Elu: suknie piekne.

Zawsze mi sie takie ksiezniczkowate podobaly a ze jestem raczej nieduza i tego dnia powinno mnie byc widac dlatego m in na taka sie zdecydowalam. Dla przypomnienia zaraz ja jeszcze raz wrzuce bo jest gdzies na pierwszych stronach watku
Megan: oczka mam kocie i nawet kiedys uslyszalam, ze mam diabla w oczach.

Jak kto woli, ja je lubie mimo, ze mam z nimi problem bo bez szkiel kontaktowych slepa jestem jak krecik
Kasiu: roz lubie, ale sama sie takim kolorem nigdy nie malowalam wiec nawet nie wiem czy byloby mi dobrze. Raczej tez myslalam o mocniejszej czarnej kresce, zeby podkreslic ksztal oczu. Podkreslic dlugie rzesy i dodac jakis kolorek.
A dzien dzisiejszy minal milo. Bylam u rodzicow zostawiajac babcie z wujkiem bo przyjechal w odwiedziny z Warszawy. Mialam czas posciagac nam filmy na wieczor jak wroci moj kochany Mis

Tacie doprowadzilam kompika do porzadku i wymizialam moja koteczke. A przy okazji sprzatnelam moje akwarium z rybami, ktore czeka na przeprowadzke ale najpierw musze wymyslic gdzie je postawic i na czym. Narazie czeka u rodzicow

Kota oczywiscie chodzila za mna jak pies i sie platala pod nogami caly dzien. Wrocilam do domu i drugi kot wyteskniony sie lasil
Radzilam sie mamy w sprawie bukietu, ale nic konkretnego mi nie doradzila.