Dziendobry wszystkim.
powodzenia, czekamy na relacje z poszukiwań
Trzymam kciuki za efekt poszukiwan
bo sie zatesknimy
Dziekuje, nie czekajcie jeszcze, bo wyjezdzam dopiero za tydzien, i sie zaczekacie do poczatku stycznia hehe. Zrobie turne po Grudziadzu, potem po Toruniu i mam nadzieje, ze to juz starczy.
Szczerze mowiac w grudziadzu jest firmowy sklep Elizabeth Konin, a dwa pozostale sa nie wiem jakie, ale chyba mniej znane i nie wiem czego sie po nich spodziewac, bo w internecie nie ma nic na ich temat.
Natomiast jeden salon w Toruniu i powinnam miec sprawe z glowy, bo naprawde jest w czym wybierac. Nie bede robila reklamy bo nie wolno
Tez to przezylam
ojejku nie jestem sama, heh szczerze mowiac to sie zaczyna nie dobrze robic, ja to jeszcze wytrzymam, ale Irek juz ma dosyc

Odzwyczail sie od swojej gadatliwej mamy i juz za dlugo sie widza. Przykro mi to mowic, ale tak jest. mam nadzieje, ze obejdzie sie bez klotni

Ja go rozumiem, bo on czeka na wiadomosci i oglada jeden po drugich na wszystkich kanalach, a mama wszystko komentuje i bardzo go to wkurza, az wczoraj krzyknal... a ja sie wole nie wtracac
A teraz z innej beczki...
Od poniedzialku rusza sprawa z moimi pieniedzmi i Westrn union", tym razem sprawe przejmuje stado prawnikow...trzymajcie kciuki