Nam nikt wcześniej usg nie zalecał a ja ufałam pediatrze ... Teraz wiem, że zaniedbała sprawę ... Całe szczęście, że to teraz wyszło bo miedniczka była olbrzymia i jeszcze kilka miesięcy i nerka mogłaby być do wywalenia...

Czy mamy pokój dla matki?! I tu jest wlasnie chamstwo nad chamstwem ... To jest chory kraj!!!!! Leżysz z dzieckiem w szpitalu. Dziecko cierpi, rodzicom serce pęka i ... nie ma miejsc do spania dla rodzica !!!!! Mozesz spac na karimacie/materacu na podłodze, na krzesłach lub ... w pokoju i owszem, ale za 40 zł za dobę i pod warunkiem, że jest wolny bo są tylko 2 na oddziale !!!!!
Złodzieje i mordercy siedzą z dupami w pierdlu, mają wikt, opierunek i tysiąc innych atrakcji za free - czyt. nasze pieniądze a my płacimy co miesiąc kupę kasy na zusy i inne pierdy a szpital płatny!!!! Obłęd!!!
Mamy pokój bo nie wyobrażam sobie spac 7 dób na materacu na ziemi, ale o mały włos ten hotelowy pokój byłby zajęty przez ... jakiegoś młodocianego narkomana i zbira, który z obstawą 2 policjantów okupował ten pokój do południa bo miał kroplówkę,a musiał być w oddzielnym pokoju ... Na szczęście wyszedł, ale oczywiscie za VIP room nie zapłaci ... Na korytarzu bym go do kaloryfera przykuła ...
No cóż. Przepisowy burdel w naszej służbie zdrowia był, jest i chyba zawsze już bedzie ...
Kijem rzeki nie zawrócę.
Cieszę sie, że mamy już operację za sobą i Liwka z każdą godziną czuje się lepiej. Personel też jest bardzo miły i empatyczny wiec jest ok. O lekarzu już pisałam

więc zapamietajcie sobie Jego nazwisko w razie "W".
Aaaa ! I sam prezydent Krzystek wręczał dziś dzieciom prezenty z okazji zbliżających się mikołajków. Miły gest