emm-a ja ci powiem, że czasem ładniej wychodzi jak para się po prostu buja w rytm muzyki "po swojemu" aniżeli jak para liczy kroki i ma wyraz twarzy taki nieciekawy, spięty, bo ciągle myślą o krokach. To później widać, przede wszystkim na filmie, bo na żywo jako widz skupia się na parze, ale jak później podsyłaja znajomi filmiki to widać, że liczyli kroki, nawet w prostym walcu. My zapisujemy się na tańce tak dla siebie plus żeby sie nauczyć ładnie tańczyć na pierwszy taniec, ale jeżeli będziemy bardziej skupiać się a krokach niż na tańcu to ostatecznie chyba zatańczymy przytulańca
WoW babeczka z Poznania do Sz-na przyjeżdża no to ceny musi mieć kosmiczne, przecież jakby była na miejscu w Poznaniu to by z 2-3 PM mogła pomalować i uczesać, a w Szczecinie tylko 1. No własnie a w Szczcinie są jakieś godne polecenia wizazystki? Słyszałam, że Lilianna Nogal ładnie maluje, no własnie ale o której tu mowa? Bo mama i córka tak samo się nazywają

Kiedyś chodziłam do LO z Lilią (córką oczywiście) i pamiętam, że zawsze miała super makijaż, widziałam tez kilka jej prac na modelkach. I albo ona albo jej mama mają bardzo dobra opinie, słyszałam,że ceny są wysokie. Mnie raz malowała jeszcze taka Pani Agnieszka, nie pamiętam jej nazwiska, coś na Sz. chyba, i byłam bardzo zadowolona z jej pracy, ale ona generalnie chyba nie ma studia swojego ani w ślubne się nie bawi na codzień i chyba tylko już z polecenia robi makijaże. Będę musiała jakos jej namiary zdobyć, bo makijaz mi fajny zrobiła, bardzo sympatyczna kobitka.
No właśnie ile powinien kosztować taki makijaż ślubny, czy ktoś wie jakie są orientacyjnie ceny? Czy jeżeli nie powie się, że slubny, to wieczorowy bedzie tańszy a bedzie taki jaki sobie zażyczymy? Tak z ciekawości pytam, bo doszłam do wniosku, że wszystko co ma w nazwie ślubne jest automatycznie droższe

LoL Co za ślubne wariactwo