jakies 7 cm na pewno  :brawo_2:
no i butow prze internet na 100% nie kupie - bylaby to totalna porazka  :dno: musze mierzyc co juz pisalam bo nawet rozmiarowka jest rozna

Offline carlunia

• maniak
« Odpowiedź #861 dnia: 25 Stycznia 2007, 00:21 »
Cytat: "megan"
musze mierzyc co juz pisalam bo nawet rozmiarowka jest rozna

Otoz to :skacza:  Mam tak samo. Z reszta nie tylko z butami ;)
Jedyne czego nie udalo nam sie narazie zalatwic i jeszcze jakis czas to potrwa to garnitur dla mojego przyszlego meza. ALe patrzac na wieszaki to ja mu sie nie dziwie, ze nic mu sie nie podoba bo na slub to te garnitury sie kompletnie nie nadawaly :drapanie: Jest jeszcze czas na konkretne typy na szczescie :taktak:

Offline megan

• Chuck Norris
  • Miłość jak rewolucja - nie udaje się słabym.
  • data ślubu: 4 sierpnia 2007
« Odpowiedź #862 dnia: 25 Stycznia 2007, 00:29 »
Cytat: "carlunia"
Jedyne czego nie udalo nam sie narazie zalatwic i jeszcze jakis czas to potrwa to garnitur dla mojego przyszlego meza

a ja wiem ze u mnie bedzie to stres ogromny - Pawelek ma alergie na zakupy - dodatkowo jest bardzo szeroki w barach i plecach a niezbyt wysoki - wiec czeka nas skracanie rekawow na 100%  :dno:

Offline carlunia

• maniak
« Odpowiedź #863 dnia: 25 Stycznia 2007, 00:37 »
Cytat: "megan"
carlunia napisał/a:   
Jedyne czego nie udalo nam sie narazie zalatwic i jeszcze jakis czas to potrwa to garnitur dla mojego przyszlego meza   

a ja wiem ze u mnie bedzie to stres ogromny - Pawelek ma alergie na zakupy - dodatkowo jest bardzo szeroki w barach i plecach a niezbyt wysoki - wiec czeka nas skracanie rekawow na 100% :dno:

Z moim Misiatkiem jest ten sam problem. Raz juz mierzyl garnitury i wiemy jaki fason na jego budowe jest potrzebny. Tez ma szerokie plecy, nie jest wysoki, ale na szczescie w szpilkach jestem nadal nizsza od P. no i ma brzuszek, ktory postaramy sie zmniejszyc do dnia slubu dlatego bedziemy jeszcze czekac z zakupem. Po przeprowadzce P. pojdziemy oboje na silownie. Ja uwielbiam sie zmeczyc fizycznie a codzienne zajecia nie sa w stanie mnie na tyle zmeczyc jak cwiczenia. A P. wezme w obroty bo do kochanego cialka uwielbiam sie przytulac ale pare kilogramow powinien zrzucic i sam o tym wie. Wiec oboje mamy ambitny plan. :taktak:

Offline Vall

• Chuck Norris
  • Żyć - oznacza wciąż wyrywać się do przodu!
  • data ślubu: 07.07.2007 :smile:
« Odpowiedź #864 dnia: 25 Stycznia 2007, 08:19 »
lutym przeprowadzka i to juz w zasadzie postanowione  

:brawo_2:  :brawo_2:  :brawo_2:

Offline carlunia

• maniak
« Odpowiedź #865 dnia: 26 Stycznia 2007, 00:50 »
A dzis znowu jazdaaaa :pogrzeb: Rozmowa z tesciowa na temat menu, ktore P. zabral ze soba. Jak zwykle odmienne wizje i udziwnienia. Jak opowiadam o moich tesciach moim rodzicom to i oni zaczynaja sie bac tego wesela. Wielkie aspiracje i na aspiracjach sie konczy. Chwilami mam tak dosc. Ale niedlugo skonczy sie to. Mis bedzie w koncu ze mna i nie bede musiala sluchac tych rewelacji. Na wiesc o naszym wspolnym meldunku w Olsztynie tesciowa jak zwykle majaca swietne wyczucie rzucila Misiowi teskt "Zebys tu jeszcze sam niedlugo nie wrocil synku". Rece mi odpadly. Juz nawet nie opadly tylko odpadly. Chyba jednak zaczne zbierac kawaly o tesciowych :drapanie:

Offline Kllusia

• entuzjasta
  • data ślubu: 1.09.2007
« Odpowiedź #866 dnia: 26 Stycznia 2007, 00:57 »
Carluniu, Twoja przyszła teściowa i mojej Ani mogłyby sobie podac ręce  :dno:  :dno:  :dno:
Skąd sie biorą takie wredne małpy i jak Ci męzowie z nimi wyrabiaja  :drapanie: Właściwie to nie dziwie sie, że tyle w Polsce pijanych chłopów - jakbym ja miała taką żonę to też bym sie na 100 proc, rozpiła  :Kill:  :klotnia:  :pijaki: albo babe zabiła  :pogrzeb:
Ale juz niedługo, Carluniu  :skacza: Ja wytrzymam, Ty tez wytrzymasz  :przytul:

Offline carlunia

• maniak
« Odpowiedź #867 dnia: 26 Stycznia 2007, 01:13 »
Kllusia: jak czytalam o tesciowej Twojej corus to mialam od razu przed oczami ta moja  :roll: Kwestia wesela to po prostu lezy i kwiczy i ja chyba do ostatniego dnia bede miala watpliwosci czy oni w ogole beda na blogoslawienstwie, czy dojada ta swoja wesola wycieczka bo autokar sobie wymyslili a przed wyjazdem musza sie najesc przeciez :glowa_w_mur: A to jest odleglosc 400km. Musza byc najpozniej na 15 bo o 16tej blogoslawienstwo. Nie pomoga w niczym, doslownie. Ja chwilami wychodze z siebie i staje obok. P. przyjezdza i latamy zalatwiamy w sprawie wesela. Jedyne czym oni sie martwia to czy goscie nie beda glodni(nawiasem biorac nie wiem ile jedzenia musi byc zeby goscie po wycieczce autokarowej od jakiejsc 6 rano do godziny 19 jak podadza obiad na stol sie najedli :drapanie: ). Dlaczego ja nie martwie sie o swoich gosci, wiem ze dojada bez autokaru, ze trafia do hotelu?? Czy moi sa jacys super inteligentni???? I czy tego dnia powinnam jeszcze sie martwic jak tesciowie dotra na blogoslawientwo bo przyjada w ostatniej chwili z goscmi autokarem?? Jak tak ma wygladac nasz dzien to ja juz teraz mam go dosc :cry:

Offline met

• Młoda Żonka
  • Chuck Norris
  • Amor Vincit Omnia
  • data ślubu: [size=
« Odpowiedź #868 dnia: 26 Stycznia 2007, 14:29 »
laczego ja nie martwie sie o swoich gosci, wiem ze dojada bez autokaru, ze trafia do hotelu?? Czy moi sa jacys super inteligentni???? I czy tego dnia powinnam jeszcze sie martwic jak tesciowie dotra na blogoslawientwo bo przyjada w ostatniej chwili z goscmi autokarem?? Jak tak ma wygladac nasz dzien to ja juz teraz mam go dosc

Wyluzuj. Spokojnie.
Musze pójść po rozum do głowy.
Muszą?
Nie martw się. Na pewno będzie dobrze.

A ja zamoimi też nie nadążam. Dziwne podejście.
O wszystko mnie pytaja. Gdzie wódke kupić - Monika wie. Gdzie się ubrac - Monika wie.,

A ja się czuję jak jakis potwór co wszystkim dryguje.
Ale muszę. Bo jak tego nie zrobię, to się wszystko posypie i szlag trafi całe wesele.. echh.

Offline rajdowka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #869 dnia: 26 Stycznia 2007, 16:10 »
dokladnie, ale zeby jeszcze jak cos powiemy albo zadecydujemy to ktos sluchal to nie... zawsze cos zle jezuuuu! czy na niektorych w zyciu slonce nie swieci ze sa tak upierdliwi?