Dziewczyny, jesteście kochane.
Powiem Wam, że zapisałam się na kilka forum, ale nie ma to jak e-wesele - tu zostałam najmilej przyjęta i najwięcej pomocy uzyskałam.
Na przykład kiedy lamentowałam, że nie mam lokalu na wesele, to gdyby nie
AndziaK,
oosta i
madziOOnia nie przyszłoby mi do głowy, żeby zadzwonić jeszcze raz do obdzwonionych już wcześniej miejsc i nie zdecydowałabym się na przesunięcie daty na styczeń, ale za to w wymarzonej sali

A teraz pozwolę sobie włączyć się do dyskusji.
Aniutek83 napisał/a:
Dziewczyny a co myslicie zsasłaniac tatuaz czyms bo mam w widocznym miejscu i mama mi mówi,ze wyglądam jak KRYMINAŁ!myslałam o bolerku jakimś
Wiesz, jeśli masz wątpliwości, to zastanów się nad malutkimi opadającymi rękawkami. Niby nie powinno nas interesować zdanie innych, tylko to, jak my się czujemy w sukni, ale jednak gdybyś miała mieć jakieś nieprzyjemności, to jeszcz raz przemyśl, czy nie zasłonić tatuażu.
A co do moich przygotowań, to jak tylko nauczę się wklejać zdjęcia, pokażę Wam moją salę z marzeń oraz kieckę, która już wybrałam. Chyba w tym wątku, no bo gdzie? W końcu jestem baaardzo zniecierpliwioną panną młodą

Już potrafię wstawić odliczanie, co widać w podpisie, ale muszę poczytać "Technikalia".
Na resztę spraw mam jeszcze mnóstwo czasu, więc pewnie przystopuję, zwłaszcza, że zbliża mi się termin napisania pracy dyplomowej, bleeh!
Całuję Was, Dziewczyny!