[shadow=red]Dni do slubu: 74 [/shadow]
chyba mnie bierze...
W sumie jestem zorganizowana osoba, wiec nie powinnam sie martwic, ale wydaje mi sie, ze w takich sprawach nawet najbardziej zorganizowane osoby by sie denerwowaly...przeciez to slub
Moja lista utorow powiekszyla sie o kilka. Tak samo propozycje na pierwszy taniec. Wczoraj wieczorkiem zaproponowalam Irkowi, zeby wybrac kilka utworow, ktore podobaja nam sie na pierwszy taniec (bez wzgledu na to czy zespol zagra czy nie), zatanczyc do kazdego z nich i zdecydowac, ktory jest dla nas najlepszy, najlepiej sie czujemy i .
Najwyzej puszcza z plyty...juz sie tym nie przejmuje.
No i wczoraj wyskoczylismy na chwile do znajomych, po powrocie ja zostalam na dole w kuchni, pprzygotowywalam sniadanko na dzis rano, a Irek... przygotowal relakcujaca kapiel i... romantyczny nastroj

w szoku bylam...
Jutro mam urodzinki, wszyscy pytaja mnie co chcialabym dostac w prezencie i sama stwierdzam, ze chyba jest cos ze mna nie tak, bo... nie wiem co bym chciala
Znajomi upieraja sie, ze ma to byc cos dla mnie a nie dla domu, bo ja wole kupic cos do domu niz dla siebie...

A nie mam pojecia co bym chciala...
Od Irka sobie wybralam co bym chciala- zlota zawieszke do lancuszka. Ale to tez sie nie pali, wiec nie bede kupowala na sile, tylko poczekam az mi sie jakas bardzo spodoba.
Przy okazji swiat powinnam sobie zrobic liste prezetow urodzinowych...przeciez od dawna wiem, ze mam urodziny w styczniu

Milego dzionka wszystkim