Dzien dobry

Dziekuje za komplementy na temat butow

tablice fajowe, z tyłu i z przodu takie same będą
tak, poniewaz tak zdecydowalismy oboje
ale chyba garnitur kupimy w COrk bo tu pelno fasonow w jakich dobrze wyglada a w Polsce nie wiem
my sie tez tutaj rozgladalismy troche, ale nic co by nas powalilo na kolana nie znalezlismy, za to wysokie ceny, ale nie zaprzestajemy poszukiwan

Czuje sie jakbym nie spala dzis w nocy...

a tu jeszcze 9 godzin trzeba przesiedziec...
ha! zainstalowali nam nowe telefony, takie kurde magiczne

ze czuje sie totalnie zacofana... ale bedzie z nami caly dzien Pani, ktora bedzie nam pomagala zapoznac sie z nowymi telefonami

wiec nic tylko sie dzis ladnie usmiechac.
Dzis w czasie lanczu musze wyjsc niestety, bo bedzie ta inspekcja w domu. Nie ma sie co bac, jest posprzatane
No i zaczynamy dzis pakowanie. Mamy nadzieje, ze te klucze beda w piatek, to bedziemy mieli caly weekend na przeprowadzke.
Kolejna nowosc dotyczy mojego fryzjera... Tak wiec koles, o ktorym kiedys pisalam- znajomy naszego przyjaciela, fryzjer z zamilowania...z talentem w rekach... przyjedzie w pierwszy weekend marca na imprezke no i mnie uczesac na probe, bo na sam slub tez przyjedzie

(bynajmniej taka jest poki co wersja oficjalna)
Mam miec juz -> diadem -> 50 wsowek -> mocny lakier do wlosow
reszte on bedzie mial... no i fajnie, zobaczymy co z tego wyjdzie. Oczywiscie fotki beda

Musze nadrobic zaleglosci w innych watkach, mam nadzieje, ze bede miala na to dzis czas
milego dzionka kochane