Witam po Świętach!!!
Anelle_82
Ja dziś miałam pracowity dzień. Tomek został na dzisiaj i postanowiliśmy trochę podgonić sprawy związane ze ślubem i weselem. Byliśmy u dwóch fotografów ... jeden za sesję zdjęciową w plenerze (60 zdjęć) i 60 zdjęć w kościele chce 600zł ... a drugi, za 13 zdjęć 450zł. Ten pierwszy dodaje do zdjęć płytkę z zapisanymi tam zdjęciami ... i ewentualne kolejne odbitki po 1,50zł. A drugi płytki nie daje ... i za odbitki liczy sobie 10zł! (tyle, że te zdjęcia są wielkości formatu A4.) Także zastanawiamy się nad fotografem ... czy wogóle chcemy czy nie

Oglądaliśmy też obrączki ... chcemy klasyczne ... niby tych jest malutko ... ale wybór jak dla mnie jest bardzo trudny. Pewnie Tomek podejmie decyzję ... skoro On ma za to płacić
Byliśmy także w Urzędzie Stanu Cywilnego. No i dowiedziałam się, że stamtąd papiery też są ważne 3 miesiące! Paranoja! No i oczywiście, żeby nie było nam za łatwo, to potrzebne nam są skrócone odpisy aktów urodzenia ... mam nadzieję, że mam takie coś na zielonym papierku w domu ... bo jak nie, to będę musiała nie tylko w Kraśniku szukać kościoła w którym zostałam ochrzczona, ale i USC. No i jakby mało było kosztów ... taki papierek z USC kosztuje koło 100zł! chyba ich pogrzało. Normalnie nie dam księdzu za ślub więcej niż 200zł! Dobrze, że u mnie nie ma cennika i jest co łaska
Także na początku lutego zaszalejemy ... załatwimy sprawy w USC i ten protokół w kościele

Chcieliśmy się jeszcze o nauki dowiedzieć ... ale kancelaria była dziś zamknięta.
Napłodziłam trochę tego dzisiaj.
A zapomniałabym ... jutro albo w piątek idę pooglądać sukienki ... i może zapisać się na przymiarkę

Jak to fajnie mieć trochę wolnego od pracy ... bo można coś spokojnie pozałatwiać ... a nie lecieć po pracy z językiem na brodzie, bo zamknął jakiś urząd czy sklepy

Jutro będę miała równe 4 miesiące do ślubu. Aż mnie dreszcz przeszedł jak to zobaczyłam
[ Dodano: 2006-12-27, 18:59 ]Dziewczyny widze światełko w tunelu z ta moją sukienką Laughing Laughing Laughing
ilka2 fajnie, że widzisz światełko. Ja na razie widzę ciemność ... wszędzie ciemność