sylwusia 085 jesli chodzi o numer 1 - mniemam, ze chodzi o pierwsze zdjecie i pierwszy opis w moim wywodzie,co do mierzenia?

?? - jesli tak to jest to suknia z lisa ferrera,a jej koszt to 4310 zl,z tym,ze mozliwy jest rabat 300 zl i halka w cenie (ten model tam podobal mi sie najbardziej), ale nie wiem dokladnie, ktory to numer 4? - czy chodzi o te falbanki z la mariette ? co do figury - to bardzo dziekuje

i na pewno nie pisalam nic o odchudzaniu hehe:)
malinowa mamba jak juz pisalam wyzej - bardzo ladna suknia... tylko ja mam problem czy chce wlasnie dol falbankowy czy tiulowy prosty ech ;(
kasja89 rzeczywiscie tiulowy bardzo fajnie wyglada w ksiezniczkach,dlatego ciagle podoba mi sie z la mariette ta z dolem tiulowym brokatowym-na zywo super:)a ta w lisa ferrera to chyba jedyna z dolem falbankowym,ktora mi sie podoba, bo jak mierzylam takie suknie jakby z dolem poszarpanym to na zywo wygladaly cudnie i jeszcze sie pieknie mienily,ale na zdjeciach jakos strasznie dziwnie to wyglada i chyba zrezygnuje...
a tak w ogole to bylam dzisiaj znow w salonach i pierwszy, w ktorym bylam to arvena i powiem szczerze,ze najmniej mi sie tam podobalo, gdyz w polowie mojego przymierzania ktos przyszedl za wczesnie i panie jakos dziwnie zaczely sie zajmowac wlasnie tymi osobami jakbym przestala istniec,a jak mowilam,ze np tez ladna suknia to pani rzucila no nie wiem moze i w zarcie-ze moze przyniesc brzydkie jak chce,ale i tak po trzeciej sukni powiedziala mi poprostu - to dziekuje choc wcale nie skonczyl sie moj czas i mowilam jej wczesniej o sukniach,ktore mi sie podobaly,ale nawet ich nie przyniosla,wiec stwierdzilam,ze nie za bardzo mam ochote zostac dluzej,ale spodobaly mi sie takie:
1)emmi mariage - chantelle
http://pphmercator.com.pl/main.php?action=kolekcje&id_kat=14&id_podkat=127#2)emmi mariage - marinella
http://pphmercator.com.pl/main.php?action=kolekcje&id_kat=14&id_podkat=127#3)z falbankami, ale nie moge znalezc jej na stronie,a pani mi widocznie nie zapisala,ale mam fotke:)
potem mialam isc do pretty woman,ale bylo za wczesnie , wiec wstapilam do pauli - panie bardzo mile,az chcialo sie przymierzac,tam spodobala mi sie jedna suknia,ale na zdjeciu ten dol taki jakby potargany czy pierzasty na zywo wyglada znacznie lepiej niz na zdjeciach,szkoda... rowniez mam fotke oczywiscie:)
potem poszlam wiec do pretty woman-pani co chwila przynosila suknie i wybierala naprawde ladne, wiec sporo tam mi sie spodobalo,ale wybralam kilka i mam rowniez fotki,
na koncu bylam w vivien i tam rowniez bylo bardzo sympatycznie i przymierzylam pare,ktore rzucilo mi sie w oczy,
za chwilke przesle wam dziewczyny,jak obejrzycie to piszcie:)