Autor Wątek: Miłość jest niepojęta dla tych, co jej nie dzielą 30.06.2012 - Odliczanie PANDI  (Przeczytany 58478 razy)

Offline makosia777

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 21.09.2012
Zwróciłam uwagę, że zostały Ci już tylko dwie cyferki w odliczaniu:) My jeszcze pół roku i jeszcze tak się nie stresuję, ale Wy zbliżacie się do magicznej daty 3 miesiące przed i będzie trzeba załatwić wszystkie papiery.  Czytałaś może protokół przedślubny?
hxxp: www. slubniaczek. pl. tl/%3E%3E-Protok%F3%26%23322%3B-_-co-zawiera. htm

Offline moniq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 17.07.2010
leci czas zobaczysz jak zaraz będziesz stać przed ołtarzem
Dane potrzebne do przekazania 1% podatku na naszego syna Maćka
W formularzu PIT wpisz numer KRS: 0000037904
W rubryce „Informacje uzupełniające - cel szczegółowy 1%” podaj:
23900 Kowalski Maciej Dąbrowa Górnicza
Dziękujemy

Offline lebara

• maniak
  • data ślubu: 11.08.2012
zanim się obejrzymy wszystkie będziemy mężatkami... :)
,,Geny to nie wszystko, zdrowie i mądrość Twojego dziecka zależą od Ciebie"

Offline kinia87
  • forumowicz
  • data ślubu: 08.09.2012
no to teraz juz od stowy z gorki! faktycznie, czas masakrycznie szybko leci... adrenalina w gore, mobilizacja w gore, przygotowania pelna para  ;D
co do bukieciku, zestawienie kolorystyczne zapowiada sie super!

MOJE FINAL COUNTDOWN! Odliczajcie ze mną... -> https://e-wesele.pl/forum/index.php?topic=39013.0

Offline emm-a

• Chuck Norris
Pandi Pandi, czas śmiga ... ani sie obejrzysz a juz przyjdzie TEN dzień  :D mi dni płyną w takim tempie, że nie wiem co sie dzieje  :D :D :D
Moje Laleczki :-)
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline Pandi
  • maniak
Leci czas tak , ze powoli zaczyna mnie to przerażać :) .. pozytywnie, ale zawsze jakies emocje nadchodzą..

Dziewczyny jestem załamana w ogole sobotnimi ustaleniami. Moj ksiadz z parafii to kompletnie o wszystkim zapomina - nam sie trzy razy pytał w trakcie rozmowy kiedy slubujemy.. boje sie ze zapomni naszych imion i zrobi ze mnie Janinę w trakcie przysiegi brrr- mamy znajomego księdza z parafii mojego K i moze sie uda, aby on nam slubu udzielil - piekne ma kazania, pieknie mowi i obydwoje nas zna - ja miałam z nim religie pare dobrych lat temu - a jakos zapamietał mnie :).. jakbym malo miala zmartwien teraz to kolejne sie pojawiają..

Bylismy z zaproszeniami w koncu u mojej rodziny - od razu mi zapraszani potwierdzali swoja obecnosc na slubie i weselu - az miło wiedzieć,m ze najblizsza rodzina nie zawiedzie.

Reszte wysyłam pocztą - z ładnymi listami - tylko trzymac w kciuki :] i czekać na potwierdzenie!!

Piekna pogoda dzis była - a ja 1/2 dnia spedziłam na uniwersytecie, mamy maly metlik w zwiazku z praca, bo przez 2 miesiace nie mialysmy spotkan seminaryjnych i sa zaleglosci - boje sie, ze nie wyrobie sie na 4 czerwca  ??? ??? ???

Wybralismy sie do Złotego Lisa po kilka rodzajów ciast na spróbowanie.. pycha wszystkie oprocz sernika pancota .. zamowimy tort zeby sprawdzic jak smakują - a i tak jak pojedziemy zlozyc zamowienie podobno istnieje mozliwosc degustacji smaków  ;D ;D

Aaa no i szukam pracy - moze uda sie zmienic  :-\ :-\

No to sie rozpisałam :O .. miłej niedzieli - reszty, która została

Offline moniq

• Chuck Norris
ja ciasta też próbowałam przed ślubem ale tort zamówiłam tak na pałę
trzymam kciuki za zmianę pracy i za obronę
Dziękujemy

Offline Pandi
  • maniak
Tort na pałe - to prawda smaki na kolejne pietra to bedzie loteria  ;D

Offline Precelek

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011
My też tort "na pałę" zamówiliśmy, a ciasta przemyślanie :P
Nie wiem czemu tak wyszło :) ale smakowity był, nie powiem ;)

Never run faster than your guardian angel can fly ....

Offline Pandi
  • maniak
Tort u nas bedzie po 23 o ile dobrze pamietam, czyli po obiedzie i Iszej cieplej kolacji - nie wiem czy goscie beda mieli az tyle miejsca zeby wciagnac caly kawalek tortu :), a juz watpie zeby chcieli smakowac kazdego smaku z poszczegolnych pieter

Offline moniq

• Chuck Norris
u nas był ok.21 bo kelnerki stwierdziły że tak będzie lepiej, a miał być około północy ale było dobrze bo potem to już by nikt tego nie zjadł
Dziękujemy

Offline nusiak
  • maniak
  • data ślubu: 07.07.2012r.
U nas też tort będzie wcześniej (tak na razie jest planowane), a smaki najlepiej kwaskowe:D, mam fazę na porzeczkę na pewno:D
Mam jednak dylemat, bo z tym tortem będzie ciężko....ogólnie powinnam unikać słodyczy jak ognia, bo źle się po nich czuję::), no nie wiem dziabnę chyba tylko do tej foty, co się kroi torta, a później zginę w tłumie;D niech PM zje za nas dwoje - choć i on za tortami nie przepada:P

Pandi, mój promotor zażyczył sobie gotowe prace do końca marca, a ostatnie seminarium było 4 tygodnie temu...:/, następne po świętach. Moja szkoła to jakiś dziki kocioł.... najlepsze to, że musimy mieć zaliczenie z seminarium wpisane, ale żeby seminarium ustalić to już terminów nie mają...paranoja:P
[/url]  [/url]

Offline kaassia

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.11.2010
A ja Wam powiem, że jak byłam na weselu kuzyna, który miał różne smaki tortu (a akurat tort był wyśmienity), to połowa sali ruszyła, żeby spróbować innych smaków :P
Madzia 20.01.2012
Wojtuś 27.02.2013
Agatka 18.10.2014

Żonkowo

Offline Pandi
  • maniak
kaassia Bardziej kłade nacisk na ciato, nic na tort :] - smaki wybierzemy rozne, ale dopiero po wizycie w Lisim Ogonie.

nusiak Semianaria - to smiech na sali, bo u nas od 2 miesiecy nie bylo zadnego, tylko wysylanie materiałów mailem :O .. oszaleje po prostu..

moniq godzinę możemy dowolnie ustalać, ale licze ze karkówka bedzie bardziej kuszaca niz kawalek tortu - obgadamy to jeszcze.

Zapisałam sie na makijaz probny - 10 kwietnia we wtorek - bo cudem mamy zamkniete i dzieki temu mam dzien wolny :D !!!!

Offline sylwiq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 23 czerwca 2012 ! <3
ja tez bede miala ok 21 tort ;] czyli z godiznke po obiedzie ;D

Offline moniq

• Chuck Norris
też tak miałam z pracą że mailem wysyłałam i niby wszystko było ok a potem siedziałam i poprawiałam  :-\
Dziękujemy

Offline nusiak
  • maniak
  • data ślubu: 07.07.2012r.
heh u mnie nie ma opcji wysyłania e-mailem, bo....pracę możemy oddać do sprawdzenia, jak już będzie cała :O, a jak mamy jakieś rozdziały to można na seminariach czytać, tylko tych seminariów nie ma ha ha
[/url]  [/url]

Offline emm-a

• Chuck Norris
my też chcemy torta jako deser po obiedzie, czyli ok.21  :D  ja np. po obiedzie zawsze mam chęć na cos slodkiego  :D

kurcze, tylko z tym brzuchem....wrrr...mam nadzieję że w dniu ślubu da mi spokoj choc trochę...
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline Pandi
  • maniak
nusiak my zaczęliśmy od wstępu - potem teoretyczny, metodologia i badania. Inaczej sie nie da :] trzeba na biezaco wprowadzac poprawki

emm-a przy takich stresach? Biedulko, jak Ty teraz ledwo co jesz  :'(

moniq a ja czekam jak na zmilowanie zeby mi babka odesłała :x

sylwusia085 chyba zmienie godzine wjazdu tortu - bo tak pozno to juz nikt nie bedzie mial sily zeby wciskac kawalek tortu :]..

Dziś mamy jechac z K rozjerzec sie za garniturami.. to jest moja najwieksza zmora - zaden materiał mu nie pasuje.
Brr, byle dzis cos udalo sie wyszukac. Do der red go zaciagne - bo to juz tu nie chodzi o kase, tylko jego komfort - zeby nie plywal w tym caly dzien :|

Offline Precelek

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011
Pandi - w Der Redzie też szyją, może sami wybierzecie sobei materiał ze sklepu z amteriałami?
U nas był ten sam problem, żaden materiał nie podobał się mojemu ówczesnemu narzeczonemu i poszliśmy do Bławatka (na przeciw Der Reda - na końcu długiej) i  kupiliśmy odpowiednią ilość materiału :)  Wcześniej ilości materiału uzgodniliśmy w szwalni na wojska Polskiego i takim sposobem wszyscy byli zadowoleni :P

Never run faster than your guardian angel can fly ....

Offline kaassia

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.11.2010
Wiesz, mi się wydaje, że prędzej tort pójdzie niż ciasto, bo tort to się każdemu nałoży na talerzyk i poda, a ciasto to muszą sobie sami nałożyć, więc chyba sporo Ci tego zostanie...
Madzia 20.01.2012
Wojtuś 27.02.2013
Agatka 18.10.2014

Żonkowo

Offline emm-a

• Chuck Norris
obyś Pandi trafila na fajny sklep, jak my, w ktorym pracują kumate i ogarniete sprzedawczynie, wtedy zakupy pojda szybko  :D  my trafilismy do takiego po kilkugodzinnych poszukiwaniach... :D
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline Pandi
  • maniak
Uwaga,uwaga!! Nastapil cud!! Wybrany zostal garnitur. :) jaka jestem happy,obeszlismy cale miasto i ku mojemu zaskoczeniu najgorzej wypadl der red na dlugiej.. ale to juz nasza osobista uwaga :).garnitur kupiony zostal w Goldyn-Szyku na Gdanskiej. My oszolomy obawialismy sie cen wchodzac tam,ale piekna okazja nam sie trafila i za ok 900 zl mamy dobrego gatunku garnitur z kamizelka i chyba musznikiem,nie wiem w sumie na co moj K sie zdecyduje..angielski srednio wygladal przy calosci.. mega zadowolona siedze w prac i wspominam jak moj Pm swietnie wyglada ehh. .

Offline emm-a

• Chuck Norris
no to superaście  :D my teraz musimy kupic P. ubranko na poprawiny i butki do ślubu  :D

a jaki kolor garnituru i musznika?
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline przyszlazona
  • uzależniony
  • SPRZEDAM FIGURKĘ NA TORT I PODUSZKĘ NA OBRĄCZKI
a jakie ciuszki planujecie dla PM na poprawiny ? super,ze garnitur wybrany,mojemu PM juz nie chce sie po sklepach chodzic,uparl sie na jeden i koniec,a nie widzial wszystkiego  :P

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
  • data ślubu: :Serduszka:18.08.2012r. :Serduszka:
Świetnie, że garnitur wybrany :skacza:
a jeszcze co do tortu, to my będziemy mieć też po obiedzie czyli gdzieś koło 17 :P
a jaki chcemy to jeszcze nie wiemy :D

Offline moniq

• Chuck Norris
to super my też tanio kupiliśmy w szeflerze chyba za 600zł.
Dziękujemy

Offline Pandi
  • maniak
Dzisiaj do Grudziadza - Growikar - po znajomosci, bo okazało sie, ze tak normalnie nie mozesz do nich jechac i zamowic sobie butow :x dziwne to troche - w miescie buty z tej formy kosztuja od 200 zł, nie wiem o co chodzi tak naprawde z tymi cenami, slubne to od razu 2 - 3 x droższe :(

emm-a garnitur czarny - a kamizelka i musznik białe z delikatnymi paseczkami. Moj K bronil sie przed kwiatami, wzorami, kwadratami itp. Wszyscy gadali na okolo ze musznik nie za bardzo wyglada, ale ten krawat angielski gorzej sie prezentowal niz musznik .. nie wiem, sadze ze dobrze zrobilismy  :)

przyszlazona ja juz wczoraj mialam dosc chodzenia po tych salonach

aniolek86 tez sie ciesze.. kamien z serca - kolejna sprawa załatwiona

moniq wiecej szczescia niz rozumu - heheh  :P

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
  • data ślubu: :Serduszka:18.08.2012r. :Serduszka:
Też mnie to denerwuje, tylko powiedzieć, że coś ślubnego się potrzebuje i już cena do góry >:(
A skoro krawat się prezentował gorzej to na pewno dobrze wybraliście z musznikiem ;D

Offline sylwiq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 23 czerwca 2012 ! <3
my tez mamy musznik i akmizele slubna przed ktora sie wzbranialam a ktora w sumie mega nam sie podoba na moim Kaorlku ;]
a ze on drobny niski to musial czyms przyciagac dos iebei wzrok ;p