Autor Wątek: Miłość jest niepojęta dla tych, co jej nie dzielą 30.06.2012 - Odliczanie PANDI  (Przeczytany 58807 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
  • data ślubu: :Serduszka:18.08.2012r. :Serduszka:
No pewnie,że nic na siłę, ale dla rozluźnienia atmosfery takie naklejki są fajne :D
I jeśli ktoś takie chce mieć to dlaczego nie ;)

Offline przyszlazona
  • uzależniony
  • SPRZEDAM FIGURKĘ NA TORT I PODUSZKĘ NA OBRĄCZKI
a mojemu PM się podobają i spinki i naklejki, tylko tych spinek na allegro nie ma  :'( przynajmniej takie sprawia wrażenie  ;)

Offline karolinciasto

• forumowicz
  • data ślubu: 20.10.2012
właśnie, szukam wszędzie ale tych spinek nigdzie nie ma... ;/ Mój jest chętny na nie więc bym kupiła zanim się rozmyśli :P

Offline xanth

• entuzjasta
  • data ślubu: 11.08.2012
A mojemu M się nie podobają ani naklejki ani spinki. Mi z resztą też jakoś przestały się podobać, skoro jemu się nie podobają :P

Offline przyszlazona
  • uzależniony
Pandi ratuj - gdzie kupiłaś te spinki ?  ;D ;D ;D

Offline Pandi
  • maniak
Na tablicy.pl wygooglowałam je po prostu :).. Juz je dostalismy i sa wspaniałe - przez te swieta miałam taki mlyn , ze nawet nie zajrzałam sie pochwalic

Offline moniq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 17.07.2010
jak święta mijają ?
Dane potrzebne do przekazania 1% podatku na naszego syna Maćka
W formularzu PIT wpisz numer KRS: 0000037904
W rubryce „Informacje uzupełniające - cel szczegółowy 1%” podaj:
23900 Kowalski Maciej Dąbrowa Górnicza
Dziękujemy

Offline Pandi
  • maniak
Tyry ryry moje Drogie w sobote śmigamy na naszą przepiekna sale ustalic szczególy :D
dekoracje, menu, godzinowo itd.

Wczoraj byłam na makijazu probnym i sie zakochałam w moich oczach :D nigdy nie byly tak powiekszone - jdynym minusem byl fakt, ze uzmyslowiłam sobie ile kasy wydam przed generalnym makijazem w dniu slubu. Oprocz peelingu i oczyszczania skory czeka mnie jeszcze natrysk i kilka wizyt w solarium tak dla siebie :D ..

Moja sis galopuje w kwestii wieczoru panienskiego - tyle rzeczy zamowilam, ze na niektore, az mi sie buzia sama usmiechała.. zamawiamy pokoj zeby zrobic przed biegi w miescie i ruszamy na miasrto - data 26 maj 2012 ;) .. hehe

Dzis znow do pracy - nie ma lekko ;)

Wisza juz nasze zapowiedzi w kosciele, a u K bylismy wczoraj karteczke oddac u ksiedza w jego parafii

Offline emm-a

• Chuck Norris
szybciutko Pandi wszystko zalatwiasz  :D

a masz jakies fotki z probnego?
Moje Laleczki :-)
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline Pandi
  • maniak
kabla brak :) - wrzuce jutro lub pojutrze

brazy i pomaranczowy dominuja w makijazu - sama byłam zaskoczona, ze to tak fajnie wyszlo :]

domowiłam naklejki do ksiego gosci, aby to wszystko sie kleilo i zeby co 2ga stron goscie sie wpisywali

Offline emm-a

• Chuck Norris
ja bym chciala chlodne kolory, srebrny, niebieski, perłowy, jako że jestem typem LATO  :D  i takie bedą pasowaly i do mnie i do kreacji  :D no ale zobaczymy co na to wizażystka;

Pandi a dlugo sie trzymal? trwaly? nie blyszczalas sie?
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline Pandi
  • maniak
w sumie fluid zmyłam po 6 godzinach, bo nie jestem przyzwyczajona i tarłam buzie - efekt byl mega smieszny :D . oczy wytrzymały cały dzien dopiero pod prysznicem splynał :)

heh - inny fluid czy cos tam bedzie nakladała w lato, teraz mowila, ze jasna cera itd to ten inny da. Nienawidze takiej tapety -nie bylo nic widac, ale ja nie nosze na codzien, wiec okropność .. za to na zdjeciu cera gladka i oczy nomalnie wygaladaly, a na zywo dosc mocno podkreslone - dobrze ze sie nie ciskałam, ze za mocno zrobila, bo na fotografii w ogole nic by nie bylo widac :D

Offline emm-a

• Chuck Norris
no tak...ale ja chyba nie chcę znosic mocnego makijażu ktorego nie lubię tylko po to,zeby zdjecia dobrze wyszly...wiem że fotki są wazne, no ale bez przesady... No ale nie chcę też się zarzekać bo może się okaże że mocniejszy makijaz mi odpowiada...tylko jesli do soboty się nie wykuruję to zakicham tę wizazystkę  :P
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline moniq

• Chuck Norris
26 panieński? w dzień matki fajnie
Dziękujemy

Offline przyszlazona
  • uzależniony
Pandi dzięki za info :) będę szukać :)

super, że masz już tyle załatwione, a Twoich fotek z makijażu nie mogę się doczekać :)

Offline Pandi
  • maniak
Wszyscy mnie wałkują o te fotki, od fb az po forum - rodzina tylko widziała efekt. W sumie na ten kabel to ja sobie poczekam :x mogłam cyknac mamy aparatem, a nie sis i bylyby od razu wrzucone..

Z tym makijazem tez miałam problem, bo cały czas musiałam nos wycierac - jeszcze nie wyzdrowiałam do konca po światecznych ekscesach w pracy 9- mialam goraczke 40,4 i musialam stac, bo nikt wolnego mi nie chcial dac ..

Siostra wymyslila kolejny raz nowa dekorację kosciola .. wreszcie bede miala zamkniete lawki od wewnetrznej strony  ::) ::)

Offline moniq

• Chuck Norris
pokaż ten makijaż
Dziękujemy

Offline sylwiq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 23 czerwca 2012 ! <3
oo tez myslalam o pomaranczu an oczkach ;D ale swiakdowa mi pwoeidziala ze slubny ma byc deliaktny a ten pomarancz to taki srednmio delikatny ;D no ale w sdobote probny i wtedy zoabczymy co i jak ;D

Offline xanth

• entuzjasta
są też delikatne odcienie pomarańczu, a myślę że Tobie byłoby w takim ładnie :)

Offline sylwiq

• Chuck Norris
dzieki xanth ;p w sobote zagadaam z pani Zych moze dojdziemy do czegos ;p

Offline emm-a

• Chuck Norris
sylwusia rób fotki  :D bo jesli przyjdę, a Ciebie nie będzie już, to nawet nie zobaczę  :D  chyba że go zostawisz na wieczor?

bo ja po slubnym ktory ustalimy,chcę,żeby mi coś mocniejszego na wieczor polozyla chyba...
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline sylwiq

• Chuck Norris
Monika spoko nie boj nic...przelozonamam godznke o pol godziny pozniej wiec pewnie mnie zlapiesz ;D bo na ktora ty masz?
i zostawiam chyba to co mam miec na slubie ;] w koncu chce go wyprobowac na tancach ;D

Offline emm-a

• Chuck Norris
ja mam na 16, a Ty?
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline sylwiq

• Chuck Norris
yy... ja mam na 15;30 ;/
nie sadze zeby w pol godziny zrobila mi probny ;/

Offline Pandi
  • maniak
Nadal nie ma kabla :|

Ja na probnym siedziałam godzinę - a nie miałam doczepianych kepek, bo juz mie plecy bolały :\\

Offline emm-a

• Chuck Norris
kiedy ten kabel  :-\
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline Pandi
  • maniak
Jak sis przytarga ;)

Offline Pandi
  • maniak
Szczerze mówiąc wczorajszy dzień, a raczej wieczór można zaliczyć do niezbyt udanych. Wyruszyliśmy z K. Na poszukiwanie butów do garnituru ślubnego.. o zgrozo :O !! Pomysł był dobry - chciał buty z kolekcji CCC Lasockiego. Piękne eleganckie, idealnie pasowałyby do całości, ale jeden mały szczegół zepsuł nam wszystko - rozmiar 44. Nie wiem czy w męskim świecie to tak popularny rozmiar, czy co, ale z wybranego rodzaju nie było ani jednej pary .. o przepraszam była w Focusie, ale jakiś facet wcisnął tam chyba 45 nr stopy i but prawy był K. Bardzo luźny, a lewy idealnie leżał na stopie.. Objechaliśmy pół Bydgoszczy + Fordon - 4 sklepy i nic !! Załamałam się - dziś zostały nam 2 sklepy - Rondo i ewentualnie Galeria Glinki, wtedy sprawa się wyjaśni, czy zdobędzie to, co chce, czy będzie musiał kupić inne i będzie mi marudził do czerwca.. A ja myślałam, że to z moimi będzie bądź był kłopot .. pff

Offline emm-a

• Chuck Norris
my też planujemy w przyszlym tygodniu kupic butki do garnituru dla P. mam nadzieję, ze pojdzie nam łatwiej niż Wam... :P
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline lebara

• maniak
Mój M kupił sobie buty ślubne w wojasie, jak na takie eleganckie buty to nawet cena nie była aż taka zła, ale przede wszystkim patrzeliśmy na wygodę w końcu będzie trzeba przetańczyć w nich na cala noc.
,,Geny to nie wszystko, zdrowie i mądrość Twojego dziecka zależą od Ciebie"