hej laseczki wchodze a tu 8 stron do nadrobienia
Aniutek83 ciesze sie ze juz dobrze czasami bywaja takie dni

ale zawsze potem wychodzi slonce

tak jak pisaly dziweczynki nic nie jest pewne i w kazdej chwili cos sie moze zmienic i ja mam taka nadzieje bo tez bedziemy musieli mieszkac z moimi rodzicami i dziadkami w mieszkaniu w bloku fakt 100m2 ale ja chcialabym wlasne kawalerke cokolwiek zeby mi babcia nie marudzila ze to zle to niedobrze a u siebie zawsze na luzie

teraz to mlodzi nie maja perspektyw ani pracy ani mieszkania ani pomocy konczysz studia radz sobie sam a jescze sennam spedza z powiek praca mgr. obrona i co potem wielki
fajna furka my jedziemy wujka car-em
Jagna77 wspolczuje bardzo podczas majowki moja kolezanka z Lo zostala zabita jak wracala z nad morza do szczecina i staneli na przydroznym zajezdzie!!! chlopak tak wjechal z zakret ze wbil ja w samochod w ktory wsiadala

to bylo straszne i od razu dalo wszystkim do myslenia....
no ale nie wolno sie smucic ja teraz wlasnie jestem chora i dopiero od jutra pozjde na zajecia dzis jeszcze relax
met bardzo ladne zaproszenia my tez sie zastanawiamy nad winetkami i zaproszeniami z netu
obraczki bardzo ladne klasyczne
o wlasnie wiece co zauwazylam na moim roku wsrod na szczescie nie moich bliskich kolezanke ze kupuja sobie obraczki ( zlote srebrne) i oczywiscie wzbudzaja ciekawosc juz sie 2 pytalam czy podczas wakacji wyszly za maz i zadna a obraczki same sobie kupily

jak dla mnie dziwne
co do tesciowych to mam szczescie ze moja mnie lubi tak mysle...ale tak naprawde widzialam ja 2 razy w zyciu wiec trudno mi cokolwiek powiedziec no i mnie to wlasnie przeraza ze nie znam ich dobrze to jest taka krepacja

...
a i nie iwem czy kiedykolwiek zrobimy w koncu te liste gosci eh...mezczyzni
wczoraj mialam ubaw bo wlaczylam mojemu R. informacje na necie o zapisach na kurs tanca i powiedzialam mu ze on ma wybrac rodzaj grupy i tanca i zdecydowac wtedy sie zapiszemy

hehe no to bym chodzila na tance....chyba wprzyszlym zyciu
uwielbiam go za to
buziaki

[/url]