Autor Wątek: Miłość jest niepojęta dla tych, co jej nie dzielą 30.06.2012 - Odliczanie PANDI  (Przeczytany 58340 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline lebara

• maniak
  • data ślubu: 11.08.2012
Pandi tak jak obiecałam, że napiszę Ci o wędlinach. Jutro jedziemy do J.M. Spychalskich oni maja dwa sklepy ul. Tychoniewicza 2 oraz przy ulicy Solskiego 15 kumpel M powiedział, że mają naprawdę dobre wędlinki ale też powiedział nam, że w piątki przeważnie tak do 16 godz. na Długiej stoi facet z Janikowa który również ma godne polecenia wędliny, nasz znajomy też tam ma stoisko ale z miodami i często od niego kupuje wędlinki i są dobre, ale wiadomo każdy ma inny smak i najlepiej samemu spróbować.
,,Geny to nie wszystko, zdrowie i mądrość Twojego dziecka zależą od Ciebie"

Offline Pandi
  • maniak
Przeprowadzka w czwartek.. pozostaje trzymac w kciuki, ze wszystk pojdzie zgodnie z planem..

Offline Mania82
  • zapaleniec
  • data ślubu: 07.07.2012
Trzymam kciuki :) i zazdroszczę Ci... ja już na swoje mieszkanie czekam od grudnia- takie opóźnienie ;/ nie mam już siły i wkurzam się, bo pewnie dostaniemy je na krótko przed slubem i zaduzo rzeczy będzie wtedy do załatwienia ;/

Offline sylwiq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 23 czerwca 2012 ! <3
kciuki zacisniete ;]

Offline emm-a

• Chuck Norris
ale fajosko  :D :D :D bardzo się ciesze  :D no i trzymam kciuki oczywiscie  :D
Moje Laleczki :-)
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline moniq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 17.07.2010
w takim razie trzymam kciuki za przeprowadzkę
Dane potrzebne do przekazania 1% podatku na naszego syna Maćka
W formularzu PIT wpisz numer KRS: 0000037904
W rubryce „Informacje uzupełniające - cel szczegółowy 1%” podaj:
23900 Kowalski Maciej Dąbrowa Górnicza
Dziękujemy

Offline Pandi
  • maniak
Dzięki serdeczne dziewczyny :D ..

Z plusów załatwiłam kolejną sprawę .. hel do balonów - za 110 zł napełnię ok 100 balonów, które polecą wyżej niż lampiony.

W sumie sprawy organizacyjne u mnie jakoś teraz stoją w miejscu - nie mogę sie doczekać waszych relacji :)

Mania82 spokojnie - może zdarzy się cud i duzo wczesniej dostaniecie swoje mieszkanko - ja i tak dopiero za 2 tygodnie zaczynam oprózniać te 4 katy - meble / kwiaty / sprzety wszystko trzeba kupić nowe  :-X

Offline Pandi
  • maniak
Dzisiejszy dzień nie zaliczam to zbyt udanych .. w pracy młyn, z praca stoje w miejscu bo czekam na poprawki .. jutro jade na uniwersytet poprawiać część metodoliczną, ale mam tylko chwile na rozmowe z nowym promotorem, bo szybciej do pracy muszę się zawianąć i taka robota..
W weekend zjazd i ani chwili dla siebie .. w nocy mam dyzury przy dziadku i w dzien wiecznie niewyspana - wiem marudzę, ale skoro się „wygadam” może mi lepiej będzie ..
Jeszcze na sam koniec pracy dziś dowiedziała się, że 2 maja normalnie pracuje - a już planowaliśmy wspólny wyjazd z K - a tu buba .. buuu mam nadzieje, że te nadchodzące dni jakoś polepszą mój humor :|

Offline przyszlazona
  • uzależniony
  • SPRZEDAM FIGURKĘ NA TORT I PODUSZKĘ NA OBRĄCZKI
kochana po każdej burzy wychodzi słońce i nie ma tego złego, co by na dobre wyszło - grunt to pozytywne myślenie, trzeba być dobrej myśli i widzieć pozytywne strony właśnie.

Offline moniq

• Chuck Norris
trzymaj się kochana dasz radę
Dziękujemy

Offline Pandi
  • maniak
Porządki dalej trwają .. Jutro dziadek wyjeżdża i wstyd sie przyznać, ale mam nadzieję, że w końcu sie porządnie wyśpię ..

W poniedziałek jedziemy do USC :D

Offline Pandi
  • maniak
Coś tu pusto sie zrobiło .. :( dni coraz cieplejsze, coraz blizej do czerwca, a ja w sumie z naszymi sprawami slubnymi stoje w miejscu.

Niestety wypad do USC sie przesunał - w piatek zmarł dziadek K i idziemy na pogrzeb w ten dzien o 11.00.

Offline sylwiq

• Chuck Norris
Szczere wyrazy współczucia dla Was Pandi....
nie fajnie... ;[ ale wesele sie odbedzie normalnie?
no wszedzie w watkach cisza bo cieplo an dworku kobiety sie opalaja chyba hiih

Offline moniq

• Chuck Norris
współczuję
Dziękujemy

Offline Pandi
  • maniak
Tam jest trudna sytuacja rodzinna, K poznał swojego dziadka w wieku 14 lat, a potem utrzymywali kiepskie i raczej rzadkie kontakty. dopiero od 2och lat przeze mnie jakos czesciej sie spotykali, mimo wszystko czuc bylo ten dystans.
Bardzo szybko potoczyła sie historia jego choroby - 3 tygodnie temu wrocil ze szpitala i z dnia na dzien bylo coraz gorzej.

Dzieki dziewczyny - slub i wesele odbedzie sie normalnie, bo wszyscy nam powtarzaja, ze my nie mozemy rezygnowac z calej uroczystosci, tym bardziej, ze od 1,5 r jest juz wszystko planowane..
W tamtej rodzinie zdarzają sie takie przykre sytuacje, w zeszlym roku, jak slubowala K kuzynka to ich babca tez zmarła 1,5 miesiaca przed slubem - wszystko odbylo sie bez zmian - wspomnieli , ze pamietaja o niej w trakcie wesela podczas przemowien.

Ciepelko sylwusia jest cudowne - my dzis wybralismy sie na rowery wieczorem,  bo do poludnia bylo bieganie za ciuchami na pogrzeb - w szafie nie mam zadnych ciemnych ubrań.

Offline _patka_

• Chuck Norris
moje kondolencje dla Ciebie i K., najgorsze jest to kiedy ktoś ważny umiera przed tak ważnym dniem dla Was :(

Offline przyszlazona
  • uzależniony
  • SPRZEDAM FIGURKĘ NA TORT I PODUSZKĘ NA OBRĄCZKI
jest mi bardzo przykro i również składam kondolencje...

Offline sylwiq

• Chuck Norris
a tak nie na temat - napisalas ze nie amsz cemnych ubran
ooo matko jak ja ci zazdroszcze ;D
ja mam same szarobue... bo twierdze ze wyszczuplaja heheeh i k sie wnerwia na mnie ze tylko w takich przytlaczajacych chodze ;)

Offline _patka_

• Chuck Norris
sylwuska marsz do sklepu!! nie wolno tak! ostatnio sie przyjrzalam dziewczynom i stwierdzilam, ze smutno wygladaja w takich ciuchach a Ty jestes radosna dziewucha no! przeciez w jasnych ciuchach bedziesz wygladac szalowo i niekoniecznie grubo, przeciez Ty nawet gruba nie jestes!!  :diabel_3: :diabel_3: :diabel_3:

Offline sylwiq

• Chuck Norris
 :-* :-* :-* :-* :-*

eh ja k ja kocham to forum ;D
wy mi podnosicie samoocene ;p chociaz ewidentnie waga , bmi i lustro nie klamia hihi

ale tak szczerze to trzeba cos kupic kolorowego takei piekne rzeczy teraz wisza na wieszakach...

Offline Pandi
  • maniak
Za chwile ruszamy :| okropna pogoda na taka uroczystosc - ugotujemy się, a pogrzevb jeszcze na dworze sie odbedzie, bo kosciol remontowany ..

Brr

sylwusia085 koronki, fale, wyciecia, dekolty - od tego jest lato .. znalazlam w zarze piekna pomaranczowa sukienke z czesca koronki, ale nie molam przez biust przecisnac - straszne :(

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
wiekszy rozmiar trzeba wziac  :)

Offline sylwiq

• Chuck Norris
ejj a orientujecie sie w ktorym ze sklepow maja jeansy ala rurki na gumce? ;

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
jakies sieciowki typu stradivarius, bershka na bank maja...najlepiej na stronie sprawdzic...

co do ciuchow...ja tez wiecznie w szarosciach i czerni...  :-\ ehh

Offline Precelek

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011
H&M i New Yorkerze mieli na pewno jakieś dwa mieisące temu, bo wtedy się na nie natknęłam :)

Never run faster than your guardian angel can fly ....

Offline sylwiq

• Chuck Norris
ok, dzieki dziewczynki ;)

Offline Pandi
  • maniak
malinowa wlasnie nie bylo :x wykupione - zreszta jak zwykle z rzeczami, ktore mi sie podobają ..

Offline Pandi
  • maniak

zakochałam się :D ten kwiat podwójny - boski w swej prostocie

weekend majowy w kratke w pracy / czesc wolnego i tyle z pięknej pogody - miałam nadzieje sie ciut opalić - zobaczymy co z tego wyjdzie ;)

cześć osob juz potwierdziła swoje przybycie czekam na jednostki .. mamy juz 52 osoby z 64 .. jest lepiej niż myslałam :D ..

wstepnie moge rozplanowac ustwienie stołów i jak kto siedzi :)

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
WOW piekny ten kwiatek(pasowal by do mojej sukni :brewki: :brewki: :brewki:)...ogolnie ladna pani, ladny makeup, ladny fryz...i ta labedzia szyja :Serduszka:

Offline Karina
  • zapaleniec
  • data ślubu: 2005-06-25
jeśli mogę, to dodam swoje 3 grosze ;) dla mnie bomba  :)