Aniutek twoja sukienka jest na prawde sliczna i ja tez na pewno bym na nia w salonie zwrocila uwage

bo to jest to co mi sie podoba. A ty jestes sliczniutka i juz nigdy nie pisz,m ze grupa i brzydka bo

.
Lilkus twoje etykietki ladne, ja nie mam takiego problemu bo nie bede miec takowych.
A teraz moj problem, bo kurde tesciowe to chyba musza wkurzyc od czasu do czasu, nawet mama Grzesia teraz jego z rownowagi wyprowadzila, ja rozumiem ze ona ma taki charakter, ze zawsze chcialaby swoje 5 groszy wcisnac no ale bez przesady.
Wczoraj jak opowiadalismy jej o postepach w przygotowaniach wspomnielismy o obraczkach, zamowilismy cienkie 4 mm bo ja mam krotkie paluszki i takie najladniej wygladaly a ta wypalila z tekstem " adlaczego takie cienkie, nie bedzie widac ze wy po slubie". To sie Grzes wkurzyl i jej powiedzial, ze obraczki nie sa po to zeby w oczy kłoć. I miaj racje.
Najbardziej mnie wkurza to, ze niby do kosciola chodzi, taka swieta tesciowa a przez te obraczki, ze ona chciala zebysmy mieli takie szerokie, zlote, swiecace to niby co chciala pokazac
Chyba juz jej nicnie bedziemy mowic o przygotowaniach bo na to nie zasluguje