Aniutek nie martw się na zapas. Naprawdę nie warto. Wiem, że najbardziej przykre jest to, że nie ma się oparcia w bliskich. Wtedy najczęściej przychodzą chwile zwątpienia. Ale może Twoja mama po prostu boi się, że Cie straci? że nie będzie mogła na Ciebie już liczyć ... że nie będziesz na każdą Jej prośbę?
Na pocieszenie mogę Ci powiedzieć, że ja mam źle z przyszłą teściową. NIe wiem czemu ta kobieta mnie nie lubi (wiem, jestem ruda -nikt z moich znajomych nie widzi we mnie rudzielca, tylko ta kobieta- a rudzi są wredni i fałszywi;-)). NIgdy nie spytała jak się czuję, nigdy mnie nie zaprosiła do siebie, a jak Tomek mnie zapraszał, to potem musiał odwoływać, bo matka się nie zgadzała. Kartki ile razy na święta wysyłałam, tyle razy wyrzucała, albo paliła (doszłam do wniosku, ze szkoda się wysilać i w tym roku na święta nie wyślę). Jak się dowiedziała, że mamy zamiar się pobrać, kazała Tomkowi wszystko odwołać, bo zmarnuje sobie przy mnie życie. Błogosławieństwa nam nie da ... wogóle nie pojawi się na ślubie (tak przynajmniej na razie mówi). Wiesz, ile ja nocy i dni przepłakałam? Ile razy stwierdzałam, że nie ma sensu taki związek? setki jak nie tysiące. Ale Tomek za każdym razem gdy wątpiłam, mówił jak bardzo mnie kocha i że chce być tylko ze mną ... że matka nie jest ważna ... że ja jestem dla Niego najważniejsza ... I teraz jak słyszę, że na święta mnie nie zaprosi ... czy że coś innego na mnie wymyśla, to czasami jest mi przykro ... ale z za chwilę mi przechodzi ... bo przecież, nie będę z Nią mieszkać ... nie muszę się z Nią widywać ... i niech sobie mówi co chce. Kocham Tomka i On kocha mnie i to jest najważniejsze.
A dlaczego Ci to napisałam? Bo widzisz, nie tylko Tobie mama tak mówi ... że Ci się nie ułoży ... że jeszcze do Niej wrócisz ... Tomek to samo słyszy ... i mimo iż mi jest przykro ... to wiem, że On czuje się z tym wszystkim jeszcze gorzej.
Także nie martw się ... wszystko się ułoży. Uszy do góry!!!
A dziewczyny mam do Was pytanie ... mam zamiar przed ślubem wybielić sobie trochę ząbki i usunąć kamień nazębny ... jak sprawić, żeby kamień się nie osadzał ?? miałam już raz usuwany kamień jakieś dwa czy trzy lata temu ... znacie jakieś sposoby ??