Autor Wątek: Miłość jest niepojęta dla tych, co jej nie dzielą 30.06.2012 - Odliczanie PANDI  (Przeczytany 58776 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Precelek

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011
Pandi, mi chodziło o to, że jeśli robicie podziękowanie dla dziadków, bo jeszcze jakiś macie, to warto tam wspomnieć o tym dziadku, który odszedł teraz. U nas przy podziękowaniu dla rodziców był wspomniany tata męża. To była mega świeża sprawa, wie też nie było łatwo.
Nie wiem czy robienie oddzielnego podziękowania dla zmarłego dziadka nie będzie zbyt rzewne, przecież nie o to chodzi, żeby sie ludzie poryczeli.

Never run faster than your guardian angel can fly ....

Offline Pandi
  • maniak
Mania tez teraz wiem ze wszystko musi odbyc sie zgodnie z planem,ale jeszcze pare dni temu to byla totalna groteska..

Precious w srode mamy spotkanie.. chce zapytac czy mieli taka sytuacje i jak to bylo zorganizowane. . Moze podsuna jakis pomysl :) ja bede plakac tak czy siak tyle wiem :p.

Jutro jade kupic dekoracje na auto i do kosciiola.. szajnochy mam nadzieje wystarcza

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
  • data ślubu: :Serduszka:18.08.2012r. :Serduszka:
pokaż dekorację na auto jak kupisz :D
a płakać, jeśli to pomoże to płacz ile trzeba :-*

Offline Pandi
  • maniak
zobaczymy co będzie :) ..

Offline moniq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 17.07.2010
ja miałam łzy w oczach w kościele potem mi przeszło tak czy siak to będzie najpiękniejszy dzień w waszym życiu
Dane potrzebne do przekazania 1% podatku na naszego syna Maćka
W formularzu PIT wpisz numer KRS: 0000037904
W rubryce „Informacje uzupełniające - cel szczegółowy 1%” podaj:
23900 Kowalski Maciej Dąbrowa Górnicza
Dziękujemy

Offline xanth

• entuzjasta
  • data ślubu: 11.08.2012
jak się panna młoda popłacze to przynosi szczeście!

a ja totalnie nie wiem jak zareaguje, albo bede się brechtac, albo mi stanie język jak kołek, albo się porycze i też nie powiem przysięgi :D haha

Offline Precelek

• Chuck Norris
MI nie chodziło o płakanie ogólnie :) tylko o to, żeby ze wspomnienia osoby zmarłej nie zrobić żewnego widowiska na ktorym ryczy cała sala. Nic więcej nie miałam na myśli. Po prostu z umairem i taktem.

Przecież to logiczne, że wypłakać się trzeba po każdej stracie, daleko mi do poglądów dot. nieujawniania emocji.

Offline sylwiq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 23 czerwca 2012 ! <3
ja wlasnie tez chcialam napisac Pandi na poczatku zeby moze zrobic minute ciszy na weselu, ale pozniej pomyslaam sobie ze niektorzy moga w tej ciszy pozostac cale wesele.. wiadomo ze kazdy z nas jest inny i ma inny charakter sa slabsi i silniejsi.mysle ze Precious ma troche racji zeby nei zrobic z wesela sorki ze tak napisze brzydko ale zeby z wesela nie zrobic stypy
mam nadzieje ze rodzinke masz spoko i kazdy podejdzie takl jak wy ze dziadek juz sie chociaz nie meczy i ze na pewno patrzy nas was gdzies tam i tupie z wami nozka ;)

Offline Pandi
  • maniak
Dziś spotkanie z zespołem- zdam relację co postanowiliśmy.

mam kilka zabaw dla ludzi + integracyjne .. oby poszlo gladko

Nie mam kiedy chodzic na solarium / praca / remont / spotkania ..
ehh i nauka - mam 4 tygodnie na pozaliczanie ostatnich rzeczy i obrona :P

wczoraj bylismy na kursie tanca - a raczej na lekcji indywidualnej :]

Moj biedny K, ma sporo pracy przy tym układzie, bo piosenka spokojna i Pan powiedzial  ze ladnie zapełnimy tam czas :P

mi sie podoba, bo pamietam kroki z ekspresowego i w miare mi idzie - nawet strony sie nie myla, co na poczatku bylo dosc zawstydzające, a teraz nabrałam pewności siebie ..

nadal wygladamy jakbysmy polkneli kije, ale to za pare cwiczen minie ..

Offline sylwiq

• Chuck Norris
Nic nie mow z ta nauka... ;( mam dola bo jeden.egzam na bank bedzie oblany. nugdy nie oblalam wiec sie stresuje ;)
 no i tance ... . tez bylisny dwa razy ale jainaczej sobie wyobrazilam nasz uklad i jakos sceptycznie podchodza. ciagle gadam k. ze zatsnczymy na sam koniec przytulanca i wnerwiam sie bo on nie chce przytualanca tylko ten uklad ktory jest trudny a my liczymy kroki ;(;(

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
  • data ślubu: :Serduszka:18.08.2012r. :Serduszka:
Zestresowałyście mnie tym tańcem :P
bo wy tu na lekcje tańca chodzicie, a my nie mamy zamiaru się wybrać nawet ;)
a też się boję, że jakoś taniec bez sensu wyjdzie  :P
ale Ty Pandi i Sylwia nie macie się czym stresować, na pewno wam wszystko wyjdzie idealnie tak jak chcecie i nie będziecie żadnych kroków musieli liczyć ;)

Offline sylwiq

• Chuck Norris
u mnie tak bedzie jak mowisz bo namowie k. zeby byl przytualniec z niektorymi elementami z nauk ;D

Offline Pandi
  • maniak
Ojj, bo musicie cwiczyc sylwusia !! Inaczej zapomnisz i dooopa..

My jestesmy po pierwszym stopniu, wiec tez lzej, chociaz moj K sie mota w przejsciach będzie sii

aniolek86 nie chce tyniac zwyczajnie .. pare przejsc i dobry krok pod rytm nic wiecej :]

Offline moniq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 17.07.2010
a do jakiej piosenki tańczycie?
Dane potrzebne do przekazania 1% podatku na naszego syna Maćka
W formularzu PIT wpisz numer KRS: 0000037904
W rubryce „Informacje uzupełniające - cel szczegółowy 1%” podaj:
23900 Kowalski Maciej Dąbrowa Górnicza
Dziękujemy

Offline Pandi
  • maniak
Karolina Kozak Razem zestarzejmy sie.. na spokojnie. . :D

Offline emm-a

• Chuck Norris
tańczcie tańczcie!!!  :D będzie fajnie  :D a jak coś pójdzie nie tak to nic nie szkodzi, my się pomylilismy, a raczej ja, no i mimo to bylo superaście!!!  :D

uszy do góry!!!  :D :D :D
Moje Laleczki :-)
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline katarina25

• forumowicz
  • data ślubu: 30.06.2012
Pandi, wciąż wydawało mi się że mamy mnóstwo czasu... ani razu nie byłam w solarium, a ja "tylko" pracuję, nauka już za mną... Zapisałam nas do szkoły tańca - okazało się że jedyne wolne terminy to godzina 22 z hakiem ;D Jeszcze nie umawialiśmy się z naszym dj'em ale wciąż nie jestem pewna czego chcę w temacie zabaw/rozrywki weselnej. Ewentualnie chcę "krzesełka" czyli walkę o np. banana i pytania do nas gdy siedzimy tyłem do siebie i podnosimy but swój albo PM. Uśmiałam się przy tym na ślubie koleżanki bo ich znam i wiem jak to u nich jest. Ale zaintrygowałaś mnie z tymi "integracyjnymi" Co wymyśliłaś?
:) :) ;) ;)

Offline Pandi
  • maniak

Z zespołem sporo spraw ustalone / zabawy wybrane .. scenariusz ustalony..

Katarina z sol mam to samo, ale przez remont i ogarnianie innych tematow.. co do zabaw opisze Ci kilka :

Zabawa ta organizowana jest przeważnie w trakcie wesela. Orkiestra zaprasza gości na sale oraz prosi o ustawienie w kółeczku na przemian Pani i Pan. Następnie orkiestra zaczyna grać i wszyscy trzymają się za rączki. Co chwile orkiestra przerywa i pyta się o poszczególne części ciała - następnie uczestnicy kontynuują taniec trzymając się za wymienione części ciała (rączki, kolana, biodra, nosy, uszka, policzki, stopy, brzuszki…)

zamieniaja sie jeszcze jakos miejscami 3 x :D

potem kto w styczniu urodzony
:]
i .. pociąg w wersji gdzie kazdy musi sie ustawic w jakis konkretny sposob :P nie wnikałam, ale podobno kazdy bedzie zmienial miejsce kilkakrotnie .. 

tance w trakcie - nauka pełną parą .. ładnie nam idą cwiczenia  :)

Dziś dostaliśmy zaproszenie na slub i wesele w sierpniu .. widnieje na nim moje przyszle nazwisko .. hhe - pieknie wyglada  ;D ;D

Jedynie z czym mamy problem, to fakt, ze auto sie zmienilo i w sumie nie podoba nam sie nowy model, wiec szukamy dalej.. teraz tak pozno to wiecej zamieszania niz konkretnego załatwiania

we wtorek przymiarka
w poniedzialek kolejne tance + alkohol i soki ..
+ zamowienie do staropolskiej

tydzien napiety .. a ja jeszcze do egzaminow musze sie uczyc

Offline katarina25

• forumowicz
Z egazminami szczerze współczuję brrrrr. Z tym łapaniem się z różne części ciała też kojarzę i podobało mi się na czyimś weselu ale nie traktuje tego jak zabawę okołooczepinową tylko bardziej coś bliżej śmiesznych tańców a la kaczuchy. Nakreśl mi jeszcze proszę o co chodzi z tymi urodzonymi w styczniu. Ja mam jutro przymiarkę i mam nadzieję że mogę suknię wziąć do domciu. Oj, wpadłabym na jakieś weselicho ;D

Offline przyszlazona
  • uzależniony
  • SPRZEDAM FIGURKĘ NA TORT I PODUSZKĘ NA OBRĄCZKI
no to będzie udane Wasze wesele, integracja na całego :D a kto w styczniu urodzony bardzo mi się podoba :D

Offline Mania82
  • zapaleniec
  • data ślubu: 07.07.2012
ooo u nas tez na pewno będzie kto w styczniu...jak orkiestra nie zaintonuje, to wiem ze rodzinka sama zacznie :D Hehe,  u nas w rodzinie przyspiewki weselne zawsze są :)
A z tym styczniem to jest mniej wiecej cos takiego:
Spiewamy: Kto w styczniu urodzony jest powstań, powstań, powstań; do ręki swej kieliszek weź i wypij aż do dna :) jak żeś wypił to se nalej a butelkę podaj dalej... hej goscie na lewo hej goście na prawo pijemy słodką wódkę... kto w lutym urodzony jest... itd :) Fajna integracja, coniektórzy co miesiac sie rodzili- hihi :)

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
ooo u nas tez na pewno będzie kto w styczniu...jak orkiestra nie zaintonuje, to wiem ze rodzinka sama zacznie :D Hehe,  u nas w rodzinie przyspiewki weselne zawsze są :)
A z tym styczniem to jest mniej wiecej cos takiego:
Spiewamy: Kto w styczniu urodzony jest powstań, powstań, powstań; do ręki swej kieliszek weź i wypij aż do dna :) jak żeś wypił to se nalej a butelkę podaj dalej... hej goscie na lewo hej goście na prawo pijemy słodką wódkę... kto w lutym urodzony jest... itd :) Fajna integracja, coniektórzy co miesiac sie rodzili- hihi :)

u mnie dokladnie tak samo ;D

Offline Pandi
  • maniak
Z tym łapaniem się z różne części ciała też kojarzę i podobało mi się na czyimś weselu ale nie traktuje tego jak zabawę okołooczepinową tylko bardziej coś bliżej śmiesznych tańców a la kaczuchy.

Bo to bedzie przed oczepinami - ok 18/19 zeby popili / pobawili sie .. na czesc druga mamy inny zestaw :)

przyszlazona mi tez, od roku z sis o tym rozmawiamy, bo ona ze stycznia jest i pije zawsze 2 razy, bo powtrarzaja poczatek :P

Mania82 a na koncu .. "kto w polsce urodzony " itd ..

Licze na gosci .. od nich wiele zalezy .. :]
[/color][/b]

Offline katarina25

• forumowicz
Sprawdziłam " a kto w styczniu urodzony" i raczej pominę. A co sądzicie o karecie?

Offline Pandi
  • maniak
woznica ma najgorzej.. jak chcesz rozgardiasz i mnostwo skolowanych ludzi spoko .. u nas odpadlo to tez przez plytki - ludzie by sie pozabijali .. ja tylko raz w czyms takim uczestniczyłam i unikam.. :]

Offline katarina25

• forumowicz
No zapewne są osoby które nie znają tej zabawy. My mamy parkiet - zobaczymy. Gdy uczestniczyłam w tej zabawie u znajomych ciągle myliła się lewa konica  ;)

Offline Karina
  • zapaleniec
  • data ślubu: 2005-06-25
widziałam to na 3 weselach i dla mnie bomba :-) widac było, że gościom się podobało  ;D

Offline Precelek

• Chuck Norris
My zamiast woźnicy mieliśmy "Rodzina idzie do zoo" taka sama konwencja zabawy.
Też były płytki i Pandi uwierz mi, ale chęć wygrania jest tak duża, ze goście sobie super radzą :) Najczęsciej sciągają buty, kupa śmiechu przy tym jest :)

Offline Pandi
  • maniak
u nas odpadło :].

dzis cd remontu - wszystko idzie w tempie ekspresowym - juz drzwi wstawione / teraz wymiana kaloryferów / za chwile sprzety wjada na mieszkanie i wykanczanie kuchni ..

nadal czekam na wycene mebli kuchennych ..  :drapanie: .. jak drugi raz dostane taka cene to sie pochlastam ..

Offline lebara

• maniak
  • data ślubu: 11.08.2012
Kiedyś byłam na weselu u znajomych gdzie mieli fajną zabawe przy której ludzie płakali ze śmiechu. A mianowicie: Do tej zabawy potrzeba było 8 osob najlepiej 4 kobietki i 4 facetów, siadali w dwóch rzędach koło siebie na przemian kobieta-facet-kobieta-facet. Kobieta na końcu dostała banana do zjedzenia i jak zjadła go klepała faceta który miał szklankę wódki do wypicia jak wypił to klepał dalej babeczkę która miała cytrynę, po zjedzeniu jej ''podawała'' do faceta ktory miał w kieliszku troszkę bułki tartej, który miał to zjeść i zagwizdać....ehh śmiechu była nie miara szczególnie, że z tą bułką tartą nie było tak łatwo, żeby ją tak przemielić.
,,Geny to nie wszystko, zdrowie i mądrość Twojego dziecka zależą od Ciebie"