Autor Wątek: Miłość jest niepojęta dla tych, co jej nie dzielą 30.06.2012 - Odliczanie PANDI  (Przeczytany 59481 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
Emma:
biała i nowa jest sukienka,
stary jest pierścionek zaręczynowy,
a niebieskie i pożyczone :) Zmuś świadkową żeby kupiła podwiązkę i pożycz ją od niej :D

Proste nie :D

Offline emm-a

• Chuck Norris
no niby tak....tylko że nie planowałam pierścionka zaręczynowego założyć.... :P myslałam raczej o pierścionku z perłą, który mi Rodzice sprezentują z okazji ślubu  :D  marzyłam o nim....  :D  no ale w sumie ... może i zaręczynowy bym ubrała, tylko nie wiem, czy to nie będzie za dużo.... 

Moje Laleczki :-)
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
Kochana stara w pierścionku będzie perła, przecież właściwie nie wiesz ile taki pierścionek w sklepi był  :skacza: :skacza: :skacza:

Ah zapomniałam pożyczyć można od szczęśliwej mężatki :D

Offline Pandi
  • maniak
Ja mam jasne wlosy, wiec ryzu tak widac nie bedzie, ale brunetki to maja straszny problem, to nie ma sposobu aby wysuplac je z tych nalakierowanych wlosow. Kupie tuby i dam kilku parom. Swiadek mojego K chcial mi zrobic niespodzianke i sam juz zamowil, ale sie zdziwil jak sie dowiedzial, ze u mnie tez kilka juz jest. na probe kupilismy jak wyglada i efekt cudowny. Hukk ogromny jak na taka mala tube.  ;D

Dzis maja dojechac zaproszenia zawiadomienia i zawieszki na butelki.
Ksiega gosci bedzie doslana pozniej, bo moj kolor wstazki - pomaranczowy nie dojechal do nich na czas..
w sumie to jestem ciekawa czy z ich winy bede musiala pokryc drugi raz koszty przesylki. nie wydaje mi sie ..

Offline Mania82
  • zapaleniec
  • data ślubu: 07.07.2012
Pandi, o ile dobrze pamietam, to zamawiałąs w Amelia Wedding ? Ja dziś jestem z nimi umówiona :D jedziemy oglądać zaproszenia na żywo :) W weekend dopracowanie listy ostateczne i zamawiamy :D

Offline Pandi
  • maniak
Noo .. odpisali, ze wysylka na ich koszt. Jestem w szkoku  ;D. Mysle, ze jak to nie idzie mailowo, tylko bezposrednio pytasz, masz odpowiedz pojdzie szybciej :x. Ejj, a mialas leserowe zamawiac, bo Ci sie zadne wzory z amelii nie podobaly :D

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
  • data ślubu: :Serduszka:18.08.2012r. :Serduszka:
Ja pamiętam jak na ślubie kuzyna mieli te tuby i jak wszyscy goście się przestraszyli jak to huknęło ;D
Ale efekt był prześliczny :D

Offline Mania82
  • zapaleniec
Pandi, zraziłam się do kupowania próbek przez net - czekałam na laserowe 2 tyg. po czym okazalo sie, ze pani w ogole nie wysłała ;] Ciagle tylko zganiała na swojego pracownika, a pozniej tydzień czasu robiła zwrot pieniązków :D Jade do Amelii moze na żywo coś lepiej w oko wpadnie. ale delikatna wstązeczka już mi sie podoba :D ale malunia taka.

Offline Pandi
  • maniak
Tuby przez to cisnienie powietrza - liczy sie efekt i juz :].

Mania82 trzymam w kciuki, moze cos Ci sie uda wyszukac. Ceny dobijaja. Wg mnie zachowali sie fair, wiec nie mam pretensji i nadal ich bede polecac. Sylwusia tez chyba stamtad zamawia :x

Offline xanth

• entuzjasta
  • data ślubu: 11.08.2012
ja już stamtąd zamówiłam zaproszenia :) powiedzieli, że projekt będzie w ciągu 2-3 dni. Czekam i się niecierpliwie :)

Grafikowi nie bedę zawracać dużo głowy, tylko to wykona i to wszystko :)

Dam znać jak dojdą :)

Offline Pandi
  • maniak
Daj spokoj, u nas bylo tyle zmieniania i kombinowania. Spacje, przecinki, uklad strony, czcioki itd.  :) to nie tak szybko jak sie mowi.

Dziewczyny dostałam wlasnie paczke z zaproszeniami i zawiadomieniami plus zawieszki. Sa piekne i idealnie przygotowane :D ........

Wkleje foty wieczorem :D

Offline Mania82
  • zapaleniec
wow super :) powiem, ze jesteś zadowolona :D

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
  • data ślubu: :Serduszka:18.08.2012r. :Serduszka:
Super, że jesteś zadowolona i że zaproszenia przyszły w idealnym stanie ;D
Czekamy w takim razie do wieczora na fotki :D

Offline sylwiq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 23 czerwca 2012 ! <3
tez sie ciesze bo to zacvzy ze to porzadna firma ;D
ja dopiero dostalam po 4 dniach meila kto sie mnja bedzie zjamowal...
zamowilam i to chyba takie jak ty Pandi ;p
tylko ze ja ze wstazka zwykla nie plaska ale etz pomaramnczowa chcemy ;d

Offline przyszlazona
  • uzależniony
  • SPRZEDAM FIGURKĘ NA TORT I PODUSZKĘ NA OBRĄCZKI
nie mogę doczekać się fotek  ;D a te tuby to ile ich kupujecie ?? bo ja się tak właśnie zastanawiam ile ich powinno być, żeby był efekt ?

Offline emm-a

• Chuck Norris
ja też chyba chcę tuby - z płatkami kwiatów, tylko nie wiem czy zdecydować się na białe czy jeszcze na jakis kolor - może jakiś delikatny róż albo...niebieski? do bukietu by pasowało... :D

Pandi czekami na fotki zaproszeń  :D

karolinko - masz racje z tą perłą  :D :D :D to moze zrobię się trochę przesądna i też będę miala stare, nowe,niebieskie i pożyczone...

a myślicie że wypada zalozyc na ślub pierścionek zaręczynowy?
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
Ja miałam pierścionek na lewej ręce :)

Ja miałam tuby i białe i kolorowe, same białe nie miały by efektu :D Dwukolorowe też nie :)

Zdjęcia zaproszeń chcę, mamy prawie noc  ;D

Offline xanth

• entuzjasta
ja swój pierscionek zaręczynowy bede miała na palcu już do końca zycia :)

najwyzej go przemienię na drugą dłoń własnie :) a więc i do ślubu będzie razem ze mną :)

Offline przyszlazona
  • uzależniony
ja też będę miała na lewej ręce pierścionek zaręczynowy i nie wyobrażam sobie inaczej :)

Offline Invis
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 13.07.2013
Ja też noszę zaręczynowy na co dzień na lewej ręce, nie mam zamiaru go zdejmować ani w dniu ślubu ani po ślubie.

Offline emm-a

• Chuck Norris
ja noszę  na prawej ręce, a po ślubie na prawej będzie obrączka, więc zaręczynowy można na lewą przerzucić  :D

tylko ze ja mam na lewej chudsze palce  :D a już na prawej pierścionek "lata" mimo że był zmniejszany, zatem nie wiem, czy będę mogła go nosić... Nie zamierzam stracić kolejnego pierścionka...po brylantowym  :( :( :( :(
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
ja smignę na lewą ;)teraz mam na prawej :)

Offline lebara

• maniak
ja tak samo na razie noszę pierścionek na prawej a po ślubie pójdzie na lewą rękę... też nie wyobrażam sobie żebym nie miała pierścionka zaręczynowego w dniu ślubu tym bardziej, że na walentynki dostałam naszyjnik szafirkiem który pasuje pod pierścionek
,,Geny to nie wszystko, zdrowie i mądrość Twojego dziecka zależą od Ciebie"

Offline Pandi
  • maniak
Tadamm... jeden wieczór później, ale jak obiecałam wklejam :

Tak może niezbyt idealnie foty porobione, ale wazne , ze efekt jest :P

Ja bede zmniejszac zareczynowy - na lewa reke, ale nie wiem, czy na slub czy potem to zrobie.. kocham go i najchetnej wcale bym go nie zdejmowala, ale obraczka z pierscionkiem tak srednio u mnie na plcu wyglada..

Offline emm-a

• Chuck Norris
zaproszenia i zawieszki bardzo ładne  :D pomarańczowy daje po oczach  :D

tylko...dlaczego kokardka na zaproszeniach jest pomarańczowa a na zawieszkach biała? nie chciałaś takiej samej kolorystyki?
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline Mania82
  • zapaleniec
tez sie wlasnie zastanawiałam, dlaczego zawieszki są inne niż zaproszenia ?:) Myslałam, ze ten pomarańcz to pod kolor dekoracji sali...?

Offline Pandi
  • maniak
za duzo pomaranczowego by bylo na stole, cos musi byc neutralne, poszlo na zawieszki :D. zrobilysmy symulacje nawet w dom, za duuuuzo duzo za duzo :D

Offline przyszlazona
  • uzależniony
no i pięknie - teraz tylko rozdawać  ;D ;D ;D

Offline Pandi
  • maniak
jak u malinowej czytalam, ze ona ma rozdane, to az w szoku bylam.. my mamy zamiar ruszyc sie w kwietniu najszybciej czasu a czasu :) :)

Offline sylwiq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 23 czerwca 2012 ! <3
zadowolona jestes z tego pomaranczowego? jest taki zywy i soczysty? ;D bo ja tez ten kolor zamowilam, nawet te same zapro ale z inna kokardka hihiih i ten sam papier tez wybralismy ;p