Witam laseczki po weekendzie. Ogolnie nie czuje jakby wlasnie minal weekend, bo Irek caly czas pracowal i spedzilam duzo czasu sama znowu, ale nie bylo az tak zle. Optymistyczna mysl jest taka, ze w ten weekend bedziemy mieli duzo czasu dla siebie, przede wszystkim niedziele, bo w sobote wyprawiam urodziny, wiec spedze ja podejrzewam w..kuchni.
Dziekuje wszystkim o wypowiedzi na temat sukni, kazda rada jest dla mnie cenna. Jednak zdania nie zmienilam. Nadal chce miec inne modele do przymiarki w razie czego. Jednak juz o tym nie mysle tak intensywnie
Od wczoraj zajelam sie kompletowaniem utworow na podklad do filmu, pierwszy taniec, ogolne tance i tak dalej...
Puscilam Irkowi "niebieska piosenke" Grzegorza Tomczaka, 3-minutowy utwor, ktory spodobal sie Irkowi. Nawet troche cwiczylismy wczoraj do tej piosenki. Ale nie wiemy jeszcze do konca czy wybierzemy ten utwor. W kazdym razie na mojej liscie nie zabraknie napewno:
Savage Garden "Truly, madly, deply"
Mark Anthony " You sang to me"
Air Supply "I am outta of love"
Celine Dion "Power of love"
Air Supply "Because I love you"
Air Supply "Nothings gonna change my love for you"
te dwa utwory sa rowniez wykonywane przez innych artystow, ja mam akurat wersje tego zespolu i bardzo mi sie podobaja
Poza tymi jeszcze kilka, ktorych tytulow teraz nie pamietam, mam liste w domu, to pozniej uzupelnie.
Narazie nasze typy na pierwszy taniec to:
Air Supply "I am outta of love"
Air Supply "Nothings gonna change my love for you"
Grzegorz Tomczak "Niebieska piosenka"
Tak to wyglada na dzien dzisiejszy.
[shadow=red]Dni do urodzin: 4[/shadow]
[glow=blue]Dni do slubu: 76 [/glow]