Autor Wątek: Miłość jest niepojęta dla tych, co jej nie dzielą 30.06.2012 - Odliczanie PANDI  (Przeczytany 58409 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline xanth

• entuzjasta
  • data ślubu: 11.08.2012
Ładne zaproszenie :)

Ja zamówiłam z amelia wedding vrida1 zobaczymy jak mi przyjdą, czy się beda prezentować. Już ustalamy projekty i wprowadzamy poprawki :)

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
  • data ślubu: :Serduszka:18.08.2012r. :Serduszka:
Ładne zaproszenia, takie eleganckie  ;D

Offline lebara

• maniak
  • data ślubu: 11.08.2012
też mi się podobają zaproszenia.....w 100% w moim guście :) chociaż z M ustaliliśmy że będziemy mieli inne....tzn ja poszłam na kompromis :)
,,Geny to nie wszystko, zdrowie i mądrość Twojego dziecka zależą od Ciebie"

Offline moniq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 17.07.2010
bardzo ładne zaproszenia
Dane potrzebne do przekazania 1% podatku na naszego syna Maćka
W formularzu PIT wpisz numer KRS: 0000037904
W rubryce „Informacje uzupełniające - cel szczegółowy 1%” podaj:
23900 Kowalski Maciej Dąbrowa Górnicza
Dziękujemy

Offline Pandi
  • maniak
Skromne, bez szalenstw :) ale dzieki dziewczyny za mile slowa, po probkach doszlismy co wybieramy :)

Offline Invis
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 13.07.2013
Mi też się podobają i też pewnie będę w podobne celować :)

Offline ziomaleczka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 12.09.2009
Zaproszenia i zawieszki bardzo eleganckie i nietuzinkowe z tym pomarańczowym wykończeniem :)

Super wybór!

Offline moniq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 17.07.2010
moje były jeszcze bardziej skromne
Dane potrzebne do przekazania 1% podatku na naszego syna Maćka
W formularzu PIT wpisz numer KRS: 0000037904
W rubryce „Informacje uzupełniające - cel szczegółowy 1%” podaj:
23900 Kowalski Maciej Dąbrowa Górnicza
Dziękujemy

Offline Pandi
  • maniak
Juz w bardziej skromne nie mogłam wcelowac, a tak mi sie spodobala ta wstazka moniq.

ziomaleczka  sala edzie w tej kolorystyce, wiec wybor trafiony :D

Invis  do wyboru do koloru ..

Dziewczyny dostalam ten welon o ktorym wspominałam, jaaaaki piekny!! Nie popelnilam zadnego bledu go zamawiajac jest sniezobialy i dosc dlugi, dluższy od tamtego wczesniejszego - w kazdym badz razie zakochalam sie..  ;D
Ta myslellismy z moim K kiedy w koncu ruszymy rozdawac te zaproszenia i nam sie wydaje ze polowa marca bedzie odpowiednim terminem, tym bardziej ze do 26 marca musze miec odp :)

Offline Mania82
  • zapaleniec
  • data ślubu: 07.07.2012
Pandi ? jesli masz mieć odpowiedzi do 26 marca to niezapoźno na rozdawanie ? chyba, ze się pomyliłas i masz do 26 maja :) Myślę, ze już czas :)My tak w okolicach świąt zamierzamy, narazie jeszcze nie zamówione :D

Offline Pandi
  • maniak
tpfuu 26 maja.. o czym ja mysle po 8 rano  :o :o :o hahaha

Offline Mania82
  • zapaleniec
  • data ślubu: 07.07.2012
Haha, chyba już się nie możesz doczekać ślubu :)

Offline Pandi
  • maniak
Tez. Niby juz ponad 13 miseicy za nami od zareczyn, ale jakbym mogla decydowac jeszcze raz tp slubowałabym w kwietniu albo w zeszlym roku moze pazdziernik.. a tak trzeba czekac :)..

Offline Natysa

• To co na zawsze między nami, dodaje wiary w lepszy czas;*
  • uzależniony
  • data ślubu: 19.05.2012
U nas pierwsza koncepcja ślubu była na wrzesień 2011 ale niestety wiedzieliśmy, że nie zdołamy uzbierać pieniążków więc zdecydowaliśmy się na maj  ;D Bo według mnie to najpiękniejszy miesiąc  :hopsa: :hopsa: :hopsa:
Gabriela
Zofia

Offline Pandi
  • maniak
Chyba tez bysmy nie mieli calej sumy, ale wesele byloby skromniejsze.. cos kosztem czegos ;).. nam marzyl sie wrzesien[2012, bo w 2011 kuzynka K slubowala], urodzeni w tym miesiacu, wazne sytuacje dla nas mialy miejsce ale pomysl upadl.. nawet i dobrze, bo bym jeszcze dluzej musiala czekac :O  :mdleje: :mdleje: :mdleje:

Offline sylwiq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 23 czerwca 2012 ! <3
hihi Pandi ja tez czasem mysle ze mohlam wziasc slub z karolem w mracu albo kweitniu bo juz prawie bylabym zonka a pozniej sobie mysle ze chociaz dluzej poczekam wiec i bede bardziej zniecieprlwiona ;D takie glupie myslenie ;p w koncu juz nigdy nie planuje organizowac swojego slubu, byc narzeczona itp ;D

moze zabrzmiec glupio czemu czerwiec ale... po 1 chodzilo o to ze mialam dostac wymarzona prace i wtedy mialabym prawie wakacje... po drugie moglabym swobodnie w podroz poslubna jechac bez stresu urlopu itp.. po 3 sami gotujemy i tp wiec i warzywa i owoce sa o polowe tansze niz np w marcu  czy kwietniu ;p do tego w maju mamy komunie wiec tez jakas przeszkoda bo komunia ma byc syna mojego brata ;p
no i w sumie w czerwcu ani za goraco ani za zimno ;D

jenu al;e czas leci ... ;/

Pandi ciesze sie z toba ze welon jest taki piekny ;)

Offline przyszlazona
  • uzależniony
  • SPRZEDAM FIGURKĘ NA TORT I PODUSZKĘ NA OBRĄCZKI
Pandi pochwal się fotką :)

Offline Pandi
  • maniak
sylwusia085  i tak to z nami babami jest :D ..

przyszlazona  ktos musi mi  nim fotke zrobic, bo jak wisi to taka szmatka biala :x jak zalozysz dopiero sie uklada..

ejj znalazlam zdjecie innej panny mlodej w mojej sukni..
za duże zdjęcie

i wcale nie jest az taka duzaaa i ozdobna :x wstyd sie przyznac, ale powoli zapominam jak ona wylada :P
« Ostatnia zmiana: 28 Lutego 2012, 16:38 wysłana przez asia »

Offline przyszlazona
  • uzależniony
  • SPRZEDAM FIGURKĘ NA TORT I PODUSZKĘ NA OBRĄCZKI
wygląda pięknie :)

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
  • data ślubu: :Serduszka:18.08.2012r. :Serduszka:
Piękna suknia ;D
I widać, że Ci się spieszy do ślubu jak już daty mylisz ;) ;)
my wzięliśmy sierpień, bo ja chciałam mieć już z głowy wszystkie egzaminy i obronę licencjatu, a w maju mamy dwie komunie, to by tak nie wyszło ;) chociaż też chciałam wcześniej nawet w tamtym roku, ale u nas lepiej było poczekać, bo i więcej kasy mamy na zorganizowanie i więcej czasu na dopatrzenie wszystkiego ;)

Offline Daisy87
  • uzależniony
Pandi ale co z tą suknią, że za duża?  ;D moze dlatego, że ta laska ma ubrane jakieś wielkie koło pod spód?
ja nie lubię osobiście takich szerokich ale każdemu pasuje co innego ;)

Offline sylwiq

• Chuck Norris
a mi sie podoba.. wcale nie jest duza ;/ suknia slubna kojarzy mi sie  ztym ze jest zawsze bardziej obsezrna wiec dla mnei ekstra na tym kole ;D
pozatym ona ma piekne wykonczenie ;D jak marabu hehe i jak w sumie moja nowka z vivien ;D piekna jest ;p
i w bieli tak?
;p

Offline Pandi
  • maniak
aniolek86 ja bym nawet mniej sie nakrecala gdyby ten slub byl wczesniej :x

Daisy87 na zdjęciu modelki ona wydaje sie ogromna, dlatego tez tak sie zdziwilam gdy ja mierzyłam - bo nie sprawiala wrazenia takiej buły - dziewczyna ze zdjecia miala sredniej wielkosci kolo - takie zeby ta koronka wygladala dobrze, wiec nie przesadziła.. musialabym sie przejsc do tego salonu zobaczyc czy ona jeszcze na mnie czeka :) , bo dopiero w czerwcu przymiarka

sylwusia085 snieznobiala jest moja.. tamta byla ivory - to taka zlamana biel :P.

Eeej, dziewczyny powinnam dostac po głowie :X. Oczywiscie po avatarze widac, ze jestem blondynka, teraz wszytskie blond dziewczyny w\okol mnie mialy problem z farbowaniem  i po kolei wszystkie ratowalam, badz rozsniajac im te wlosy, albo po prostu polecajac szampon do usuwania zoltych reelksow z wlosow. sama madra glowa stwierdzilam, ze moj blond taki troche juz przechodzony moze go odswieze.. umylam wlosy w szamponie rossamanowskim ..

no i są ciut siwe - ciut platyna.. hahah :X nie jest az tak zle, ale spodziewałam sie czegos innego.. 3-4 mycia i efekt zniknie - taki urok rozjasnianych wlosow

Offline sylwiq

• Chuck Norris
Pandi!!!!
ja wlasnie od ok tygodnia zamierzam sie kupic ten szampon bo jestem blondyna i mi sie zrobily zolte wlosy.. slyszalam ze szampon ten pomaga te wlosy zrobic znow blond, bialutkie a nei zolte...
wiec co polecasz czy nie?
z postu wynika ze nei etgo sie spodziewalas.. ;p ale jak to wyglada na glowie hihihi? no i po 3-4 myciach bedziesz miala ladny kolor czy teraz bedziesz myla normlanym szamponem zeby przez te 3-04 mycia zszedl ci ten siwy? ;]

Offline Pandi
  • maniak
ja mam wlasnie takie biale, bo dopiero teraz je wysuszyłam do konca.. mokre byly ciut fioletowe i to mnie przerazilo.. ale efekt koncowy jest zadowalajacy sylwusiu :] teraz uzyje go za tydzien czyli 2 mycia normalnym nastepne tym fioletowym ;]

Offline sylwiq

• Chuck Norris
dobra to kupuje.. tym bardziej ze cena smiesza.. a mialas jzu mocno zolte zanim go uzylas?

Offline Pandi
  • maniak
Ja nie mam zoltych - dlatego tak pieknie przyjelo.. u kumpeli to stopniowo trwa - ona czesto uzywa i ma piekne pasemka juz rozjasnione tym szamponem, a im dluzej bedzie uzywac tym bardziej calosc wlosow bedzie miala jasniejszy ton blondu  :)

Offline emm-a

• Chuck Norris
moje włosy traktowane są farbą tylko przez mojego fryzjera  :D obawiałabym sie chyba eksperymentów...juz dość sie naeksperymentowałam... :D chociaż....

mam wielka ochotę na grzywkę i zaraz po ślubie zamierzam ściąć  :D

chyba że usłyszę na próbnej fryzurze, że grzywka nie przeszkodzi w fryzurze ślubnej, wtedy zetnę jeszcze przed  :D :D :D
Moje Laleczki :-)
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline Pandi
  • maniak
Ja uwielbiam moja grzywke pomimo tego, ze kazdego dnia inaczej sie układa :) .. bez niej siakos dziwnie bym sie czuła :x.

Eeeejj, dziewczyny .. wspominałam o kolejnej rzeczy - mam bizuterie, a raczej naszyjnik do sukni slubnej :D musze dokupic kolczyki takie delikatne świecące

takie, ktore nie zwisaja - bede miala wlosy upiete i siakos dziwnie wygladaja te od kompletu w moim przypadku :)
mama dzis dzwonila, ze udalo jej sie kupic jakas sukienke na poprawiny - musze przymierzyc i zobaczymy czy zostaje, czy wraca do sklepu :x oj co ja bym bez niej zrobila :P w bieliznie w niedziele wystapila :D

Offline sylwiq

• Chuck Norris
Pandi zgapilam i kupilam dzis w ross szampon ale wzielam firmy joanna... jakos uzywalam ich produktow wiec psotanowilam sporobowac ;p
u mnie efektu jeszcze nei ma ale powiem ci za jakies 3 tyg jak to wyglada.. ja myje glowe co drugi dzien i bedee myla tym szamponem poki co, zobaczymy czy bedzie roznica ;]
ja mailam grzywe ktorej nie lubilam  ;p wiem wole zaczsane wlosy w kucyk i do tego wiesniacka opaska ehhehhe
po slubie zetne grzywke jakos fajnie i na bok pykne chociaz nigdy tak nie maialm ;D