Problem jeszcze wiekszy bo ubzduralam sobie slub w plenerze i juz
bardzo eleganckie i piekne sa sluby ale ja chyba bym sie zestresowala na smierc np dodatkowym problemem jakim jest pogoda...a jak bedzie padac to juz nie bedzie tak fajnie
Gosiaaa spokojnie moze wcale nie bedziesz musiala go juz uspic wiem co czujesz moj ukochany najbardziej zlosliwy psiaczek odszedl 2,5 roku temu ale na szczescie sam...byl bardzo chory ale nie dalismy go uspic walczylismy z jego choroba...nie udalo sie

tak bywa...ale wolalam zeby sam ja nie moglabym go po 15 latach zaprowadzic na smierc
a teraz mam laske ( pieske) ma juz 2 lata..i tez jest wredna np wczoraj mnie caly dzien przesladowala a musialm sie uczyc
a ze spraw slubnych to ja tez pomalu chodze i ogladam wszystkie rzeczy jak strojenie sali zaproszenia takie pierdulki pomalu zbieram zeby nic nie zapomniec
meg gratuluje sukni piekna

i superdecyzja zeby poczekac na swoja sale ( ze zmiana daty slubu)
ja tez nie wyobrazam sobie slubu w zimie choc przyznam ze jak jest snieg( wlasnie jak jest a u nas to jak wiosna slonce swieci )to ma to w sobie magie i jeszcze mloda w bialym futerku krociutkim obled

chodzilam na nauki z 2 parami na 25.12 i bede siedziala 2 godz pod rzad w kosciolku bo jedna z nich to moja sasiadka( chodzilam z jej siostra do klasy) i biora slub w moim kosciolku i chce zobaczyc jak to bedzie wygladac
a druga para poznana na naukach bardzo fajna i zwariowana i mysle sobie ze ich slub moze byc bardzo ciekawy
ewelikaaa7 suknia na poprawiny bomba mis ie marzy cos w tym stylu ( tylko figura nie ta

) ale lekko rozszerzana na dole bomba tez nad czyms takim mysle

a z kozaczkami jak chcesz bedzie fajnie wygladac
byleby nie bylo upalu bo wtedy bedzie goraco w kozaczkach
widzielismy dziasiaj kolie na slub ile razy ogladalam rozne nic mi w oko nie wpadlo a tu dzis 3

jedna uch ach tylko cena 350zl duzo i mojemu sie nie podoba

a 2 pozostale bardziej delikatne za 150zl i 200zl juz bardziej mozliwe eh zobaczymy
ale sie rozpisalam buziaki

[/url]