Autor Wątek: Wątek zniecierpliwionych z 2012 czyli nasze 356 dni do...  (Przeczytany 270202 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline cherrypie

• bywalec
  • data ślubu: ..:: 2012/2013 ::..
Odp: Wątek zniecierpliwionych z 2012 czyli nasze 356 dni do...
« Odpowiedź #1080 dnia: 11 Października 2011, 15:47 »
Myszk@ nie mam pojecia jak ta oryginalna ktora mierzylam byla szyta, ale ja sama nie wiedzialam o kieszeniach dopoki mi Pani w sklepie nie powiedziala, a potem to juz bylam zakochana w tych kieszeniach :)

Offline Myszk@

• bywalec
  • data ślubu: 22.09.2012
« Odpowiedź #1081 dnia: 11 Października 2011, 19:30 »
dziewczyny kciukajcie jutro, bo idę wybierać jutro suknię :D mam już swoją faworytkę (model elizabeth passion nr 2215T,z kolekcji 2011) ale może się okazać, że coś ją przebije :D niemniej jednak... trzymajcie kciuki,żeby obyło się bez zbędnych stresów :P

Offline sylwiq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 23 czerwca 2012 ! <3
« Odpowiedź #1082 dnia: 11 Października 2011, 20:54 »
oki kciuki mocno zacisniete ;D

Offline cherrypie

• bywalec
« Odpowiedź #1083 dnia: 11 Października 2011, 20:57 »
Kciuki zacisniete, jak mozesz zrob  :Fotograf:

Offline taigh
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 2012
« Odpowiedź #1084 dnia: 12 Października 2011, 13:45 »
Trzymam kciuki za suknię! ;) zazdroszczę Wam strasznie spotkania.  Niestety w Szczeinie będę dopiero w okolicy Świąt, ale chętnie poplotkowałabym o przygotowaniach weselnych przy kawie;) Wybraliśmy Karczmę Biesiadną w Bartoszewie.  Zarezerwoana, chociaż ani nie znam nikogo kto miał tam wesele ani nawet jej na żywo nie widziałam;) Sala nie jest jednak dla nas najważniejsza.  Zespół - to był trudny wybor;) Zdecydowaliśmy się na Adams Family z Zielonej Góry.  Z dojazdem, cena nie różni się od tych proponowanych przez szczecińskie kapele.  Polecam wszystkim przeglądanie stron właśnie z zespołami z całej Polski.  Marzyliśmy o rockowej kapeli grającej na żywo - i będziemy ją mieli;) Jestem na etapie poszukiwania hotelu w Szczecinie dla około 40 gości i firmy wynajmującej autokary; Pozdrawiam ciepło i będę dalej śledzić ten wątek z wypiekami na twarzy;)

nocne zapiski panny (nie)młodej: https://e-wesele.pl/forum/index.php?topic=39691.0

Offline Buuuś

• zapaleniec
  • data ślubu: 07.07.2012
« Odpowiedź #1085 dnia: 12 Października 2011, 14:29 »
myszk@ trzymam kciuki i z niecierpliwościa czekam na opowiesci z przymiarek :D czy twoja faworytka okazała się być TĄ jedyną czy może jakaś inna wpadła ci w oko i serducho? :D u mnie bylo meeega duzo emocji i cudnie wspominam wizyty w salonach :)

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1086 dnia: 12 Października 2011, 15:09 »
cherrypie jeżeli jeszcze nie zdecydowałaś się co do sali, rzuć okiem na Duet w Goleniowie...tym bardziej jeżeli masz sporo gości :)Sami się zdecydowaliśmy na tą salę pomimo tego ,że jest kawałek od Szczecina. Ceny na prawdę rewelacyjne :brewki:
Sala duża,więc wszyscy razem siedzą i na parkiet nie trzeba nigdzie przechodzić :disco: , do tego naprawdę piękna(do wyboru są 3, my wybraliśmy Kryształową-najładniejsza i największa)...jedyna dekoracja jakiej wymaga to jakieś kwiaty i świece na stołach(czym zresztą oni też się w cenie zajmują)....wszystko można ustalić z właścicielami...kobitka bardzo konkretna,widać że ma jakieś wyczucie estetyki...kolor, rodzaj kwiatów, świece nie świece, serwetki-wszystko można samemu zaproponować...nic nie narzucają...a jak się chce samemu dekoracją zająć, to też nie ma problemu.
W cenie też samochód przyjeżdżający do Szczecina :kierowca: i tort(oni proponują z Cukierni Domowej, ale kobitka mówiła, że jak chcę inną to luz...ja zdecydowanie wybieram I Z Y B A R i tort w stylu angielskim...cuda robią)

Mają do dyspozycji też pokoje, więc zawsze kogoś przyjezdnego, czy babcie można położyć na miejscu(jeżeli rano poprawiny) + w cenie sali jest apartament dla nowożeńców.

Z sali jest wyjście na ogród...może nie jakiś ogrom(Przelewice to nie są :skacza:), ale też nie malutki...bardzo zadbany...i też jest możliwość zrobienia imprezy w namiocie(my będziemy mieć poprawinki)....

Jeżeli wesele na +100 osób-fajerwerki gratis...jak nie fajerwerki można wymienić na coś innego np. czekoladową fontannę lub odjąć cenę fajerwerków od
stołu wiejskiego/rybnego.

Ale się nagadałam(pisałam :P)...chyba większość ujęłam.....

od razu piszę, że to nie reklama ;)

Proponuję obczaić fotosy na ich stronie :)

Offline xanth

• entuzjasta
  • data ślubu: 11.08.2012
« Odpowiedź #1087 dnia: 12 Października 2011, 19:09 »
Cześć dziewczyny!
Któraś mnie jeszcze pamięta?
Właśnie wróciłam, wychudzona, opalona z pieniążkami, ale też z przemyśleniami, czy w ogole opłaca mi się robić jakiekolwiek wesele!
Musicie mnie odpowiednio nastawić ;)
Oprócz sali i kościoła dalej nie mam nic załatwione i totalnie nie chce mi się robić cokolwiek w tym kierunku. Ech...

Byłyście tak aktywne przez te dwa miesiące, że nie wiem czy nadążę :)
 Widzę, że była integracja! Super dziewczyny, że potrafiłyście się zebrać w sobie i się spotkać :)
Buźki

Offline Myszk@

• bywalec
  • data ślubu: 22.09.2012
« Odpowiedź #1088 dnia: 12 Października 2011, 19:25 »
dziewczyny dzięki za kciuki :D ale póki co nic nie wybrane :P a teraz w skrócie: (Buuuś będziesz wiedziała o które salony chodzi :D)

* romantica - weszłam i poczułam,że przeszkadzam :/ Pani zrobiła mi meeega łaskę, że cokolwiek pokazała i dała do przymiarki dwie sukienki :/ szału nie ma, zdjęć też, bo nie pozwalali robić :P

*malena - cenowo przystępnie, ale poza tym nic specjalnego. Za to panie były baaardzo miłe ;)

*amber - salon, w którym jest jedna z sukienek w której jest mi baaardzo ładnie (sama też się dobrze czuję) ale jakość szczególnie nie poczułam, że to ta jedyna :/ zdjęć też nie można było robić, więc macie fotkę ze stronki:

Uploaded with ImageShack.us

*elizabeth konin - faworytka, niestety przepadła z kretesem :P za to baaaardzo spodobała mi się ta sukienka: (też nie można było robić fotek:/)

Na jutro zostawiłam resztę salonów i zobaczymy co będzie :D

Offline sylwiq

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1089 dnia: 12 Października 2011, 20:07 »
ha xanth! bylsmy an spotkanku i zastanawialysmy sie co z toba ;D takze pamietamy ;p
myszk@ chociaz masz ajaks oreitnacje w sukniach ;p
malinowa mamba- tak to ladnie opisalas ze sama chcialabym tam miec weselicho ;p
taigh- fajnie ze taka kapelka ciekawe jak poprowadza weselicho ;p i skad pomysl an nich akurat? ktos polecil czy an czuja?

Offline taigh
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 2012
« Odpowiedź #1090 dnia: 12 Października 2011, 21:31 »
kapela na czuja, wypatrzona i wysłuchana na youTube.  ;)

nocne zapiski panny (nie)młodej: https://e-wesele.pl/forum/index.php?topic=39691.0

Offline cherrypie

• bywalec
« Odpowiedź #1091 dnia: 12 Października 2011, 22:45 »
Myszk@ ta pierwsza to kiedys byla moja ulubiona sukienka :) albo bardzo podobna do niej, taka ladna zwiewna, romantyczna :)

Duet nie jest w naszym guscie ( ogrody maja ladne jak na hotel), ja generalnie nie lubie miejsc gdzie moze byc wiecej niz jedno wesele, tak jak w doboszu np. Bo jezeli maja 3 sale, to pewnie czasem sie zdarza, ze maja wiecej niz jedno wesle w tym samym czasie. Dziwnie tak.

Ja zamiast kapeli chcialabym dj'a :disco:. Chyba, ze bylaby to jakas fajna rockowa kapela :koncert:, ktora gra inna muzyke niz oklepana muzyka weselna... :Skrzypce:

Offline Natysa

• To co na zawsze między nami, dodaje wiary w lepszy czas;*
  • uzależniony
  • data ślubu: 19.05.2012
« Odpowiedź #1092 dnia: 12 Października 2011, 23:01 »
Cześć dziewczyny!
Któraś mnie jeszcze pamięta?
No jasne, że pamiętamy  :) :) Tak jak Sylwia napisała, na spotkaniu właśnie się zastanawiałyśmy co u Ciebie :) :)
Kolejne spotkanie w listopadzie także mamy nadzieję, że dołączysz do nas co? ;D ;D ;D ;D

Po nadrabiaj na spokojnie wątki a cała organizacja przyjdzie ze zdwojoną siłą :) :)
Podwijaj rękawy i szukaj orkiestry, kamerzysty, i fotografa bo jak nie to  :biczowanie: :biczowanie: :biczowanie: :biczowanie:
(coś mi się ostatnio spodobał ten emotikonek hihih ;D ;D ;D :P)

P.S. Fajnie, że wróciłaś :-* :-* :-*
Gabriela
Zofia

Offline sylwiq

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1093 dnia: 12 Października 2011, 23:26 »
natyska nie kazalysmy jej jeszcze zalozyc odliczanka jak to na forum byc bez odliczanka hehehe?
wiec ja jej juz kaze XANTH zakladaj odliczanko ;D

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1094 dnia: 13 Października 2011, 15:11 »
cherrypie też mnie to martwiło, ale w umowie mamy napisane, że ta środkowa sala będzie wolna, bo właśnie baliśmy się, że może być słychać jakby coś tam się odbywało(chociaż niby wszystko dźwiękoszczelne...na wszelki wypadek;])...a ta trzecia sala jest całkiem z innej strony i ma własny ogródek, więc ewentualnie nie byłoby najgorzej...........poza tym ślub mamy w piątek i zarezerwowaliśmy wszystkie noclegi w tym hotelu i willi obok(cała rodzina od strony mojego księcia ;) jest przyjezdna i połowa mojej, wiec już wszystkich kładziemy).....także ryzyko innego wesela w tym czasie,w tym miejscu , zmniejszyliśmy maksymalnie jak się dało ;) :P mam nadzieję...:hmmm:

Co do innych...byłam na weselu w Dworku Hetmańskim i było naprawdę świetnie, moi rodzice byli zachwyceni...(ojciec przeszczęśliwy, że mu wódkę w karafkach podali i światło w kibelku na klaśnięcie zapalił  ;D :los: :los: :los: :los: :los:)...w zasadzie na moje wesele żadnego innego lokalu nie chcieli............niestety mamy za dużo osób i nawet z tą dobudówką miejsca byłoby mało:/ a moja rodzina lubi potyniać :cancan: :cancan: :cancan:
Z noclegami również lipa...do tego bardzo drogie...:/

Jednak jeżeli masz max 100 osób to myślę, że da radę......jest naprawdę ślicznie....po królewsku :brewki:

(apartament dla nowożeńców wymiata :Uu:)

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1095 dnia: 13 Października 2011, 15:21 »
A ja mam do Was zapytanko :) macie zorganizowaną oprawę muzyczną do kościoła :?: kogo macie/polecacie :!:

Offline goska2151

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 20-10-2012
« Odpowiedź #1096 dnia: 13 Października 2011, 22:11 »
Cześć dziewczyny! Tak sobie tutaj piszecie, więc ja też coś napiszę.  Nie wiem, czy się trochę nie wtrące :P Moje wesele odbędzie się w październiku 2012.  Jestem trochę niezadowolona z tej daty, bo bardzo chciałam wesele w lato.  Sprawa jest prosta.  Miejsce, które wybraliśmy mianowicie "Ośrodek Brzózki" za Policami nie miało już wolnych terminów :( a ceny tam są bardzo niskie, noclegi na miejscu, co w moim wypadku jest bardzo ważne, ponieważ cała moja rodzina jest "dojeżdżająca".  Pani, która zarządza ośrodkiem jest bardzo miła, zabawna i ugodowa:) Co do oprawy muzycznej jestem raczej zdecydowana na Pana Andrzeja Ulhurskiego, był pierwszym DJ, do którego zadzwoniliśmy.  Braliśmy jeszcze pod uwagę Pana Marka Bajona, ale okazał się droższy.  W sumie nie wiem dlaczego, bo Pan Andrzej wydaje się po prostu fajniejszy.  Jutro jeszcze wykonamy telefon do Pana Dj Zibi (zapomniałam imię i nazwisko) Mój narzeczony chcę, aby nasz ślub odbył się w kościele myśliwskim w Karsznie, gdyż będzie kiedyś myśliwym.  Ja nie mam nic przeciwko, bo myślę, że sukienka, która wybrałam będzie pasowała do tego kościoła.  Może to banalne, ale moją sukienkę wypatrzyłam w teledysku, jestem nią zachwycona:) Planuję ją uszyć w Salonie "Justyna", ale kompletnie nie wiem, czy to dobry wybór.  Salon "Justyna" nie ma niestety strony internetowej, a ja lubię sobie popatrzeć zanim zdecyduję się tam wybrać. 
Ups. . .  sorry, że się tak rozpisałam, nie spodziewałam się, że tyle tego wyjdzie.  Napiszcie swoje opinie, może jakieś sugestie dotyczące moich wyborów.  Nie ma ich póki co dużo, ale zawsze coś.  Pozdrawiam.  Olka:)

Offline Natysa

• To co na zawsze między nami, dodaje wiary w lepszy czas;*
  • uzależniony
  • data ślubu: 19.05.2012
« Odpowiedź #1097 dnia: 13 Października 2011, 22:23 »
Witaj w zniecierpliwionych :) :)
Co do Twoich wyborów raczej nie pomogę, bo my zamiast dj mamy orkiestrę, sali też nie znam :) :) Salonu Justyna też nie znam :) Nie wiedziałam nawet, że takowy istnieje :) :)
Chyba źle wpisałaś datę ślubu bo masz 20.10.2011 :) :)
Gabriela
Zofia

Offline goska2151

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #1098 dnia: 13 Października 2011, 22:33 »
No tak tak mój błąd z tą datą:) Już się poprawiam.  Wiem, że wiele osób może nie wiedzieć, gdzie jest moja sala weselna, od Szczecina to jakieś 40/50 km.  Z tym salonem to sama nie wiem jak na niego wpadłam, ale podejrzewam, że przez to forum właśnie. 

Offline sylwiq

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1099 dnia: 13 Października 2011, 22:46 »
witaj goska ;) zapraszamy do zniecierpliwionych ;)
hm o brzozkach slyszalam ale zadne konkrety ;p chyba bedziesz zadowolona co do dj nie pomoge mam zepsol hihi ;p

Offline martynek

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 21.04.2012
« Odpowiedź #1100 dnia: 13 Października 2011, 22:54 »
hej dziewczyny :) A mnie pamietacie?? :P
Dluuugo mnie nie bylo tutaj na forum, bo mialam duuuzo spraw rodzinnych i na jakis czas temat ślubu zostal odlozony, ale juz wszystko wrocilo prawie do ''normalnosci'' :P ;) takze zaczynamy dzialac :P

Kurcze w sumie do ślubu duzo juz nie zostalo bo pół roku, a powiem wam ze mam jakis przestuj nie moge jakby od nowa sie w to zaangazowac ... Na poczatku to szalalam czytalam ogladalam zaproszenia sukienki itd a teraz buuuuu jakos tak bez natchnienia.... Mam nadzieje ze wroci mi natchnienie....

goska2151 jezeli chodzi o Dj Zibiego to my go wlasnie wybralismy bedzie na naszym weselu :) Czytalam o nim duzo pozytywnych opini :) :D:D:D:D Gdy sie z nim spotkalismy takze zrobil na nas bardzo dobre wrazenie :):):):)

Offline goska2151

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #1101 dnia: 13 Października 2011, 22:59 »
Witam witam:) Też chciałam zespół, ale nie wiem.  No nie mogę się przemóc.  Trzeci dzień szukam po necie, już mi się rozmazuje ekran.  Chyba jestem zbyt wybredna, brzmią dla mnie jakoś hmm. .  "kiczowato".  Nie podoba mi się jak orkiestry puszczają podkłady z płyty, bo nie są dobrej jakości i jakby piszczą.  A zespoły grające muzykę na żywo kosztują.  Nie wiem już sama, nie czuję tego.  Jak sobie myślę wodzirej/DJ to mi się cieplej na sercu robi i mam większą wiarę w to, że będę zadowolona w 100 %.  Bardzo lubię muzykę, znam wiele piosenek i denerwuje mnie jak  najmniejsza pomyłka w tekście.  Dlatego Dj będzie dla mnie lepszym wyborem.  Jestem okropna:(

Offline xanth

• entuzjasta
« Odpowiedź #1102 dnia: 13 Października 2011, 23:11 »
goska2151 witam serdecznie!!!

Też chciałam wesele w Brzózkach, ale zmieniłam zdanie bo właśnie mnie przeraziły te terminy, na zime absolutnie nie chciałam, chciaż sierpień słyszałam ze w polsce był trgiczny i się boje czy w przyszłym roku taki nie będzie ;(
Dlatego zostałam przy mojej sali działkowej na Derdowskiego. Trudno się mówi, goście będą dojeżdżać i się tłuc po hotelach.
Wszyscy gadają o moim weselu, a ja nie mam do niego weny :D haha! Idę jutro na kawe do izybara, moze wybiore tort

Offline goska2151

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #1103 dnia: 13 Października 2011, 23:26 »
Ja powiem szczerze nie jestem taka, że bardzo się tym wszystkim podniecam.  Jeszcze nie dawno w ogóle nie chciało mi się tego organizować.  Na szczęście tort mam z głowy, bo Brzózki same o to zadbają, muszę tylko powiedzieć jak ma wyglądać, kolory itp.  Muszę się dowiedzieć jaka cukiernia robi dla nich torty.  Jestem załamana jeżeli chodzi o samą organizację ślubu, kompletnie nie wiem od czego zacząć, co muszę załatwić, jakie dokumenty mieć.  Wiem na pewno, że najpierw musimy się zacząć pokazywać w kościele:P Ksiądz w naszym kościele nie jest zbyt ugodowy,a chyba on też ma coś do powiedzenia.  Napiszcie jak to jest jest, jeżeli byłam chrzczona gdzie indziej, mieszkam gdzie indziej, a ślub też chcę wziąć gdzie indziej?

Offline martynek

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 21.04.2012
« Odpowiedź #1104 dnia: 14 Października 2011, 12:09 »
Z tamtad gdzie bylas chrzczona musisz wziasc akt chrztu ale on jest wazny chyba 3 albo do 6 miesiecy nie pamietam dokldnie, takze z tym musisz poczekac i wziasc to pare miesiecy przed ślubem, a jesli chodzi o to ze mieszkasz gdzie indziej a w innym kosciele bierzez slub to musisz miec zgode ze swojego kosciola na slub w tym ''innym'' kosciele ...
Ja tez mam wlasnie taka sytuacje i z tad wiem co i jak ale ni dam reki ze tak jest za kzdym razem, u nas wyglada to tak wlasnie.
Ja bylam chrzczona  w innym miescie wiec musze pisac do tamtego kosciola zeby mi wyslali akt chrztu a jesli chodzi.

Offline sylwiq

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1105 dnia: 14 Października 2011, 14:12 »
dziewczyny pisaly ze wg kosciola nalezysz do tejk parafi gdzie podlega twoje miejsce meldunku, czy tak gdzioe mieskzasz ;p\
dokumenty sa wazne 3 miesiace.... wiele oplat z tym kosciolem sie wiarze z tego co dziewczyny pisza
xanthaj tez zostalam przy derdowskiego ;p jedna baba zrobila mi wycene dekoracji wyszlo 2 tys... ale jak liczylam ile bym musiala sama wydac to tez w tych granicach ;p
goska- co do zepsolu niczym sie nie doluj jesli masz tak ze wkurzaja cie kiczowate zespoly wez dj , dobry tez super poprowadzi wesele!!!! pamietaj macie wy bcy zadowoleni!

Offline xanth

• entuzjasta
« Odpowiedź #1106 dnia: 14 Października 2011, 16:09 »
sylwusia085 w takim razie będę się ciebie doradzać w sprawie moich wątpliwości! Ja myślałam o tym aby samemu dekorować, ale właśnie boje się tych kosztów wynajmu, u kogo się dekorujesz? Jakie masz kolory? I co robisz z gośćmi? Nie martwi Cię to, że będą łazić po szczecinie? :D
Dzisiaj siedziałam na kompie od rana i znalazłam cudne zaproszenia, winietki, pudełka na alkohole i ciasta dla gosci z zupełnie róznych firm a pasujące idealnie :) Właśnie w moich kolorach
A księge gości chyba zrobię sama :D W końcu to będzie moja pamiątka na całe życie ;)

Offline xanth

• entuzjasta
« Odpowiedź #1107 dnia: 14 Października 2011, 16:12 »
Właśnie do mnie dotarło, że Wy macie już TYYYLE rzeczy pozałatwiane a ja nic :D

I zbiera mnie tylko na paniczny śmiech, bo właśnie będę zdawać licencjat, dostałam się na elektroradiologie (gdzie muszę nadrobić cały wrzesień), wesele za pasem, a muszę iść do pracy....

i za co się tu zabrać? :D

ha !
ha !
....

Offline sylwiq

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1108 dnia: 14 Października 2011, 16:28 »
Witam

Mogę zaproponować Pani taką wycenę- oczywiście każdy szczegół może ulec
zmianie. Jak najbardziej słoneczniki i kolor bardzo delikatny i jasny żółty
pasują do tej sali. Wycena dekoracji jest na 100 osób.

Dekoracja sali:
1. Materiał podwieszany pod sufitem- 12 szarf w kolorze białym oraz
dekoracja materiałem tych desek, jakie znajdują się na ścianach;
2. Dekoracja za Parą Młodą- tło wykonane na naszym stelażu z białego oraz
żółtego materiału, podświetlane lampkami, dekoracja na tle do ustalenia;
3. Dekoracja stołów marszczonym materiałem- tzw. falbana maskująca;
4. Krzesła dekorowane pokrowcami półpełnymi, przewiązane organzą w kolorze
żółtym;
5. Dekoracja wejścia na salę za pomocą dwóch stojaków metalowych,
dekorowanych materiałem oraz kwiatami;
6. Organza w kolorze żółtym kładziona na stole- marszczona lub na
płasko- do ustalenia;
7. Bukiet z kwiatów żywych przed Parą Młodą (słoneczniki + białe dodatki;
8. Kompozycje z kwiatów żywych w wysokich kielichach- 4 szt;
9. Świece w kielichach- 10 szt;
10. Kule podwieszane pod sufitem, dekorowane kwiatami- 3 szt
11. Serwetki fantazyjnie składane;
12. Obrusy na stołach;
13. Konfetti z kryształków na stołach;
14. Upięcie firanki w oknach oraz jej dekoracja kwiatami.

Cena takiej dekoracji wynosi: 2055 zł.

dostalam taka ofertre ;) mdecor,musez tam zadzw i sie umowic osobiscie moze pani ma foty itp..
ja chce w ajsnych koloroach moze pomarancz z bialtm albo dodac filetowe akcentuy ;p musze omyslec ;p
a z przygotowanaimai.. tak amsz racje pozalatwialymsy niby ale... juz nei mamy cor obic ehhe
hm co do gosic.. ja tak jak pisalam od poczaku nie onchodzi mnie co szanowna rodzicnka pm-a bedzie robila ;p jak sie dostanie do kosicola ehhe ;p beda mieli pokoj z alzienk mysle nad schorniskiem cuma ema mopwila ze fajne warunki albo hotel kapitan ;p

Offline xanth

• entuzjasta
« Odpowiedź #1109 dnia: 14 Października 2011, 19:26 »
zastanawiam się w tym momencie, czytając twój wpis sylwusia085 czy odpowiadając na mojego posta nie byłaś w stanie upojenia alkoholowego  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

;)