Autor Wątek: Miłość jest niepojęta dla tych, co jej nie dzielą 30.06.2012 - Odliczanie PANDI  (Przeczytany 59830 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline emm-a

• Chuck Norris
jejku ja też jak bym miała 50km do pokonania to wolalabym zorganizowac kogos kto po mnie przyjedzie i spac we wlasnym łóżku
Moje Laleczki :-)
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline Pandi
  • maniak
Wyższa klasa.. ode mnie nikt sie niczego nie domaga, tylko z tamtej strony. Oni proponowali zeby zmienic miejsce wesela, zeby mieli pod nosem .. pff, a ja mam takie piekne miesjce obok siebie  :P. Tutaj to non stop jakies ciekawe sprawy wynikaja.. Moj K stwierdzil jasno, jak ojciec chce sie przejmowac jego sprawa, my nie organizujemy zadnego transportu .. tyle dadzą sobie rade, jak bedzie opcja pokoju to moga wynajac od wlascicielki.
Pomijam wypytywanie o poprawiny "gdzie,co,jak?" .. przyjdzie czas jak bedziemy rozwozic zaproszenia to wszystkich poinformujemy :D

Offline _patka_

• Chuck Norris
jeny jak czytam to co piszecie to stwierdzam ze nasze rodziny sa kochane! nikt sie nie pyta o takie rzeczy jak transport czy nocleg tylko cierpliwie czekaja, ale wiem ze nie wszyscy sa tacy sami... niestety.
my mamy za miastem sale ale zaledwie dwa kilometry moze nie organizujemy zadnego zbiorczego autobusu, bo goscie beda sie zabierac z innymi gosciami z reszta wszyscy z mojej rodziny, bo od Macka to wszyscy spia w hotelu gdzie bedzie wesele. a jesli ktos chce spac w hotelu, np. znajomy chce to powiedzialam mu ze musi ze swoich zaplacic, bo za fanaberie placic nie bede, a do domu piechota ma jakies 20 min drogi :)

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
moj PM jest z inowroclawia(twoje rejony Pandi ;))...i jedna z ciotek stwierdzila wymownie, ze skoro wesele tak daleko to powinnismy jeszcze organizowac autokar, ktory ich spod domu odbierze i zawiezie do goleniowa i spowrotem ;D ;D ;D sie usmialam normalnie :skacza: a po po wujka z niemiec mam moze jeszcze k**** helikopter wyslac ??? ??? ??? ludzie sa niemozliwi... :o

Offline przyszlazona
  • uzależniony
  • SPRZEDAM FIGURKĘ NA TORT I PODUSZKĘ NA OBRĄCZKI
malinowa_mambo nie przejmuj sie, nigdy wszystkim sie nie dogodzi i kazdy zawsze bedzie mial jakies "ale", niektorzy np wybrzydzaja i mowia,ze oni takiej a takiej wodki nie pija,ze oni chca wiec takie a takie piwo...

ech... taki jeden koles to wlasnie nie pil wodki i nie bylo piwa,ktore pije wiec zamowil taksowke,co by mu to piwo przywizola na wesele wlasnie...

rob jak uwazasz za sluszne zatem,bo kto ma narzekac i tak narzekac bedzie...

Offline Pandi
  • maniak
Helikopter i obstawe :P

Anio0lek  widzisz Twoj znajomy tez cos wymysla, nic nie poradzisz..

przyszlazona  daj spokoj, ludziom sie w glowach przerwaca, zapominaja ze to dzien tej mlodej pary a nie ich :x

Dziś jedziemy na rodzinny obiad, dowiemy sie cos wiecej o nowym watku slubu kuzynki K. Strachsie bac, co oni tm nie wykombinuja.. maja w sumie 6 miesiecy na przygotowania, zobaczmy jak im pojdzie  ???

Offline Pandi
  • maniak
Odświeżam listę - przyda mi sie aktualizacja

Z listy spraw zalatwionych
1. Kosciół - w mojej rodzinnej miejscowosci - 30 km od Bydgoszczy [plus - ładna sala niedaleko z dogodna cena]
godzina 16:00 [miała byc 17:00, ale ksiadz zapomnial zapisac i ktos mi podprowadzil pozniejsza .. mowi sie trudno, tak mialo byc]
2. sala
3.zespół muzyczny
4.fotograf
5.kamerzysta
6. suknia ślubna [kupiona w pazdzierniku - spontaniczna decyzja i wcale jej nie zaluje]
7.wybralismy cukiernie [trzeba tylko ustalic ile pieter bedzie mial tort ]
8. zapisani na nauki przedmałżeńskie 17-18 marzec :D
9. obrączki - "robią się" odbiór 10 luty
10. zaproszenia, zawieszki, zawiadomienia księga gości - zamówione - projekt zaakceptowany poszły do druku
11. auto - zabukowane :P
12.fryzjer - termin zaklepany [fryzura próbna w kwietniu]
13. makijaż - w mojej rodzinnej miejscowosci :D

a do załatwienia zostaje jeszcze
1.suknia na poprawiny/koszule dla K
2.alkohol,soki,woda + szampan dla dzieci
3. poradnia
4.garnitur i dodatki
5.dodatki do sukni slubnej
6.chata wiejska - zamowic produkty
7.dekoracje kosciola i sali/wiazanka dla mnie
8.dodatki do fontanny z czekolady
9. kłódka + grawer
10. organista
11. skan zdjęć na prezentację
12.kurs tańca - 2 lekcje indywidualne

Duuuuużo jeszcze tego :O

Offline emm-a

• Chuck Norris
prezentację? bedziecie mieli pokaz slajdów na weselu????  :D
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline Pandi
  • maniak
Ma być .. zdjęcia od dzieciaka > nas jako para > do teraz :).

Offline emm-a

• Chuck Norris
ojej, jak fajnie, ja też bym bardzo bardzo chciała, ale nie wiem kto by się zajął tym podczas wesela i w ogole, ale ten pomysl jest świetny  :D
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline Pandi
  • maniak
Prezentację robisz w domu. Skan zdjęc, na prezentacje w power poincie choćby i potem na pena.. na sali wystarczy projektor i ściana + laptop. Odpalasz i z muzyka w tle goście mogą poznać streszczoną historie waszej znajomości i dzieciństwa :D . U nas maja ten sprzet na wyposazeniu sali, wiec nic nie musze ze soba targac oprócz pena  ;)

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
  • data ślubu: :Serduszka:18.08.2012r. :Serduszka:
czy ja też się mogę przyłączyć do odliczania? ;)
ludziom się nie dogodzi, zawsze się znajdzie ktoś co na wszystko narzekać będzie, więc olać takich ludzi :P
Fajny pomysł z tą prezentacją ;D

Offline sylwiq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 23 czerwca 2012 ! <3
ja sie nie spotkalam z taka prezentacja na sali ;p
jedynie to wiem ze u nas w filmie z wesela jest taki dodatek ;p streszczona wersja od dziecinstwa do slubu az ;p

Offline Daisy87
  • uzależniony
moi znajomi mieli taką prezentację- super sprawa- dali też takie śmieszne zdjęcia- jak np. PM jako malec na nocniku siedzi albo PMka głupie miny robi ;) my też tak chcieliśmy ale sami musielbyśmy załatwić projektor więc odpuściliśmy- ale jeśli Wy macie taką możliwość koniecznie to wykorzystajcie! :)

Offline Mania82
  • zapaleniec
  • data ślubu: 07.07.2012
Moj brat na swoim slubie mieli zrobioną taka prezentację jako formę podziekowania dla rodziców, było wzruszająco i śmiesznie :) Rodzice płakali raz ze wzruszenia raz ze smiechu :)
Tez bym coś takiego chciała, ale bedzie, ze zgapiliśmy ;/

Offline emm-a

• Chuck Norris
a ja zaczynam sie nad tym poważnie zastanawiać...:-)
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline Pandi
  • maniak
Emm-a zachecam. To jest fajna forma rozrywki. Dla was wspomnienia dla innych opowiesc. Moja mama ma bzika na punkcie zdjec i z mojej strony bedzie dosc obszerna relacja postaram sie jak najwiecej odkipac zdjec mojego K.

Offline lebara

• maniak
  • data ślubu: 11.08.2012
Pomysł z taka prezentacja to  strzał w 10 :) szczególnie jeśli macie zwariowane zdjęcia :)
,,Geny to nie wszystko, zdrowie i mądrość Twojego dziecka zależą od Ciebie"

Offline przyszlazona
  • uzależniony
  • SPRZEDAM FIGURKĘ NA TORT I PODUSZKĘ NA OBRĄCZKI
pandi to naprawde super pomysl z prezentacja-ja tez bede miala,tylko musze sie zebrac w sobie,zeby ją dokonczyc,bo zaczelam juz w zeszlym roku:)a Ty juz zrobilas?

Offline Pandi
  • maniak
W większości nasze wspólne sa całuśne :P, ale w subtelny sposób, hehe.. sa i normalner, zwariowane, imprezowe, rodzinne itd.
Mam zaczętą, zdjęcia są jeszcze przygotowywane do skanowania, zeby to sklecić ;).
Ciesze sie, ze wam sie pomysł podoba  :)

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
Pewnie, że się podoba, bo pomysł jest fajny :D
No i widzę,  że już się za to zabrałaś ;D

Offline sylwiq

• Chuck Norris
moze byc smiesznie i wzruszajacao.. niestey my musielibysmy sami sprzet zalatwiac ;[ a to juz za duze zamieszanie ;/;/

Offline karolinciasto

• forumowicz
  • data ślubu: 20.10.2012
Świetny pomysł ta prezentacja, pierwszy raz w sumie o czymś takim słyszę i sama bym się na to pokusiła jeżeli bym miała taką możliwość :)

Offline moniq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 17.07.2010
pomysł z prezentacją całkiem fajny
Dane potrzebne do przekazania 1% podatku na naszego syna Maćka
W formularzu PIT wpisz numer KRS: 0000037904
W rubryce „Informacje uzupełniające - cel szczegółowy 1%” podaj:
23900 Kowalski Maciej Dąbrowa Górnicza
Dziękujemy

Offline Pandi
  • maniak
Kolejne dodatki mamy w trakcie opracowania ;).

Jest tak zimno na dworze, ze az wychodzic sie nie chce .. nie wyobrazam sobie slubowac w zime :| 

Offline sylwiq

• Chuck Norris
slubowanie w zimie tez moze miec swoj urok ;D ale faktycznie dzis zimno.. u nas - 10.. bynajmniej tak mi mowil karol godzinke temu

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
Uroki ślubowania zimą owszem są, ale ja siebie zimą nie wyobrażam, bo zmarzluch jestem straszny :P

Offline sylwiq

• Chuck Norris
aaaaaaa no to chyba ze ;D
ja tam sobie wyobrazam siebie w pieknym bialym puszku na plenerze ;p;p ale...  gorzej jak bloto albo w ogole brak sniegu deszcu i zimy zima ;D wtedy tak nijako za oknem ;p;p

Offline Pandi
  • maniak
Zdjęcia piekne, ale wszystko szybko - bo kosciol nie jest ogrzewany, na dworze zadnych zyczen, tylko dopiero na sali :P.. a w lato ciepełko :D

Offline _patka_

• Chuck Norris
ja tam nigdy nie wyobrazalam sobie slubu zima... ani jesienia, lato to dla mnie najlepsza pora, bo tez zmarzluch jestem :)